-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Μπόρει κάποιος να δει τι γίνεται εδώ
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 449#506449για πες μας εσύ, τι γίνεται;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 449#506449πες μας εσυ, τι νομιζεις οτι γινεται?
ο lkar και o spiros ανάβουν φωτιές.
Ω τι σπάνιο...Ω...Ω...OK, φτάνει felleas, spiros & lkar
felleas, στο θέμα που αναφέρεσαι, ποιό άρθρο του κανονισμού θεωρείς πως παραβιάζεται ?
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 449#506449Αγαπητέ μου ελπίζω να παρακολουθείς επίσης το ότι γίνεται εδώ.
Έχει μετατραπει δυστυχώς σε chat 'αρπακτικών ψόφιας σάρκας'.
Σε παρακαλώ παρακολούθα με.
Ευχαριστώ.Προς admins και ον-τόπικ.
Δεν έχω τα προνομιακά κολλητηλίκια που έχετε με τον Sado και τον Felleas.
Είμαι στην ίδια μίζερη μοίρα με τους δυο αποβληθέντες.
Ελπίζω να μην ξεφουρνιστεί τον ban μου γρήγορα.
Ευχαριστώ.Συνέχισε και που ξέρεις θα σε κάνουν και mod εδώ μέσα...
Σε τυπικά φόρα όπως τα θες αγαπητέ μου δεν θα υπήρχε καν τέτοιο θέμα... -
Καθότι πρέπει να είμαστε ον-τόπικ ας δούμε σας παρακαλώ προσεκτικά την στάση του καινούριου admin.
Δεν είδα πουθενά να του γίνεται σύσταση οπότε από την ιταμότητα του θεώρησα οτί αναβαθμίστηκε.
Επίσης να τονίσω οτί εγώ διαπομπεύτηκα δημοσίως για την κυριολεκτική χρησιμοποίηση μου της καθ΄όλα απλής και πολιτικά ορθής λέξης τσουτσέκι , σβήστηκε σε δημοσίευση μου , δεν μου ζητήθηκε συγνώμη ενώ δεν έγινε το ίδιο στον φρουτοποιό μου.Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Μου φαίνεται απίστευτο το ότι ο Alfa Romeo κάλεσε ενισχύσεις...
Πάντως αν ήμουν ο Alfa Romeo θα ντρεπόμουν για την επαίσχυντη συμπεριφορά του Italian...Γιατί η συμπεριφορά του είναι όντως επαίσχυντη.
Ας βγει ένας Alfisti (τον Italian δεν τον θεωρώ Alfisti φυσικά!) να μου το διαψεύσει!!!
Αν σέβεστε το alfisti club, σας καλώ να καταδικάσετε την συμπεριφορά του (εδώ στο 4T forum)...Τι να πρωτοπεί κανείς?
Τον διασυρμό του Alfa romeo?
Την κρίση της συμπεριφοράς μου ως επαίσχυντη?Γιατί παρακαλώ?
Την βάπτιση του ως φωνή συνειδήσεως των alfisti?Με ποιο δικαίωμα?Ας δούμε παράδειγμα μη-επαίσχυντης συμπεριφοράς.
Εγώ πάντως μετέτρεψα μια 'συλλεκτική' Julietta του '70 σε φορτηγάκι (έκοψα τα c pillars και όλη την οροφή από τις b pillars και πίσω και αφαίρεσα τα πίσω καθίσματα)! Την αγόρασα από έναν Alfisti για πενταροδεκάρες (τον βρήκα στην ανάγκη). Ήταν όμως σε άριστη κατάσταση. Τώρα πλέον δεν είναι!
Πάντα πίστευα ότι ο αληθινός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου ήταν οι μεταφορές οικοδομικών ή άλλων υλικών. Σαβούρα από την μάνα του... (προσωπικές απόψεις, όπως βλέπετε, δεν δυνιστούν παραβίαση κάποιου κανονισμού)Εγώ την χρησιμοποιώ τώρα ως support vehicle για να μεταφέρω τα semi-slick ζαντολάστιχα του 206 μου, όταν θέλω να πάω στην πίστα των Σερρών... Δεν θέλω να λερώνω την μοκέτα από το πορτ-παγκάζ του αγαπημένου 206 μου!
