-
signomh pou paremvaino akompsa alla ama dem mporo na exo antikimenikh eikona apo 100 patimata ston dromo tote apo pou mporo na exo?
-
Nιος ημουν και γερασα μ αυτες τις μετρησεις του κικιζα και το ΤΟΣΟ δυσκολο να αντιλειφθειτε οτι ακρη δε βγαινει..σορρυ για την παρεμβαση συνεχιστε...
-
50aris eimai,an me pernas xalali sou.
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
signomh pou paremvaino akompsa alla ama dem mporo na exo antikimenikh eikona apo 100 patimata ston dromo tote apo pou mporo na exo?Δεν παρεμβαινεις καθολου ακομψα, μονο αν θελεις γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να σε διαβαζουμε πιο ευκολα,
αλλα και να μην εχεις θεμα με τους κανονισμους του forum.
Τυχαινει να εχω 'φαει' για αρκετα χρονια, πολλα ξενυχτια στις γνωστες περιοχες οπου γινοντουσαν πολλα 'πατηματα' και οχι μονο, και εχω μια αρκετα καλη εικονα, των 'πατηματων' και πως αυτα συντονιζοντουσαν γενικοτερα...
Δεν μπορεις να εχεις αντικειμενικη εικονα, ΟΥΤΕ με 1000πατηματα, αν αυτα δεν εχουν γινει κατω απο
τις ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, και ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ οι οποιες λαμβανουν μερος σε ενα πατημα.
Μπορει ομως να εχεις κανει και ΔΥΟ-ΤΡΙΑ μονο πατηματα, (οχι απαραιτητα συνεχομενα) ΑΛΛΑ, εχοντας ιδια ποιοτητα/ποσοτητα βενζινης στα ρεζερβουαρ, σωστη πιεση ελαστικων και στα δυο αυτοκινητα, αλλα και να ειναι σε παρομοια (καλη) κατασταση, να εχουν τον ΙΔΙΟ χρονο αντιδρασης (δηλαδη εκκινησης), και να ειναι ΚΑΙ τα δυο αυτοκινητα 'ζεστα' δηλαδη σε θερμοκρασια τετοια ωστε ο κινητηρας να μπορει να πιεστει μεχρι το οριο περιστροφης του, αλλα και τα λαστιχα (κυριως) να ειναι αρκουντως ζεστα και στις δυο περιπτωσεις.
Φυσικα εννοειται οτι εχουμε να κανουμε με δυο παρομοιους οδηγους σε επιπεδο ικανοτητων.
ΕΤΣΙ κυριως μπορεις να εχεις μια αρκετα αντικειμενικη εικονα οσον αφορα τις δυνατοτητες του αυτοκινητου σου, εφοσον φυσικα αυτο ειναι και το ζητουμενο. Στις υπολοιπες περιπτωσεις βλεπεις ΚΥΡΙΩΣ τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ δυνατοτητες, χωρις να ξερεις ομως πραγματικα, για το όποιο αποτελεσμα προκυψει, αν αυτο οφειλεται ξεκαθαρα στις δυνατοτητες του αυτοκινητου σου. -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Ναι συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Εννοείται ότι υπάρχουν και πιο αντικειμενικές μετρήσεις..Αλλά ας λέμε και τις εμπειρίες μας δε βαριέσαι..Δεν έχει πλάκα μόνο με τα γραμμένα..
Σαφως και να τις λεμε, απλα να μην θεωρουμε defacto -για τις πραγματικες δυνατοτητες των αυτοκινητων-,καποια αποτελεσματα, επειδη για χ,ψ λογους συνεβησαν στο δρομο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχθές βράδυ μαύρο σιροκο με 2 κόκκινα γράμματα και αυτοκόλλητο σιροκοκλαμπ έκανε την πάπια σε 2 διαδοχικά φανάρια ...
Τόσο πολυ έριξε η vw την απόδοση του tsi?κοιτα μην τη παθεις καμια μερα απο κανεναν που χει προγραμμα, γιατι απογειωνονται αυτα μετα απο αναβαθμιση
δεν πολυδιαφερουν απο 2λιτρα με 200
Δεν μπορεις να εχεις αντικειμενικη εικονα, ΟΥΤΕ με 1000πατηματα, αν αυτα δεν εχουν γινει κατω απο
τις ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, και ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ οι οποιες λαμβανουν μερος σε ενα πατημα.
