-
** [mod]**
-
** [mod]**
-
** [mod]**
-
**
To επόμενο είναι και ΒΑΝ [mod]**
-
Υπάρχουν κανονικά σαν έξτρα τα xenon για τη Mito
-
Ο μηχανισμος που τα ρυθμιζει στο ξεκινημα ομως μπορει και να παθει βλαβη.... που στο δικο μου παντως (οχι ΜΙΤΟ!!!!, Thesis) το αναφερει σαν αλαρμ στο ταμπλο.... για να πας σε συνεργειο να στο φτιαξουν
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεα
Και σε Ιταλικό
ΥΓ: Qsi δεν παει για σενα.
Βάρα κι εσύ...να δούμε τι θα γίνει όταν βγει. Έτσι έλεγαν για τη Μίτο στην αρχή...τέρας αξιοπιστίας και είχε πρόβλημα με το τιμόνι. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει με ένα σύστημα το οποίο προσωπικά σε Ιταλικό θα με φόβιζε! Εδώ δεν άνοιγε το (ηλεκτρικό) πορτ-μπαγκάζ) στην 147...σ'αυτό θα κολλήσουν. Οι Ιταλοί γενικώς έχουν θέμα στα ηλεκτρικά και δε μου αλλάζεις τη γνώμη με ΤΙΠΟΤΑ...όσο και να χτυπιέσαι.
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι πολύ ιδιαίτερο και θέλει πολύ προσοχή. Η BMW το έχει τελειοποιήσει σχεδόν αλλά χωράει αρκετή βελτίωση, παρ'όλα αυτά στα ΣΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ turbo ΔΕΝ το φοράει ακόμα όσπου να το τελειοποιήσει ακόμα περισσότερο. Αλλά ακόμα και στη BMW είχε κολληματάκια 1-2 φορές...να δω τι θα κάνει στη Μίτο.
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεα
Οι τουρμποντίζελ BMW το έχουν ήδη αν δεν κάνω λάθος.
αυτά δεν μετράνε ,είναι bmw... όσο και να χαλάνε , ο γείτονας και η πεθερά σε βλέπει με άλλο μάτι...
όσο και να το χτυπάς, δίκιο θα έχω...
Ναι ναι...δίκιο έχεις...γιαυτό το πήρα...για να μπω στο μάτι του γείτονα (που o ένας έχει S3, ο άλλος E-Class και ο άλλος Lexus)
Όταν λες έχει πρόβλημα το τιμόνι τι εννοέις??
Τις ιστορίες που μας λέει ο κίκιζας για μοντέλα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όταν λες έχει πρόβλημα το τιμόνι τι εννοέις??
Τις ιστορίες που μας λέει ο κίκιζας για μοντέλα Έχεις και για τα υπόλοιπα προβλήματα προσωπική άποψη ...ή ο μπατζανάκης... μην συνεχίσωhttp://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... _mito.html
We didn’t like the Mito when we drove it back in issue 128. With slack suspension and curious steering, it felt underdeveloped. It just didn’t seem like a genuine Alfa, let alone an Italian Mini-chaser.
Turns out there was a reason for that. The cars on the launch were on the wrong factory settings, built just before a modified steering and suspension set-up was introduced to the production line.
Επίσης έχει γίνει αναφορά για προβλήματα στο τιμόνι και εδώ και στο αλφίστι.
Αν έχεις να πεις κάτι για την μίτο πες το , αλλά μάντεψε... ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ
Παρ'όλα αυτά...reply κάνεις όμως και περιμένεις απάντηση...
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
τελικα της παει πολυ το κιτρινο (για να ειμαστε κ on topic)
Youtube Videoοντως πολυ ομορφη και σε αυτο το χρωμα η μικρη και μου φαινεται οσο πιο πολυ την κοιταω πως θα γινει κατι αναμενομενο σχεδον με ολες τις αλφα, να αρεσει δηλαδη ολο και περισσοτερο στον κοσμο οσο περναει ο καιρος
εμενα ετσι και αλλιως μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη -
** [mod]**
-
** [mod]**
-
@redmonster
**Αν εσυ εχεις το 'προνομιο' να τυγχανεις των ρυθμισεων του μοντελου 09, σε σχεση με αυτες που ειχαν αυτα του 08, δεν σημαινει οτι εγω λεω 'ιστοριες' περι τιμονιου Mito...**Περα απο τις επισημανσεις που παρεθεσε ο Νικος απο το εγκυρο
Αγγλικο Evo, εχουν ειπωθει ηδη αρκετες σελιδες πριν, τα περι τιμονιου
