-
Εγω μαλλον άλλο αμαξι οδηγησα . Καλη η Mito οκ, αλλά δεν ειναι και κορυφη. Δεν ειδα να υπερεχει σε σχεση πχ με το 207 . Στα ιδια πλαισια ειναι
-
Φανη πρεπει να ερθεις Γιαννενα για ενα 'συγκριτικό' . Εχω και φιλο με 155αρα
-
παντως κιου βι που ειχε ο ξαδελφος μου ηταν απιστευτα θελκτικη παντου. και στο τιμονακι. μαλιστα την ιδια εποχη ειχα τη delta di και πολυ ζοριζομουν να του ξεφυγω σε ευθειες παρ'ολη τη διαφορα ροπαλογων. δυο μηδεν εφτα εχει ακομη ο κολλητος, του 2010 1.4. απο τη ντέι ουάν χρεπιζει. που αγοραστηκε γιατι δεν εφταναν τα φραγκα για μιτο. και αυτο ηταν τοτες τα πουγκ. απλα φθηνα. σιριουσλι συγκρινετε με τη μίτο?
-
Επειδή όμως είναι Ιταλίδα, το υγραέριο κουμπώνει ταμάμ κι έχεις άλογα, εύρος στροφών, ησυχία και χαμηλό κόστος κίνησης. Πώς και δε σκέφτηκες αυτή τη λύση; Είναι Euro 5;
Δεν ξέρω εαν είναι Euro 5, λογικά θα είναι εαν είναι μετά το 2011. Είμαι όμως κατά του υγραερίου, ποτέ δεν θα έβαζα σε αυτοκίνητό μου, οπότε δεν σκέφτομαι τέτοιες λύσεις. Ειδικά σε μεταχειρισμένο με πολλά χιλιόμετρα.
Εγω μαλλον άλλο αμαξι οδηγησα . Καλη η Mito οκ, αλλά δεν ειναι και κορυφη. Δεν ειδα να υπερεχει σε σχεση πχ με το 207 . Στα ιδια πλαισια ειναι.
Δεν ξέρω Αλέξανδρε, λέω απλά πως μου φαίνεται εμένα. 207 δεν έχω οδηγήσει, όσοι όμως το έχουν οδηγήσει μου λένε ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με Μίτο, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Την κρίνω πάντα με βάση του ότι είναι 9 ετών, με 190.000χλμ και στο πόσο κόστισε συνολικά. Προφανώς ένα καινούργιο Φιέστα των €19.000 είναι καλύτερο αυτοκίνητο. . Πάντως το 208 των €27.500 που οδήγησα (λίγο είναι αλήθεια θα ήθελα να το πάρω 1 ημέρα) δεν ήταν και πολύ καλύτερο στον δρόμο.
Γιάννενα θέλω να έρθω, είναι στα άμεσα σχέδιά μου, μόλις μπορέσω να χαλαρώσω λίγο με την δουλειά (αυτή την στιγμή είμαι online γιατί δουλεύω, έχω deadline 31/8). Το έχουμε πει και με τον Βασίλη.
-
Καλορίζικη Φανη, μια αξιόλογοτατη εναλλακτική για καθημερινο. Πιέζομαι να θυμηθώ τη μέρα που οδήγησα στα Μέγαρα την QV tct (εκδήλωση περιοδικού drive). Υπέροχο ταμπλό (τέλεια η φωτό εσωτερικού), φρένα 4πιστονα άγκυρες, το tct το περίμενα χειρότερο αλλά υποφεροταν κάπως.
Όπως και να 'χει έχει τη χάρη της. Μπορεί να μη ξεχωρίζει κάπου τρομερά, πέραν του design αλλά κάτι έχει να σου δώσει σαν πακετο. Τώρα περί 207 θα σας απαντήσω καποτε αφού το RC θα είναι το επόμενο μου, οποτε προκύψει...