...μια χαρα μπορεις, εκτος και αν οι διαφορες ειναι οριακες σαν κι αυτο που συζητατε, αλλα στα 10 πατηματα θα εχετε καταλαβει τι παιζει, ελεος
οσο για την εκκινηση που εθιξες πριν , η επιδραση στο αποτελεσμα απο τη μερια του οδηγου ειναι τεραστια
καλυτερα ρολλαριστες 2ες αν θες να δεις μονο το μοτερ (και να μην πηδας χωρις λογο το αυτοκινητο σου, ο περισσιτερος κοσμος αλλωστε αυτο κανει)αλλιως αν εισαι τετρακινητος, εχεις launch , ή εχεις υπερφυσικη αντιδραση (σαν κι εμενα ενα πραγμα ), ο αλλος δεν εχει ελπιδα και αυτη η συγκριση δεν εχει κανενα απολυτως νοημα
βεβαια εχω δει και 2κινητα punto gt με μικροσκοπικες ροδουλες να πεταγοντα μπροστα απο τετρακινητα θηρια σε εκκινησεις , αλλα εκει μιλαμε για grandmasters της βουτας τετοιοι τυποι ειναι λιγοστοι και εκτος πραγματικοτητας
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
signomh pou paremvaino akompsa alla ama dem mporo na exo antikimenikh eikona apo 100 patimata ston dromo tote apo pou mporo na exo?Έλα μου ντε??!! Όλοι φαίνεται να το αντιλαμβανόμαστε αυτό εκτός του κου Κίκιζα. Τι να πω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εχθές βράδυ μαύρο σιροκο με 2 κόκκινα γράμματα και αυτοκόλλητο σιροκοκλαμπ έκανε την πάπια σε 2 διαδοχικά φανάρια ...
Τόσο πολυ έριξε η vw την απόδοση του tsi?
κοιτα μην τη παθεις καμια μερα απο κανεναν που χει προγραμμα, γιατι απογειωνονται αυτα μετα απο αναβαθμισηδεν πολυδιαφερουν απο 2λιτρα με 200
εκεί μπαίνεις σε άλλα λημέρια...
και κυκλοφορούν και tuned mito... και μερικές φτερνίζονται δυνατά... -
Έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε, που σαν νέος και εγώ, έκανα κόντρες. Μία εποχή (πριν 30 χρόνια) που δεν είχε τόσα αυτοκίνητα και ειδικά τα βράδια οι δρόμοι ήταν άδειοι. Θα μπορούσε κανείς να ξεκινάει απο το φανάρι της Παντείου με κόντρα και να τελειώσει την κόντρα του στο Καβούρι. Οι διαδρομές περιελάμβαναν ξεκινήματα, ρεπρίζ και κάποιες ανοπιχτές στροφούλες. Τί κάναμε ακριβώς?
Μετράγαμε τα πουλιά μας...και Ω! του θαύματος, πάντα, κάποια μέρα βρισκόταν κάποιος που το είχε μεγαλύτερο και ούτω κάθε εξής...
Επειδή το έκανα και εγώ, δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτούς που το κάνουν τώρα επειδή μεγάλωσα και γιαυτό έχω θέση:
Δεν ανέχομαι άλλον να μου πει πόσο μεγάλο είναι το πουλί μου, ακόμα και αν είναι 'πουλολόγος' και καλός 'πουλοχειριστής' (δημοσιογράφος ειδικού τύπου)...Θεωρώ ότι η καλύτερη μέτρηση είναι να τα βάλουμε δίπλα δίπλα και να τα δούμε...και όχι μία, αλλά πολλές φορές και σε διάφορες συνθήκες για να σιγουρευτούμε. Αρα περισσότερο θα δώσω σημασία στην εμπειρία του red monster , παρά στα χρονόμετρα των 'πουλολόγων'
Από την άλλη, έχω πειστεί πλέον ότι τα περιοδικά όπως έχουν γίνει, χρειάζονται μόνο για τις φωτογραφίες, αν δεν έχεις ίντερνετ. Μάζευα όλα τα τεύχη των 4 τροχών και Auto Express, και τους πέρναγα και επαναλήψεις...τώρα αν τα πετύχω σε καμμιά αίθουσα αναμονής, χαζεύω τις φωτογραφίες.
