-
Mito MY2011
Χρωματάρα και καθισματάρες!!!! -
Τα καθησματα ειναι απλα για να τον ...καθησματαρες!!!!
Προβλεπω οτι θα πεσει μεγαλη παραγγελια απ'ολους τους Αλφιστι για αυτα τα καθησματα ή θα περιμενετε σαν τα 'κορακια' τρακαρισμενη Μιτο 2011 -
κύριοι ιταλοί μας κακομαθαίνετε, και γαμώ τα καθίσματα
άντε και με τον κινητήρα των essesse εύχομαι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
κύριοι ιταλοί μας κακομαθαίνετε, και γαμώ τα καθίσματα ι2500€...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κύριοι ιταλοί μας κακομαθαίνετε, και γαμώ τα καθίσματα ι
2500€...
Λεπτομερειες...
Το αισθημα να τα δεις στη ΜiTo σου...αξια ανεκτιMiTη! -
κύριοι ιταλοί μας κακομαθαίνετε, και γαμώ τα καθίσματα ι
2500€...
Καλά σαν εξτρα στην παραγγελία δεν παίζει να κάνουν τόσο. Μην κοιτάς απ' το Abarth που είναι super ειδιή έκδοση το tributo...
-
Άμα σας πω Ότι προτιμώ τα τωρινά σε δερμάτινα ...
Αυτά μου καγκουριζουν λίγο ... Opc μπουρναζι ,yo και έτσι ...
Έτσι και Αλλιώς Ποτέ δεν Έχω νιώσει να με προδίδουν τα ημιμπακετ μου ... -
Opc μπουρναζι ,yo και έτσι ... -
Ναι αλλά αυτά θα έχουν πιο χαμηλή θέση οδήγησης, πιθανότατα να είναι πιο ελαφριά και γενικά είναι πολύ καλό να προσφέρονται σαν έξτρα. Αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο και το σπορ προφίλ του αυτοκινήτου. Εξάλλου φαίνεται ότι είναι εργοστασιακή επιλογή. Δεν είναι κάτι τέτοιο:
-
Πανέμορφα δεν το συζητώ,αλλα too much για καθημερινό σούπερμινι...
Στο opc ταιριαζουν καλύτερα ... Έχει τους μεγάλους μαρσπιεδες , τους φουσκωτους προφυλακτηρες ,την εξάτμιση σαν κωλοσουφριδι στο κέντρο ... Είναι πιο Αυστραλιατικο ... -
Ε σου λέει σας γράψαμε που σας γράψαμε στα @@ μας με τη GTA πάρτε τουλάχιστον τα καθίσματά της να χαίρεστε...
-
e όχι και opc
πολύ πιο κομψά και αυτό το ανάγλυφο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ε σου λέει σας γράψαμε που σας γράψαμε στα @@ μας με τη GTA πάρτε τουλάχιστον τα καθίσματά της να χαίρεστε...το τιμόνι της gta θέλω... σαν τρελός...
δεν έχει κουμπάκια και airbag...αλλά... -
αυτά λέω , τα recaro...
λουφάζεις μέσα...της μιτο βέβαια δείχνουν να είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για αυτήν...
-
Πάντως τα τωρινά καθίσματα είναι λίγο για το πέος..Τουλάχιστον στις πιο γρήγορες εκδόσεις έπρεπε να είναι πιο μπάκετ.
Είναι πολύ ρηχά. Ακόμα και τις giullieta ρηχά είναι. Θέλανε λίγο καλύτερα πλαινά.. -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Πάντως τα τωρινά καθίσματα είναι λίγο για το πέος..Τουλάχιστον στις πιο γρήγορες εκδόσεις έπρεπε να είναι πιο μπάκετ.
Είναι πολύ ρηχά. Ακόμα και τις giullieta ρηχά είναι. Θέλανε λίγο καλύτερα πλαινά..καθημερινά ημιμπάκετ είναι... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
αν έχεις σωστή σωματοδομή κάθεσαι καλά... αν είσα μούσχαρος τσου... -
αν είσα μούσχαρος τσου......καταργουνται εκει οι λειτουργιες των μπακετ!
-
Είναι πολύ ρηχά. Ακόμα και τις giullieta ρηχά είναι. Θέλανε λίγο καλύτερα πλαινά..καθημερινά ημιμπάκετ είναι... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
αν έχεις σωστή σωματοδομή κάθεσαι καλά... αν είσα μούσχαρος τσου...Εγώ τα συγκρίνω με άλλα καθημερινά ημιμπάκετ που έχω κάτσει, ακόμα και σε μικρότερα ατμοσφαιρικα. Από αυτή την άποψη δηλαδή. Περιμένω κάτι παραπάνω από ένα τέτοιο αμάξι. Να ήταν η 95άρα να πώ εντάξει. Για ένα αμάξι 170 αλόγων όπως η qv μου κάνουν κάπως..Θα τα ήθελα λίγο πιο ημιμπάκετ..
Εγώ είμαι 1.79 75 κιλά. Νορμάλ πράγματα.. Κατα τ'αλλα ωραία είναι όμως . -
Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε παγκόσμια πρώτη τις αλλαγές στην γκάμα της MiTo για το 2011, πριν τα μοντέλα περάσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τον Απρίλιο.
