-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[..............Τα υπόλοιπα γράφτηκαν ήδη, απλώς η μεγάλη ανοχή (που υπάρχει και σε άλλους χρήστες που βρίζουν ασύστολα) κάνει κακό τελικά
Η ανοχή είναι αυτό που μας διαφοροποιεί!
Αλλά μπορεί και να έχεις δίκηο! -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αυτό που κάνει ένα φόρουμ τελικά είναι οι χρήστες του.
Οι moderators κλπ είναι και αυτοί χρήστες με λίγη εξουσία παρά πάνω.Δυστυχώς και εδώ ισχύει ότι ίσχυε και στον στρατό που λέγανε ''δώσε στο φαντάρο εξουσία να σε πηδήξει κιόλλας''
Θεωρώ λανθασμένη και ρατσιστική την αποβολή του AlfaRomeo και του Spidey. Όχι γιατί έτσι όπως τα παρουσιάσατε δεν έχετε δίκιο αλλά γιατί ''χάνετε'' έναν χρήστη όπως ο AlfaRomeo o oποίος αν μη τι άλλο συμβάλει στο αυτοκινιτιστικό επίπεδου του φόρουμ ΤΟΥΣ και όχι ΣΑΣ αγαπητοί moderators.
Είμαστε και ρατσιστές??? Γιατί??? Δεν χωνεύουμε την Alfa Romeo μήπως??? Θεωρείς ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι 'όπως τα παρουσιάσαμε'???
Συμβάλλει στο επίπεδο??? Πρόσεξε: άλλο 'συμβάλλει' και άλλο 'θα μπορούσε να συμβάλλει'
Και επειδή είμαι Alfisti ας πώ και κάτι ως Ιταλόφιλος.
Κυριοί Mod είστε απαράδεκτοι σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουνε με Iταλικά αυτοκίνητα. Αφήνετε να μπαίνει μέσα ο καθένας Βαγγελής και ότι άλλο και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του καταστρέφοντας ολόκληρα τοπικ με αυτοσκοπό την λεκτική κόντρα και την οπαδική αντιπαράθεση και μετά κάθεστε και διαβάζετε και τα χώνεται στους Ιταλούς με αποδεικτικό mod να γράφει για υπογραφή ''κράξε κι εσύ έναν Ιταλόφυλο, μπορείς!''Eιμαστε ΚΑΙ απαράδεκτοι...
Kαι στα ιταλικά θέματα μπαίνουν κάποιοι και κράζουν, και σε ΑΛΛΑ θέματα μπαίνουν ιταλόφιλοι και κράζουν. Μήπως δεν τα διαβάζεις όλα???
Eπίσης, το ΤΙ έχει στην υπογραφή του ένας moderator, επ ουδενί δεν αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ για κάτι.Και για να συνεχίσω, να σας υπενθυμίσω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ιταλόφυλος δεν μπήκε σε τόπικ Βαγγέλη, Μπεμβεδάκια κλπ να ΚΡΑΞΕΙ και να αρχίσει να τα χώνει όπως μερικοί-μερικοί που ΟΥΤΕ σύσταση δεν τους έχετε κάνει.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν καταστράφηκε από Ιταλοφιλο ΤΟΠΙΚ γιατί δεν του αρέσε η άλλη μάρκα η ο οπαδισμός των φίλων της.Μάλλον δεν διαβάζεις όλο το φόρουμ (και καλά κάνεις).
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με το που ανοίγει ένα τοπικ περί Alfa Romeo μπαίνει η σάρα και μάρα μέσα για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους.
ΕΛΕΩΣ!Ομοίως και σε ΜΗ-Alfaromeo θέματα, στο ξαναλέω.
Παιδάκια χωρίς δίπλωμα, κολλημένοι αστοιχείωτοι αυτοκινητιστές να μας κάνουν σαλάτα χωριάτικη, Βλάχοι αγράμματοι και Γραμματιζόμενοι με φιλοσοφικές ανησυχίες αντί να πάνε να βρούνε το φόρουμε που τους εκφράζει γράφουν εδώ για τη δουλειά τους, τη γκόμενα τους, το διαζυγιό τους με αποκορύφωμα εργασίες για το σπίτι!!!
Και μετά Τίμο, είμαστε ΕΜΕΙΣ ρατσιστές έτσι???