Για μένα το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι αυτό, που βγαίνοντας κάθε πρωί να το πάρεις, σου φτιάχνει το χαμόγελο και όταν το παρκάρεις, το χαζεύεις απομακρυνόμενος. Αυτό που θα έχει όση δύναμη μπορώ να διαχειριστώ, πολύ δυνατό κράτημα και όλα αυτά στην τιμή που μπορώ να διαθέσω...
Στην περίπτωση της ΜΙΤΟ, στην κατηγορία της θα την προτιμούσα απο οποιοδήποτε γλήγορο και με μεγαλύτερο (κατά κάποια χλστ) πουλί...
Ίσως να μην είναι η σωστή άποψη, αλλά είναι η δικιά μου και την προτιμώ... όπως επίσης θα την προτιμούσα και από το σιρόκο...πείτε μου ό,τι θέλετε, παρουσιάστε μου όσα στοιχεία θέλετε, αλλά δεν θα χαμογελώ όταν το βλέπω και δεν θα στεναχωριέμαι όταν το παρκάρω... -
φιλε tsagry και τωρα μπορεις να βγεις να μετρησεις το πουλι σου , απλα τον τελευταιο καιρο το θεμα εχει γινει επικινδυνο , τουλαχιστον στα νοτια
το διπλωμα χανεται για πλακαβεβαια πρεπει να παραδεχτω οτι εχουν μειωθει τα θανατηφορα τροχαια , τα οποια μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν καθημερινο φαινομενο (εχω δει πολυ σπλατερ στη βουλιαγμενης και την παραλιακη, οπου ο κοσμος σκοτωνοταν στο ισιωμα )
κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου
ειδικα σε αυτο
(ασχετως γουστων του καθενος βεβαια, ευτυχως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι)Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Για μένα το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι αυτό, που βγαίνοντας κάθε πρωί να το πάρεις, σου φτιάχνει το χαμόγελο και όταν το παρκάρεις, το χαζεύεις απομακρυνόμενος.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και κυκλοφορούν και tuned mito... και μερικές φτερνίζονται δυνατά...Οι mito tunned πόσο πάνε περίπου ξέρουμε?
Αν κρίνω από το punto abarth ss το 180άρι με την μεγαλύτερη garret τουρμπίνα που είναι κάπου στα όρια του στα 180-190 άλογα δε πρέπει να ανεβαίνουν και πάρα πολύ έτσι? Οι 155άρες έχουν και μικρότερη τουρμπίνα.
-
πολυ ωραιο αρθρο tsagry..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
και κυκλοφορούν και tuned mito... και μερικές φτερνίζονται δυνατά...Οι mito tunned πόσο πάνε περίπου ξέρουμε?
Αν κρίνω από το punto abarth ss το 180άρι με την μεγαλύτερη garret τουρμπίνα που είναι κάπου στα όρια του στα 180-190 άλογα δε πρέπει να ανεβαίνουν και πάρα πολύ έτσι? Οι 155άρες έχουν και μικρότερη τουρμπίνα.
Μάλλον εννοεί κάποιες που είναι με αλλαγμένη τουρμπίνα.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...+1000
Το θέμα είναι τι κάνει το αμάξι μας στο δρόμο, σε ίδιες συνθήκες και με οδηγούς παρόμοιων δυνατοτήτων. Το τι μετράει ο κάθε βλαξ στα περιοδικά με αφήνει παγερά αδιάφορο και σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ εικόνα των αντικειμενικών δυνατοτήτων του εκάστοτε αυτοκινήτου. BTW για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας πιστεύω ότι οι αναφορές που γίνονται σε κόντρες δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπαθή τάξη των καγκουραίων και τα διάφορα στέκια ανα την Αττική...στα σχεδόν 27 θα ήταν τουλάχιστον τραγικό κάτι τέτοιο για μένα προσωπικά τουλάχιστον. Μιλάμε πάντα για εντελώς φιλικά ανοίγματα με δικούς μας ανθρώπους, δικά μας (ως επι το πλείστον καινούρια και ασφαλή) αυτοκίνητα και σε συνθήκες που κρίνουμε ως ιδανικές για μας και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου (που συνήθως δεν υπάρχουν εκείνη την ώρα).
