-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
(όπως ξέρετε έχω κι εγώ Alfa Romeo, αλλά δεν κάνω κι έτσι...)
Αυτό πάλι τι ήταν;
Για την υπεραντίδραση από την πικρία μιλάω...
-
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Κατηγορώ ανοιχτά τον Νass ότι με λέει Ψευτή!Με τα quotes που κάνει παρερμηνευεί τα γραπτά μου και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Παρακαλώ να επιλεφθεί κάποιος υπευθυνός του θέματος.
Αν δεν υπάρχει θα ήθελα ένα τηλέφωνο υπευθύνου για να κάνω την καταγγελία μου.
Απίστευτo!
Παλικάρι μου τα έγραψες αυτά που έγραψες ?
Είναι αλήθεια αυτά που έγραψες ?
Αντε, καλημέρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν κάποιοι δεν έβλεπαν παντού φαντάσματα, θα ήταν όλα πιο ήρεμα.Εδώ (ενδεικτικά του κλίματος 'ή μαζί μας είσαι ή με τους άλλους' που επικρατεί πολλές φορές) στο θέμα με τις Ομάδες την έπεσαν γαύροι στον Krusenstern ότι είναι ψευτογαύρος ή κάτι τέτοιο επειδή δεν τη λέει στους βάζελους...
Απίστευτα πράγματα δηλαδή, που δεν θα συνέβαιναν αν πριν γράψουμε κάτι το σκεφτόμασταν 1 λεπτό ακόμα.
Πάει πχ. ο lkar (ας μου επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα) και τη λέει σε όλους (τι Alfa έχει θάψει, τι BMW 316, τι Audi A4 1.6, όλα τα 'premium', τα Golf IV κτλ. κτλ.) αλλά (και αυτό το λέω 'απ΄ έξω', μη συμμετέχοντας σχεδόν ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις), μάντεψε ποιοί είναι οι πιο εύθικτοι ?
Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και κανένα κλίμα κατά ουδενός, αγαπητέ, και άρα καμία ανάγκη για 'πίκρα'. Οι οπαδικές και κολλημένες συμπεριφορές, απ΄ όπου και αν προέρχονται (θυμήσου τον LOK) είναι που επισημαίνονται.
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το ότι κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από τους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνονται και οι πιο αδικημένοι.
Ο felleas δε νομίζω να έδειξε ποτέ 'οπαδική κολλημένη' συμπεριφορά. Ούτε κι ο sado, τον οποίο όλος ο κόσμος συμπαθεί. Όσο για τα A3 1.6 και 316, να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν περισσότεροι κάτοχοι εδώ μέσα θα γινόταν 'της κοινής γυνής το κιγκλίδωμα'.
Ε, τώρα μη μου φέρνεις τον LOK ως παράδειγμα,αυτός ήταν καρνάβαλος. Λέμε για ανθρώπους που έχουν και κάποια παρουσία, όχι για καρικατούρες. Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα προκατειλημμένης συμπεριφοράς; Ο Babbis. Έχει ακούσει ουκ ολίγα υπονοούμενα και ειρωνίες αλλά διατήρησε την ψυχραιμία του. Και τελικά έγινε αποδεκτός μόνο όταν υποστήριξε άλλα αυτοκίνητα και μάλιστα γερμανικά.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Κατηγορώ ανοιχτά τον Νass ότι με λέει Ψευτή!Με τα quotes που κάνει παρερμηνευεί τα γραπτά μου και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
-
του κiτσου η μανα καθονταν στου διακου το κονταρι..........
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατηγορώ ανοιχτά τον Νass ότι με λέει Ψευτή!
Με τα quotes που κάνει παρερμηνευεί τα γραπτά μου και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Απίστευτo!
Παλικάρι μου τα έγραψες αυτά που έγραψες ?
Είναι αλήθεια αυτά που έγραψες ?
Αντε, καλημέρα.
Eσύ με είπες ψευτή χρησιμοποιόντας λογοπαίγνια και τερτίπια τύπου Quote?
Παίζοντας με τα γραφώμενα μου?4τροχοί πάρτε το καλό moderator.
