-
Με αφορμή αυτό που διάβασα στις ανακοινώσεις του forum για την αποβολή των Alfa Romeo και SpideyTS θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου για την στάση των διαχειριστών του Forum καθώς και για την έλλειψη ισότητας μεταξύ των μελών.
Δεν είναι δυνατόν να τιμωρείς μέλη μόνο από την μία μεριά αν θέλεις να λέγεσαι δίκαιος. Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι τα παραπάνω μέλη έχουν δώσει και 2 τόνους βιβλία που λέει ο λόγος με ενδιαφέροντα στοιχεία. Ενώ κάποιοι άλλοι που τσακώνονται μαζί τους δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να τους ειρωνεύονται χωρίς την παραμικρή ατιμωρησία και χωρίς να προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό στο σύνολο.
Έχω παρατηρήσει ότι έχουν μπει ένα σωρό πιτσιρίκια (και μερικοί μωροί που έχουν κάνει και δεύτερο username μόνο και μόνο για να προκαλούν φασαρία.) και το forum έχει γίνει παιδική χαρά. Από την στιγμή που πρωτομπήκα στο Forum πριν από 5 χρόνια έχω παρατηρήσει μία σταδιακή αλλά σταθερή πτώση της ποιότητας των μελών.
Αντί λοιπόν οι διαχειριστές να προσπαθήσουν να βάλουν μία τάξη στην όλη κατάσταση, φορώντας παρωπίδες και έχοντας υπ’ όψιν τους τις προσωπικές τους προτιμήσεις καθώς και των φίλων τους, αποβάλουν τους χρήστες της μίας πλευράς μόνο.
Αν κάποιος νομίζει ότι με πείραξε ότι οι χρήστες που αποβλήθηκαν υποστηρίζουν τα Ιταλικά αυτοκίνητα να του πω ότι έχω γραμμένη στα @@ μου και την Alfa Romeo και την Fiat και την Ferrari κ.ο.κ. Δεν είμαι υπάλληλος τους ούτε έχω κάποιο κέρδος. Αυτό που πραγματικά με πείραξε είναι η άστοχη και άσχετη συμπεριφορά των διαχειριστών του forum και είμαι διπλά στεναχωρημένος γιατί με αυτά τα άτομα έχω πει και ένα ποτήρι κρασί μαζί τους και επουδενί δεν περίμενα μία τέτοια στάση και συμπεριφορά από αυτούς.Καλή σας συνέχεια
Γεια σας και ευελπιστώ να σας ξαναδω όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. -
Με αφορμή αυτό που διάβασα στις ανακοινώσεις του forum για την αποβολή των Alfa Romeo και SpideyTS θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου για την στάση των διαχειριστών του Forum καθώς και για την έλλειψη ισότητας μεταξύ των μελών.
Δεν είναι δυνατόν να τιμωρείς μέλη μόνο από την μία μεριά αν θέλεις να λέγεσαι δίκαιος. Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι τα παραπάνω μέλη έχουν δώσει και 2 τόνους βιβλία που λέει ο λόγος με ενδιαφέροντα στοιχεία. Ενώ κάποιοι άλλοι που τσακώνονται μαζί τους δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να τους ειρωνεύονται χωρίς την παραμικρή ατιμωρησία και χωρίς να προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό στο σύνολο.
Έχω παρατηρήσει ότι έχουν μπει ένα σωρό πιτσιρίκια (και μερικοί μωροί που έχουν κάνει και δεύτερο username μόνο και μόνο για να προκαλούν φασαρία.) και το forum έχει γίνει παιδική χαρά. Από την στιγμή που πρωτομπήκα στο Forum πριν από 5 χρόνια έχω παρατηρήσει μία σταδιακή αλλά σταθερή πτώση της ποιότητας των μελών.
Αντί λοιπόν οι διαχειριστές να προσπαθήσουν να βάλουν μία τάξη στην όλη κατάσταση, φορώντας παρωπίδες και έχοντας υπ’ όψιν τους τις προσωπικές τους προτιμήσεις καθώς και των φίλων τους, αποβάλουν τους χρήστες της μίας πλευράς μόνο.
