-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Eίναι γνωστό οτι γράφεις ότι θέλεις και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις ...
Το μίνι γιατί το βγάζεις από έξω ?? είναι ένα αυτοκίνητο σαν το 500αράκι και το πουλάνε χρυσάφι...με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ένα octavia tsi ... αν μετράς τα αυτοκίνητα με το μέγεθος της λαμαρίνας...
άρα άκυρο το χαζό σου επιχείρημα (για να το πω κομψα...)Είναι γνωστό ότι ποτέ δε θα παραδεχθείς έστω την αλήθεια. Δε καταλαβαίνω, είναι κακό δηλαδή να γράψεις 'ναι είναι όντως ακριβό'? Δεν υπάρχει περίπτωση έστω να προσπαθήσω να σε πείσω...θα δεις τις πωλήσεις με τα μάτια σου και θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ, γιατί εσύ σαν αλίφστα δε μπορείς αν καταλάβεις πως σκέφτεται ο μέσος καταναλωτής που πάει να ακουμπήσει τα λεφτά του και αυτό είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που με αποκαλείς.
Κάποιος που θέλει να ξοδέψει 22.000 ευρώ θα πάει και θα πάρει αυτό που έχει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ VALUE FOR MONEY! Πότε θα το καταλάβετε αυτό?
Μια εταιρία δε περιμένει να τα πάρει από τους die hard οπαδούς της, αλλά από ΝΕΟΥΣ οπαδούς και με τέτοια τιμή για super mini πιστεύω πως θα έχει θέμα και θα φανεί από τις πωλήσεις.
με τα ίδια λεφτα που πήρες το ΜΤΧ αμάξι σου ,αγόραζες καινούργια 59 που είναι παντού και πάντα καλύτερη
Τα μπερδεύεις και το γυρνάς επί προσωπικών επιλογών. ...μου συγκρίνεις τώρα ένα συλλεκτικό μοντέλο με 60 αυτοκίνητα στην Ελλάδα με μια 59? Και εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ με καλύπτει η 159 για πολλούς και διαφόρους λόγους. Μετά την εμπειρία μου θεωρώ τα Άλφα τα πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα, τουλάχιστον για μένα.-
Τα γράφεις για να ακούσουν μερικοί την αλήθεια και να ξυπνήσουν?? ποιοι?? οι καταναλωτές?? τα στελέχοι της αρ??
γιατί να ακούσουν την αποψη σου??γιατί να είσαι τόσο κολλημένος??
Ε να μη μιλάμε λοιπόν εμείς...να μιλάνε μόνο οι αλφίστι εδωμέσα και να χαίρεστε!
Όταν δε μπορείς να καταλάβεις πως αγοράζει ο μέσος καταναλωτής, μάλλον κολλημένος είσαι εσύ...
Η Μίτο για να είναι ανταγωνιστική έπρεπε να ήταν μεταξύ 18.000-19.000 ευρώ, κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000.
19,999€ , να το αφησω?
Δηλαδη η δικια σου (η 320) για να ηταν ανταγωνιστικη ποσο επρεπε να κοστιζει?
Τι με νοιάζει πόσο κόστιζε? Ακριβή είναι! Ο καθένας το αγοράζει για το δικό του λόγο. Είπα εγώ ότι είναι κελεπούρι? Τη δικιά μου άστη...είναι συλλεκτική...η 320i είναι ακριβή, υπάρχουν φθηνότερες επιλογές.
Γιατι πχ ενα octavia των 25000 ,ειναι ελαφρως μεγαλυτερο, εχει 210 αλογακια και φουλ εξοπλισμο. Εαν θες ,με 26000€, αγοραζεις και το τετρακινητο.
Αλλα ειναι ανταγωνιστικα μοντελα?Με 18000 που θα ηθελες να κοστιζει η mito qv, υπαρχουν αλλες επιλογες.
Απο την αλλη, εμενα ολα ακριβα μου φαινονται.
To θεμα ειναι εαν ειναι υπερτιμημενα, οχι εαν ειναι ακριβα.
Και νομιζω πως η mito δεν ειναι. Η τουλαχιστον ειναι αρκετα λιγοτερο υπερτιμημενη απο τον αμεσο ανταγωνισμο.Βλέπεις όμως ότι τα μπερδεύεις? Η Άλφα απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει λάθη με το μοντέλο αυτό. Το ένα δε πουλάει, το άλλο δε πουλάει...πιο θα πουλήσει? Αν δε πουλήσει και η G. χαθήκαμε
Δε μπορεί λοιπόν να πλασαριστεί έτσι στην αγορά...πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, απορώ γιατί μερικοί δε το καταλαβαίνουν.