Μερικές από τις νέες προσθήκες είναι τα νέα ειδικής επίστρωσης μεταλλικά χρώματα του αμαξώματος, καθώς και οι νέες δίχρωμες πολυτελείς επενδύσεις του εσωτερικού. Ένα νέο high-tech υλικό δημιουργήθηκε για τα καθίσματα, που αποτελείται από ένα μαλακό, ελαστικό ύφασμα που έχει μία ιδιαίτερη όψη και υφή σαν μετάξι και έντονα γραφικά στοιχεία, υποστηρίζοντας έτσι την πιο εκλεπτυσμένη λογική τηςMiTo.
Στο περίπτερο της εταιρείας στη Γενεύη θα παρουσιαστούν οι αλλαγές της MiTo για το 2011, με ένα στιλάτο τρόπο, σε ένα μοντέλο με ιδιαίτερες αποχρώσεις, τον κινητήρα 1.4 MultiAir Turbo κάτω από το καπό παρέα με το Alfa TCT κιβώτιο, ενώ δίπλα θα υπάρχει μία MiTo Quadrifoglio Verde που θα ενσωματώνει μερικά επιπλέον εμφανισιακά χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά είναι ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τα πιο φαρδιά πλευρικά νεύρα που δείχνουν σαν να αγκαλιάζουν την άσφαλτο, όπως επίσης οι νέες 18άρες ζάντες, τα καθίσματα της Sabelt με την ανθρακονημάτινη πλάτη και την τεχνολογία κατασκευής RTM (ResinTransfer Moulding) που προσφέρει μικρότερες διαστάσεις και αυξημένη ακαμψία, αλλά και νέεςmultimedia επιλογές, όπως η θύρα USB και AUX-in. Στη MiTo Quadrifoglio Verde υπάρχει επίσης η καινοτόμος λειτουργία “Dynamic Suspension”, ενός συστήματος που ελέγχει συνεχώς τα αμορτισέρ και έχει εξελιχθεί με τη συνεργασία των τεχνικών της Magneti Marelli, ύστερα από την αγωνιστική εμπειρία που αποκόμισαν σε πίστες της Ευρώπης.
Εν συντομία, η νέα Alfa Romeo MiTo MY2011 έχει συνολικά αναβαθμισμένη εικόνα και high-tech φιλοσοφία, με σκοπό να διατηρήσει τη θέση της σαν ένα σπορ compact μοντέλο και να κερδίσει τους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Δεν είναι τυχαίος ο συνδυασμός κορυφαίων κινητήριων συνόλων, με τα νέα προηγμένα συστήματα ενεργής ανάρτησης, με σκοπό την προσφορά αυξημένων επιπέδων άνεσης και δυναμικής συμπεριφοράς. Έτσι, με μήκος μόλις 4 μέτρων, ηAlfa Romeo MiTo MY2011 αποτελεί αναμφισβήτητα μία “Μηχανή Ενέργειας”, σε ένα πακέτο με στυλ, ευελιξία, οδηγική ευχαρίστηση και τεχνολογική υπεροχή και αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στη νέα διαφημιστική καμπάνια της, που έχει αναλάβει ακουστικά ο διάσημος γάλλος DJ και δημιουργός BobSinclar.
Να σημειώσουμε πως η γκάμα της Alfa Romeo MiTo MY2011 περιλαμβάνει δύο turbo κινητήρες πετρελαίου (1.3 JTDM-2 95 ίππων και 1.6 JTDM-2 120 ίππων), τέσσερις κινητήρες βενζίνης (1.4 78 ίππων, 1.4 MultiAir105 ίππων, 1.4 MultiAir Turbo 135 ίππων και 1.4 MultiAir Turbo 170 ίππων) με αυτόν των 135 ίππων να μπορεί να εφοδιαστεί και με το TCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.από alfisti.gr
ανθρακονημάτινη πλάτη διαβάζω , τα 2500 σίγουρα τα έχω...
-
@redmonster
Μια 'επενδυση' που ειναι must για τις γρηγορες Mito, καθως τα στανταρ τυπου μπακετ καθισματα, μετα απο ενα σημειο κουραζουν (τουλαχιστον το δικο μου σωματοτυπο, 1.90 αδυνατος , 87 κιλα) και δεν
κρατουν ιδιαιτερα ανατομικα το σωμα, ειναι δηλαδη και λιγο πιο μαλακα απ' οσο θα επρεπε.
Της Giulietta αντιστοιχα πχ, αν και σε πλευρικη στηριξη θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα, εχουν λιγο πιο σκληρη επενδυση στην βαση αλλα και πλατη τους, στηριζοντας καλυτερα το σωμα, και εμποδιζοντας αντιστοιχα την αρκετη -συγκριτικα με Mito-βυθιση του σωματος και παραμορφωση του αρχικου σχηματος τους, οταν καθεται κανεις σε αυτα.P.S Αν οι fl Mito αποκτουσαν και μια ανεξαρτητη πισω αναρτηση, συν ενα λιγο πιο καλορυθμισμενο ηλεκτρικο
τιμονι, με οπλο τον κορυφαιο Multiair 170αρη κινητηρα, η QV ειδικα, θα ηταν ισως ο νεος 'βασιλιας' στην Hot hatch κατηγορια, υποσκελιζοντας το Clio RS...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008