-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και άσε τους άλλους χρήστες στην ησυχία τους, ειδικά όσους δεν έχουν δώσει δικαίωμα να τους προσβάλλεις με χαρακτηρισμούς, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να πουν τη γνώμη τους.Περιμένω παραθέσεις στο γιατί είμαι troll!
Ο καθένας πετάει τη μλκία του και μετά την αφήνει στον αέρα...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Νass για εσένα δεν χρειάζετε να πω τίποτα άλλο.Επειδή έχεις άποψη για μένα, και επειδή σε θεωρώ από τους σοβαρούς χρήστες (πάντοτε κρίνοντας από τα γραφόμενα του καθενός, ελάχιστους γνωρίζω προσωπικά), θα ήθελα να τη γνωρίζω.
Με θεωρείς εμπαθή ?
Με θεωρείς μεροληπτικό ?
Με θεωρείς ανίκανο ?Αν ναι, θα ήθελα να το ξέρω.
Αν όχι, θα σε παρακαλούσα να με σέβεσαι περισσότερο.Ακόμα και να μην ήταν στις προθέσεις σας, περνάτε λάθος μυνήματα.
Δεν κάνουμε μικροπολιτική εδώ, ούτε καν πολιτική, για να 'περνάμε μηνύματα', ούτε δουλειά μας είναι να εκπαιδεύουμε κανέναν. Την εύρυθμη και σύμφωνη με τους κανονισμούς λειτουργία του Forum προσπαθούμε να τηρήσουμε.
Τσακώνοντε πολλοί εδώ γιατί τέτοιο κόλλημα με τους Ιταλούς?
Γιατί δεν αναφέρεις το ban του Χρονομέτρη ?
Γιατί δεν αναφέρεις το ban του FireBro ? (που είναι και πρόσφατο)Από τα 4 ban που έχουν γίνει σε 3.5 χρόνια λειτουργίας του Forum (πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ ) γιατί αναφέρεις μόνο τα 2 που σχετίζονται με Ιταλούς ? Μήπως διότι αλλιώς δεν στέκει το 'μήνυμα' που εσύ προσπαθείς να περάσεις, πως 'κυνηγάμε τους Ιταλούς' ?
Τον LOK τον θυμάσαι ? Θυμάσαι την αντιμετώπισή του από τους moderators ? Και αυτός 'Ιταλός' ήταν ?
Οι Random1 και Mad/MADAKOS έφαγαν το χοντρότερο 'κυνήγι' από όλους τους Ιταλούς μαζί. Διότι εμπόδιζαν την κανονική λειτουργία του Forum. Αλλά είναι ακόμα μαζί μας, διότι κατάλαβαν 'τι παίζει' και βρήκαν εδώ κάτι που ίσως εσύ δεν μπορείς να βρεις (όχι πως είναι υποχρεωτικό φυσικά...) -
Για μένα το θέμα τελειώνει εδώ, οι χρήστες αποβλήθηκαν προσωρινά και μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο με την επάνοδο τους.
Με θλίβει ωστόσο το γεγονός που ο sado επιμένει να χαρακτηρίζει απαράδεκτη αυτήν την αποβολή και μάλιστα να ειρωνεύεται και να προκαλεί περισσότερο, πράγμα που αντιβαίνει με το περιέχομενο αυτού του θέματος. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για μένα το θέμα τελειώνει εδώ, οι χρήστες αποβλήθηκαν προσωρινά και μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο με την επάνοδο τους.
Με θλίβει ωστόσο το γεγονός που ο sado επιμένει να χαρακτηρίζει απαράδεκτη αυτήν την αποβολή και μάλιστα να ειρωνεύεται και να προκαλεί περισσότερο, πράγμα που αντιβαίνει με το περιέχομενο αυτού του θέματος.Αν μου επιτρέπεις, ο sado, ο felleas κι εγώ είμαστε πικραμένοι από την αντιμετώπιση του φόρουμ (περισσότερο χρηστών παρά moderators) προς τους Alfisti. Αντί λοιπόν κάποιοι να σεβαστούν αυτό και να το σταματήσουν επιμένουν να προσπαθούν να μας πείσουν πως κακώς είμαστε Alfisti δηλαδή 'οπαδοί', πως εμείς έχουμε το πρόβλημα, πως θέλουμε να είμαστε 'το κέντρο του κόσμου' και άλλα φαιδρά. Αντίθετα, άλλες 'ομάδες' (π.χ. Lotus, BMW) όχι μόνο έχουν την ησυχία τους αλλά δέχονται και ευνοϊκά σχόλια από 'ουδέτερους' χρήστες.