Α μπραβο γιατι ο Nikos τη συγκρινει και με μικρομεσαια και οταν παει στα μικρα τοτε μας πεταει οτι ειναι υποδεεστερο προιον... Ολος ο ανταγωνισμος OPC,Cupra, SS, RC κοστιζει το ιδιο η παραπανω αλλα στο βλεμμα του 320si μονο η Mito φανηκε ακριβη. Α ναι ξεχασα ειναι υποδεεστερο προιον απο τα παραπανω!!!
Τι τα νοιάζει όλα αυτά τον καταναλωτή? Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος αγαπητέ!
Ο άλλος θέλει με τα χρήματά του να πάρει κάτι το οποίο έχει το μεγαλύτερο value γιαυτόν. Όλα τα άλλα δεν τον ενδιαφέρουν.
Μη το γυρνάς στο προσωπικό και τις δικές μου επιλογές...δηλαδή έλεος! Τι σχέση έχει με το τόπικ?
Φιλοι μου μιλατε με τον Niko120
Mιλαμε για τον Aντι-Αλφιστα.
Γιατι Niko μου δεν λες τα ιδια για το Mini?
Γιατι Νικο μου δεν λες τα ιδια για το Peugeot 207 RC που κανει 22500?
Το οποιο βγαζει ''μονο'' 175 αλογα αλλα στην ευθεια παει το ιδιο γρηγορα με OPC ενω στις στροφες ακομα καλυτερα?Επιπλεον το Ibiza Cupra δεν κανει 19750.Αυτη η τιμη ειναι με την εκπτωση.Χωρις την εκπτωση κανει 22000.
Εξήγησέ μου λοιπόν εσύ που τα ξέρεις όλα...γιατί η Μίτο δε πουλάει και όλα αυτά πουλάνε? Προφανώς κάποιος κάνει κάτι λάθος...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Είμαι δηλαδή αντι-αλφίστας επειδή λέω ότι η Μίτο είναι ακριβή και δεν έχει ανταγωνιστική τιμή?
Πάτε καλά?
Το οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας δεν λεει τιποτα απολυτος.Ασε που τα Leon Golf κλπ ειναι στις βασικες τους εκδοσεις με 16αρες στην καλυτερη περιπτωση ζαντες και χωρις δερματινες επενδυσεις , ουτε καν κλιματισμο.
Προφανώς δε γνωρίζεις καθόλου την αγορά.
Γιατί δε λέει τίποτα απολύτως? Εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί?
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και βεβαίως έχουν και κλιματισμό...τι'ναι αυτά που λες?
Για βαλε κανα εξτρα πανω και πες μου τιμες.Αλλο κοινο εχουν τα πρωτα αλλο τα δευτερα.**Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι αυτο το ειπες μονο οταν βγηκε η Mito 170.Γιατι δεν το ειπες μολις βγηκε το Cupra / 207RC/OPC?
**
Μπορεις πολυ απλα φιλε Νικο να πεις οτι δεν μου αρεσουν οι Alfa και τελειωνει εδω το θεμα.ΥΓ.Και αυτη τη φορα εσυ ξεκινησες την γκρινια για την Τιμη της Mito 170.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Δηλαδή τι περιμένεις να πω για ένα super mini που κοστίζει όσο ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης μικρομεσσαίο μοντέλο, μια κατηγορία πάνω?
-
Κάποιος που θέλει να ξοδέψει 22.000 ευρώ θα πάει και θα πάρει αυτό που έχει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ VALUE FOR MONEY! Πότε θα το καταλάβετε αυτό?
Mini cooper ατμοσφαιρικό ας πούμε; Όπως είπες κι εσύ για την προσωπική σου επιλογή πάντως το value for money καθένας το εκλαμβάνεται διαφορετικά.
Ως μαρκετίστα σε βρίσκω απαράδεκτα απόλυτο... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Eίναι γνωστό οτι γράφεις ότι θέλεις και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις ...
Το μίνι γιατί το βγάζεις από έξω ?? είναι ένα αυτοκίνητο σαν το 500αράκι και το πουλάνε χρυσάφι...με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ένα octavia tsi ... αν μετράς τα αυτοκίνητα με το μέγεθος της λαμαρίνας...
άρα άκυρο το χαζό σου επιχείρημα (για να το πω κομψα...)Είναι γνωστό ότι ποτέ δε θα παραδεχθείς έστω την αλήθεια. Δε καταλαβαίνω, είναι κακό δηλαδή να γράψεις 'ναι είναι όντως ακριβό'? Δεν υπάρχει περίπτωση έστω να προσπαθήσω να σε πείσω...θα δεις τις πωλήσεις με τα μάτια σου και θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ, γιατί εσύ σαν αλίφστα δε μπορείς αν καταλάβεις πως σκέφτεται ο μέσος καταναλωτής που πάει να ακουμπήσει τα λεφτά του και αυτό είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που με αποκαλείς.
