-
Οντως σε μαυρο ειναι πολυ ωραια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τελικά τα καταφέραμε και την οδήγησα...Στο handling τώρα... Εκεί ομολογώ ότι χαλάστηκα λιγάκι. Κυρίως από θέμα ελκτικής πρόσφυσης, ακόμα και σε καλό οδόστρωμα. Σε σημεία που με το 207 έμπαινα χωρίς παρατράγουδα, με την MiTo είχαμε φωτορυθμικά, χωρίς αναγκαστικά να πήγαινα πιο γρήγορα. Αρκετό torque steer με 1η και 2α, περισσότερο από όσο περίμενα. Πάντως στο D αφήνει αρκετό περιθώριο για παιχνίδια με την ουρά και ανάποδα. Το τιμόνι καλό σε αίσθηση (στο D πάντα), στα επίπεδα της 147 αλλά όχι καλύτερο. Δεδομένου όμως του hype για τα coilover, contractive κτλ τα περίμενα πολύ καλύτερα τα πράγματα από τους ανταγωνιστές.
Καλα ολοι την οδηγησατε???
Εγω next week,Ζηλευω...τα coilover θεωρητικα τη δουλεια της αντιστρεπτικης καλουνται να κανουν-συμβαλλοντας και λιγο στην ανεση.Στην ουσια τα οποια οφελη θα πρεπει να αναζητηθουν στη μειωση του βαρους.
σε σχεση με το 207 τι εννοουσες φωτορυθμικα? Πατουσες φρενο ή ενεργοποιουνταν τα ηλεκτρονικα?
για το χρωμα μπορει να βγει ακριβο το 8c αλλα ειναι το μονο χρωμα που φαινεται να κανει τη διαφορα.Στις φωτο με τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα χρωματα αδικειτα.ιειδικα με το alfa rosso σαν παιδικο παιχνιδι μοιαζει
για μενα πρωτο παει το 8c,και μετα το σπασμενο λευκο με μαυρο eyeliner στα φαναρια(τελειως emo φαση )
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Εγω next week,Ζηλευω...τα coilover θεωρητικα τη δουλεια της αντιστρεπτικης καλουνται να κανουν-συμβαλλοντας και λιγο στην ανεση.Στην ουσια τα οποια οφελη θα πρεπει να αναζητηθουν στη μειωση του βαρους.
σε σχεση με το 207 τι εννοουσες φωτορυθμικα? Πατουσες φρενο ή ενεργοποιουνταν τα ηλεκτρονικα?
για το χρωμα μπορει να βγει ακριβο το 8c αλλα ειναι το μονο χρωμα που φαινεται να κανει τη διαφορα.Στις φωτο με τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα χρωματα αδικειτα.ιειδικα με το alfa rosso σαν παιδικο παιχνιδι μοιαζει
για μενα πρωτο παει το 8c,και μετα το σπασμενο λευκο με μαυρο eyeliner στα φαναρια(τελειως emo φαση )Η ΜιΤο παροτι πισω χρησιμοποιει Twist Beam Axle φοραει και αντιστρεπτικη ραβδο.
Το χρωμα αυτο που ειδες δεν ειναι το rosso alfa αλλα το rosso giulietta.
Επισης το μαυρο eyeliner που ειδες ειναι το λεγομενο nero opaco(μαυρο ματ).
Και δεν ειναι emo. Εκτος αν emo ηταν και η Lambo Miura
http://www.kmzero.biz/sfondi/Miura-1.jpg -
Καλά, δεν είναι τπτ το φοβερό που έχει ημιάκαμπτο με αντιστρεπτική, και ο δικός μου ο κουβάς το ίδιο πράγμα έχει.
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Τελικά τα καταφέραμε και την οδήγησα...
....