-
@Νass
Σουπα δεν ασχολούμε αλλά επειδή ασχολήσε εσύ και ειναι και μεσημερι και δεν εχω τιποτα καλύτερο να κάνω ας χτυπησω μερικά πληκτρα ακομα.
Εσυ με χαρακτηρισες Φανατιλα και τρικολορε αγαπητε, εγω δεν σε χαρακτηρισα προσωπικα τιποτα απο αυτα που λες.
Τωρα γιατι μυγιαζεσε και παιρνεις πραγματα προσωπικα δεν ξερω.
Και επειδη είσουν τελειως άστοχος στους δικούς σου χαρακτηρισμούς απέναντι μου σχημάτισα απόψη και δεν αλλάζει απεναντί σου.
Αντε γεια...@Αλλούς
Το ότι γίνεται μια κριτική εδω πέρα είναι θετικό αν βγάλει κάπου. Για αυτό γίνεται όχι για να κράξουμε κάποιους.
Προσωπικά έγραψα τα πιστευώ μου, κάποιοι ίσως δουν τα μηνύματα και καταλάβουν, άλλοι όπως ο Nass θα την δουν στραβά.Επανάσταση κατά των mods είπαν άλλοι.
ΕΛΕΩΣ και πάλι.είπα 5 πραγμάτα σωστά ή λάθος και κάποιοι τα πιάσανε και τα κάναν μακαρόνια με κυμά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτό το Forum...
-Επαναεπισήμανση-
Ανοίχτε τα μάτια σας και καταλάβετε ότι αν ήθελα να βρίσω κάποιον θα το έκανα μπροστά στην μούρη του και με pm και δεν θα καθόμουν να γράψω 150 σειρές μπας και βγει κάτι καλό.
Καμιά φορά δεν είναι λάθος να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας....
''Μούνοι θεοφιλέες, όσοις εχθρόν το άδικέειν''
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με θλίβει ωστόσο το γεγονός που ο sado επιμένει να χαρακτηρίζει απαράδεκτη αυτήν την αποβολή και μάλιστα να ειρωνεύεται και να προκαλεί περισσότερο, πράγμα που αντιβαίνει με το περιέχομενο αυτού του θέματος.Αν μου επιτρέπεις, ο sado, ο felleas κι εγώ είμαστε πικραμένοι από την αντιμετώπιση του φόρουμ (περισσότερο χρηστών παρά moderators) προς τους Alfisti. Αντί λοιπόν κάποιοι να σεβαστούν αυτό και να το σταματήσουν επιμένουν να προσπαθούν να μας πείσουν πως κακώς είμαστε Alfisti δηλαδή 'οπαδοί', πως εμείς έχουμε το πρόβλημα, πως θέλουμε να είμαστε 'το κέντρο του κόσμου' και άλλα φαιδρά. Αντίθετα, άλλες 'ομάδες' (π.χ. Lotus, BMW) όχι μόνο έχουν την ησυχία τους αλλά δέχονται και ευνοϊκά σχόλια από 'ουδέτερους' χρήστες.
Ναι, αλλά το θέμα το άνοιξε ο sado για την αποβολή των χρηστών και για την συμπεριφορά τους και όχι για τους alfisti.
(όπως ξέρετε έχω κι εγώ Alfa Romeo, αλλά δεν κάνω κι έτσι...)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι, αλλά το θέμα το άνοιξε ο sado για την αποβολή των χρηστών και για την συμπεριφορά τους και όχι για τους alfisti.Η πικρία φέρνει υπεραντίδραση και το ξέρεις.