Μια εταιρία δε περιμένει να τα πάρει από τους die hard οπαδούς της, αλλά από ΝΕΟΥΣ οπαδούς και με τέτοια τιμή για super mini πιστεύω πως θα έχει θέμα και θα φανεί από τις πωλήσεις.
με τα ίδια λεφτα που πήρες το ΜΤΧ αμάξι σου ,αγόραζες καινούργια 59 που είναι παντού και πάντα καλύτερη
Τα μπερδεύεις και το γυρνάς επί προσωπικών επιλογών. μου συγκρίνεις τώρα ένα συλλεκτικό μοντέλο με 60 αυτοκίνητα στην Ελλάδα με μια 59? Και εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ με καλύπτει η 159 για πολλούς και διαφόρους λόγους. Μετά την εμπειρία μου θεωρώ τα Άλφα τα πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα, τουλάχιστον για μένα.-
Τα γράφεις για να ακούσουν μερικοί την αλήθεια και να ξυπνήσουν?? ποιοι?? οι καταναλωτές?? τα στελέχοι της αρ??
γιατί να ακούσουν την αποψη σου??γιατί να είσαι τόσο κολλημένος??
Ε να μη μιλάμε λοιπόν εμείς...να μιλάνε μόνο οι αλφίστι εδωμέσα και να χαίρεστε!
Όταν δε μπορείς να καταλάβεις πως αγοράζει ο μέσος καταναλωτής, μάλλον κολλημένος είσαι εσύ...
Η Μίτο για να είναι ανταγωνιστική έπρεπε να ήταν μεταξύ 18.000-19.000 ευρώ, κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000.
19,999€ , να το αφησω?
Δηλαδη η δικια σου (η 320) για να ηταν ανταγωνιστικη ποσο επρεπε να κοστιζει?
Τι με νοιάζει πόσο κόστιζε? Ακριβή είναι! Ο καθένας το αγοράζει για το δικό του λόγο. Είπα εγώ ότι είναι κελεπούρι? Τη δικιά μου άστη...είναι συλλεκτική...η 320i είναι ακριβή, υπάρχουν φθηνότερες επιλογές.
Γιατι πχ ενα octavia των 25000 ,ειναι ελαφρως μεγαλυτερο, εχει 210 αλογακια και φουλ εξοπλισμο. Εαν θες ,με 26000€, αγοραζεις και το τετρακινητο.
Αλλα ειναι ανταγωνιστικα μοντελα?Με 18000 που θα ηθελες να κοστιζει η mito qv, υπαρχουν αλλες επιλογες.
Απο την αλλη, εμενα ολα ακριβα μου φαινονται.
To θεμα ειναι εαν ειναι υπερτιμημενα, οχι εαν ειναι ακριβα.
Και νομιζω πως η mito δεν ειναι. Η τουλαχιστον ειναι αρκετα λιγοτερο υπερτιμημενη απο τον αμεσο ανταγωνισμο.Βλέπεις όμως ότι τα μπερδεύεις? Η Άλφα απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει λάθη με το μοντέλο αυτό. Το ένα δε πουλάει, το άλλο δε πουλάει...πιο θα πουλήσει? Αν δε πουλήσει και η G. χαθήκαμε
Δε μπορεί λοιπόν να πλασαριστεί έτσι στην αγορά...πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, απορώ γιατί μερικοί δε το καταλαβαίνουν.
Α μπραβο γιατι ο Nikos τη συγκρινει και με μικρομεσαια και οταν παει στα μικρα τοτε μας πεταει οτι ειναι υποδεεστερο προιον... Ολος ο ανταγωνισμος OPC,Cupra, SS, RC κοστιζει το ιδιο η παραπανω αλλα στο βλεμμα του 320si μονο η Mito φανηκε ακριβη. Α ναι ξεχασα ειναι υποδεεστερο προιον απο τα παραπανω!!!
Τι τα νοιάζει όλα αυτά τον καταναλωτή? Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος αγαπητέ!
Ο άλλος θέλει με τα χρήματά του να πάρει κάτι το οποίο έχει το μεγαλύτερο value γιαυτόν. Όλα τα άλλα δεν τον ενδιαφέρουν.
Μη το γυρνάς στο προσωπικό και τις δικές μου επιλογές...δηλαδή έλεος! Τι σχέση έχει με το τόπικ?