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...μια χαρα μπορεις, εκτος και αν οι διαφορες ειναι οριακες σαν κι αυτο που συζητατε, αλλα στα 10 πατηματα θα εχετε καταλαβει τι παιζει, ελεος
Eσυ σε τι νομιζεις οτι αναφερομαι? Σε πατημα με stock Μιτο QV vs S3 ?
Εννοειται οτι μιλαω για αυτοκινητα με πολυ κοντινες επιδοσεις.οσο για την εκκινηση που εθιξες πριν , η επιδραση στο αποτελεσμα απο τη μερια του οδηγου ειναι τεραστιαrtfm:
καλυτερα ρολλαριστες 2ες αν θες να δεις μονο το μοτερ (και να μην πηδας χωρις λογο το αυτοκινητο σου, ο περισσιτερος κοσμος αλλωστε αυτο κανει)Σαφεστατα, το ανεφερα πριν, μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε...
Ρολαριστες βλεπεις μοτερ ΚΑΙ σχεσεις μεταδοσης, μονο μοτερ βλεπεις σε δυναμομετρηση, δεν χρειαζεται να κανεις πατημα.
Το αυτοκινητο το πηδας αν κανεις πανω απο 3 συνεχομενες εκκινησεις και πατιναρεις πολυ τον συμπλεκτη.
Κατα τα αλλα το κλασσικο, το original πατημα, συμπεριλαμβανει ΚΑΙ την εκκινηση. Απλα οι νεοτερες γενιες
ειναι πιο 'φλωρικες', και επειδη καποιοι δεν μπορουν να κανουν καλες εκκινησεις χωρις να καταστρεφουν τον συμπλεκτη,
κανουν ρολαριστες. Επρεπε να προλαβαινατε εποχες στο Υγεια, και στην βουτα, με τρια/τεσσερα αυτοκινητα ταυτοχρονα
σε εκκινηση... , και με την ομαδα Σ, να τους κυνηγαει με RS2 , 911(930)Targa, και Μ5 (Ε34) ...αλλιως αν εισαι τετρακινητος, εχεις launch , ή εχεις υπερφυσικη αντιδραση (σαν κι εμενα ενα πραγμα:shifty: ), ο αλλος δεν εχει ελπιδα και αυτη η συγκριση δεν εχει κανενα απολυτως νοημα:)
Δεν εχεις δει Μ3 CSL (Eλληνικη!) να ξεβρακωνει impreza sti stage1 για αυτο τα λες αυτα.
βεβαια εχω δει και 2κινητα punto gt με μικροσκοπικες ροδουλες να πεταγοντα μπροστα απο τετρακινητα θηρια σε εκκινησεις , αλλα εκει μιλαμε για grandmasters της βουτας τετοιοι τυποι ειναι λιγοστοι και εκτος πραγματικοτητας
Δεν ειναι λιγοστοι, απλα οι περισσοτεροι, μεγαλωσαν, βαρεθηκαν, κ.ο.κ.
Πανε οι 'καλες' εποχες. Τωρα τα πατηματα ειναι 'ανοστα' και συνθετικα. Πανε με ρολλαριστες, ψεκαζουν με νερο-μεθανολη, αφου πρωτα εχουν φτασει σε stage2, και κατι τρεχει στα γυφτικα, επειδη 'επιασαν 250-260km/h κατω απο την γεφυρα'...Αν και για εμενα ουσιαστικα και τα πατηματα, ακομα και τα παλια, ειναι εφφετζιδικη υπερβολη, 'ανδρισμου'
τα ωραια ειναι σε διαδρομη, εκτος λεκανοπεδιου, χωρις κινηση, με αρκετες στροφες και ακομπλεξαριστες παρεες να κινουνται σβελτα, αλλα παντα στην λωριδα τους, και χωρις ιδιαιτερα ρισκα. -
+μαλλί φράχτης με gel τύπου μπετόστοκος και γυαλί arnette στο μέτωπο
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε, που σαν νέος και εγώ, έκανα κόντρες. Μία εποχή (πριν 30 χρόνια) που δεν είχε τόσα αυτοκίνητα και ειδικά τα βράδια οι δρόμοι ήταν άδειοι. Θα μπορούσε κανείς να ξεκινάει απο το φανάρι της Παντείου με κόντρα και να τελειώσει την κόντρα του στο Καβούρι. Οι διαδρομές περιελάμβαναν ξεκινήματα, ρεπρίζ και κάποιες ανοπιχτές στροφούλες. Τί κάναμε ακριβώς?