Βέβαια τώρα με τον πατέρα μου χτίζουμε ένα γιαπί στην Πυλαία, οπότε θέλουμε ένα φορτηγάκι για να μεταφέρουμε τσιμέντα, καρφιά, λατάκια, μικρά μπουντρέλια, πεταλούδες, πλακάζ κ.α. για τα μαστόρια. Ό,τι πρέπει γι' αυτές τις δουλειές είναι αυτό το χάρβαλο... Μέχρι και χαλίκι 3Α του φόρτωσα. Έχει ροπή από τα χαμηλά πάντως. Κρίμα που δεν καίει πετρέλαιο... (ή καλύτερα μαζούτ, για μικρότερο κόστος)Της έχω βάλει και μπλε ledακια στο καπώ, καθώς και λάμπες neon στα μαρσιπιέ.
Και ας δούμε παράδειγμα επαίσχυντης συμπεριφοράς την οποία εγώ κρίνω ως απαύγασμα γνώσης και τεκμηρίωσης από κάποιον κατασταλαγμένο μέσα σε ένα χώρο οπού μετράνε δυστυχώς όσα λένε αυτοί που ασχολούνται μόνο με τις Σέρρες,τα Μέγαρα,το χαμένο δευτερόλεπτο και τους χρόνους στο Χοκενχάιμ , δηλαδή πασιφανέστατη συμπεριφορά φανατικών.
Επίσης τέλος να τονίσω ,επειδή από ότι βλέπω οι συνομιλητές μου δεν είναι γνώστες, οτί 'ο τροχός είναι ιταλική ανακάλυψη'.
Είναι κοινή γνώση ,και όχι εξειδικευμένη, οτί η παγκόσμια τεχνολογική,εικαστική και πνευματική Αναγέννηση οφείλεται στους Ιταλούς.
Αποτελεί ένα ριμέικ αρχαιοελλήνικού έργου με αραβική συμπαραγωγή.Και στο σχολείο κολλητούς είχατε και περνούσατε τις τάξεις?
Εκεί δεν πρέπει να είσασταν φανατικοί. -
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Εμένα ο συγκεκριμένος τίτλος μου δείχνει τρομερή ωριμότητα.
Δεν το μετέτρεψαν οι ιταλόφιλοι σε chat.
Δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να κρίνει την εγγραφή μου άσχετα αν έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Και ναι μπορεί να μην είναι τυχαία αλλά τι πάει να πει αυτό?
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?Κατ εμέ ο τίτλος δείχνει ανωριμότητα και είναι δικάιωμά μου να το βλέπω έτσι.
Προσωπικά μπαίνω σε φόρουμ κι όχι σε chat room.
Όλοι μας κρινόμαστε από τη στιγμή που γράφουμε δημόσια. Αν δεν είναι τυχαία η εγγραφή σου άρα κάποιοι εδώ μέσα είχαν δίκιο όταν το έγραψαν.
Έχεις διαβάσει πολλά πόστ μου και κατάλαβες ότι αλωνίζω ανεξέλγκτα;
Το περιοδικό που αναφέρεις υπάρχει στο σπίτι μου από το πρώτο τεύχος, εξήγησε τι θέλεις να πείς για να καταλάβω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
felleas, στο θέμα που αναφέρεσαι, ποιό άρθρο του κανονισμού θεωρείς πως παραβιάζεται ?
(Moderator nass)[/color]
Δεν συζήταμε περί άρθρων...
Συζητάμε για το ότι κάποιοι φιτιλιάζουν....
Το ότι κρατώ ακόμα την ψυχραιμία μου ε διαφοροποιεί από τους BANΝΕD
.
Το θέμα είναι κάποιοι θέλουν μάζεμα....που δεν περιγράφεται στους κανονισμούς.... -
Δεν συζήταμε περί άρθρων...
