-
Μη γελάτε, αλλά αυτό είναι πολύ βασικό για το εμένα. Τη μουσική που ακούω δεν τη βρίσκω σε ραδιόφωνο, οπότε μέχρι τώρα έκανα πατέντα με αντάπτορα κασετούλας στο mp3 player. Αν συνδέεις λοιπόν το player σε usb υποθέτω ότι το βλέπει σα σκληρό δίσκο και παίζεις από το κανονικό ραδιόφωνο, σωστά; Έτσι λοιπόν έχεις ευκολότερο χειρισμό, καλύτερη ποιότητα και λιγότερο καλωδιομάνι!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μη γελάτε, αλλά αυτό είναι πολύ βασικό για το εμένα. Τη μουσική που ακούω δεν τη βρίσκω σε ραδιόφωνο, οπότε μέχρι τώρα έκανα πατέντα με αντάπτορα κασετούλας στο mp3 player. Αν συνδέεις λοιπόν το player σε usb υποθέτω ότι το βλέπει σα σκληρό δίσκο και παίζεις από το κανονικό ραδιόφωνο, σωστά;Νομίζω έτσι είναι. Όπως και στο Λεον, σωστά?
Και γω το ίδιο πρόβλημα με σενα έχω, ποτέ δε βρίσκω αυτά που γουστάρω στο ραδιοφωνο.
Βεβαια έχω γραψει καμια 10αρια CD και ειμαι ΟΚ σε οποιοδήποτε CD-player με mp3 πλέον. -
Έχω συνηθίσει όμως να παίζω από το player, με επιλογή από 4.000 τραγούδια. Θα έχανα το μπούσουλα να θυμάμαι τι μουσική υπάρχει στο κάθε CD
-
Νομίζω οτι το Blue&Me αξίζει γιατί εκτός από το USB για πέρνεις και το Bluetooth για ανοικτή ακροάση από κινητό το οποίο εγώ το θεωρώ το πιο χρήσιμο έξτρα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μη γελάτε, αλλά αυτό είναι πολύ βασικό για το εμένα. Τη μουσική που ακούω δεν τη βρίσκω σε ραδιόφωνο, οπότε μέχρι τώρα έκανα πατέντα με αντάπτορα κασετούλας στο mp3 player. Αν συνδέεις λοιπόν το player σε usb υποθέτω ότι το βλέπει σα σκληρό δίσκο και παίζεις από το κανονικό ραδιόφωνο, σωστά; Έτσι λοιπόν έχεις ευκολότερο χειρισμό, καλύτερη ποιότητα και λιγότερο καλωδιομάνι!- το radiocd by default παιζει δισκακια mp3
- Το Μπλε&Γω βγάζει και έξοδο USB. Δεν ξέρω αν θα βλεπει το mp3 player σου (αν το βλεπουν τα win χωρις driver ως σκληρο τοτε μαλλον το βλεπει) αλλα στην χειροτερη παιρνεις με 30 ευρω ενα στικακι των 16GB και πετας μεσα οτι θες...
Το Μπλε&Γω το θεωρω απαραιτητο γιατι με μαθματικη ακριβεια καποια στιγμη η κεφαλη του radiocd θα αποδημησει εις Κυριον (αρα αν δε τα δωσεις τωρα τα 300, θα τα δωσεις μετα), και γιατι με το USB απλα μπορεις να εχεις τρελλες χωρητικοτητες ασε που φορτιζεις και κανα κινητο με την εξοδο USB
-
όποιος κάνει test drive να μας πεί για τον ήχο του κινητήρα.
ευχαριστώ!
-
Μην ξεχνατε οτι ο Ιταλος κατασκευαζει αυτοκινητα με προσωπικοτητα και προσπαθει να ξεχωριζει απο την μαζα του ανταγωνισμου.Απλως αργει λιγο
Tsi ,,,,,,leon,,,,,,207gt,,,,,gsi,,,,,,ειναι στα αζητητα αυτα ειδικα τα τελευταια ,,,,και αφου αργει ο ιταλος τι θα κανει ο κοσμος?,,,,,θα παρει αυτο που εχει ολος ο κοσμος ,,καλο βεβαια αλλα μπερδευεσαι ποιο ειναι του γνωστου σου και ποιο οχι ,,,,,και δεν μιλαμε για τρελα λεφτα .Με μια Αλφα παντα ξεχωριζεις τελος και ναι στο κατω κατω δεν βλαπτει να εισαι και λιγο ρομαντικος ,,,αλλα με τα αυτοκινητα που προ αναφερθηκαν απλως ξενερωνεις μετα απο λιγο,,και με μηδεν προβληματα .Ετσι για να διαχωρισουμε λιγο την ρουτινα με την απολαυση.