-
Ααα και κάτι ακόμα για το υγραέριο. Δεν αγοράζω με σκεπτικό να το κρατήσω πολύ (όσοι με ξέρουν θυμούνται ότι αλλάζω συχνά αυτοκίνητα, όσο μπορώ) οπότε δεν έχω λόγο να κάνω τέτοια έξοδα. Τώρα το πόσο θα μείνει μαζί μου η Ιταλιδούλα κανείς δεν ξέρει, ανάλογα με τα κέφια μου και εαν θα μου κάνει κάποιο άλλο αυτοκίνητο 'κλικ'. Προς το παρόν όμως, αυτές τις λίγες ημέρες που την οδήγησα, το χάρηκα, μου αφήνει ένα χαμόγελο, έστω και μαζούτ.
-
alexandros.K wrote:
Εγω μαλλον άλλο αμαξι οδηγησα . Καλη η Mito οκ, αλλά δεν ειναι και κορυφη. Δεν ειδα να υπερεχει σε σχεση πχ με το 207 . Στα ιδια πλαισια ειναι.
Δεν ξέρω Αλέξανδρε, λέω απλά πως μου φαίνεται εμένα. 207 δεν έχω οδηγήσει, όσοι όμως το έχουν οδηγήσει μου λένε ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με Μίτο,
Απαπαπαπα, δεν μπορω να διαβαζω τετοια. Φυσικα και ηταν καλυτερο το 207..... πιο ομορφη ομως η mito.
Αλφιστι θα ταν...μη δινεις σημασια.
Και εγω εχω δουλεια και εσυ και χαζολογαμε εδω και μετα θα αγχωνόμαστε.
Αντε δουλεια γρηγορα.
-
Καλοταξιδο Φανη!
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι παρότι είδα κίνηση στο τοπικ αυτό, αλλά μετά είδα ότι άλλαξες το αβαταρ σου και έκανα τη σύνδεση.
Για να το επιλέξεις εσυ ενδιαφερον οδηγικά θα είναι σίγουρα.
Να σε ευχαριστήσει και καλύψει όσο θες μέχρι το επόμενο ! -
Δεν ξέρω Αλέξανδρε, λέω απλά πως μου φαίνεται εμένα. 207 δεν έχω οδηγήσει, όσοι όμως το έχουν οδηγήσει μου λένε ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με Μίτο, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Την κρίνω πάντα με βάση του ότι είναι 9 ετών, με 190.000χλμ και στο πόσο κόστισε συνολικά. Προφανώς ένα καινούργιο Φιέστα των €19.000 είναι καλύτερο αυτοκίνητο. . Πάντως το 208 των €27.500 που οδήγησα (λίγο είναι αλήθεια θα ήθελα να το πάρω 1 ημέρα) δεν ήταν και πολύ καλύτερο στον δρόμο.
Γιάννενα θέλω να έρθω, είναι στα άμεσα σχέδιά μου, μόλις μπορέσω να χαλαρώσω λίγο με την δουλειά (αυτή την στιγμή είμαι online γιατί δουλεύω, έχω deadline 31/8). Το έχουμε πει και με τον Βασίλη.
Ειχες οδηγησει το 208 gti by ps ? Μοιαζει αρκετα με το 207 rc. To 207 το νιωθεις πιο 'βαρυ' , αλλά γενικα μοιαζουν. Το ειχα οδηγησει κι εγω . Περι συγκρισης μεταξυ Μιτο-207 εγω εχω οδηγησει μονο την 155αρα Μιτο, αλλά εχω οδηγησει και 207 rc και οπως ξερεις εχω 207 rallye. E δεν ειδα να υπερεχει η Μιτο καπου.Και δεν εχω κολλημα να το πω αν εβλεπα οτι ειναι καλυτερη....Τιμονι εχει καλυτερο το 207, φρενα η Μιτο με τα τετραπιστονα. Κιβωτιο ειναι στα ιδια επιπεδα οπως και το μοτερ. Ο φιλος που την εχει και ειναι κολλημενος αλφιστι, μου ειπε οτι το 207 εχει καλυτερη ποιοτητα κύλισης κιολας.....Και η Μιτο ηταν πιο ακριβη απο το 207 . Υπερεχει ομως σε αξιοπιστια, λογω των θεματων του THP.