Οι αστοιχείωτοι, τα παιδάκια χωρίς δίπλωμα, οι αγράμματοι 'βλάχοι' δεν έχουν θέση στα φόρουμ???Αν είστε μάγκες και ωραίοι πάρτε μια γενναία απόφαση και αντί να κάνετε φασίνα σε μπούρδες πείτε στους από πάνω σας 2 λογάκια και φτιάξτε το φόρουμ όπως πρέπει γιατί έχετε χάσει την μπάλα........
Την έχουμε χάσει λες ε? Το προσπαθούμε πάντως.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόνο μια παρατήρηση.
Ο mod που έχει σαν υπογραφή αυτό που λές felleas, είναι mod στο alfisti!
και η υπογραφή έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα μάλλον!Λες να μην το ξέρω Κούκε?
Εσύ όμως μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι πίσω από το Χιούμορ κρύβοντε μηνύματα.
Βεβαία εσύ εδώ δεν σχολιάζεις αλλά όπως λες θα κάτσεις να σκεφτείς τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής.Μπαίνεις και διαβάζεις ένα κάρο μαλακίες και σε πειράξαν 2 ''κολλημένοι''
Οι οποίοι είχαν γνώσεις και μπορούσαν να πρσφέρουν πιο πολλά από πολλούς ''μάγκες'' εδώ μέσα. Αλλά αντί να το σκεφτήτε και να βρείτε κάποιον τρόπο να συνεχίζουν να γράφουν προκλητικά τους BANάρετε.Eμ καλά τα είπες Oυδεν σχόλιον.
έχεις να modeράρεις για σεισμούς, ρολόγια, διαζύγια που να βρεις χρόνο για σχόλια.... -
Με στεναχώρησε και εμένα το γεγονός, για το οποίο όμως φέρουν την ευθύνη αποκλειστικά τα παιδια (ο ΑR και ο Spidey) μιας και η, αναμφισβήτητη κατ'εμέ, αυτοκινητιστική τους κουλτούρα δε θα έπρεπε να τους επιτρέψει να αντιμιλούν ειρωνικά στην κάθε σαχλαμαρίτσα, που ενδεχομένως στόχο είχε να τους εκνευρίσει και να προκαλέσει αυτό που τελικά έγινε ή ακόμα και στη σοβαρή διαφωνία με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο...
Από την άλλη, πολύ σωστά ΙΜΗΟ, η αποβολή είναι προσωρινή και ελπίζω σύντομα να ξαναγράψουν στο forum, στο οποίο, έστω και μετά από αυτή την ιστορία, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς οτι έχουν προσφέρει πολλά.Τέλος, από την προσωπική μου εμπειρία, η διαχείριση στο forum αυτό γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο._
-
Έχεις δίκιο ότι ο Alfa Romeo πχ, μπορεί να έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση και μεγάλη γνώση σε θέματα ιστορικού αυτοκινήτου κλπ. Κανείς δεν έκρινε τις γνώσεις του, το αυτοκινητιστικό του επίπεδο ή ακόμα και τα απόλυτα γούστα του. Κανείς.
Η συμπεριφορά είναι που ενόχλησε. Και έλεος, δεν ενόχλησε επειδή είναι ιταλόφιλος, αλλά επειδή έχει αυτή τη συμπεριφορά. Και ιαπωνόφιλος/γερμανόφιλος με παρόμοια συμπεριφορά να ήταν, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε πετύχει.
Το ότι έχει τεράστιες γνώσεις δεν μπορεί αυτόματα να τον τοποθετεί στο απυρόβλητο. Πώς την είδε; Ότι μόνο αυτός είναι άξιο μέλος άρα μπορεί να κάνει το φόρουμ παιδική χαρά του;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο mod που έχει σαν υπογραφή αυτό που λές felleas, είναι mod (*) στο alfisti!
και η υπογραφή έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα μάλλον!Μιας και με έφερε η κουβέντα,
Σου'φυγε ένα 'και' εκεί που είναι ο αστερίσκος. Είμαι Mod και εδώ και στο Alfisti. Κατά τα άλλα προσπαθώ να κάνω τη 'δουλειά' μου στο 4TF όσο πιο αμερόληπτα μπορώ. Αν κάποιος χρήστης πιστεύει ότι μεροληπτώ προς χάριν οποιουδήποτε τον προκαλώ ανοιχτά να θέσει επίσημα θέμα. Στο παρελθόν κάποιος έχει πετάξει μια τέτοια σπόντα και όταν τον προκάλεσα απάντησε ότι 'δεν θέλει να μπει στη διαδικασία'. Και αν το πιστεύουν οι υπόλοιποι mods αυτό ας μου ζητήσουν να αποχωρήσω.