για τα πρωτα μοντελα της Mito:Έτσι το σύστημα διεύθυνσης άλλαξε ρυθμίσεις στις αρχές Νοεμβρίου για να βελτιωθεί η απόκριση του στην θέση της ευθείας ενώ άλλαξε και ο προμηθευτής ελαστικών ( αποκλειστικά Michelin αντί για Bridgestone και Pirelli ) με σκοπό την καλύτερη ποιότητα απόσβεσης κραδασμών. Αρχές Δεκέμβρη έγιναν περαιτέρω αλλαγές στην γραμμή παραγωγής με ποιο σκληρά αμορτισέρ μπροστά και για να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα το αργό πέρασμα πέρασμα από μεγάλες λακούβες και πιο μαλακά πίσω στις μικρές ανωμαλίες για να προσφέρουν καλύτερη άνεση στις μικρές και μέσες ταχύτητες. Σε ο,τι αφορά το σύστημα διεύθυνσης αυτό θα αλλαχτεί στην διάρκεια της Άνοιξης. Η Mito θα αποκτήσει νέα κρεμαγιέρα με σταθερή σχέση υποπολλαπλασιασμού και νέο ηλεκτρικό μοτέρ μεγαλύτερης ισχύος. Ήδη τα πρώτα βελτιωμένα οχήματα έχουν βγει από την γραμμή παραγωγής ( αρχές Γενάρη )
Δεν θα γίνει ανάκληση αλλά η Alfa θα καλύψει δωρεάν το σύνολο των αλλαγών στους κατόχους Mito εφόσον το επιθυμούν.viewtopic.php?f=15&t=15854&start=5595
(4o post απο το τελος) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@redmonster
**Αν εσυ εχεις το 'προνομιο' να τυγχανεις των ρυθμισεων του μοντελου 09, σε σχεση με αυτες που ειχαν αυτα του 08, δεν σημαινει οτι εγω λεω 'ιστοριες' περι τιμονιου Mito...**Περα απο τις επισημανσεις που παρεθεσε ο Νικος απο το εγκυρο
Αγγλικο Evo, εχουν ειπωθει ηδη αρκετες σελιδες πριν, τα περι τιμονιου
για τα πρωτα μοντελα της Mito:Έτσι το σύστημα διεύθυνσης άλλαξε ρυθμίσεις στις αρχές Νοεμβρίου για να βελτιωθεί η απόκριση του στην θέση της ευθείας ενώ άλλαξε και ο προμηθευτής ελαστικών ( αποκλειστικά Michelin αντί για Bridgestone και Pirelli ) με σκοπό την καλύτερη ποιότητα απόσβεσης κραδασμών. Αρχές Δεκέμβρη έγιναν περαιτέρω αλλαγές στην γραμμή παραγωγής με ποιο σκληρά αμορτισέρ μπροστά και για να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα το αργό πέρασμα πέρασμα από μεγάλες λακούβες και πιο μαλακά πίσω στις μικρές ανωμαλίες για να προσφέρουν καλύτερη άνεση στις μικρές και μέσες ταχύτητες. Σε ο,τι αφορά το σύστημα διεύθυνσης αυτό θα αλλαχτεί στην διάρκεια της Άνοιξης. Η Mito θα αποκτήσει νέα κρεμαγιέρα με σταθερή σχέση υποπολλαπλασιασμού και νέο ηλεκτρικό μοτέρ μεγαλύτερης ισχύος. Ήδη τα πρώτα βελτιωμένα οχήματα έχουν βγει από την γραμμή παραγωγής ( αρχές Γενάρη )
Δεν θα γίνει ανάκληση αλλά η Alfa θα καλύψει δωρεάν το σύνολο των αλλαγών στους κατόχους Mito εφόσον το επιθυμούν.viewtopic.php?f=15&t=15854&start=5595
(4o post απο το τελος)Σου είχα στείλει πμ και σου είχα εξηγήσει , αν δεν θυμάσαι να σου θυμήσω...
Φίλος μου παρέλαβε ένα από τα πρώτα μίτο εν'ελλάδι μοντέλο 08 με 18αρες και το τρομακτικό τιμόνι.. Εκείνη την περίοδο είχα ακόμα το 106r που έχει καταπληκτικό τιμόνι , το τιμόνι (της μίτο) όχι μόνο δεν με προβλημάτισε , αλλά με κέρδισε με το καλημέρα με την αμεσότητα του και την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ N-D ... Τα km δε που έκανα ήταν πολλά περισσότερα από ότι ένα απλό τεστ ντρίβε...
To δικό μου είναι μοντέλο 09 με 17αρες και ... έχει και αυτό το ίδιο αισχρό ??? τιμόνι -
@redmonster
Aυτο προσπαθω να πω, οτι τα 09 μοντελα εχουν διαφορα στην αισθηση που αποκομμιζει
κανεις στον δρομο, και οπως ειδες πιο πανω δεν ειναι κατι που εβγαλα απο το μυαλο μου...
Επιπροσθετως, και στα test drive που εκανα (και τα δυο του 08), επισημανα στα σχολια μου, οτι πιθανοτατα, και με βαση τα οσα εχουν ανακοινωθει, η αισθηση θα ειναι σαφως πιο βελτιωμενη στα 09 μοντελα με τις νεες ρυθμισεις-διορθωσεις σε τιμονι-αναρτηση...
(εμενα προσωπικα το τιμονι παντως μοντελου 08 με 17αρες δεν με κερδισε, και δεν ειμε ο μονος που το λεω...) -
ρε σεις όντως ωραία σε κίτρινο!!
ποιος να το φανταζόταν!
-
** [mod]**
-
ενταξει λιγο πολυ κολημενοι εισαστε ολοι με τις μαρκες σας.
-
λογικο ειναι να ειμαστε'' κολλημενοι'' ως εναν βαθμο....ειναι δυνατον να μην συμφωνεις με τις αποψεις σου που σε οδηγησαν να αγορασεις ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο και να μην τις υποστηριζεις??
ΑΝ δεν συμφωνουσαμε με τον εαυτο μας τοτε -
μα καποιο αμαξι θα επαιρνα,τι παει να πει αυτο;
-
** [mod]**
Alfa Romeo Mi.Τo 2008