-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εδώ πουλάει το άθλιο opc δεν θα πουλίσει η mito που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .εγω δεν εχω δει και πολλα απο δαυτα,αν και τωρα τελευταια βλεπω οι μιτο να αυξανονται και μαλιστα οι κατοχοι τους ειναι ομορφες νεαρες κοπελες.
η μιτο αρεσει στις γυναικες μαγκες .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Εδώ πουλάει το άθλιο opc δεν θα πουλίσει η mito που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .
εγω δεν εχω δει και πολλα απο δαυτα,αν και τωρα τελευταια βλεπω οι μιτο να αυξανονται και μαλιστα οι κατοχοι τους ειναι ομορφες νεαρες κοπελες.
και το opc πουλάει ,και η μίτο το ίδιο ...
η μίτο αρέσει στις γυναίκες περισσότερο από οποιοδήποτε μικρό (ίσως το 500 να την παίζει στα ίσια, το κουπερ το έχουν βαρεθει) ...
για αυτό μπαίνουν και εύκολα στη φωλιά του μίτο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εδώ πουλάει το άθλιο opc δεν θα πουλίσει η mito που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .
εγω δεν εχω δει και πολλα απο δαυτα,αν και τωρα τελευταια βλεπω οι μιτο να αυξανονται και μαλιστα οι κατοχοι τους ειναι ομορφες νεαρες κοπελες.
η μίτο αρέσει στις γυναίκες περισσότερο από οποιοδήποτε μικρό (ίσως το 500 να την παίζει στα ίσια, το κουπερ το έχουν βαρεθει) ...
για αυτό μπαίνουν και εύκολα στη φωλιά του μίτο...Εχεις στατιστικα μετρησιμα, αυξημενα ποσοστα 'επιτυχιας' , σε σχεση με το προηγουμενο σου αυτοκινητο πχ?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
για αυτό μπαίνουν και εύκολα στη φωλιά του μίτο...Εχεις στατιστικα μετρησιμα, αυξημενα ποσοστα 'επιτυχιας' , σε σχεση με το προηγουμενο σου αυτοκινητο πχ?
με το rallye στο μπουρνάζι ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία...
απίστευτη γκομενοπαγίδα στις ηλικίες 18-20τα μεγαλύτερα ποσοστά τα έχω με την μηχανή και τα πέτσινα, βέβαια μετά δν έχει πίσω κάθισμα , αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην πουτ@να τη ζωή
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εδώ πουλάει το άθλιο opc δεν θα πουλίσει η mito που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .Νταξ και εγώ Mito έχω αλλά γιατί άθλιο το OPC; Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο για την οδική του συμπεριφορά, μήπως υπερβάλεις λίγο;
Σόρρυ για το off topic.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Corsa OPC: 22.710
Ibiza FR DSG:19.650
Golf TSI 160: 22.000
Scirocco TSI 160: 23.770
Polo GTI: κάπου στα 22.000 θα παίζει κι αυτό
Seat Leon TSI: 22.000
Opel Astra 180: 21.500Και είναι καλή τιμή της Μίτο με τα 170 στα 21.500?
Μιλάμε για super-mini στα 21.500 ευρώ όταν με ίδια λεφτά αγοράζεις ένα μεγαλύτερο και ΙΣΗΣ ιπποδύναμης μικρομεσσαίο!
To Mini είναι εκτός έχουμε πει αν θυμάμαι καλά...δε παίζει καν στη κατηγορία αυτή και κάνει 27.000.
Ανταγωνισμός ξέρουμε τι θα πει? Γνωρίζουμε γενικώς την έκφραση? Όταν μια εταιρία ΔΕΝ πουλάει (και το Μίτο ΔΕΝ πουλάει) πρέπει να πλασαριστεί με ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ τιμή. Όταν δεν έχει να δώσει κάποια προστιθέμενη αξία πρέπει τουλάχιστον να έχει καλύτερη τιμή από τον ανταγωνισμό. Αν ΔΕΝ το κάνει αυτό...άπατο θα πάει.
Η Μίτο για να είναι ανταγωνιστική έπρεπε να ήταν μεταξύ 18.000-19.000 ευρώ, κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000.
Η αγορά θα δείξει...αλλά ακόμη και τα νούμερα της 155 που είναι στα ίδια περίπου και πιο φθηνή νομίζω, είναι μικρά γιατί ο καταναλωτής θα δει τι παίρνει στα ίδια λεφτά ή και λίγα παραπάνω και θα διαλέξει αυτό που του δίνει τα περισσότερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μερικούς ο ανταγωνισμός προσφέρει πολύ περισσότερα σ.ε αυτή τη κατηγορία.
Τα γράφω έτσι γιατί είναι καιρός να ακούσουν μερικοί την αλήθεια και να ξυπνήσουν να δούνε γιατί δεν πουλάει...