Μετράγαμε τα πουλιά μας...και Ω! του θαύματος, πάντα, κάποια μέρα βρισκόταν κάποιος που το είχε μεγαλύτερο και ούτω κάθε εξής...
Επειδή το έκανα και εγώ, δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτούς που το κάνουν τώρα επειδή μεγάλωσα και γιαυτό έχω θέση:
Δεν ανέχομαι άλλον να μου πει πόσο μεγάλο είναι το πουλί μου, ακόμα και αν είναι 'πουλολόγος' και καλός 'πουλοχειριστής' (δημοσιογράφος ειδικού τύπου)...Θεωρώ ότι η καλύτερη μέτρηση είναι να τα βάλουμε δίπλα δίπλα και να τα δούμε...και όχι μία, αλλά πολλές φορές και σε διάφορες συνθήκες για να σιγουρευτούμε. Αρα περισσότερο θα δώσω σημασία στην εμπειρία του red monster , παρά στα χρονόμετρα των 'πουλολόγων'Μπερδευεις ομως καποια πραγματα...Ο καλος 'πουλοχειριστης' τουλαχιστον, δεν σου λεει ποσο μεγαλο ειναι το πουλι σου,
αλλα με πιο τροπο γινεται μεγαλυτερο... Για να μην το χοντρυνουμε κι αλλο, (τον πουλοχειρισμο... )τουλαχιστον ειναι πιο αντικειμενικες οι μετρησεις σε ιδιες συνθηκες, καταγεγραμμενες με εξοπλισμο, παρα με τα πατηματα που κανω εγω, o red, o stefan, ή οποιος αλλος, εφοσον δεν πληρουνται οι παραμετροι που ανεφερα και σε προηγουμενα post (συνθηκες-πιεη ελαστικων, ποιοτητα-ποσοτητα βενζινης κ.ο.κ), και αυτο ειναι κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφησβητησης, εκτος αν καποιος
πληρει ολες αυτες τις παραμετρους.Από την άλλη, έχω πειστεί πλέον ότι τα περιοδικά όπως έχουν γίνει, χρειάζονται μόνο για τις φωτογραφίες, αν δεν έχεις ίντερνετ. Μάζευα όλα τα τεύχη των 4 τροχών και Auto Express, και τους πέρναγα και επαναλήψεις...τώρα αν τα πετύχω σε καμμιά αίθουσα αναμονής, χαζεύω τις φωτογραφίες.
Για μένα το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι αυτό, που βγαίνοντας κάθε πρωί να το πάρεις, σου φτιάχνει το χαμόγελο και όταν το παρκάρεις, το χαζεύεις απομακρυνόμενος. Αυτό που θα έχει όση δύναμη μπορώ να διαχειριστώ, πολύ δυνατό κράτημα και όλα αυτά στην τιμή που μπορώ να διαθέσω...
Στην περίπτωση της ΜΙΤΟ, στην κατηγορία της θα την προτιμούσα απο οποιοδήποτε γλήγορο και με μεγαλύτερο (κατά κάποια χλστ) πουλί...