Αν κάποιος νομίζει ότι με πείραξε ότι οι χρήστες που αποβλήθηκαν υποστηρίζουν τα Ιταλικά αυτοκίνητα να του πω ότι έχω γραμμένη στα @@ μου και την Alfa Romeo και την Fiat και την Ferrari κ.ο.κ. Δεν είμαι υπάλληλος τους ούτε έχω κάποιο κέρδος. Αυτό που πραγματικά με πείραξε είναι η άστοχη και άσχετη συμπεριφορά των διαχειριστών του forum και είμαι διπλά στεναχωρημένος γιατί με αυτά τα άτομα έχω πει και ένα ποτήρι κρασί μαζί τους και επουδενί δεν περίμενα μία τέτοια στάση και συμπεριφορά από αυτούς.Καλή σας συνέχεια
Μάλλον δεν ξέρεις όλη την ιστορία... όπως πχ. τα απειλητικά ΡΜs από τους 'άντρες' της υπόθεσης και τα σχόλια για το 'Florum σας'...
-
.
Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος όταν αντιληφθεί ότι ένα forum δεν τον εκφράζει πλέον είναι Αποσύνδεση [ USERNAME ].
Αν δε είναι τόσο απογοητευμένος μπορεί να κάνει unsubscribe...
Η μόνη λύση καθώς πορτοκαλιές υπάρχουν παντού, ενώ το θέμα της γεύσης είναι αυστηρά προσωπικό...
.
-
Sado, διάβασες τους λόγους προσωρινής αποβολής? Οι moderators έχουν κανόνα να εξαντλούν όλα τα μέσα και τις προειδοποιήσεις πριν την αποβολή. Την ανεκτικότητα μας την έχουμε δείξει σε πολλά θέματα και χρήστες. Άλλωστε υπάρχει και παρασκήνιο που μπορεί να μην ξέρεις. Σαν τελευταίο να ξαναπώ ότι η αποβολή είναι προσωρινή.
edit: Με πρόλαβε ο nass για το παρασκήνιο.
-
Για να αποδειχθει, ακόμα μια φορά, ότι λίγη σημασία έχει ποιόν και πόσο τον ξέρεις!
Συνηθως μεγαλύτερη σημασία στην κρίση μας έχει η αντίληψη που έχουμε για αυτά που συμβαίνουν.Μάλιστα, sado, αυτό που με στενοχωρει είναι οτι δεν αναρωτήθηκες καθόλου για το μήπως και υπήρχε σοβαρός λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο (που σπάνια συμβαίνει στο 4ΤΦ ετσι κι αλλοιώς)!!
Αντίθετα έσπευσες να μας χαρακτηρίσεις 'απαράδεκτους'!Τα λέμε.........
-
Πάει ακόμα ένα καρκίνωμα...
Έστω και προσωρινά...
Αλήθεια, με την επανεγγραφή του FireBro τι θα γίνει;
-
Οσο δεν φτανουμε σε προσβολες και χαρακτηρισμους, ολα ειναι ΟΚ.Οταν φτανουμε εκει, υπαρχει προβλημα ταξης (και οχι ουσιας,παπαριες ειναι αυτα).
-
Σε άλλα fora οι διαχειριστές θα είχαν ασχοληθεί πολύ λιγότερο και απλά θα τους είχαν πετάξει έξω. Έτσι απλά.
Εδώ, τους έγιναν επανειλλημένες συστάσεις από τους mods, αλλά και παρακλήσεις από αρκετά άλλα μέλη. Και τι τους είπαμε; Να μην εκφράζουν την άποψή τους; Να μη λένε αυτό που πιστεύουν; Όχι βέβαια. Τους παρακαλέσαμε να μην καταστρέφουν κάθε θέμα, βγαίνοντας εκτός θέματος διαρκώς, εξυμνώντας με ένα ρατσιστικό τρόπο την ιταλική ανωτερότητα και την κατωτερότητα όλων των άλλων ΣΕ ΚΑΘΕ thread που τύχαινε να ποστάρουν.
Όταν ο άλλος σε γράφει στα @@ σου, είτε γιατί έχει κάψει φλάτζες και δεν το συνειδητοποιεί, είτε επίτηδες επειδή τι να του πούμε κι εμείς, νομίζω πως η εβδομαδιαία αποβολή ήταν απαραίτητη, για να μην πω επιικής.