(όπως ξέρετε έχω κι εγώ Alfa Romeo, αλλά δεν κάνω κι έτσι...)
Αυτό πάλι τι ήταν;
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
@ΝassΣουπα δεν ασχολούμε αλλά επειδή ασχολήσε εσύ και ειναι και μεσημερι και δεν εχω τιποτα καλύτερο να κάνω ας χτυπησω μερικά πληκτρα ακομα.
Α, μα τότε να σε ευχαριστήσω για την τιμή
Εσυ με χαρακτηρισες Φανατιλα και τρικολορε αγαπητε, εγω δεν σε χαρακτηρισα προσωπικα τιποτα απο αυτα που λες.
Καταρχήν 'φανατίλα' δεν σε είπα, είδα που έχεις και εσύ τη μύγα ?
Κατά δεύτερον, είπες αυτά:
Ποτέ κανείς mod πλην εσού και Kyan δεν ασχολήθηκε με το να ''καθαρίσει'' σε κάποια Ιταλικά θέματα.
Αντίθετα όλοι τρέχετε πρόθυμα να την πείτε σε μεμονωμένα άτομα που σας τη βαράει ανά καιρούς. -Ασχήμη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει ε? -Το πρώτο bold --ψέμα και χαρακτηρίζει όλους τους άλλους mods πλην kyan και Krusenstern μεροληπτικούς και ανίκανους να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Αντιθέτως, όλοι οι Mods το έχουν κάνει αυτό που λες.
Το δεύτερο bold --ψέμα και χαρακτηρίζει όλους τους mods συλλήβδην (δηλ. δεν τη γλυτώνει, ούτε ο kyan ή ο Krusenstern) εμπαθείς και κομπλεξικούς, που δεν έχουν τι καλύτερο να κάνουν από το να βγάζουν τα απωθημένα τους σε ταλαίπωρους χρήστες χωρίς λόγο.
Τωρα γιατι μυγιαζεσε και παιρνεις πραγματα προσωπικα δεν ξερω.
Μάλλον δεν ξέρεις τι γράφεις, αν 'δεν ξέρεις' γιατί 'μυγιάζομαι'.
Και επειδη είσουν τελειως άστοχος στους δικούς σου χαρακτηρισμούς απέναντι μου σχημάτισα απόψη και δεν αλλάζει απεναντί σου.
Κρίμα. Γιατί ο καθένας εδώ κρίνεται από τα γραπτά του και γιατί το να μην αλλάζει κανείς άποψη είναι χαρακτηριστικό 'κολλήματος' -και ας το αποκηρύσσεις μετά βδελυγμίας το τελευταίο.
Πάντως η άποψή μου για σένα παραμένει αυτή που έγραψα παραπάνω (βλέπεις προσπαθώ να κρίνω από τη 'γενικότερη εικόνα' και όχι από 1-2 περιπτώσεις, και μπορώ και να παραδεχθώ πως έκανα λάθος και να αλλάξω την άποψή μου, δεν είναι δα και θέσφατο...). Οσο την άποψή σου για μένα: είμαι σίγουρος πως θα κοιμηθώ το βράδυ
-
Ο Sado κι εγώ, και άλλοι που γράφουμε, γράφουμε γιατι δεν δεχόμαστε κάποιες αδικίες.
Όχι απαραίτητα προς τα 2 τιμωρημένα μέλη, αλλά σε γενικές γραμμές.Η αδικία έχει 2 ερμηνείες: Το ξέρεις ότι είσαι άδικος αλλά αυτό σε βολευεί
ή
δεν δίνεις μια γιαυτό και στα ωά σου.επειδή έχουμε έντονο το αίσθημα του δικαίου και δεν μας αρέσει να μας αδικούν ξεκινούν όλα αυτά
Όπως έλεγε ο Πλάτωνας, η αδικία σπέρνει το μίσος και δημιουργεί διαμάχες.
Και όπως λέω εγώ Όσο περισσότερο αναπτύσεις μια κοινωνική δράση, τόσο περισσότερο δίκαιος πρέπει να είσαι, γιατί οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είσαι άδικος. Το να είσαι άδικος εκδήλωση αδυναμίας, ξέρεις το σωστό αλλά φοβάσαι τις συνέπειες ή έχεις κάποιο κέρδος από κάπου....