Το οποιο βγαζει ''μονο'' 175 αλογα αλλα στην ευθεια παει το ιδιο γρηγορα με OPC ενω στις στροφες ακομα καλυτερα?Επιπλεον το Ibiza Cupra δεν κανει 19750.Αυτη η τιμη ειναι με την εκπτωση.Χωρις την εκπτωση κανει 22000.
Εξήγησέ μου λοιπόν εσύ που τα ξέρεις όλα...γιατί η Μίτο δε πουλάει και όλα αυτά πουλάνε? Προφανώς κάποιος κάνει κάτι λάθος...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Είμαι δηλαδή αντι-αλφίστας επειδή λέω ότι η Μίτο είναι ακριβή και δεν έχει ανταγωνιστική τιμή?
Πάτε καλά?
Το οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας δεν λεει τιποτα απολυτος.Ασε που τα Leon Golf κλπ ειναι στις βασικες τους εκδοσεις με 16αρες στην καλυτερη περιπτωση ζαντες και χωρις δερματινες επενδυσεις , ουτε καν κλιματισμο.
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και βεβαίως έχουν και κλιματισμό...τι'ναι αυτά που λες?
Για βαλε κανα εξτρα πανω και πες μου τιμες.Αλλο κοινο εχουν τα πρωτα αλλο τα δευτερα.**Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι αυτο το ειπες μονο οταν βγηκε η Mito 170.Γιατι δεν το ειπες μολις βγηκε το Cupra / 207RC/OPC?
**
Μπορεις πολυ απλα φιλε Νικο να πεις οτι δεν μου αρεσουν οι Alfa και τελειωνει εδω το θεμα.ΥΓ.Και αυτη τη φορα εσυ ξεκινησες την γκρινια για την Τιμη της Mito 170.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Δηλαδή τι περιμένεις να πω για ένα super mini που κοστίζει όσο ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης μικρομεσσαίο μοντέλο, μια κατηγορία πάνω?
Ρε άνθρωπε του θεού , τον απλό καταναλωτή τι στην ευχή των ενδιαφέρουν οι πωλήσεις της αλφα ρομέο??
Τον ενδιαφέρει το προιον αυτό καθ'αυτό καθώς και η τιμολόγιση του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
και εκεί , η qv είναι στα ίδια με rc και cupra...και έχει στανταρτ ξενον ,17αρες, bose , κλιματισμούς κλπ
Ποιος σου είπε οτι δεν πουλάει η μίτο???
έχεις στα χέρια σου στοιχεία οτι η μίτο 120/155 στο ίδιο αντίστοιχα χρονικά διαστήματα πουλάει λιγότερο από τα rallye/gt , fr/cupra , abarth/ ss, cooper/s , gsi/opc???
εκτός αν ζεις σε διαφορετική χώρασοβαρά νομίζεις οτι έχεις συλλεκτικό αυτοκίνητο?? σε καλό να μας βγεί ...
έδωσες για ένα μτχ bmw όσο κάνει μια καινούργια 159 που το μόνο πλην που έχει είναι η εικόνα της bmw το μυαλό σου?? ( και στον κοινωνικό σου περίγυρο??)...Δηλαδή τι περιμένεις να πω για ένα super mini που κοστίζει όσο ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης μικρομεσσαίο μοντέλο, μια κατηγορία πάνω? ....
για το cupra τι έχεις να πεις που στοιχίζει πιο πολλά από το λεον?? εκεί δεν μετράει ??
μήπως φοράς παρωπίδες?? μήπως τα λες για πλάκα για να περνάει η ώρα???
Το εχουμε ξαναπει, οχι τεραστια quote mod -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ως μαρκετίστα σε βρίσκω απαράδεκτα απόλυτο...είσαι και μαρκετίστας??
-
Πάτε καλά?
**
Ψιτ παιδι τα πραγματα ειναι σοβαρα . Κοιταω το δεντρο και δεν κοιταω το δασος; Λοιπον με βαση την ιπποδυναμη και τα δυναμικα χαρακτηριστικα η MiTo πρεπει να συγκρινεται με OPC, RC, Cupra και SS; NAI. Εχει τιμη στα ιδια επιπεδα με αυτα (ισως και φθηνοτερη) με ιδιο, ισως και περισσοτερο εξοπλισμο; ΕΧΕΙ. Οποτε με το να σου λεω οτι η MiTo δεν ειναι ακριβη σε σχεση με τα μοντελα του αμεσου ανταγωνισμου κοιταω το δεντρο η το δασος, μαλλον το δευτερο. Γιατι εσυ κυριε κοιτας το δεντρο, οπου δεντρο οτι η MiTo ειναι ακριβη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ. Αποφευγεις επιμελως να απαντησεις στο παραπανω επιχειρημα, ενω επιμενεις να τη συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων που δεν ειναι εστιασμενα στη σπορ αισθηση. Επισης δεν απαντησες στον Evgeniο για ποιο λογο τα παρομοιας τιμης RC, Cupra, SS και OPC δεν τα λες ακριβα και δεν τα συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων; Τελος η MiTo θα επρεπε να ειναι φθηνοτερη απο αυτα τα τεσσερα γιατι δεν ειναι προιον αντιστοιχου βελινεκους; Δηλαδη εχει σαφως χειροτερες επιδοσεις, φρενα, κρατημα, ποιοτητα εσωτερικου; Μιλα τωρα για δαση και δεντρα...