Το moderation σε αυτό εδώ το forum για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ελαστικό (και φυσικά καλά κάνουν οι mods, αφού αυτή είναι η πολιτική των ιδιοκτητών), αλλά όχι και να ζητάμε και τα ρέστα.
Και τέλος, λυπάμαι που βλέπω τέτοιο τίτλο στο thread που προεξοφλεί ότι η μεταχείριση ήταν άδικη και ότι υπάρχει προνομιακή μεταχείριση μελών. Ειδικά από ένα μέλος όπως εσύ, Sado.
-
Τι εγινε, και που, ρε παιδια για μας που δεν πηραμε χαμπαρι???
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τι εγινε, και που, ρε παιδια για μας που δεν πηραμε χαμπαρι???http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 479#493479
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τι εγινε, και που, ρε παιδια για μας που δεν πηραμε χαμπαρι???Διάβασε αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15604
Sado, τα πράγματα έχουν όπως στα είπαν οι moderators που μίλησαν πριν από εμένα. Μας κατηγορείς για μεροληψία, λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εδώ μέσα. Οι AlfaRomeo και SpideyTS, προφανώς πίστευαν ότι όντως έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Τι θα πει 'η πλευρά μας' και 'η πλευρά τους'???
Πιο διαλλακτικό και ελαστικό moderating δεν υπάρχει σε ΚΑΝΕΝΑ φόρουμ. Αλλού, γίνονται ban απλά και μόνο επειδή έγραψαν 2-3 ποστ σε greeklish. Εδώ, όχι μόνο προειδοποιούμε ΠΟΛΛΕΣ φορές, ΚΑΙ δημόσια ΚΑΙ σε πμ, αλλά υπάρχει μεγάλη σκέψη πριν αποφασιστεί το ban κάποιου χρήστη, δεν γίνεται έτσι αβίαστα.
Όταν όμως κάποιος, επανειλημμένως, με προκλητικό και πολλές φορές υβριστικό τρόπο (ΚΑΙ δημόσια ΚΑΙ στα πμ) αγνοεί τις συστάσεις των εποπτών και συνεχίζει να εμπιδίζει την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Και ΠΑΛΙ όμως, το ban είναι προσωρινό, δηλώσαμε ότι θα αναιρεθεί, όπως έγινε και στο παρελθόν.
Βεβαίως, παρόλη την ελαστική συμπεριφορά ΚΑΙ σε αυτό, συνέχισαν οι βρισιές και οι απειλές, με 'άλλους' τρόπους, τόσο προς moderators, όσο και προς άλλους χρήστες!
Αν εξακολουθείς και θεωρείς ότι τα ban μπήκαν αδίκως και ότι η στάση μας είναι απαράδεκτη ειλικρινά λυπάμαι.
-
Απλώς να συμπληρώσω οτι ούτε τέτοια θέματα θα βλέπατε σε άλλα fora, αλλά τέλος πάντων.
Έχω καλυφθεί πλήρως από τις απαντήσεις
-
Εδώ και 6 χρόνια ασχολούμε με αυτούς τους μικροκοινωνικούς διαδυκτιακούς τόπους που λέγοντε Forum.
Ξεκίνησα με το πρωτοπόρο TFRC, όχι ως ενεργό μέλος αλλά ως καθημερινός αναγνώστης τεχνικών θεμάτων περισσότερο. Μέσα από τις σελίδες του γνώρισα τους πρώτους διαδυκτιακούς φίλους και αρχίσαμε μια παρέα μέσα στην παρέα με άλλα ενδιαφέροντα και άλλες συναντήσεις.
Το ίδιο έγινε και σε άλλα φόρα. Οι 4 τροχοί ήταν το φόρουμ που ξεκίνησαν πάρα πολλά φόρουμ.
Αυτό που κάνει ένα φόρουμ τελικά είναι οι χρήστες του.
Οι moderators κλπ είναι και αυτοί χρήστες με λίγη εξουσία παρά πάνω.Δυστυχώς και εδώ ισχύει ότι ίσχυε και στον στρατό που λέγανε ''δώσε στο φαντάρο εξουσία να σε πηδήξει κιόλλας''
Θεωρώ λανθασμένη και ρατσιστική την αποβολή του AlfaRomeo και του Spidey. Όχι γιατί έτσι όπως τα παρουσιάσατε δεν έχετε δίκιο αλλά γιατί ''χάνετε'' έναν χρήστη όπως ο AlfaRomeo o oποίος αν μη τι άλλο συμβάλει στο αυτοκινιτιστικό επίπεδου του φόρουμ ΤΟΥΣ και όχι ΣΑΣ αγαπητοί moderators.
