-
Άσε τα χρώματα τώρα, υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα. Με τις τελευταίες φωτογραφίες σε άσπρο και κοκκινο comp αρχίζει να μ αρέσει
Έκαναν λάθος στο λανσαρισμα με ασημένιους δακτύλιους στα φώτα, οι μαύροι το κάνουν πιο επιθετικό αλλά και αρμονικό. -
Το εκανα test drive προχτες. Με άριστα το 20 γενικα, απο εμενα πήρε ένα 18. Λιγο η ποιοτητα των πλαστικων με χαλασε σε ορισμενα σημεια, αλλά αυτά ειναι λεπτομερειες.
Τρίτη-Τεταρτη την παραγγελνω, ΣΤΑ 22.100 μαζί με το ΒΟSE..
Το ερώτημα είναι όμως τι χρώμα και με τι ζαντες...
Κάθε γνώμη ευπροσδεκτη, και κάθε link με διάφορους χρωματισμούς το δυνατόν πλησιεστερους στην πραγματικοτητα, είναι θεμιτό.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Έκαναν λάθος στο λανσαρισμα με ασημένιους δακτύλιους στα φώτα, οι μαύροι το κάνουν πιο επιθετικό αλλά και αρμονικό.Το κανουν κ λιγο emo ομως,οπως πολυ σωστα παρατηρησε καποιος...ειδικα στο ασπρο!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Έκαναν λάθος στο λανσαρισμα με ασημένιους δακτύλιους στα φώτα, οι μαύροι το κάνουν πιο επιθετικό αλλά και αρμονικό.
Το κανουν κ λιγο emo ομως,οπως πολυ σωστα παρατηρησε καποιος...ειδικα στο ασπρο!
Ο ροκσταρ είναι λίγο γερό emo οπότε τα γουστάρει αυτα
-
Τifosi, δες εδώ για το μαύρο/μελιτζανί:
http://www.autoscoops.eu/autoforum/view ... &start=360Εχει πολλές φωτό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει σε σχέση με το κόκκινο...
-
Ο χρήστης moondriver έγραψε:
Το εκανα test drive προχτες. Με άριστα το 20 γενικα, απο εμενα πήρε ένα 18. Λιγο η ποιοτητα των πλαστικων με χαλασε σε ορισμενα σημεια, αλλά αυτά ειναι λεπτομερειες.
Τρίτη-Τεταρτη την παραγγελνω, ΣΤΑ 22.100 μαζί με το ΒΟSE..
Το ερώτημα είναι όμως τι χρώμα και με τι ζαντες...
Κάθε γνώμη ευπροσδεκτη, και κάθε link με διάφορους χρωματισμούς το δυνατόν πλησιεστερους στην πραγματικοτητα, είναι θεμιτό.
ΕυχαριστώΚαλορίζικο και καλά ταξίδια
Τα περί χρώματος θα τα βρεις αναλυτικά στις προηγούμενες σελίδες. Φαντάζομαι ότι μέσες άκρες θα έχεις μερικές ιδέες. Τι χρώματα έχεις δει εσύ live?
-
ξερει κανεις αν η Mito εχει αντιστρεπτικες μπρος-πισω,διοτι οι πληροφοριες που βρηκα ειναι αντικρουομενες
-
Ευχαριστω αν και καλο θα ηταν να ερθει πρωτα
Στο test drive το αμαξι ηταν κοκκινο 'ξεθωριασμενο'.
Εμενα μ αρεσει το κοκκινο το competizzione και το nero etna, αλλά δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμα.
Το μαυρο μου ειπε ο πωλητης πως το μικραινει.Ασε που εχω μαυρο αυτοκινητο και ειναι λιγο ταλαιπωρια.
Το ερωτηματικο μου ειναι το λευκό, γιατι μου ειπαν πολυ καλα λογια.
Δεν εχω αποφασισει παντως ακομα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ακομη ομως δεν εχουμε δει το rosso Alfa. Κλασσικη επιλογη σε Alfa Romeo και απο τα καλυτερα χρωματα οπτικως πανω σε αυτοκινητο γενικαΣωστό κι αυτό, όμως όπως είπα και πριν, αμαρτία δεν είναι να περιμένω και να χάσω την έκπτωση των 450 ευρώ;
Από τα υπάρχοντα χρώματα δηλαδή ουσιαστικά έχουμε μόνο το ξεβαμμένο κόκκινο, το Nero Etna(μαύρο), και το Grigio graffite
-
Την παραγγειλα σημερα. Nero Etna, me sport's pack και 17αρες κλασικες ALFA ζάντες, το BOSE, χειριστηρια στο τιμονι και Bluetooth, premium pack και συναγερμό δωρο. 22.650 και τα μπαλάκια (εξοδα) μέσα.
Ελπίζω να βγει χωρίς ελαττώματα. -
KAΛOPIZIKO KAI KAΛOTAΞIΔO!!!