για μενα πρωτο παει το 8c,και μετα το σπασμενο λευκο με μαυρο eyeliner στα φαναρια(τελειως emo φαση )
Εννοώ ενεργοποίηση ηλεκτρονικών, 100% για γλυστρίματα του μπροστινού, όχι κατανάγκη λόγω ισχύος. Διατηρώ όμως μεγάλες επιφυλάξεις για την ορθότητα των συμπερασμάτων μου, καθώς τείνω να πιστέψω πως πάλι είχαμε ιστορίες με τις πιέσεις.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
για μενα πρωτο παει το 8c,και μετα το σπασμενο λευκο με μαυρο eyeliner στα φαναρια(τελειως emo φαση )Η ΜιΤο παροτι πισω χρησιμοποιει Twist Beam Axle φοραει και αντιστρεπτικη ραβδο.
http://www.kmzero.biz/sfondi/Miura-1.jpg' target='_blankμπροστα και πισω εχει αντιστρεπτικη?(καλα δεν την γυρισα κι αναποδα για να ξερω)
καλα πως μπορεις να ξερεις ποιο χρωμα ειδα?Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι ενα χρωμα την κανει να μοιαζει με παιδικο παιχνιδι
το emo ηταν χαριν αστειοτητας,προσωπικα μου αρεσε ο εν λογω συνδυασμος
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.kmzero.biz/sfondi/Miura-1.jpg' target='_blankΣε πληροφορώ ότι η πολυσυζητημένη contractive ανάρτηση της Μίτο, δεν είναι κάτι το φοβερό! Πάλι κοπανάει σε λακούβες και δημιουργεί σιγά-σιγά τριγμούς στο άθλια ποιοτικά εσωτερικό.
-
Καλά, σε λακούβες κοπανάει πολύ έως πάρα πολύ. Στην θησέως κατάφερα την ανάρτηση να τερματίσει στο Ν. Jesus δηλαδή.
-
εάν φορά 17αρα τι περιμένετε; Να μην κοπανά ειδικά σε τόσο μικρό αμάξι είναι ακόμα πιο αισθητό το νταπα ντουπα.
-
Πάντως παιδιά 2.000 ευρώ για χρώμα δε δίνω ούτε κατά διάννοια!
Απλώς το 'απλό' κόκκινο των εκθέσεων δε με ενθουσίασε κιόλας, και θα ήθελα να δω ένα μαύρο από κοντά για να σχηματίσω γνώμη. Αυτό το εκπληκτικό μαύρο που λέτε παραπάνω είναι το nero etna, σωστά; Το 'μολυβί' που αρέσει, τι όνομα έχει;
Όσο για το κοπάνημα, με 215/45/17, υποθέτω είναι λογικό μέχρι ένα βαθμό, αρκεί να αξίζει τον κόπο στο 'στρίβειν'
-
Έχω την εντύπωση πως ο 'προφήτης' είχε γράψει πως μειώθηκε το κόστος από τα 2000 στα 1000κάτι. Και πάλι, δεν είναι λίγα βέβαια...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το 'μολυβί' που αρέσει, τι όνομα έχει;Grigio graffite
-
Και μην ξεχνάμε ότι αν κλείσεις μέχρι 25/9 παίρνεις δώρο το PREMIUM PACK των €450. Αν λοιπόν περιμένεις το χρώμα για να παραγγείλεις, πρακτικά θα πληρώσεις παραπάνω €1.000(αν είναι όντως έτσι)+450. Ε, όχι κι έτσι!
Ευχαριστώ και για το χρώμα!
-
Aν κάνεις παραγγελία από τώρα (για έξτρα και το χρώμα πχ) δεν νομίζω ότι χάνεις το Premium Pack, ασχέτως που πας για παράδοση τον Οκτώβρη.
-
Παράδοση έτσι κι αλλιώς πας μέσα Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη.
-
Εκτός αν πάρεις από τα έτοιμα.
-
Μα αν δεν κάνω λάθος είναι κλειστός ο κωδικός για το 8c. Προσωπικά χέστηκα για την παράδοση, έχω αυτοκίνητο για να κάνω τη δουλειά μου
-
Aααα, εννοείς να περιμένεις μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα χρώματα, οκ, παρανόηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκτός αν πάρεις από τα έτοιμα.Ποια έτοιμα? Νο έτοιμα.
Τότε έρχονται τα πρώτα για πελάτες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σε πληροφορώ ότι η πολυσυζητημένη contractive ανάρτηση της Μίτο, δεν είναι κάτι το φοβερό! Πάλι κοπανάει σε λακούβες και δημιουργεί σιγά-σιγά τριγμούς στο άθλια ποιοτικά εσωτερικό.Αθλια ποιοτικο εσωτερικο αυτο της ΜιΤο. Τι αλλο θα διαβασω θεε μου. Ημαρτον....
Η contrattive δεν ειναι κατι το φοβερο... Ελεος... -
Ίλεος (λαμα λαμα λαμα εεεεεε)
Alfa Romeo Mi.Τo 2008