Η υπογραφή μου έχει και χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά είναι και διαμαρτυρία και θα την αλλάξω μόνο όταν αισθανθώ ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης, όταν δηλαδή σταματήσουν οι χρήστες του φόρουμ να χρησιμοποιούν τον όρο 'Alfisti' με ή χωρίς εισαγωγικά αναφερόμενοι σε έναν-δύο κακότροπους ιταλόφιλους που τυχαίνει να είναι τέτοιοι.
-
Σπύρο, με τα quote δεν τα πάω καλά και τα βαριέμαι όποτέ θα στα πω χύμα και βάλτα εσύ σε σειρά...
Να σε πληροφορήσω ότι διαβάζω σχεδόν όλο το φόρουμ αλλά δεν γράφω γιατί ΣΕΒΟΜΑΙ το τόπο κάποιων άλλων και δεν κάθομαι να μπω σφύνα κάπου γιατί δεν έχω κάτι καλύτερω να κάνω από το να ανεβάζω τον αριθμό των Post μου!
-Κρατήστε το αυτό και στείλτο το και pm σε μερικούς.-
Ρατσιστική συμπεριφορά όντως υπάρχει και σου είπα παραδείγματα.
Ποτέ κανείς mod πλην εσού και Kyan δεν ασχολήθηκε με το να ''καθαρίσει'' σε κάποια Ιταλικά θέματα.
Αντίθετα όλοι τρέχετε πρόθυμα να την πείτε σε μεμονωμένα άτομα που σας τη βαράει ανά καιρούς. -Ασχήμη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει ε? -Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο, δεν είμαι τέτοιος τύπος. το γράψιμο δεν είναι το είδος μου, αντίθετα το διάβασμα είναι.
Θα συνεχίσω να παρακολουθώ λοιπόν με λιγότερο ενδιαφέρον μιας και ''οι φίλοι μου'' δεν γράφουν πια εδώ για κάποια μοντέλα σπάνια ή για νέα. Πάω να διαβάσω τι λέει ο Petran για το Xbox360! -
Ρε παιδιά, βρήκαμε τώρα να ασχολούμαστε; Είναι δυνατόν;
Σε άλλα fora αποβάλλονται άτομα επειδή βρίζουμ ΜΙΑ φορά σε ΈΝΑ topic και χωρίς προειδοποίηση, οι συστάσεις για χρήση greeklish αγγίζουν τα όρια της προσβολής και συζητάμε εμείς εδώ για 2 προσωρινές διακοπές;
Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι σε ορισμένους χρήστες οι mods είναι ΠΟΛΥ ελαστικοί. Αλλά δεν έχω καμια εμπειρία από ιδιαίτερα αυστηρή συμπεριφορά.
-
Πάω να διαβάσω τι λέει ο Petran για το Xbox360!
α, ναι?? με δουλευεις?
BAN και στο παλιο-fellea!!!!
και παρακαλω να του το ριξει ο Kyan!!(που χαθηκες ρε doc?)
Υ/γ. 2 βδομαδες περνανε πολυ γρηγορα. αμα κανετε και αιτηση μειωσης ποινης μπορει να ειναι ολα οκ και μεχρι την παρασκευη (λεω εγω..)
Y/γ2. σε αλλα fora πληρωνουνε για τζερτζελε!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
....
Η συμπεριφορά είναι που ενόχλησε. Και έλεος, δεν ενόχλησε επειδή είναι ιταλόφιλος, αλλά επειδή έχει αυτή τη συμπεριφορά. Και ιαπωνόφιλος/γερμανόφιλος με παρόμοια συμπεριφορά να ήταν, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε πετύχει.Εδώ μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί είχε τέτοια συμπεριφόρα και ποιός των εξώθησε σε αυτό, και εκεί που ήταν οι mods όταν ο κάθε άσχετος τον κριτικάρε? Θα μου πεις δεν χρειάζετε δικηγόρο...... Οι άλλοι όμως μηπώς χρειάζοντε μπαμπούλα για να σταματήσουν να γράφουν ΜΑΛΑΚΙ3Σ!