Ανθρώπος που βρίζει, κατηγορεί προσωπικά εμένα και κανείς δεν του λέει τίποτα!Και ξαναρωτώ ποιός είναι υπευθύνος για αυτόν τον κύριο Nass να τον ενημερώσω εγώ για τα κολπάκια του moderator του.
Μιας και είναι κάνει τον βοσκό σε λιβάδι αλλουνού....Αυτός είναι τσαμπουκάς και βρίζεις κάποιον και τον αποκαλείς ψευτή και ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ παρότι MOD!
Αν είχες λίγη ηθική θα ζητούσες συγνώμη όχι ως Nass αλλά επειδή είσαι MOD και θαπρεπέ να δίνεις το καλό παράδειγμα εδω μέσα και όχι να στυλιτευείς και να λασπολογείς με πληκρολογικά τερτίπια.
Τα γραπτά σου Nass είναι σε κοινή θέα και ο κόσμος κρίνει.
Το ότι χωρίς να με ξέρεις με λες Φανατίλα
Το ότι με λες ΨευτήΔείχνουν πραγματικά τον άριστο χαρακτήρα σου.
Κeep it up....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το ότι κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από τους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνονται και οι πιο αδικημένοι.Βρε συ, τι 'αδικημένοι' ? Ενα μοντέρνο καφενείο είμαστε, απόψεις ανταλλάσονται εδώ μέσα, opinions are like assholes, everybody's got one! Και εγώ έχω άποψη πως οι Alfa είναι χρέπια γιατί να αισθάνεσαι αδικημένος αν την εκφράζω ? Μην ξεχνάς πως ο (υπάρχων ) κανονισμός του Forum δεν απαγορεύει τα 'θαψίματα' σε μάρκες, τις προσωπικές επιθέσεις απαγορεύει. Οπότε αν πω 'οι Alfa είναι χρέπια' ούτε πρέπει να προσβληθείς προσωπικά ούτε, στο κάτω-κάτω, να μου δώσεις σημασία, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ τι αμαξάρες είναι οι Alfa. Ρίξε ένα συγκαταβατικό και καθάρισες. Αν όμως που απαντήσεις 'τι λες ρε καραγκιόζη' τότε έκανες το μοιραίο λάθος και κακώς θα αισθανθείς αδικημένος αν δεις χρωματάκια
Εκτός και αν αναφέρεσαι σε 'αδικία' από την πλευρά των moderators. Αλλά πριν ανέφερες πως δεν το πιστεύεις αυτό. Και ούτε εγώ το πιστεύω, κανένας moderator δεν έχει στάση ενάντια σε καμία σχολή ή μάρκα.
(Disclaimer (που καταντήσαμε): Tις Alfa Romeo τις συμπαθώ, τα παραπάνω είναι σχήμα λόγου)
Ο felleas δε νομίζω να έδειξε ποτέ 'οπαδική κολλημένη' συμπεριφορά. Ούτε κι ο sado, τον οποίο όλος ο κόσμος συμπαθεί. Όσο για τα A3 1.6 και 316, να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν περισσότεροι κάτοχοι εδώ μέσα θα γινόταν 'της κοινής γυνής το κιγκλίδωμα'.
Ε, τώρα μη μου φέρνεις τον LOK ως παράδειγμα,αυτός ήταν καρνάβαλος. Λέμε για ανθρώπους που έχουν και κάποια παρουσία, όχι για καρικατούρες. Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα προκατειλημμένης συμπεριφοράς; Ο Babbis. Έχει ακούσει ουκ ολίγα υπονοούμενα και ειρωνίες αλλά διατήρησε την ψυχραιμία του. Και τελικά έγινε αποδεκτός μόνο όταν υποστήριξε άλλα αυτοκίνητα και μάλιστα γερμανικά.
Μακάρι όλοι οι 'κολλημένοι' να ήταν σαν το fellea ή το sado (που, και προς τιμήν, 'έθαψε' το αυτοκίνητό του και με καλό λόγο) ή το Babbis. Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτά τα μόνα παραδείγματα...
-
εγω λεω να BANαριστει ο Kruz να τελειωνουμε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το ότι κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από τους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνονται και οι πιο αδικημένοι.