Αααα, μου κανει εντυπωση που λες οτι ειναι καλυτερη σε θεμα αναρτησης απο τα Mini που ειχες . Δεν εχω οδηγησει Mini, αλλά λενε οτι ηταν κορυφη σε θεματα κρατηματος, σπορ αισθησης κτλ , Ρε μηπως σου εδωσαν καμια με coilover ?
-
παντως κιου βι που ειχε ο ξαδελφος μου ηταν απιστευτα θελκτικη παντου. και στο τιμονακι. μαλιστα την ιδια εποχη ειχα τη delta di και πολυ ζοριζομουν να του ξεφυγω σε ευθειες παρ'ολη τη διαφορα ροπαλογων. δυο μηδεν εφτα εχει ακομη ο κολλητος, του 2010 1.4. απο τη ντέι ουάν χρεπιζει. που αγοραστηκε γιατι δεν εφταναν τα φραγκα για μιτο. και αυτο ηταν τοτες τα πουγκ. απλα φθηνα. σιριουσλι συγκρινετε με τη μίτο?
Βεβαια ειναι θελκτικη μια QV οπως και η 155αρα Mito, αλλά το ιδιο θελκτικα ειναι και τα 207rc, Clio rs, Ford st κτλ. Δεν εχω μπει καν σε 207 1,4 αλλά σε τι υστερει σε συγκριση με την αντιστοιχη Μιτο? Ντιζαιν? Ναι συμφωνω. Αναρτηση , χωρους ιδια ειναι.
-
Καλορίζικη Φανη, μια αξιόλογοτατη εναλλακτική για καθημερινο. Πιέζομαι να θυμηθώ τη μέρα που οδήγησα στα Μέγαρα την QV tct (εκδήλωση περιοδικού drive). Υπέροχο ταμπλό (τέλεια η φωτό εσωτερικού), φρένα 4πιστονα άγκυρες, το tct το περίμενα χειρότερο αλλά υποφεροταν κάπως.
Όπως και να 'χει έχει τη χάρη της. Μπορεί να μη ξεχωρίζει κάπου τρομερά, πέραν του design αλλά κάτι έχει να σου δώσει σαν πακετο. Τώρα περί 207 θα σας απαντήσω καποτε αφού το RC θα είναι το επόμενο μου, οποτε προκύψει...
Ελα, θες να παρεις 207 RC ? Πολυ καλο αμαξι, αλλά πρεπει να εχεις υπομονη με τον THP . Εμενα δεν μου εβγαλε θεματα, αλλά αλλους τους εχει ταραξει....Κι εγω αν δεν ειχα το rallye, το RC θα επαιρνα για επομενο μου αυτοκινητο
-
Fanis75 wrote
Δεν ξέρω Αλέξανδρε, λέω απλά πως μου φαίνεται εμένα. 207 δεν έχω οδηγήσει, όσοι όμως το έχουν οδηγήσει μου λένε ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με Μίτο,
Απαπαπαπα, δεν μπορω να διαβαζω τετοια. Φυσικα και ηταν καλυτερο το 207..... πιο ομορφη ομως η mito.
Αλφιστι θα ταν...μη δινεις σημασια.
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερο γενικα το 207 , ουτε καλυτερη η Mito. Ειναι στα ιδια επιπεδα με αλλου να υπερεχει το ενα κι αλλου το αλλο. Στα βασικα θεματα ομως ειναι παρα πολυ κοντα. Δλδ αν τα οδηγησεις το ενα μετα το αλλο, δυσκολευεσαι να βγαλεις 'νικητη'
-
Εγω βγαζω...το 207 γιατι;;;;
Διοτι το grande punto turbojet ειναι ιδιο η mito και τιμιοτατο σε τιμη.
Το grande punto turbojet ναι ηταν καλη αγορα.
Η mito δεν αξιζς τοτε τα χρηματα της.