Ενα φόρουμ που ξεκίνησα καλά αλλά προσωπικά έχω χάσει σχεδόν κάθε ενδιαφέρον.....
Περισσότερο ασχολούμαστε με το Mall και το κάπνισμα παρά με τεχνικά θέματα αυτοκινήτων!
Αντί λοιπόν όλοι οι mod να κάτσετε κάτω και να σκεφτείτε 5 πράγματα μπας και ξαναφέρετε το φόρουμ στο σωστό δρόμο, έχετε πέσει στη λούμπα του τηλεδικείου που έχει καταντήσει!Και επειδή είμαι Alfisti ας πώ και κάτι ως Ιταλόφιλος.
Κυριοί Mod είστε απαράδεκτοι σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουνε με Iταλικά αυτοκίνητα. Αφήνετε να μπαίνει μέσα ο καθένας Βαγγελής και ότι άλλο και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του καταστρέφοντας ολόκληρα τοπικ με αυτοσκοπό την λεκτική κόντρα και την οπαδική αντιπαράθεση και μετά κάθεστε και διαβάζετε και τα χώνεται στους Ιταλούς με αποδεικτικό mod να γράφει για υπογραφή ''κράξε κι εσύ έναν Ιταλόφυλο, μπορείς!''Και για να συνεχίσω, να σας υπενθυμίσω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ιταλόφυλος δεν μπήκε σε τόπικ Βαγγέλη, Μπεμβεδάκια κλπ να ΚΡΑΞΕΙ και να αρχίσει να τα χώνει όπως μερικοί-μερικοί που ΟΥΤΕ σύσταση δεν τους έχετε κάνει.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν καταστράφηκε από Ιταλοφιλο ΤΟΠΙΚ γιατί δεν του αρέσε η άλλη μάρκα η ο οπαδισμός των φίλων της.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με το που ανοίγει ένα τοπικ περί Alfa Romeo μπαίνει η σάρα και μάρα μέσα για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους.
ΕΛΕΩΣ!Παιδάκια χωρίς δίπλωμα, κολλημένοι αστοιχείωτοι αυτοκινητιστές να μας κάνουν σαλάτα χωριάτικη, Βλάχοι αγράμματοι και Γραμματιζόμενοι με φιλοσοφικές ανησυχίες αντί να πάνε να βρούνε το φόρουμε που τους εκφράζει γράφουν εδώ για τη δουλειά τους, τη γκόμενα τους, το διαζυγιό τους με αποκορύφωμα εργασίες για το σπίτι!!!
Και εσείς ΟΛΟΙ οι υπευθυνοί σε ξένο χωράφι, βρήκατε τρόπο να ανεβάσετε το επίπεδο του φόρουμ σε άλλα υψηλότερα επίπεδα μηχανοκίνητου mix Grill με καρυκευμάτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικονομικό-πολιτικο επιστημών κλπ,κλπ,κλπ.
Αν είστε μάγκες και ωραίοι πάρτε μια γενναία απόφαση και αντί να κάνετε φασίνα σε μπούρδες πείτε στους από πάνω σας 2 λογάκια και φτιάξτε το φόρουμ όπως πρέπει γιατί έχετε χάσει την μπάλα........
-
φλε felleas, υπαρχουν παραδειγματα και απο την 'αλλη πλευρα', ισως περισσοτερα και απο αυτα που ανεφερες, οποτε καλο θα ειναι να μην ειμαστε απολυτοι αν δε εχουμε πληρη εικονα...
επισης το επιπεδο των φορουμ το ανεβαζουν ή το κατεβαζουν οι χρηστες και οχι οι mod.
επομενως οποιος εχει να πει κατι ενδιαφερον για την αυτοκινηση, ιδου η Ροδος!φιλικα, Σπυρος.
-
Καθε γνώμη σεβαστή!
Μόνο μια παρατήρηση.
Ο mod που έχει σαν υπογραφή αυτό που λές felleas, είναι mod στο alfisti!