''Αγαθόν ου το μη αδικείν, αλλά το μηδέ εθέλειν''
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποτέ κανείς mod πλην εσού και Kyan δεν ασχολήθηκε με το να ''καθαρίσει'' σε κάποια Ιταλικά θέματα.
Αντίθετα όλοι τρέχετε πρόθυμα να την πείτε σε μεμονωμένα άτομα που σας τη βαράει ανά καιρούς. -Ασχήμη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει ε? -Το πρώτο bold --ψέμα και χαρακτηρίζει όλους τους άλλους mods πλην kyan και Krusenstern μεροληπτικούς και ανίκανους να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Αντιθέτως, όλοι οι Mods το έχουν κάνει αυτό που λες.
Το δεύτερο bold --ψέμα και χαρακτηρίζει όλους τους mods συλλήβδην (δηλ. δεν τη γλυτώνει, ούτε ο kyan ή ο Krusenstern) εμπαθείς και κομπλεξικούς, που δεν έχουν τι καλύτερο να κάνουν από το να βγάζουν τα απωθημένα τους σε ταλαίπωρους χρήστες χωρίς λόγο.
Αυτά είναι σωστά. Ο kyan είναι Moderator μόνο στην αυτοκίνηση, και εγώ είμαι χθεσινός εντελώς. Felleas, μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, το moderιλίκι έχει πολλή δουλειά και όλοι προσπαθούν.
-
Κατηγορώ ανοιχτά τον Νass ότι με λέει Ψευτή!
Με τα quotes που κάνει παρερμηνευεί τα γραπτά μου και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Παρακαλώ να επιλεφθεί κάποιος υπευθυνός του θέματος.
Αν δεν υπάρχει θα ήθελα ένα τηλέφωνο υπευθύνου για να κάνω την καταγγελία μου.
-
Νάσο και Τίμο, πρέπει να μιλήσετε από κοντά. Παρεξηγηθήκατε χωρίς σοβαρό λόγο κατά την άποοψή μου.
-
Διάβασα όλο το θέμα και -μεταξύ άλλων- μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Τι σημαίνει troll? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι, αλλά το θέμα το άνοιξε ο sado για την αποβολή των χρηστών και για την συμπεριφορά τους και όχι για τους alfisti.
Η πικρία φέρνει υπεραντίδραση και το ξέρεις.
Αν κάποιοι δεν έβλεπαν παντού φαντάσματα, θα ήταν όλα πιο ήρεμα.
Εδώ (ενδεικτικά του κλίματος 'ή μαζί μας είσαι ή με τους άλλους' που επικρατεί πολλές φορές) στο θέμα με τις Ομάδες την έπεσαν γαύροι στον Krusenstern ότι είναι ψευτογαύρος ή κάτι τέτοιο επειδή δεν τη λέει στους βάζελους...
Απίστευτα πράγματα δηλαδή, που δεν θα συνέβαιναν αν πριν γράψουμε κάτι το σκεφτόμασταν 1 λεπτό ακόμα.
Πάει πχ. ο lkar (ας μου επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα) και τη λέει σε όλους (τι Alfa έχει θάψει, τι BMW 316, τι Audi A4 1.6, όλα τα 'premium', τα Golf IV κτλ. κτλ.) αλλά (και αυτό το λέω 'απ΄ έξω', μη συμμετέχοντας σχεδόν ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις), μάντεψε ποιοί είναι οι πιο εύθικτοι ?
Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και κανένα κλίμα κατά ουδενός, αγαπητέ, και άρα καμία ανάγκη για 'πίκρα'. Οι οπαδικές και κολλημένες συμπεριφορές, απ΄ όπου και αν προέρχονται (θυμήσου τον LOK) είναι που επισημαίνονται.
-
Για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση παραθέτω ένα βιβλίο απαραίτητο για **μοντς **και χρήστες..