Ίσως να μην είναι η σωστή άποψη, αλλά είναι η δικιά μου και την προτιμώ... όπως επίσης θα την προτιμούσα και από το σιρόκο...πείτε μου ό,τι θέλετε, παρουσιάστε μου όσα στοιχεία θέλετε, αλλά δεν θα χαμογελώ όταν το βλέπω και δεν θα στεναχωριέμαι όταν το παρκάρω...Σιγουρα, ειδικα τα τελευταια 10χρονια οι 4τροχοι, εχουν χασει την 'μαγεια' , ή αν θες την μεταδοτικοτητα και αντικειμενικη κριση που ειχαν στα αρθρα τους, αλλα σε συνδυασμο με την νεοτερη ηλικια που ειχαμε, τον ευκολοτερο εντυπωσιασμο, και τις λιγοτερες γνωσεις/εμπειριες. Το ιδιο και με τα υπολοιπα περιοδικα, τα οποια πολλαπλασιαστικαν μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα, με την 'ποιοτητα' αντιστοιχα να μεταφραζεται σε απλως καλυτερες φωτογραφιες, και Lifestyle αρθρα, αντι για πραγματικα εντυπα ειδικου τυπου.
Απο την αλλη ομως η ταση του μηδενισμου, ειναι επισης υπερβολικη (κατα την γνωμη μου)
Σαφως και υπαρχουν δημοσιογραφοι, οι οποιοι ειναι κατω του μετριου, γραφουν οτι να ναι και μετρουν στο περιπου.
Δεν ειναι ομως ΟΛΟΙ ετσι, και εφοσον και εσυ οπως λες παρακολουθουσες για χρονια, απο κοντα το συγκεκριμενο, και αλλα περιοδικα, δεν ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις αυτο.
Τωρα οσον αφορα την επιλογη γρηγορου, περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα, και εν τελει, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ με αυτη σου την προταση:Για μένα το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι αυτό, που βγαίνοντας κάθε πρωί να το πάρεις, σου φτιάχνει το χαμόγελο και όταν το παρκάρεις, το χαζεύεις απομακρυνόμενος. Αυτό που θα έχει όση δύναμη μπορώ να διαχειριστώ, πολύ δυνατό κράτημα και όλα αυτά στην τιμή που μπορώ να διαθέσω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
+μαλλί φράχτης με gel τύπου μπετόστοκος και γυαλί arnette στο μέτωποπαρολα αυτα με εχει κερασει τσαι τετοιο (κι εμενα και κατι πορσικα στα πρωτα χλμ) απο τα πρωτα μετρα και ας κανω τουλαχιστον ξερο 6αρι
@γρηγορης
εχω δει cls 600 απο σταση να ξεβρακωνει φτερουγα , πώς διολο εφυγε ετσι αυτο το πραγμα στην εκκινηση με τοση δυναμη, ακομα να καταλαβω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μπερδευεις ομως καποια πραγματα...Ο καλος 'πουλοχειριστης' τουλαχιστον, δεν σου λεει ποσο μεγαλο ειναι το πουλι σου,
αλλα με πιο τροπο γινεται μεγαλυτερο... Για να μην το χοντρυνουμε κι αλλο, (τον πουλοχειρισμο... )τουλαχιστον ειναι πιο αντικειμενικες οι μετρησεις σε ιδιες συνθηκες, καταγεγραμμενες με εξοπλισμο, παρα με τα πατηματα που κανω εγω, o red, o stefan, ή οποιος αλλος, εφοσον δεν πληρουνται οι παραμετροι που ανεφερα και σε προηγουμενα post (συνθηκες-πιεη ελαστικων, ποιοτητα-ποσοτητα βενζινης κ.ο.κ), και αυτο ειναι κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφησβητησης, εκτος αν καποιος πληρει ολες αυτες τις παραμετρους.You got to be kidding us, right??
Δεν ήξερα ότι για να διαπιστώσω αν το αμάξι μου είναι πιο γρήγορο από κάποιο άλλο θα πρέπει να το χει περάσει γενεές 14 o Mario Domenicalli και η παρέα του! Ρε συ Γρηγόρη θα μας τρελάνεις να πούμε!Καλύτερος κριτής ενός αυτοκινήτου είναι δρόμος και τπτ άλλο! End of story!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μάλλον εννοεί κάποιες που είναι με αλλαγμένη τουρμπίνα.
Καλά αν πάμε σε αλλαγμένες τουρμπίνες εκεί και αν πηγαίνεις σε άλλα λημέρια..Απλά για scirocco με πρόγραμμα ειπώθηκε πρίν..Αν αρχίσεις να αλλάζεις και το hardware χαιρετίσματα..Πάμε αλλού..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008