και η υπογραφή έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα μάλλον!Για τα υπόλοιπα, ουδέν σχόλιον!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
...Και επειδή είμαι Alfisti ας πώ και κάτι ως Ιταλόφιλος.
Κυριοί Mod είστε απαράδεκτοι σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουνε με Iταλικά αυτοκίνητα. Αφήνετε να μπαίνει μέσα ο καθένας Βαγγελής και ότι άλλο και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του καταστρέφοντας ολόκληρα τοπικ με αυτοσκοπό την λεκτική κόντρα και την οπαδική αντιπαράθεση και μετά κάθεστε και διαβάζετε και τα χώνεται στους Ιταλούς με αποδεικτικό mod να γράφει για υπογραφή ''κράξε κι εσύ έναν Ιταλόφυλο, μπορείς!''Και για να συνεχίσω, να σας υπενθυμίσω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ιταλόφυλος δεν μπήκε σε τόπικ Βαγγέλη, Μπεμβεδάκια κλπ να ΚΡΑΞΕΙ και να αρχίσει να τα χώνει όπως μερικοί-μερικοί που ΟΥΤΕ σύσταση δεν τους έχετε κάνει.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν καταστράφηκε από Ιταλοφιλο ΤΟΠΙΚ γιατί δεν του αρέσε η άλλη μάρκα η ο οπαδισμός των φίλων της.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με το που ανοίγει ένα τοπικ περί Alfa Romeo μπαίνει η σάρα και μάρα μέσα για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους.
ΕΛΕΩΣ!Παιδάκια χωρίς δίπλωμα, κολλημένοι αστοιχείωτοι αυτοκινητιστές να μας κάνουν σαλάτα χωριάτικη, Βλάχοι αγράμματοι και Γραμματιζόμενοι με φιλοσοφικές ανησυχίες αντί να πάνε να βρούνε το φόρουμε που τους εκφράζει γράφουν εδώ για τη δουλειά τους, τη γκόμενα τους, το διαζυγιό τους με αποκορύφωμα εργασίες για το σπίτι!!!
Και εσείς ΟΛΟΙ οι υπευθυνοί σε ξένο χωράφι, βρήκατε τρόπο να ανεβάσετε το επίπεδο του φόρουμ σε άλλα υψηλότερα επίπεδα μηχανοκίνητου mix Grill με καρυκευμάτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικονομικό-πολιτικο επιστημών κλπ,κλπ,κλπ.
Αν είστε μάγκες και ωραίοι πάρτε μια γενναία απόφαση και αντί να κάνετε φασίνα σε μπούρδες πείτε στους από πάνω σας 2 λογάκια και φτιάξτε το φόρουμ όπως πρέπει γιατί έχετε χάσει την μπάλα........
Καλό είναι να μην είμαστε τόσο απόλυτοι
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15356
Αυτό είναι ΜΟΝΟ ένα από ένα πρόχειρο search
(κάτι μου λέει ότι θα κλειδωθεί)
Τα υπόλοιπα γράφτηκαν ήδη, απλώς η μεγάλη ανοχή (που υπάρχει και σε άλλους χρήστες που βρίζουν ασύστολα) κάνει κακό τελικά
-
καποιοι μου φαινεται παιρνουν το internet και το αυτοκινητο πολυ στα σοβαρα
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Και για να συνεχίσω, να σας υπενθυμίσω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ιταλόφυλος δεν μπήκε σε τόπικ Βαγγέλη, Μπεμβεδάκια κλπ να ΚΡΑΞΕΙ και να αρχίσει να τα χώνει όπως μερικοί-μερικοί που ΟΥΤΕ σύσταση δεν τους έχετε κάνει.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν καταστράφηκε από Ιταλοφιλο ΤΟΠΙΚ γιατί δεν του αρέσε η άλλη μάρκα η ο οπαδισμός των φίλων της.έχω και πολλά άλλα (και από την άλλη πλευρά φυσικά, αλλά μια και το θέτεις έτσι...)
EDIT: για το ένα με πρόλαβε ο lkar, το άλλο είναι πιο χαρακτηριστικό.
Εδώ έκαναν λίμπα το δικό τους θέμα (ALFA ROMEO) μιλώντας για Porsche...
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!