Βρε συ, τι 'αδικημένοι' ? Ενα μοντέρνο καφενείο είμαστε, απόψεις ανταλλάσονται εδώ μέσα, opinions are like assholes, everybody's got one! Και εγώ έχω άποψη πως οι Alfa είναι χρέπια γιατί να αισθάνεσαι αδικημένος αν την εκφράζω ? Μην ξεχνάς πως ο (υπάρχων ) κανονισμός του Forum δεν απαγορεύει τα 'θαψίματα' σε μάρκες, τις προσωπικές επιθέσεις απαγορεύει. Οπότε αν πω 'οι Alfa είναι χρέπια' ούτε πρέπει να προσβληθείς προσωπικά ούτε, στο κάτω-κάτω, να μου δώσεις σημασία, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ τι αμαξάρες είναι οι Alfa. Ρίξε ένα συγκαταβατικό και καθάρισες. Αν όμως που απαντήσεις 'τι λες ρε καραγκιόζη' τότε έκανες το μοιραίο λάθος και κακώς θα αισθανθείς αδικημένος αν δεις χρωματάκια
Θα θέλαμε να είναι έτσι αλλά δεν είναι. Εδώ όταν το φόρουμ ολόκληρο τα έβαλε με τον ταλαίπωρο τον nasos/156ti βρέθηκε κάποιος που πέταξε τη μαγική ιταλική λεξούλα. Μη νομίζεις πως δεν το είδα, απλά δεν είπα τίποτα για να περάσει στο ντούκου, όπως κι έγινε.
Επίσης, μόλις γίνει μια αψιμαχία θα πεταχτεί κάποιος μετά από 5-6 post και θα αφορίσει τους κολλημένους alfisti και όχι τον AlfaRomeo, τον Spidey_TS, τον kyan ή τον nass.
Μακάρι όλοι οι 'κολλημένοι' να ήταν σαν το fellea ή το sado (που, και προς τιμήν, 'έθαψε' το αυτοκίνητό του και με καλό λόγο) ή το Babbis. Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτά τα μόνα παραδείγματα...
Ε, τώρα λοιπόν που τα 'κακά' παραδείγματα λείπουν μπορούμε να κάνουμε ένα post-mortem και να βρούμε μια άκρη. Και μετά να τη διαφυλάξουμε επί ίσοις όροις.
-
Εγώ πάντως να πω στον fellea, το Sado και στους υπόλοιπους αλφίστι να αναρωτηθούν για ποιο λόγο 'οι υπόλοιποι' δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με κανέναν αλφίστι, πέραν των δύο για τους οποίους ο λόγος.
Συνομωτήσαμε όλοι εμείς (αρκετά μέλη) εντελώς ξαφνικά, εκεί που πολλοί από μας ούτε καν γνωριζόμαστε, για να εναντιωθούμε σε αυτούς τους συγκεκριμένους δύο; Μήπως αυτοί οι δύο έγιναν λίγο περισσότερο προκλητικοί και εσείς λόγω του ότι είστε 'πιο κοντά' τους, δεν είδατε ξεκάθαρα τα πράγματα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν κάποιοι δεν έβλεπαν παντού φαντάσματα, θα ήταν όλα πιο ήρεμα.
Εδώ (ενδεικτικά του κλίματος 'ή μαζί μας είσαι ή με τους άλλους' που επικρατεί πολλές φορές) στο θέμα με τις Ομάδες την έπεσαν γαύροι στον Krusenstern ότι είναι ψευτογαύρος ή κάτι τέτοιο επειδή δεν τη λέει στους βάζελους...
Απίστευτα πράγματα δηλαδή, που δεν θα συνέβαιναν αν πριν γράψουμε κάτι το σκεφτόμασταν 1 λεπτό ακόμα.
Πάει πχ. ο lkar (ας μου επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα) και τη λέει σε όλους (τι Alfa έχει θάψει, τι BMW 316, τι Audi A4 1.6, όλα τα 'premium', τα Golf IV κτλ. κτλ.) αλλά (και αυτό το λέω 'απ΄ έξω', μη συμμετέχοντας σχεδόν ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις), μάντεψε ποιοί είναι οι πιο εύθικτοι ?
Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και κανένα κλίμα κατά ουδενός, αγαπητέ, και άρα καμία ανάγκη για 'πίκρα'. Οι οπαδικές και κολλημένες συμπεριφορές, απ΄ όπου και αν προέρχονται (θυμήσου τον LOK) είναι που επισημαίνονται.