Πρωτον η 155 Distinctive εκανε 19800 + 900 (sport pack)+ χειρηστηρια στο τιμονι+ xenon ισως να πηγαινε παραπανω απο τα 21500 της QV. Οποτε πρωτο σου λαθος ειναι οτι θεωρησες την 155 πιο φτηνη μιας που για να την παρεις στον εξοπλισμο της QV ηθελες παραπανω χρηματα. Η QV επισης εκτος του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, εχει κατα τα γραφομενα (μενει να το δουμε) πιο δυνατο μοτερ, πιο καλη αισθηση κιβωτιου, τιμονιου και αναθεωρημενη ρυθμιση της αναρτησης. Αν ολα αυτα αποδωσουν και με βαση το προφανες ,οτι δηλαδη ο 170 multiair εκτος τους οτι θα εχει εξαιρετικη καμπυλη αποδοσης, ισως και να αποδιδει παραπανω απο τα δηλωμενα αλογα (οπως σχεδον ολα τα τουρμπο της εποχης μας) ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΩ Η MITO ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΑ Seat Ibiza FR, Opel Corsa OPC και VW Polo GTi... Λεω τουλαχιστον ισαξια αν οχι καλυτερη γιατι μενει να αποδειχτει. Που βλεπεις εσυ την παραλογη τιμη και το υποδεεστερο προιον δεν μπορω να καταλαβω!!!
-
Mε βαση και μονο τις προδιαγραφες της, προσωπικα την θεωρω τουλαχιστον ισαξια με αυτοκινητα που ανεφερα και σε προηγουμενο μου Post, δηλαδη το Ibiza Cupra, GP Abarth SS, Corsa Opc και 207RC, τα οποια και βρισκονται περιπου στα ιδια τιμολογιακα επιπεδα.
-
Α μπραβο γιατι ο Nikos τη συγκρινει και με μικρομεσαια και οταν παει στα μικρα τοτε μας πεταει οτι ειναι υποδεεστερο προιον... Ολος ο ανταγωνισμος OPC,Cupra, SS, RC κοστιζει το ιδιο η παραπανω αλλα στο βλεμμα του 320si μονο η Mito φανηκε ακριβη. Α ναι ξεχασα ειναι υποδεεστερο προιον απο τα παραπανω!!!
-
Φιλοι μου μιλατε με τον Niko120
Mιλαμε για τον Aντι-Αλφιστα.
Γιατι Niko μου δεν λες τα ιδια για το Mini?
Γιατι Νικο μου δεν λες τα ιδια για το Peugeot 207 RC που κανει 22500?
Το οποιο βγαζει ''μονο'' 175 αλογα αλλα στην ευθεια παει το ιδιο γρηγορα με OPC ενω στις στροφες ακομα καλυτερα?Επιπλεον το Ibiza Cupra δεν κανει 19750.Αυτη η τιμη ειναι με την εκπτωση.Χωρις την εκπτωση κανει 22000.
Το οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας δεν λεει τιποτα απολυτος.Ασε που τα Leon Golf κλπ ειναι στις βασικες τους εκδοσεις με 16αρες στην καλυτερη περιπτωση ζαντες και χωρις δερματινες επενδυσεις , ουτε καν κλιματισμο.Για βαλε κανα εξτρα πανω και πες μου τιμες.Αλλο κοινο εχουν τα πρωτα αλλο τα δευτερα.**Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι αυτο το ειπες μονο οταν βγηκε η Mito 170.Γιατι δεν το ειπες μολις βγηκε το Cupra / 207RC/OPC?
**
Μπορεις πολυ απλα φιλε Νικο να πεις οτι δεν μου αρεσουν οι Alfa και τελειωνει εδω το θεμα.ΥΓ.Και αυτη τη φορα εσυ ξεκινησες την γκρινια για την Τιμη της Mito 170.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Φιλοι μου μιλατε με τον Niko120Mιλαμε για τον Aντι-Αλφιστα.
Το οποιο βγαζει ''μονο'' 175 αλογα αλλα στην ευθεια παει το ιδιο γρηγορα με OPC ενω στις στροφες ακομα καλυτερα?Επιπλεον το Ibiza Cupra δεν κανει 19750.Αυτη η τιμη ειναι με την εκπτωση.Χωρις την εκπτωση κανει 22000.
Το οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας δεν λεει τιποτα απολυτος.Ασε που τα Leon Golf κλπ ειναι στις βασικες τους εκδοσεις με 16αρες στην καλυτερη περιπτωση ζαντες και χωρις δερματινες επενδυσεις , ουτε καν κλιματισμο.Για βαλε κανα εξτρα πανω και πες μου τιμες.Αλλο κοινο εχουν τα πρωτα αλλο τα δευτερα.**Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι αυτο το ειπες μονο οταν βγηκε η Mito 170.Γιατι δεν το ειπες μολις βγηκε το Cupra / 207RC/OPC?
