-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σε πληροφορώ ότι η πολυσυζητημένη contractive ανάρτηση της Μίτο, δεν είναι κάτι το φοβερό! Πάλι κοπανάει σε λακούβες και δημιουργεί σιγά-σιγά τριγμούς στο άθλια ποιοτικά εσωτερικό.
Αθλια ποιοτικο εσωτερικο αυτο της ΜιΤο. Τι αλλο θα διαβασω θεε μου. Ημαρτον....
Η contrattive δεν ειναι κατι το φοβερο... Ελεος...εάν ήταν θα το παραδεχόσουν;
-
Σε πληροφορώ ότι η πολυσυζητημένη contractive ανάρτηση της Μίτο, δεν είναι κάτι το φοβερό! Πάλι κοπανάει σε λακούβες και δημιουργεί σιγά-σιγά τριγμούς στο άθλια ποιοτικά εσωτερικό.
Αθλια ποιοτικο εσωτερικο αυτο της ΜιΤο. Τι αλλο θα διαβασω θεε μου. Ημαρτον....
Η contrattive δεν ειναι κατι το φοβερο... Ελεος...Κοίτα, όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και το αποτέλεσμα των αναρτήσεων και του εσωτερικού δεν είναι κάτι το φοβερό.
Τόσοι (μαζί με μένα) έχουν γράψει ότι είναι σκληρό και ότι το εσωτερικό δεν είναι ποιοτικό! Μάλιστα, έχω γράψει ότι το πάνω κομμάτι του ταμπλό είναι ποιοτικό, το κάτω κομμάτι και οι πόρτες είναι ΑΘΛΙΑ!
Τι να κάνουμε, έτσι έχουν τα πράγματα!
Αλήθεια...εσύ το έχεις δει/οδηγήσει?
Τώρα για τις αναρτήσεις...μπορεί να είναι state-of-the-art σαν concept, σχεδιασμός κλπ...αλλά δε παύει να έχει πίσω έναν ιμιάκαμπτο που κοπανάει ΠΟΛΥ στις ανωμαλίες του δρόμου (με το κλασσικό γκτουπ!) και η όλη άνεση είναι μειωμένη. Όπως έγραψα, είναι πιο σκληρό και λιγότερο άνετο από την 1 μου που έχει runflat και Μ ανάρτηση! Το αυτοκίνητο κοπανάει αρκετά και οι τριγμοί (σε αυτό που οδήγησα) έχουν αρχίσει να εμφανίζονται από τα 1.500κμ! Αυτό είναι το αποτέλεσμα αγαπητέ.
Τώρα, όλα τα παραπάνω είναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικά για τον καθένα όσον αφορά τη κρίση για αγορά, άλλωστε έχω γράψει ότι θα το προτιμούσα σαν αυτοκίνητο, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα άλλαζα (πχ) την 147 για τη Μίτο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα για τις αναρτήσεις...μπορεί να είναι state-of-the-art σαν concept, σχεδιασμός κλπ...
Τι το ιδιαίτερο έχουν οι αναρτήσεις του MiTO?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μα αν δεν κάνω λάθος είναι κλειστός ο κωδικός για το 8c. Προσωπικά χέστηκα για την παράδοση, έχω αυτοκίνητο για να κάνω τη δουλειά μουάνοιξες το link που έδωσε ο Eντι, που την οδηγεί ένας Ολλανδός? είναι μια άσπρη και είναι πολύ όμορφη. Μετα την κόκκινη όμως.
ΙΜΗΟ εάν την πάρεις μαύρο θα κουβαδίζει επικίνδυνα -
για το θεμα των αναρτησεων καντε ενα google και ψαξτε να βρειτε τεστακια της μιτο (οχι την αναπαραγωγη του press kit)...η σκληροτητα της ακομα και σε βορειους ιταλικους δρομους ειναι μια απο τις παρατηρησεις που αναφερουν οι γραφοντες...
θα το χα γραψει αλλα επειδη ειναι μιτο και το κλιμα τεταμενο βαρεθηκα...