Προσωπικη αποψη και μονο!!! -
Για να δούμε λοιπόν, θα καταφέρει η ΜΙΤΟ να φέρει πάλι καλά νούμερα στην Άλφα όπως είχε κάνει με την 147?
Έχει όλα όσα χρειάζεται για να πάει καλά...αν δε τα καταφέρει πάει να πει εν μέρη ότι ο κόσμος δεν την εμπιστεύεται...
-
To πλάνο της FIAT για την Mito λέει οτι περιμένουν 30.000 πωλήσεις το '08 και με τις επομένες εκδόσεις (1.4-95HP , 1.8TJET230 ) θα φτάσει αισιόδοξα τις 75.000 το 2010
Η 147 έφτανε 80-100Κ+ τις καλές μέρες...
-
νομιζω η παραγωγη που προοριζεται για Ιταλιά το 2008
εχει σχεδον πωληθει... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εδώ δίνουν 20 χιλ για 207 GT, Corsa GSi κλπ και δεν θα τα δώσουν για ένα αμάξι ξεχωριστό σχεδιαστικά (το όμορφο ή μη είναι υποκειμενικό) και πολύ περισσότερο προηγμένο τεχνολογικά (DNA, διαφορικό κ.α) και φυσικά ως και 200 κιλά ελαφρύτερο;Προσωπικα θεωρω το 207gt ως μια απο τις πιο value for money επιλογες αφου με 20000 τελικη τιμη παιρνεις απιστευτο εξοπλισμο+πολυ καλο κινητηρα+οδικη συμπεριφορα...Η mito θα ειναι πολυ πιο ακριβη με αντιστοιχο εξοπλισμο με του gt!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εδώ δίνουν 20 χιλ για 207 GT, Corsa GSi κλπ και δεν θα τα δώσουν για ένα αμάξι ξεχωριστό σχεδιαστικά (το όμορφο ή μη είναι υποκειμενικό) και πολύ περισσότερο προηγμένο τεχνολογικά (DNA, διαφορικό κ.α) και φυσικά ως και 200 κιλά ελαφρύτερο;
Προσωπικα θεωρω το 207gt ως μια απο τις πιο value for money επιλογες αφου με 20000 τελικη τιμη παιρνεις απιστευτο εξοπλισμο+πολυ καλο κινητηρα+οδικη συμπεριφορα...Η mito θα ειναι πολυ πιο ακριβη με αντιστοιχο εξοπλισμο με του gt!
πολυ πιο ακριβη οχι, αλλα αν ειναι και αντιστοιχα πολυ καλυτερη?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To πλάνο της FIAT για την Mito λέει οτι περιμένουν 30.000 πωλήσεις το '08 και με τις επομένες εκδόσεις (1.4-95HP , 1.8TJET230 ) θα φτάσει αισιόδοξα τις 75.000 το 2010Η 147 έφτανε 80-100Κ+ τις καλές μέρες...
Υποθέτω όμως ότι με τη ΜΙΤΟ έχουν χαμηλότερο κόστος λόγω των κοινών μερών με το Grande Punto, ενώ και η 'upmarket' τιμή του αυξάνει το περιθώριο κέρδους.
Αν κρίνουμε από την αρχική ανταπόκριση, θα πουλήσει πολύ καλά!
-
+1 Στα παραπάνω, επιπλέον η MITO αντικαθιστά κατά το ήμισυ την 147 αφού το 5θυρο μικρό της Alfa δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κατανάλωση πόσο περίπου λες θα βγάζει το 155άρι με τους νορμαλ τροχούς της φτηνής έκδοσης;
Δύσκολο να πω, αν δεν το οδηγήσουμε για κάμποσα χιλιόμετρα στην Ελλάδα. Μόνο εκτίμηση σε σύγκριση με το Bravo μπορώ να κάνω, υπολογίζοντας την παρόμοια απόδοση και το κατά πολύ (σχεδόν 150 κιλά) μειωμένο βάρος. Υπολογίζω 10-11 λτ./100, ΠΟΛΥ χοντρικά και χωρίς καμία βεβαιότητα, φυσικά.