**
Μπορεις πολυ απλα φιλε Νικο να πεις οτι δεν μου αρεσουν οι Alfa και τελειωνει εδω το θεμα.ΥΓ.Και αυτη τη φορα εσυ ξεκινησες την γκρινια για την Τιμη της Mito 170.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ξερω πού απευθυνεται, αλλα κυριως νεοι τα αγοραζουνειδικα το opc
κατα κυριο λογο ΕΠΟΠ και χρεωνονται μεχρι να απολυθουν απο το στρατο...
-
οσο για την τιμη της μιτο με τα 170 βρισκεται ακριβως εκει που πρεπει
απο ποτε δηλαδη μια παρομοιων προδιαγραφων αλφα ρομεο θα πρεπει να κανει οσο ενα αντιστοιχο σεατ?
για τους νεους με μικροτερο πορτοφολι υπαρχει και η εκδοση με τα 135 που θα κανει αριστα τη δουλεια της σε λιγο καιρο -
Μα οχι μονο δεν ειναι αρκετα ακριβοτερη αλλα κανει οσο ενα αντιστοιχο Seat γιατι το Cupra χωρις το 10% της εκπτωσης κοστιζει 22000 ευρω!!!Βεβαια δεν θα επρεπε να ειναι ακριβοτερη επειδη γραφει Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
δεν ξερω πού απευθυνεται, αλλα κυριως νεοι τα αγοραζουν
ειδικα το opc
κατα κυριο λογο ΕΠΟΠ και χρεωνονται μεχρι να απολυθουν απο το στρατο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ξερω πού απευθυνεται, αλλα κυριως νεοι τα αγοραζουν
ειδικα το opc
**κατα κυριο λογο ΕΠΟΠ **και χρεωνονται μεχρι να απολυθουν απο το στρατο...
Για να δειχνουν οτι ειναι 'στον ογκο'?
-
δεν νομίζω ότι η qν είναι ακριβή σε αυτή τη τιμή. στόχος της είναι να κλέψει πωλήσεις από το cooper s (εξού και η ανταγωνιστική τιμή) καθώς απευθύνεται στο ίδιο ακριβώς κοινό, οποτε τα λεφτά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για τον υποψήφιο αγοραστή
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για να δειχνουν οτι ειναι 'στον ογκο'?Όχι για να το παίζουν μούρη έξω... δεν παίζει ρόλο που θα γίνουν ανθύπες 2,304 χρόνια μετά, έξω πρέπει να το παίζουν γαλονάδες και ως γνωστόν κάθε γαλονάς που σέβεται τον ευατό του πρέπει να έχει ένα γρήγορο-καγκούρικο-πεντακάθαρο τουτού
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δεν νομίζω ότι η qν είναι ακριβή σε αυτή τη τιμή. στόχος της είναι να κλέψει πωλήσεις από το cooper s (εξού και η ανταγωνιστική τιμή) καθώς απευθύνεται στο ίδιο ακριβώς κοινό, οποτε τα λεφτά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για τον υποψήφιο αγοραστήΔε νομίζω ότι κολλάει ακριβώς το Mini με τη Mito. To γεγονός ότι τα δύο αυτοκίνητα αρέσουν στα ίδια άτομα δεν σημαίνει και πως όλοι αυτοί είναι το ίδιο κοινό. Μπορεί κάποιος που έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει την QV full extra να σκεφτεί και για ένα βασικό Cooper S. Από εκεί και πέρα σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις πρόκειται για τελείως διαφορετικό κοινό κυρίως σε προτεραιότητες. Δε λέω ότι κάποιος που θα πάρει τη Mito δεν φτάνει οικονομικά το Mini. Όμως το Mini που φτάνει θα έχει πιο αργές επιδόσεις πέρα από τα όποια πλεονεκτήματα σε στήσιμο και μειονεκτήματα σε χώρους.
H FIAT πάντως έχει καταφέρει να κυκλώσει τόσο επιτυχημένα το Mini με τα 500 και Mito που δεν το αφήνει να πάρει ανάσα από όλες τις πλευρές. Πέρα από τη Supersport πλευρά όπου είναι πολύ μικρότερο το κομμάτι της πίτας και το JCW προς ώρας αλωνίζει μόνο του. -
shumakos σε θέμα επιδόσεων το qν είναι στα μετρα του s και όχι του απλού cooper, να είμαστε δίκαιοι
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Φιλοι μου μιλατε με τον Niko120Mιλαμε για τον Aντι-Αλφιστα.
**
ο άνθρωπος είναι κλινικά κολλημένος , και τα ποστ του δεν έχουν ιδιαίτερη (καθολου) βαρύτητα...
γκρινιάζει για κάτι που σνομπάρει...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008