-
Λευκό με μαύρα εξτρά, αυτοκόλλητα και ανθρακί ζάντες
Σύγκριση λευκών με τα εξτρά ή χωρίς
Το λευκό με τα ασημί φαίνεται να χάνει σε σύκγριση τόσο με το δίπλα αμάξι που έχει τα μαύρα εξτρά όσο και με το μαύρο ποιό πέρα όπου κάνει καλύτερη αντίθεση.Κόκκινα. (Οι δαγκάνες φαίνοτναι ότι είναι και αυτές βαμένες)
Και έαν εσωτερικό (χάλια η ποιότητα, σόρρυ)
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είδα και ένα σε σκούρο ΠΡΑΣΙΝΟ αλλά δεν το βρίσκω στις φωτό...
-
σε γαλάζιο τίποτα???
-
πάντως οι ζάντες του είναι έργα τέχνης !!
ειδικά του λεύκου είναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Ε-Σ !!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ!
-
την οδηγησα, χωρις τον πωλητη μεσα.
ομορφη σχεδιαση εξωτερικα, δε με χαλασε η μουρη παρολο που ειχα καποιες μικρες επιφυλαξεις.
εσωτερικα, μετρια ποιοτητα και σχεδιασμος που ειναι ναι μεν, αλλά. Δεν ειναι αντιστοιχος της τιμης του θα ελεγα αν θελω να ειμαι πιο ακριβης. Δυσκολη η προσβαση για μενα στα πισω καθισματα, αν και οταν μπω, χωραω ανετα. Πολυ μικρα παραθυρα πισω ομως, προφανως λογω σχεδιασης.
μοτερ δυνατο απο χαμηλα, δεν δειχνει αντιστοιχο μπριο ομως ψηλα. Περιμενα περισσοτερα, το μοτερ ομως δεν εχει ανοιξει ακομη οποτε μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα στη πραξη. Υπαρχει υστερηση στο γκαζι, περιμενα λιγοτερη, αλλα δεν ειναι κακο.
ο λεβιες μου φανηκε να εχει μεγαλες διαδρομες σε σχεση με το δικο μου, μετρια αισθηση, δεν σκαλωσε σε γρηγορες αλλαγες. Το περιεργο ειναι οτι ερχεται πολυ πισω σε σχεση με το χερι μου. Οκ, καθομαι κοντα στο τιμονι, αλλα και παλι με παραξενεψε καθως δε το εχω παρατηρησει σε αλλο αμαξι.
η θεση Ν στο DNA ειναι αχρηστη μαλλον. Εκανα με αυτη τη ρυθμιση 10 μετρα απλα για να δω ποσο αλλαζει η αποκριση του μοτερ και ποσο ελαφρωνει το τιμονι. Τιμονι το οποιο μου φανηκε καλο σε γενικες γραμμες, απλα θα ηθελα περισσοτερη πληροφορια.
αυτο που δε μου αρεσε καθολου ηταν η ανεση της αναρτησης. Επιφυλασσομαι για το ποσο καλη μπορει να ειναι σε διαδρομες με στροφες, αλλα παντως κοπαναει και δεν ειναι ανετη εντος πολης.
τη πηγα μεχρι 180+ ( ) ειναι σταθερη, αλλα γυρω στα 120 αρχιζουν αεροδυναμικοι θορυβοι απο τους καθρεφτες μαλλον. Δε προσεξα ποσο μακρυ ειναι το σασμαν με 6η, αν το δει καποιος ας το γραψει.
δυστυχως δεν μπορεσα να τη πιεσω σε στροφες καθως δε βρηκα και πολλες . Σε μια παντως απο αυτες επαιξα λιγο με την ουρα και φανηκε να συμμετεχει χωρις δραματα, και χωρις να μπει το ESP. Το μπλοκε δουλευει ικανοποιητικα.
μεση καταναλωση συνολικα απο την αρχη του αυτοκινητου, 14,4.