Το εχουμε ξαναπει, οχι τεραστια quote mod -
.......
.......
.......
.......Ακριβώς τα ίδια post θα μπορούσες να κάνεις στο topic της BMW για τη σειρά 1.
Ή μήπως είναι value for money η σειρά 1;
Ή μήπως έχει μεγάλες πωλήσεις;Γιατί δεν τα κάνεις και εκεί;
-
Ε σε παρακαλω φιλε μου, εκει τα επιχειρηματα στερευουν.Εκει το Golf GTi ειναι χειροτερη επιλογη απο την 120i!!! Α και κατι αλλο. Εννοειται πως η ατμοσφαιρικη με 30 ιππους λιγοτερους (καν τους 40 στο δυναμομετρο) 120i μπορει να ακολουθησει ανετα σε ανηφορικο φιδι το Golf. Εκει η χαοδης διαφορα δυναμης μεταξυ τους δε μετραει, γιατι ειναι BMW.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε άνθρωπε του θεού , τον απλό καταναλωτή τι στην ευχή των ενδιαφέρουν οι πωλήσεις της αλφα ρομέο??
Τον ενδιαφέρει το προιον αυτό καθ'αυτό καθώς και η τιμολόγιση του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
και εκεί , η qv είναι στα ίδια με rc και cupra...και έχει στανταρτ ξενον ,17αρες, bose , κλιματισμούς κλπ
Ποιος σου είπε οτι δεν πουλάει η μίτο???έχεις στα χέρια σου στοιχεία οτι η μίτο 120/155 στο ίδιο αντίστοιχα χρονικά διαστήματα πουλάει λιγότερο από τα rallye/gt , fr/cupra , abarth/ ss, cooper/s , gsi/opc???
εκτός αν ζεις σε διαφορετική χώραΜε 1485 αυτοκίνητα έως τώρα το 2009 όταν ο ανταγωνισμός κάνει από διπλάσια ως 5πλάσια νούμερα...δε μπορείς να το πεις και best seller!
Το έγραψα και παραπάνω, προφανώς δε το διάβασες. Τον ενδιαφέρει τι θα πάρει με 22.000 που θα έχει τη μεγαλύτερη αξία για αυτόν! Αυτή είναι η ουσία.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως στα 22.000 ευρώ είναι τιμολογιακά ανταγωνιστική η μίτο?
σοβαρά νομίζεις οτι έχεις συλλεκτικό αυτοκίνητο?? σε καλό να μας βγεί ...
Εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις καθώς έχεις δυστυχώς έλλειψη περί αυτοκίνησης. Σαφώς και είναι συλλεκτικό αυτοκίνητο, μπορείς να το ανακαλύψεις και μόνος σου αν σε ενδιαφέρει το τι και πως, δε θα στο αναλύσω. Έχουν παραχθεί 2.600 κομμάτια για όλο το κόσμο και 60 έχουν έρθει στην Ελλάδα.
έδωσες για ένα μτχ bmw όσο κάνει μια καινούργια 159 που το μόνο πλην που έχει είναι η εικόνα της bmw το μυαλό σου??
Γιατί πολύ απλά είναι καλύτερο από την 159 πλην του μοτέρ ΤΒΙ σε όλους τους τομείς...αν και προσωπικά ας είναι κατά 30 άλογα πιο αδύναμο και 15 κιλά λιγότερη ροπή...το μοτέρ του si είναι διαμάντι σε όλους τους τομείς και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι το οδήγησαν. Αλλά είσαι ...επαναλαμβάνω, ΔΕΝ έχουν σχέση οι επιλογές μου σε αυτό το τόπικ. Αν θες να το συζητήσουμε, άνοιξε ένα νέο τόπικ να σου λύσω τις απορίες σου.
( και στον κοινωνικό σου περίγυρο??)
Εξήγησε το λίγο αυτό. Τι εννοείς?