Αλλα του φανη τωρα αξιζει ετσι οπως την πειρε
-
Αααα, μου κανει εντυπωση που λες οτι ειναι καλυτερη σε θεμα αναρτησης απο τα Mini που ειχες . Δεν εχω οδηγησει Mini, αλλά λενε οτι ηταν κορυφη σε θεματα κρατηματος, σπορ αισθησης κτλ , Ρε μηπως σου εδωσαν καμια με coilover ?
Δεν έχω οδηγήσει ούτε το 208 GTi, γενικά μετά το 206, δεν έχω άποψη για τα μικρά Peugeot με εξαίρεση το νέο 208 που οδήγησα για λίγο. Οπότε απλά μετέφερα τι έχω διαβάσει και τι μου έχουν πει.
Το Mini (R56 Cooper S) είναι κορυφή σε θέμα κρατήματος, με 2 σοβαρά μειονεκτήματα όμως τα οποία είναι ακόμα πιο φανερά στους Ελληνικούς δρόμους. Έχει πάρα πολύ σκληρή και καθόλου ενδοτική ανάρτηση. Οπότε εαν το οδόστρωμα έχει ανωμαλίες χάνει συνέχεια πρόσφυση και πάνω σε στροφή μετατοπίζεται ολόκληρο (λόγω και μικρού μεταξονίου) παράλληλα. Άκρως επικίνδυνο γιατί ξαφνικά βρίσκεσαι στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να το καταλάβεις. Το F56 είναι καλύτερο όπως φυσικά και τα μεγαλύτερα που έχουν πιο μεγάλο μεταξόνιο.
-
A εσυ εννοεις το 208 ΙΙ (τo καινουριο), εγω ενοουσα το προηγουμενο
205/45/17 ειχε το R56 που ειχες?
-
A εσυ εννοεις το 208 ΙΙ (τo καινουριο), εγω ενοουσα το προηγουμενο
205/45/17 ειχε το R56 που ειχες?
Ναι για το καινούργιο λέω, για αυτό έγραψα τιμή για να φανεί ότι λέω για το νέο.
Ναι 205/45/17, RFT είχε το Μίνι R56 και πακέτο Chilli = σπορ ανάρτηση, τραγικός συνδυασμός για τους Ελληνικούς δρόμους. Και 176/65/15 το R50 που είχε η σύζυγος, σε σκέτο Cooper. Για εμένα π.χ. το new Fiesta ST Line είναι πολύ καλύτερο από το R56 στον δρόμο. Βέβαια τα χωρίζει και 10 χρόνια εξέλιξη.
-
Ναι για το καινούργιο λέω, για αυτό έγραψα τιμή για να φανεί ότι λέω για το νέο.
Ναι αλλά τοσο ειχε και το προηγουμενο 208 gti by Peugeot Sport , γι αυτο και το μπερδεμα
-
Δεν πιστεύω να ήσουν Βουλιαγμένης σήμερα απόγευμα. Είδα μια σε παρόμοιο χρώμα και είπα 'τι ωραίο αυτοκινητάκι για μεταχειρισμένο', γι' αυτό μπήκα στο νήμα να δω τι παίζει!
Να τη χαρείς τη Mito σου, ειναι πανέμορφη και βολική και Welcome to Diesel-land!
Νομίζω θα σε βοηθήσει να έχεις γνώμη και για τις συχνές/πυκνές συζητήσεις για τα διάφορα καύσιμα και τρόπους κίνησης.
95 άλογα δεν έβγαινε αυτός ο κινητήρας;
-
Εχει και σπορ εκδοση με 85
-
Ελα, θες να παρεις 207 RC ? Πολυ καλο αμαξι, αλλά πρεπει να εχεις υπομονη με τον THP . Εμενα δεν μου εβγαλε θεματα, αλλά αλλους τους εχει ταραξει....Κι εγω αν δεν ειχα το rallye, το RC θα επαιρνα για επομενο μου αυτοκινητο
Έχμ, είναι δυνατόν να πτοήσει οποιοδήποτε προβλημα τον ιδιοκτήτη ενός ZR;
(Είμαι διαχρονικά ανώμαλος στα αμάξια μου εξάλλου)
Alfa Romeo Mi.Τo 2008