Ο felleas δε νομίζω να έδειξε ποτέ 'οπαδική κολλημένη' συμπεριφορά. Ούτε κι ο sado, τον οποίο όλος ο κόσμος συμπαθεί. **Όσο για τα A3 1.6 και 316, να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν περισσότεροι κάτοχοι εδώ μέσα θα γινόταν 'της κοινής γυνής το κιγκλίδωμα'.
**
Ε, τώρα μη μου φέρνεις τον LOK ως παράδειγμα,αυτός ήταν καρνάβαλος. Λέμε για ανθρώπους που έχουν και κάποια παρουσία, όχι για καρικατούρες. Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα προκατειλημμένης συμπεριφοράς; Ο Babbis. Έχει ακούσει ουκ ολίγα υπονοούμενα και ειρωνίες αλλά διατήρησε την ψυχραιμία του. Και τελικά έγινε αποδεκτός μόνο όταν υποστήριξε άλλα αυτοκίνητα και μάλιστα γερμανικά.ελεύθερα, αλλά φυσικά οι πρώτοι που θα με βρίσουν είναι γνωστό ποιοι είναι. Opel (μπρρρρ) και Mercedes έχουν φάει πολύ περισσότερο κράξιμο, αλλά βέβαια μην θίξουμε την Alfa (φωτιά να πέσει να μας κάψει)
@kyan: έχει γίνει, απλώς ήταν στα τεχνικά και προφανώς λιγότερο 'ενδιαφέρον'.
'Θίξαμε' τις 'επιδόσεις' των pr&@*# oooo 1.6 κι έγινε το έλα να δεις. Γράφουμε ότι η 159 είναι αργή κι αρχίζουν οι κυβικές συγκρίσεις με απόκλιση εκατοστού κυβικών μήπως και αλλάξουν οι αριθμοί και γίνει ξαφνικά γρήγορη (κι όχι μόνο η 159)
Μάλλον δεν θυμάσαι κάτι αείμνηστα 'Γερμανία-Ιταλία' και τι γινόταν με έναν συγκεκριμένο 'Γερμανό' χρήστη που μ'εχει βρίσει άπειρες φορές, όπως άλλωστε και οι εν λόγω χρήστες.
Να μην επαναφέρουμε τι έγινε στη Miura ε;
-
Άποψή μου είναι ότι, οι διαχειριστές του 4ΤΦ είναι -ή προσπαθούν να είναι- φιλικοί και ανεκτικοί με τους χρήστες, να είναι όλοι μια παρέα που λέει ο λόγος: αυτό μου αρέσει, γιατί δεν το βρίσκεις σε πολλά άλλα μεγάλα φόρουμ(δεν αναφέρομαι σε 'κλειστά'/ολιγομελή φόρουμ).
Βέβαια, για να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά ένα τέτοιο φόρουμ, προϋπόθεση είναι και οι χρήστες να μην κάνουν σαν μικρά παιδιά και να καταλαβαίνουν όταν τους λένε *για χιλιοστή φορά *ότι θίγουν τρίτους με τα λεγόμενά τους.
Δεν ξέρω τι ακριβώς οδήγησε τους δύο -προσωρινά- αποβληθέντες στην αποβολή τους('ποιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι'), αλλά, όσο καιρό είμαι μέλος εδώ, διαπίστωσα ότι οι διαχειριστές δίνουν αρκετές ευκαιρίες σε κάποιον ώστε να συμμορφωθεί.
Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, γιατί και οι ίδιοι οι χρήστες τείνουν να χωρίζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Ελπίζω, όταν οι δύο αποβληθέντες ξαναεπιστρέψουν στο 4ΤΦ, να τους υποδεχθούμε φιλικά και όσο το δυνατόν, χωρίς προκατάληψη για προηγούμενες συμπεριφορές τους(που πιθανόν να προκλήθηκαν ΚΑΙ από άλλους χρήστες).
Δεν ΕΙΝΑΙ δυνατόν να σχηματίσουμε απόλυτα ολοκληρωμένη άποψη για κάποιους, μόνο από τις δύο-τρεις σειρές που δημοσιεύουν κάθε φορά σε κάθε θέμα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. -
Εγώ τελικά είμαι troll ή όχι, να ξέρω δλδ...