-
Να'σαι καλά ρε φιλε.
Αν και αυτο το μαμημενο το κοκκινο το ήθελα, αλλά το ALFA rosso δεν ειναι διαθεσιμο ακόμα, και το 8c σκέφτονται να το βγάλουν ως στάνταρ αποκλειστικά μόνο για την GTA.
Αχ αυτό το κόκκινο... Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πάντως το ξεθωριασμένο τζουλιέτα δεν λέει με τιποτα.
Τα μελε... Σε 45 μερες που θα ερθει θα σας πω και περαιτερω εντυπωσεις. -
Άντε, καλορίζικο! Ο συναγερμός είναι aftermarket και στον έκαναν δώρο για αγορά μετρητοίς;
-
Ειδα πριν 3-4 μερες μια στο Μικρολιμανο.
ΚΟΥΚΛΑ ! ! !
Καλοριζικη και καλοταξιδη.
-
http://www.italiaspeed.com/2008/cars/al ... _4/126.jpg
Αυτό είναι το Rosso Alfa δηλαδή, ε;
-
Ο χρήστης moondriver έγραψε:
Την παραγγειλα σημερα. Nero Etna, me sport's pack και 17αρες κλασικες ALFA ζάντες, το BOSE, χειριστηρια στο τιμονι και Bluetooth, premium pack και συναγερμό δωρο. 22.650 και τα μπαλάκια (εξοδα) μέσα.
Ελπίζω να βγει χωρίς ελαττώματα.Αν το λαμπάκι του συναγερμού τοποθετείται κάτω αριστερά στο μπροστινό τζάμι και στη Mito θα τρίζει. Ρώτα τους γιατί είναι πολύ σπαστικό...
-
Άποψή μου...ΜΑΚΡΙΑ από aftermarket συναγερμούς που βάζει εδώ ο κάθε Ελληνάρας μηχανικός! Έτσι είχε γεμίσει τριγμούς το ταμπλό της 147, από συναγερμό που μου έκαναν δώρο! Λες και είναι κάτι χρήσιμο
Προτείνω να μη βάλεις συναγερμό, εκτός αν είναι εργοστασιακός. Είναι κρίμα καινούριο αυτοκίνητο να λύνουν το ταμπλό για να βάλουν κάτι το οποίο είναι εντελώς άχρηστο!
-
Χμ...
Καλή παρατηρηση αυτή με τον συναγερμο.
Όχι, αν και πληρωνω μετρητοις, δεν είναι δώρο για αυτόν τον λόγο.
Δεν ξερω αν ειναι της εταιρειας, αλλα θα τον βαλει λεει μηχανικος μετα. Οποτε μαλλον θα το αρνηθω. Ευχαριστω για την πληροφορία.
(Α π ότι μου ειπε ο πωλητής, ο οποίος είναι εκπληκτικός τύπος, και στο test drive και στην ενημέρωση, υπάρχει πιθανότητα το κόκκινο της 8c να βγαίνει μόνο με την GTA). -
Δεν ξέρω αν λύνουν όλο το ταμπλό.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο μόνος τριγμός που έχει η 147 μου είναι από το λαμπάκι του συναγερμού, το μόνο αντικείμενο που τοποθέτησαν τα χρυσά ελληνικά χέρια.
(Είχε και ένα θόρυβο μάλλον από κάποια ξεχασμένη βίδα καπου στο αριστερο φτερό από το εργοστάσιο αλλά λίγες μέρες μετά την παραλαβή κάπου πρέπει να σφήνωσε και σταμάτησε ο θόρυβος. Φυσικά και δεν εμπιστεύτηκα τα 'χρυσά ελληνικά χέρια' να ανοίξουν και να βρουν την βίδα, αφού μάλλον θα έπρεπε να βγεί το πίσω κάθισμα και τα προβλήματα θα ήταν περισσότερα) -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
http://www.italiaspeed.com/2008/cars/alfa_romeo/06/mito_launch/test_drive/gallery_mito_launch_4/126.jpg' target='_blankΑυτό είναι το Rosso Alfa δηλαδή, ε;
ναι, αυτό.
Εάν δεν έχεις γκαράζ να το σκεφθείς καλά και ας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Της πάει τέλεια , είναι πανέμορφο αλλά -στη δική μου τουλάχιστο- είναι ακρυλικό τριπλής επίστρωσης και είναι κάπως ευαίσθητο στις φθορές.
Εγώ παρ' ότι την προσέχω πολύ (όχι σε σημείο...υστερίας όμως) έχω δει 2-3 άσπρα στίγματα από μικρά πετραδάκια που πιθανό σε ένα αμιγώς μεταλλικό χρώμα να μην υπήρχαν.Πάρτο κόκκινο και έχε το νου σου
Alfa Romeo Mi.Τo 2008