Το ότι έχει τεράστιες γνώσεις δεν μπορεί αυτόματα να τον τοποθετεί στο απυρόβλητο. Πώς την είδε; Ότι μόνο αυτός είναι άξιο μέλος άρα μπορεί να κάνει το φόρουμ παιδική χαρά του;
Οχί αλλά σίγουρα ξεχωρίζει από τα παιδάκια που είναι στην δικιά τους παιδική χαρά και κανείς ποτέ δεν τους εχεί πει τίποτα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Με στεναχώρησε και εμένα το γεγονός, για το οποίο όμως φέρουν την ευθύνη αποκλειστικά τα παιδια (ο ΑR και ο Spidey) μιας και η, αναμφισβήτητη κατ'εμέ, αυτοκινητιστική τους κουλτούρα δε θα έπρεπε να τους επιτρέψει να αντιμιλούν ειρωνικά στην κάθε σαχλαμαρίτσα, που ενδεχομένως στόχο είχε να τους εκνευρίσει και να προκαλέσει αυτό που τελικά έγινε ή ακόμα και στη σοβαρή διαφωνία με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο...
Από την άλλη, πολύ σωστά ΙΜΗΟ, η αποβολή είναι προσωρινή και ελπίζω σύντομα να ξαναγράψουν στο forum, στο οποίο, έστω και μετά από αυτή την ιστορία, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς οτι έχουν προσφέρει πολλά.Τέλος, από την προσωπική μου εμπειρία, η διαχείριση στο forum αυτό γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο._
Διαφωνώ στο 'αποκλειστικά'. Πολλοί χρήστες προκάλεσαν τους AR, Spidey με ειρωνικά σχόλια, ακόμα και χωρίς οι ίδιοι να προκαλέσουν πρώτοι. Στη ζωή τη μάχη την χάνει όποιος χάσει πρώτος την ψυχραιμία του και αυτό έγινε και τώρα. Για μένα όμως η ευθύνη δεν είναι μονάχα δική τους.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
....Η συμπεριφορά είναι που ενόχλησε. Και έλεος, δεν ενόχλησε επειδή είναι ιταλόφιλος, αλλά επειδή έχει αυτή τη συμπεριφορά. Και ιαπωνόφιλος/γερμανόφιλος με παρόμοια συμπεριφορά να ήταν, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε πετύχει.Χαχαχα! Αμ έλα που ισχύει κάτι τέτοιο! Μπορώ να σου πω ΑΠΕΙΡΑ παραδείγματα! Αλλά αυτοί για τον Α ή Β λόγο παραμένουν στο απυρόβλητο...
Και το ξανάλεω! Θεωρώ αυτήν την στάση απαράδεκτη!
Κάτι άλλο, το τι γίνεται στα άλλα Forum ποσώς με απασχολεί! Μάλλον μερικοί προσπαθούν να το κάνουν άλλο ένα “GTC” εδώ.Τώρα ποιος έχει σειρά; Ο Σάκης; ο Μόντε Κάρλο; Ο Μπάμπης; Ο Kyan; O Spitfire; Εγώ; Ποιος; Εμένα γιατί δεν με κλειδώνετε; Saab και Alfa έχω!
Και πάλι θλίβομαι γιατί δεν το περίμενα από παιδιά που τα έχω γνωρίσει προσωπικά
-
Αντίθετα όλοι τρέχετε πρόθυμα να την πείτε σε μεμονωμένα άτομα που σας τη βαράει ανά καιρούς.Ναι, δεν έχουμε τι να κάνουμε βλέπεις...
'Παιδιά, σήμερα στραβοξύπνησα και λέω να φάω ένα χρήστη'
'Φάε έναν ιταλόφιλο, είναι νόστιμοι'κτλ. κτλ.
Κρίμα φίλε μου γιατί φοράς τρίχρωμα γυαλιά...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν κάποιος χρήστης πιστεύει ότι μεροληπτώ προς χάριν οποιουδήποτε τον προκαλώ ανοιχτά να θέσει επίσημα θέμα. Στο παρελθόν κάποιος έχει πετάξει μια τέτοια σπόντα και όταν τον προκάλεσα απάντησε ότι 'δεν θέλει να μπει στη διαδικασία'.Οριακά θα έλεγα πως ναι...
Δες πχ θέμα για την 159 (που θα κλειδωθεί μόνο πάνω από το πρώμα σου, ) ή Funniest Quotes...
Αυτά...
-
Ρατσιστική συμπεριφορά όντως υπάρχει και σου είπα παραδείγματα.
Ποτέ κανείς mod πλην εσού και Kyan δεν ασχολήθηκε με το να ''καθαρίσει'' σε κάποια Ιταλικά θέματα.Γενικότητες Τίμο. Μόνο για να το γράψεις και να βγάλεις τον kyan απ'έξω. Ο kyan είναι mod ΜΟΝΟ στην αυτοκίνηση. Τα τεχνικά και τα Νέα Μοντέλα ποιος τα 'καθαρίζει'? Υπάρχουν δεκάδες 'καθαρισμένα'.