-
οχι τρολ, τρομπ!
fellea παμε την πεφτη να τους στησουμε καρτερι στο μπριζολαδικο να τους τσακισουμε τα γονατα ολονων να μαθουνε!!!
..ή μηπως να τους πατησω με το εργαλειο?? ασφαλεια πεζων το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πάντως να πω στον fellea, το Sado και στους υπόλοιπους αλφίστι να αναρωτηθούν για ποιο λόγο 'οι υπόλοιποι' δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με κανέναν αλφίστι, πέραν των δύο για τους οποίους ο λόγος.Συνομωτήσαμε όλοι εμείς (αρκετά μέλη) εντελώς ξαφνικά, εκεί που πολλοί από μας ούτε καν γνωριζόμαστε, για να εναντιωθούμε σε αυτούς τους συγκεκριμένους δύο; Μήπως αυτοί οι δύο έγιναν λίγο περισσότερο προκλητικοί και εσείς λόγω του ότι είστε 'πιο κοντά' τους, δεν είδατε ξεκάθαρα τα πράγματα;
Όλα αυτά που λες ισχύουν λίγο πολύ Opterie.
Συμφωνώ μαζί σου, ότι όντως ο AR και ο Spidey γίναν κουραστικοί και ερειστικοί, ωστόσο υπ'αρχουν άλλοι χειρότεροι. Βλέπε Γαβριηλ.Εσύ καταλαβαίνεις όμως την άλλη πλευρά?
Αυτά που εγράψα στο αρχικό ποστ μου.
οτι έχει χαθεί η μπάλα και η απόφαση αυτή εις διπλούν κιόλλας ήταν άδικη.Αυτό έχει σημασία.
Οι ΜΟD ανθρώποι είναι και λάθη κάνουν.
Το ότι όλα τα Ιταλόφιλα τοπικ είναι μεστην βρώμα, και αυτά που με ενδιαφέρουν να διαβάζω δεν τα σεβοντε και αφήνουν να γινοντε ρινγκ?
Πολλές φορές φταίνε και οι μεν και οι δε ωστόσο γιαυτο υπαρχουν οι mod για να διατηρούν το φορουμ καθαρο και ''στο θεμα'' σωστά?Εσύ έχεις παρατηρήσει οτι τα θέματα που γουστάρω γίνοντε πάντα σαλάτα?
οτι δεν κάνει κανείς τίποτα γιαυτο, ή πολλές φορές τα κάνουν χειρότερα?Έτσι λοιπόν και AR και ο Spidey τα πείραν στην κράνα και κάνανε αυτά που τους έκαναν.
Και καλά πάθανε και φάγανε το BAN.
Μπορεί και να τα ήθελε το κwλαράκι τους κιόλλας.
Δεν είναι αυτοί το πρόβλημα.... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
fellea παμε την πεφτη να τους στησουμε καρτερι στο μπριζολαδικο να τους τσακισουμε τα γονατα ολονων να μαθουνε!!!Ιταλική ή τσέχικη μαφία;
-
α, για το γαβριηλ με βρισκεις 100% συμφωνο! (αν τον παρεις στα σοβαρα)
ελληνικη μαφια φιλε.. 4Τ mafia
..αλλωστε, οπως και στα αυτοκινητα, ετσι και στην μαφια οι ιταλοι ειναι φοβεροι ...μονο στη φαντασια! -
Το φόρουμ έχει ένα troll, έναν πληρωμένο διαφημιστή συγκεκριμένης φίρμας, έναν ωραίο παλαβό και πολλούς που περνάνε όμορφα κατά 99%.
Είναι κρίμα τα καμώματα ελαχίστων (πλην των παραπάνω) να τα χοντραίνουμε ψάχνοντας κλίκες και αντιπαλότητες. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οχι τρολ, τρομπ!fellea παμε την πεφτη να τους στησουμε καρτερι στο μπριζολαδικο να τους τσακισουμε τα γονατα ολονων να μαθουνε!!!
..ή μηπως να τους πατησω με το εργαλειο?? ασφαλεια πεζων το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!
Ασέ ρε φίλε, προτειμώ να φάω Pasta με μια αεροσυνοδό της Alitalia παρέα....
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!