δυνατος κλιματισμος.
καθισματα που θελουν περισσοτερη πλευρικη στηριξη.
ΦΡΕΝΑΡΕΣ, δοκιμασα πανικου απο τα 160 και συμπεριφερθηκε αψογα. Απο τα πολυ καλα σημεια του αυτοκινητου.
συνολικα: καλο αμαξι. Με αυτα που ειδα εγω, δε μπορω να δικαιολογησω τη τιμη του ομως. Με επιφυλαξη για το τι μπορει να κανει το αμαξι σε στροφοδιαδρομες, οπου εκει μπορει να παρει πισω αρκετους ποντους. Απο την αλλη, δεν υπαρχουν και πολλα καλυτερα σε αυτη τη τιμη.
τι θα ηθελα? Λιγο περισσοτερη αισθηση καθως παιρνεις Alfa Romeo οχι Opel. Δε ξερω που χανεται, ισως στο τιμονι. Δηλαδη λειπει η αισθηση οτι οδηγεις κατι ξεχωριστο, οπως πιστευω οτι θα πρεπει να νιωθεις σε μια Alfa. Συνολικα καλη προσπαθεια παντως απο τους Ιταλους.
-
Ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές συμβουλές και φωτογραφίες!
Το άσπρο μάλλον το απορρίπτουμε, κι ας λέει ο φίλος μου ο TRAV
Στις φωτό το κόκκινο πρέπει να είναι το 8c υποθέτω, είναι όντως ωραίο αλλά 1.000 είναι υπερβολικά.
Το μαύρο μου αρέσει και θα μπω σε δίλημμα...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές συμβουλές και φωτογραφίες!Το άσπρο μάλλον το απορρίπτουμε, κι ας λέει ο φίλος μου ο TRAV
Στις φωτό το κόκκινο πρέπει να είναι το 8c υποθέτω, είναι όντως ωραίο αλλά 1.000 είναι υπερβολικά.
Το μαύρο μου αρέσει και θα μπω σε δίλημμα...
Oχι δεν ειναι το rosso Competizione αλλα το rosso giulietta.
Aυτο ειναι το rosso Competizione
To Nero Etna απο το οποιο ξεχειλιζει κοκκινη φλογα ειναι εξαιρετικο χρωμα και να το δεις και αυτο ως επιλογη.
Λευκο ουτε εγω θα επαιρνα. Και καλα κανεις.
Δες ομως και το grigio graffite. Η Alfa Romeo διαθετει εξαιρετικα γκρι χρωματα, καλη ωρα οπως το εκπληκτικο grigio stromboli των 147fl, GT, 159 -
To Nero Etna απο το οποιο ξεχειλιζει κοκκινη φλογα ειναι εξαιρετικο χρωμαΤι λες τώρα!!!!!
-
Α, πρακτικά υπάρχουν 3 κόκκινα δηλαδή;
Αυτό το 'ψιλοξεβαμμένο' που δε μας πολυαρέσει, αυτό των φωτό της προηγούμενης σελίδας, και το πανάκριβο competizione;
Αυτό το grigio που λες είναι αυτό π[ου αναφέρθηκε και στις πιο πριν σελίδες σαν 'μολυβί';
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Nero Etna απο το οποιο ξεχειλιζει κοκκινη φλογα ειναι εξαιρετικο χρωμα
Τι λες τώρα!!!!!
Απιστευτο κι ομως αληθινο.... ρε Λορεντζο
Α, πρακτικά υπάρχουν 3 κόκκινα δηλαδή;
Αυτό το 'ψιλοξεβαμμένο' που δε μας πολυαρέσει, αυτό των φωτό της προηγούμενης σελίδας, και το πανάκριβο competizione;
Αυτό το grigio που λες είναι αυτό π[ου αναφέρθηκε και στις πιο πριν σελίδες σαν 'μολυβί';
Ακομη ομως δεν εχουμε δει το rosso Alfa. Κλασσικη επιλογη σε Alfa Romeo και απο τα καλυτερα χρωματα οπτικως πανω σε αυτοκινητο γενικα
Το γκρι του γραφιτη, ναι πρακτικα πες το μολυβι.