Και επειδή επιμένεις με τα θέματα του Αντιλόγου που ασχολούμαστε, σε συμβουλεύω απλά να μην τα διαβάζεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φιλαράκι μονόχρωμα φοράω, και αν με γνώρίζες θα ήξερες τι πιστευώ, ποιός είμαι και τι γυαλιά φοράω, ρώτα τον Σπύρο που με ξέρει.
Εσύ βλέπω έχεις X-ray Vision και μπορείς και βλέπεις και διακρίνεις μέσα από το μονίτορ προσωπικοτήτες και συνειδήσεις.
Τώρα να σε πάρουμε στα σοβαρά? η κάνεις πλάκα?
Φοράω κάτι Prada γαμάτα made in Italy λες γιαυτο να μπερδευτηκές και να ταδες tricolore? -
σιγα μην υπαρχει ολοκληρη συνομοσια για να φανε οι mods του 4ΤF 2 χρηστες...
ελεος, τα σκεφτεστε αυτα που γραφετε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γενικότητες Τίμο. Μόνο για να το γράψεις και να βγάλεις τον kyan απ'έξω. Ο kyan είναι mod ΜΟΝΟ στην αυτοκίνηση. Τα τεχνικά και τα Νέα Μοντέλα ποιος τα 'καθαρίζει'? Υπάρχουν δεκάδες 'καθαρισμένα'.
Και επειδή επιμένεις με τα θέματα του Αντιλόγου που ασχολούμαστε, σε συμβουλεύω απλά να μην τα διαβάζεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει.
Ok, kαθαρίστε τότε και τα Ιταλικά θέματα τότε να ξαναβρούμε λίγο ενδιαφέρον και εμείς οι Ιταλόφιλοι....
Οτάν βρείτε χρόνο και αν θέλετε....... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Διαφωνώ στο 'αποκλειστικά'. Πολλοί χρήστες προκάλεσαν τους AR, Spidey με ειρωνικά σχόλια, ακόμα και χωρίς οι ίδιοι να προκαλέσουν πρώτοι. Στη ζωή τη μάχη την χάνει όποιος χάσει πρώτος την ψυχραιμία του και αυτό έγινε και τώρα. Για μένα όμως η ευθύνη δεν είναι μονάχα δική τους.Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά:
η 'αποκλειστική' ευθύνη τους βαρύνει στο σημείο που επέλεξαν (ή έχασαν την ψυχραιμία τους, μήπως; Δεν εξετάζω αν έγινε δίκαια ή άδικα... ) να συνεχίσουν τις 'αντιδικίες' αυτού του τύπου ενώ η αυτοκινητιστική τους (και όχι μόνο) κουλτούρα υπο κανονικές συνθήκες δε θα τους το επέτρεπε. Όπως επίσης, στο οτι έγιναν (όπως γράφηκε, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω) μια σειρά από παρατηρήσεις που δεν έγιναν σεβαστές από μέρους τους.Σε εμένα πάντως, κάποια στιγμή που μέσα στην αναμπουμπούλα ειπώθηκαν και 2 κουβέντες παραπάνω, μου ζήτησαν και μια συγγνώμη, πράγμα που ενδεχομένως άλλοι να μην το έχουν κάνει για αυτούς...
Φυσικά και κάποιος τους προκάλεσε. Είμαι νέος χρήστης εδώ και δεν μπορώ να ξέρω από που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, αλλά οπωσδήποτε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτία!
-
Φιλαράκι μονόχρωμα φοράω, και αν με γνώρίζες θα ήξερες τι πιστευώ, ποιός είμαι και τι γυαλιά φοράω, ρώτα τον Σπύρο που με ξέρει.
Εσύ βλέπω έχεις X-ray Vision και μπορείς και βλέπεις και διακρίνεις μέσα από το μονίτορ προσωπικοτήτες και συνειδήσεις.
Γιατί, εσύ που χαρακτηρίζεις συλλήβδην καμιά δεκαριά ανθρώπους εμπαθείς και ανίκανους ?
(ή μήπως ρώτησες ΕΣΥ το Σπύρο που ΜΕ ξέρει μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα ?)
Τώρα να σε πάρουμε στα σοβαρά? η κάνεις πλάκα?
Φοράω κάτι Prada γαμάτα made in Italy λες γιαυτο να μπερδευτηκές και να ταδες tricolore?Μπορείς και καλύτερα από αυτό felleas...
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!