...Δηλαδή τι περιμένεις να πω για ένα super mini που κοστίζει όσο ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης μικρομεσσαίο μοντέλο, μια κατηγορία πάνω? ....
για το cupra τι έχεις να πεις που στοιχίζει πιο πολλά από το λεον?? εκεί δεν μετράει ??
μήπως φοράς παρωπίδες?? μήπως τα λες για πλάκα για να περνάει η ώρα???Μην απαντάς μια ερώτηση με μια ερώτηση. Σε ρώτησα κάτι, δεν απαντάς.
Απορώ...είναι κακό να πεις, 'ναι, είναι ακριβό'?
Ισχύει ΓΕΝΙΚΩΣ το 'έχω 22.000 τι θα πάρω'.
Mini cooper ατμοσφαιρικό ας πούμε; Όπως είπες κι εσύ για την προσωπική σου επιλογή πάντως το value for money καθένας το εκλαμβάνεται διαφορετικά.
Ως μαρκετίστα σε βρίσκω απαράδεκτα απόλυτο...Υπάρχουν κάποια γενικά guidelines όμως στην αγορά. Και επαναλαμβάνω, κάποιος που θέλει να δώσει 22.000 ευρώ θέλει να καλύψει ΟΛΕΣ τις ανάγκες του.
By default λοιπόν αν κάποιο supermini μιας κατηγορίας κάτω στοιχίζει όχι μόνο όσο ένα μεγαλύτερο μοντέλο, μιας κατηγορίας πάνω και ίσης ιπποδύναμης αλλά και όσο ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης supermini...ε, πως να το κάνουμε...είναι ακριβό.
Εξακολουθώ όμως να μη καταλαβαίνω...το κακό που το βλέπετε?
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ψιτ παιδι τα πραγματα ειναι σοβαρα . Κοιταω το δεντρο και δεν κοιταω το δασος; Λοιπον με βαση την ιπποδυναμη και τα δυναμικα χαρακτηριστικα η MiTo πρεπει να συγκρινεται με OPC, RC, Cupra και SS; NAI. Εχει τιμη στα ιδια επιπεδα με αυτα (ισως και φθηνοτερη) με ιδιο, ισως και περισσοτερο εξοπλισμο; ΕΧΕΙ. Οποτε με το να σου λεω οτι η MiTo δεν ειναι ακριβη σε σχεση με τα μοντελα του αμεσου ανταγωνισμου κοιταω το δεντρο η το δασος, μαλλον το δευτερο. Γιατι εσυ κυριε κοιτας το δεντρο, οπου δεντρο οτι η MiTo ειναι ακριβη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.Δέντρο: Αλφίστι
Δάσος: Ο μέσος καταναλωτήςΤο κατάλαβες τώρα?
Και θα σου πω και κάτι άλλο...με τα ίδια λεφτά παίρνει κάποιος το FR DSG για παράδειγμα και ναι, είναι ακριβό σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα...τα έγραψα πριν.
Αποφευγεις επιμελως να απαντησεις στο παραπανω επιχειρημα, ενω επιμενεις να τη συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων που δεν ειναι εστιασμενα στη σπορ αισθηση. Επισης δεν απαντησες στον Evgeniο για ποιο λογο τα παρομοιας τιμης RC, Cupra, SS και OPC δεν τα λες ακριβα και δεν τα συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων; Τελος η MiTo θα επρεπε να ειναι φθηνοτερη απο αυτα τα τεσσερα γιατι δεν ειναι προιον αντιστοιχου βελινεκους; Δηλαδη εχει σαφως χειροτερες επιδοσεις, φρενα, κρατημα, ποιοτητα εσωτερικου; Μιλα τωρα για δαση και δεντρα...
Το εχουμε ξαναπει, οχι τεραστια quote modΤι σπορ αίσθηση και χαζομάρες...τι τον ενδιαφέρει κάποιον που έχει 22.000 στο παντελόνι του?
Άλλες είναι οι ανάγκες του μέσου καταναλωτή με 22.000 ευρώ budget...αυτές πρέπει να κατανοήσεις.
Η Μίτο έπρεπε να είναι φθηνότερη για να είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ, για κανένα άλλο λόγο.
-
παντως τα περισσοτερα κουπερ που βλεπω ειναι s , αρα το ατμοσφαιρικο τουλαχιστον (για one ουτε λογος) δε νομιζω οτι το προτιμαει κανεις εκτος απο κοπελες, αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο δυστυχως ή ευτυχως ειναι μοδα και πλασαρεται ως μοδα, αρα δε νομιζω οτι μπορει να συγκριθει αμεσα με τον υπολοιπο ανταγωνισμο
-
........