Συζητάμε για το ότι κάποιοι φιτιλιάζουν....
Το ότι κρατώ ακόμα την ψυχραιμία μου ε διαφοροποιεί από τους BANΝΕD
.
Το θέμα είναι **κάποιοι θέλουν μάζεμα....**που δεν περιγράφεται στους κανονισμούς....ποιοι; οι ίδιοι που δεν έγιναν ΒΑΝ;
-
Άδικα έγιναν μπαν οι φίλοι σου, το φόρουμ είναι τσιφλίκι μερικών 'γερμανών', σε βρίζουν μερικά μέλη και οι mods τους υποστηρίζουν και γενικά έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις?
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ρε παιδια με γυναικα εχετε παει?Φυσικά.
Οι Ιταλοί είμαστε συν τοις άλλοις οι πιο φλογεροί εραστές ,εξ ου και το Λατίνος εραστής.
Επίσης οι συμπατριώτισσες μου είναι μάλλον οι πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. -
Το θέμα είναι κάποιοι θέλουν μάζεμα....που δεν περιγράφεται στους κανονισμούς....Αυτό ισχύει και για την άλλη «πλευρά»...
-
.
Το θέμα είναι κάποιοι θέλουν μάζεμα....που δεν περιγράφεται στους κανονισμούς....Θα μας πεις ποιοι θέλουν μάζεμα ή θα το κάνεις για πολλοστή φορά γαργάρα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.
Το θέμα είναι κάποιοι θέλουν μάζεμα....που δεν περιγράφεται στους κανονισμούς....Θα μας πεις ποιοι θέλουν μάζεμα ή θα το κάνεις για πολλοστή φορά γαργάρα?
Αυτός που με έκανε φρούτο ίσως?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άδικα έγιναν μπαν οι φίλοι σου, το φόρουμ είναι τσιφλίκι μερικών 'γερμανών', σε βρίζουν μερικά μέλη και οι mods τους υποστηρίζουν και γενικά έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις?Mικρέ δεν είπα ποτε΄ότι άδια έγιναν BAN.
Είπα ότι κάποιες συμπεριφορές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου.
Κάποιοι αφού τα φάγανε χάσανε την ψυχραιμία τους και αρχισαν να κανουν αυτα που τους κανανε...Να σταματίσω τι? σε πειράξε τίποτα? σε ενοχλήσα σε κάποιο τοπικ?
-
Στον Italian αναφερόμουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στον Italian αναφερόμουν. -
Άδικα έγιναν μπαν οι φίλοι σου, το φόρουμ είναι τσιφλίκι μερικών 'γερμανών', σε βρίζουν μερικά μέλη και οι mods τους υποστηρίζουν και γενικά έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις?
Mικρέ δεν είπα ποτε΄ότι άδια έγιναν BAN.
Κάποιοι αφού τα φάγανε χάσανε την ψυχραιμία τους και αρχισαν να κανουν αυτα που τους κανανε...Να σταματίσω τι? σε πειράξε τίποτα? σε ενοχλήσα σε κάποιο τοπικ?
α δηλαδη ηταν (και ειναι) ολα θεμα ψυχραιμιας ε? οκ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.
Στον Italian αναφερόμουν.
?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άδικα έγιναν μπαν οι φίλοι σου, το φόρουμ είναι τσιφλίκι μερικών 'γερμανών', σε βρίζουν μερικά μέλη και οι mods τους υποστηρίζουν και γενικά έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις?Γι αυτό το ποστ μιλάμε..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε ναι ρε φίλε, δεν αντέχεσε....
Αλλή δουλειά δεν έχεις να κάνεις? -
Αλλή δουλειά δεν έχεις να κάνεις?οχι δεν εχω, εσυ εχεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλή δουλειά δεν έχεις να κάνεις?οχι δεν εχω, εσυ εχεις?
Ξέχασα να πω .... ήταν ρητορική ....
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!