Δες εδω στο 3.20 δειχνει τα χρωματα
http://www.youtube.com/watch?v=aJX0AJ34ZtM' target='_blank -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
την οδηγησα, χωρις τον πωλητη μεσα.Μα τι εγκάθετος, συμφωνείς μαζί μου. Αδαή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα τι εγκάθετος, συμφωνείς μαζί μου. Αδαή.
η πλακα ειναι οτι μετα ξαναδιαβασα το δικο σου ποστ, και οντως λεμε τα ιδια πραγματα
επισης μου ειπαν οτι σε αλλη αντιπροσωπια ο πωλητης τους ειπε οτι θα οδηγησει εκεινος κατα το td
-
Βρε παλκάρια, με τέτοια «περίεργα» χρώματα δεν αναρωτιέται κανένας ποιό θα είναι το αποτέλεσμα μετά από κάποια μικροεπιδιόρθωση από επαφή;;;;
Ωραία είναι όσο είναι καινούργια αλλά μήπως δεν αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα σε σχέση με ποιό «απλά» χρώματα;;;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μα τι εγκάθετος, συμφωνείς μαζί μου. Αδαή.
η πλακα ειναι οτι μετα ξαναδιαβασα το δικο σου ποστ, και οντως λεμε τα ιδια πραγματα
επισης μου ειπαν οτι σε αλλη αντιπροσωπια ο πωλητης τους ειπε οτι θα οδηγησει εκεινος κατα το td
Nαι, το διάβασα και εγώ αυτό.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Βρε παλκάρια, με τέτοια «περίεργα» χρώματα δεν αναρωτιέται κανένας ποιό θα είναι το αποτέλεσμα μετά από κάποια μικροεπιδιόρθωση από επαφή;;;;Ωραία είναι όσο είναι καινούργια αλλά μήπως δεν αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα σε σχέση με ποιό «απλά» χρώματα;;;
Σωστος ο προβληματισμος σου.
Ομως τα περιεργα χρωματα δεν ειναι πολλα. Ειναι 1 αντε μετα βιας 2.
Και αναφερομαι στο περλε κοκκινο 3 επιστρωσεων με ψηγματα χρυσου rosso Competizione και αντε να βαλω και το nero etna.
Το οποιο κατεμε περιεργο δεν ειναι. Eνα μαυρο μεταλλικο ειναι που αντι να γυαλιζει ως γκρι στον ηλιο, γυαλιζει και κοκκινιζει(ας μου επιτραπει η φραση).Μηπως ειναι περιεργο το λευκο, το γκρι, το μαυρο, τα 2 κλασσικα κοκκινα της Alfa Romeo, το ασημι και το γαλαζιο?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Βρε παλκάρια, με τέτοια «περίεργα» χρώματα δεν αναρωτιέται κανένας ποιό θα είναι το αποτέλεσμα μετά από κάποια μικροεπιδιόρθωση από επαφή;;;;Ωραία είναι όσο είναι καινούργια αλλά μήπως δεν αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα σε σχέση με ποιό «απλά» χρώματα;;;
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ακόμα και ένας απλός φανοποιός να διορθώσει ή να βάψει με τέτοιο χρώμα. Μην ψαρώνετε από τα φύλλα χρυσού και τις υπόλοιπες μπουρδολογίες.
Παλιά είχα ένα Clio σε χρώμα ασημί το οποίο άλλαζε απόχρωση ανάλογα το πως έπεφτε το φως (υπήρχε και στις προηγούμενες GTV/Spider ένα παρόμοιο). Είχα βάψει μια πορτα μετά από ένα βούλιαγμα σε έναν απλό φανοποιό και το αποτέλεσμα ήταν άψογο.Υπάρχει τρόπος να βαφτεί ακριβώς κάθε εργοστασιακό χρώμα.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008