Οχι μεγαλα quotes.Ποσες φορες πρεπει να το πουμε; MODδηλαδή σε ένα χρόνο στην ελλάδα (γιατί στο εξωτερικό έχει άλλη τιμολόγηση και δεν το εξετάζω) το rallye/rc , οpc/gsi έχουν πουλήσει από 7500 η κάθε εταιρία??
μην που πεις για το corsa 1.2...έχω έλειψη περί αυτοκίνησης?? επειδή λέω οτι λες π...??
εσύ που απέκτησες ?? στο τμήμα μαρκετινγκ ??
εχω ανοικτή συνομιλία με το τμήμα έρευνας της bosch στην στουτγκάρδη για μεταπτυχιακό
ανήκω σε οικογένεια μηχανικών , και οι παραστάσεις και η παιδεία που έχω δεν συγκρίνονται με αυτές ενός κολλημένου μαρκετιστα ...αλλά αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα νούμερα και τις πωλήσεις , πράγμα που εσύ σαν επαγγελματίας δεν μπορείς να μου παραθέσεις
κοιταξε τριγύρο σου , ο κόσμος σε κράζει και εσύ τραγουδάς
καλή σου νύχτα -
Σε αυτό διαφωνούμε Νίκο. 22.000 κάνει η Mito QV, το Superb 1,8, το Smart Cabrio Brabus, το Suzuki Grand Vitara, μια μεταχειρισμένη Boxster, το MX5 κλπ κλπ
Δεν γίνεται να υπολογίσεις value for money συγκρίνοντας μαρούλι με γκρέιπ φρουτ. Το 1ο κάνει φοβερή σαλάτα αλλά το 2ο έχει θρεπτική αξία... Τι να πάρω; Συγκρινόμενο με τον άμεσο ανταγωνισμό της η Mito είναι στα ίδια λεφτά. Αν βάλουμε το cooper στο παιχνίδι (επειδή η Alfa δεν είναι Opel ή Peugeot) τότε γίνεται ευκαιρία, όχι απλά φτηνή. -
Ψιτ παιδι τα πραγματα ειναι σοβαρα . Κοιταω το δεντρο και δεν κοιταω το δασος; Λοιπον με βαση την ιπποδυναμη και τα δυναμικα χαρακτηριστικα η MiTo πρεπει να συγκρινεται με OPC, RC, Cupra και SS; NAI. Εχει τιμη στα ιδια επιπεδα με αυτα (ισως και φθηνοτερη) με ιδιο, ισως και περισσοτερο εξοπλισμο; ΕΧΕΙ. Οποτε με το να σου λεω οτι η MiTo δεν ειναι ακριβη σε σχεση με τα μοντελα του αμεσου ανταγωνισμου κοιταω το δεντρο η το δασος, μαλλον το δευτερο. Γιατι εσυ κυριε κοιτας το δεντρο, οπου δεντρο οτι η MiTo ειναι ακριβη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.
Δέντρο: Αλφίστι
Δάσος: Ο μέσος καταναλωτήςΤο κατάλαβες τώρα?
Και θα σου πω και κάτι άλλο...με τα ίδια λεφτά παίρνει κάποιος το FR DSG για παράδειγμα και ναι, είναι ακριβό σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα...τα έγραψα πριν.
Αποφευγεις επιμελως να απαντησεις στο παραπανω επιχειρημα, ενω επιμενεις να τη συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων που δεν ειναι εστιασμενα στη σπορ αισθηση. Επισης δεν απαντησες στον Evgeniο για ποιο λογο τα παρομοιας τιμης RC, Cupra, SS και OPC δεν τα λες ακριβα και δεν τα συγκρινεις με τιμες μικρομεσαιων; Τελος η MiTo θα επρεπε να ειναι φθηνοτερη απο αυτα τα τεσσερα γιατι δεν ειναι προιον αντιστοιχου βελινεκους; Δηλαδη εχει σαφως χειροτερες επιδοσεις, φρενα, κρατημα, ποιοτητα εσωτερικου; Μιλα τωρα για δαση και δεντρα...
Το εχουμε ξαναπει, οχι τεραστια quote modΤι σπορ αίσθηση και χαζομάρες...τι τον ενδιαφέρει κάποιον που έχει 22.000 στο παντελόνι του?
Άλλες είναι οι ανάγκες του μέσου καταναλωτή με 22.000 ευρώ budget...αυτές πρέπει να κατανοήσεις.
Η Μίτο έπρεπε να είναι φθηνότερη για να είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ, για κανένα άλλο λόγο.
ΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. **ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ OPC, Cupra, SS και RC ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ; **ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 4, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ FR. ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ MiTo QV ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ MiTo ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ; ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (χολη εναντιον Alfa) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, Η MiTo QV ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!