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι πίσω από τα nick names κρυβόνται άνθρωποι με σάρκα και οστά.Άλλοι με προσωπική ζωή έντονη,άλλοι με ανύπαρκτη.Άλλοι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν προβλήματα,άλλοι δεν έχουν.Μου έχει τύχει σε περιόδους που πιέζομαι είτε στα επαγγελματικά/πανεπιστημιακά είτε στα προσωπικά μου και τυχαίνει να μένω σπίτι,να ξεσπάω εδώ είτε αδικαιολόγητα είτε δικαιολογημένα(όχι θα σε άφηνα Κρουζ ).Την επόμενη ώρα κιόλας όταν βγαίνω από το σπίτι τα έχω ξεχάσει κιόλας.
Το ίδιο συμβαίνει με όλους μας πιστεύω,ίσως το ίδιο συνέβη και με τα παραπάνω παιδιά.Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω είναι αυτές οι μπούρδες περί ιταλόφιλων και βαγγέληδων.Ποια είναι τα χαραξκτηριστικά του ιταλόφιλου δηλαδή;Ποια του Βαγγέλη;
Αν μερικοί προσπαθούν να δώσουν νόημα στην ζωή τους επειδή όταν ήταν να αγοράσουν ένα τουτου πήγαν και τα έσκασαν στον Μοσχού και όχι στον Γκρατσία κάνουν τραγικό λαθάκι.Η μήπως νομίζουν ότι οδηγώντας μια αλφα gt ζούνε στο Μιλάνο και όχι στα Κάτω Πατήσια...Τέλος,μια συμβουλή στο πνεύμα του ποστ του Τράβελερ:Καλό και άγιο το φόρουμ,αλλά προσπαθείστε να βγαίνετε και έξω από το σπίτι..κακό δεν κάνει.Υπάρχουν χρήστες οι οποιοι είναι από το πρωι ως το βράδυ στο φόρουμ.Δικαίωμά τους δεν λέω,αλλά τους οδηγεί στο να υποκαθιστούν τη ζωούλα τους με το φόρουμ.Κι αυτό μόνο κακό κάνει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτά είναι σωστά. Ο kyan είναι Moderator μόνο στην αυτοκίνηση, και εγώ είμαι χθεσινός εντελώς. Felleas, μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, το moderιλίκι έχει πολλή δουλειά και όλοι προσπαθούν.
Σπύρο εσύ είσουν από τους καλύτερους συγγραφείς, από τότε που άρχισες το μοντεριλικί, χάθηκες φίλε....
Αρχίσες να γράφεις και με πράσινα.....Γαύρο σε ήξερα....
Είσουν Ιταλός τώρα Μπανάρεις Ιταλούς....Σημεία των καιρών και των moderatιών....
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Διάβασα όλο το θέμα και -μεταξύ άλλων- μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Τι σημαίνει troll? -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση παραθέτω ένα βιβλίο απαραίτητο για **μοντς **και χρήστες.. -
Άμα μιλάνε οι alfisti, τι να πουν οι opelisti;
Ο AlfaRomeo ήταν εριστικός μέχρι αηδίας (προσωπική γνώμη). Είχε αποκαλέσει χρήστες γλυφτρόνια των διαχειριστών, προσέβαλλε άτομα που δεν συμφωνούσαν με τον ίδιο με τρόπο 'ποδοσφαιρικό', θεωρούσε ότι όποιος έλεγε κακή κουβέντα για ιταλικό αυτοκίνητο ήταν εχθρός και εγκάθετος, αναφερόταν υποτιμητικά σε ο,τιδήποτε μη ερυθροπρασινόλευκο.
Τι σχέση έχουν οι λοιποί λάτρες της ιταλικής αυτοκίνησης (οι περισσότεροι τουλάχιστον) με την παραπάνω συμπεριφορά; Αν αποβαλλόταν (υποθετικό παράδειγμα) ο red_army λόγω φανατίλας, θα την πέφτανε οι υπόλοιποι γαυρόφιλοι χρήστες στους διαχειριστές; Δεν το νομίζω. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση παραθέτω ένα βιβλίο απαραίτητο για **μοντς **και χρήστες..
+1
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!