-
**ΗΡΕΜΑ!!!!!!!! **
-
Λίγα ε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λίγα ε...
αδερφε το κατάλαβες οτι δεν πάει σε όλους τους μαρκετίστες...
όπως δεν πάει σε όλους τους μηχανικούς/πιλότους/σεφ κλπδεν μπορώ το ύφος τα ξέρω όλα...(και να λέει και αρλούμπες στο τέλος )
-
η τιμη ειναι ανταγωνιστικη, καθως ανταγωνισμος της ειναι τα 207, ibiza, corsa κλτ, και οχι το leon ή το bravo.
σε σχεση με αυτα λοιπον, δεν ειναι φθηνοτερη, αλλα ουτε και αισθητα ακριβοτερη.
επισης δε ψωνιζουν ολοι με βαση το value for money, αλλιως οι merc, audi, bmw δε θα επρεπε να πουλανε ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
ΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. **ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ OPC, Cupra, SS και RC ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ; **ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 4, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ FR. ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ MiTo QV ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ MiTo ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ; ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (χολη εναντιον Alfa) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, Η MiTo QV ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!Αλλού τα ΡΕ παρακαλώ.
Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία και κάτσε όλη μέρα να δεις πως αγοράζει ο κόσμος και τι ψάχνει και άσε αυτά που διαβάζεις σε φόρουμ και περιοδικά...η πραγματικότητα είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο διαφορετική.
........
Οχι μεγαλα quotes.Ποσες φορες πρεπει να το πουμε; MODδηλαδή σε ένα χρόνο στην ελλάδα (γιατί στο εξωτερικό έχει άλλη τιμολόγηση και δεν το εξετάζω) το rallye/rc , οpc/gsi έχουν πουλήσει από 7500 η κάθε εταιρία??
μην που πεις για το corsa 1.2...έχω έλειψη περί αυτοκίνησης?? επειδή λέω οτι λες π...??
εχω ανοικτή συνομιλία με το τμήμα έρευνας της bosch στην στουτγκάρδη για μεταπτυχιακό
ανήκω σε οικογένεια μηχανικών ,και οι παραστάσεις και η παιδεία που έχω δεν συγκρίνονται με αυτές ενός κολλημένου μαρκετιστα
Γνωρίζεις τι σπουδές και τι εμπειρία έχω? Γνωριζόμαστε κι από χθες?
Σε αυτό διαφωνούμε Νίκο. 22.000 κάνει η Mito QV, το Superb 1,8, το Smart Cabrio Brabus, το Suzuki Grand Vitara, μια μεταχειρισμένη Boxster, το MX5 κλπ κλπ
Δεν γίνεται να υπολογίσεις value for money συγκρίνοντας μαρούλι με γκρέιπ φρουτ. Το 1ο κάνει φοβερή σαλάτα αλλά το 2ο έχει θρεπτική αξία... Τι να πάρω; Συγκρινόμενο με τον άμεσο ανταγωνισμό της η Mito είναι στα ίδια λεφτά. Αν βάλουμε το cooper στο παιχνίδι (επειδή η Alfa δεν είναι Opel ή Peugeot) τότε γίνεται ευκαιρία, όχι απλά φτηνή.Eddie ο μέσος καταναλωτής που πάει να αγοράσει αυτοκίνητο θα τα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο και εκεί που θα πάρει τα περισσότερα για τα χρήματά του.
Για άλλη μια φορά...τα 22.000 για σούπερμίνι είναι ΠΟΛΛΑ είτε αυτό λέγεται Ibiza, είτε Mito, είτε RC.
Στα 22.000 η αγορά προσφέρει αρκετά πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα για τον ΜΕΣΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.
-
Πρωτον τα ΡΕ τα λεω οπου θελω, δευτερον παλι δεν απαντησες σε συγκεκριμενο ερωτημα.Αερολογιες σε σαφεις ερωτησεις δεν ειναι απαντησεις!!!
Εγω θα έλεγα να ρίξετε τους τόνους και οι 2. Αυτο θα ήταν σίγουρα το καλύτερο mod -
Eddie ο μέσος καταναλωτής που πάει να αγοράσει αυτοκίνητο θα τα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο και εκεί που θα πάρει τα περισσότερα για τα χρήματά του.
Πώς φαίνεται ο παντρεμένος άνθρωπος... Νίκο είσαι ακόμα στα σορόπια. Σε 5-6 χρόνια που εσύ θα θες Ζ4 και να κρατήσεις την 320 και η σύζυγος θα θέλει τη νέα 5άρα εκεί να σε δω να αναλύεις συμπεριφορά καταναλωτή...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008