Δλδ κατι για μικτη γυρω στο 7αρι-8αρι,που διαβασα σε κατι ανεπισημοεπισημες πηγες ειναι απο τα κομμενα των X-files?
αν θελεις,κρατα μας ενημερους για το θεμα της καταναλωσης
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Κατανάλωση πόσο περίπου λες θα βγάζει το 155άρι με τους νορμαλ τροχούς της φτηνής έκδοσης;
Δύσκολο να πω, αν δεν το οδηγήσουμε για κάμποσα χιλιόμετρα στην Ελλάδα. Μόνο εκτίμηση σε σύγκριση με το Bravo μπορώ να κάνω, υπολογίζοντας την παρόμοια απόδοση και το κατά πολύ (σχεδόν 150 κιλά) μειωμένο βάρος. Υπολογίζω 10-11 λτ./100, ΠΟΛΥ χοντρικά και χωρίς καμία βεβαιότητα, φυσικά.
Δλδ κατι για μικτη γυρω στο 7αρι-8αρι,που διαβασα σε κατι ανεπισημοεπισημες πηγες ειναι απο τα κομμενα των X-files?
αν θελεις,κρατα μας ενημερους για το θεμα της καταναλωσης
Mα τι λες αγαπητε??? Υπαρχουν μονο επισημες πηγες
http://www.alfaromeo.gr/main/news_serve ... 11&r2c1=10
Δες κατω κατω στους πινακες που αναφερει τις καταναλωσεις
Αστικός κύκλος
8.5Εκτός πόλης
5.3Μεικτός κύκλος
6.5 -
Όλες οι εταιρίες δίνουν αρκετά αισιόδοξες τιμές για την κατανάλωση (προφανώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτυγχάνουν αυτά τα νούμερα είναι ελεγχόμενες και είναι δύσκολο να τις δεις σε κανονικές συνθήκες δρόμου).
Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Bravo.
Εδώ είναι οι τιμές που ανακοίνωσε η Fiat :
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=918' target='_blankκαι στην πραγματικότητα όσοι το έχουν οδηγήσει το αυτοκίνητο (ανάμεσά τους και εγώ), έχουν διαπιστώσει πως η μέση κατανάλωση κυμαίνεται γύρω στα 10lt/100km. Άρα θεωρώ πως αυτό που έγραψε ο Σπύρος παραπάνω, θα επαληθευτεί και στην MiTo.
Αυτό με τις αποκλίσεις στις 'επίσημες' τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύει γενικότερα σε όλες τις μάρκες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όλες οι εταιρίες δίνουν αρκετά αισιόδοξες τιμές για την κατανάλωση (προφανώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτυγχάνουν αυτά τα νούμερα είναι ελεγχόμενες και είναι δύσκολο να τις δεις σε κανονικές συνθήκες δρόμου).Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Bravo.
Εδώ είναι οι τιμές που ανακοίνωσε η Fiat :
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=918' target='_blank' target='_blankκαι στην πραγματικότητα όσοι το έχουν οδηγήσει το αυτοκίνητο (ανάμεσά τους και εγώ), έχουν διαπιστώσει πως η μέση κατανάλωση κυμαίνεται γύρω στα 10lt/100km. Άρα θεωρώ πως αυτό που έγραψε ο Σπύρος παραπάνω, θα επαληθευτεί και στην MiTo.
Αυτό με τις αποκλίσεις στις 'επίσημες' τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύει γενικότερα σε όλες τις μάρκες.
Ειναι γνωστο το πως μετριουνται οι καταναλωσεις. Ας πουμε για τον κυκλο πολης οτι πρεπει σε τοσα δευτερολεπτα να πιασεις το οριο ταχυτητας κλπ κλπ. Αλλα κινεισαι με ρυθμους χελωνας.
Παραταυτα ειναι καπως ακυρο να μιλαμε για 'αλλες' καταναλωσεις μεσα σε αυτο το τοπικ διοτι αυτο ισχυει για ολους.... Οχι μονο για τους Ιταλους.... -
Το αναφέρω αυτό στην τελευταία παράγραφο
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης, δεν είναι καθόλου άκυρο να μιλάμε για 'άλλες' καταναλώσεις, καθώς τις 'επίσημες' τιμές κατανάλωσης θα τις δεις ΜΟΝΟ στα χαρτιά, ενώ τις 'άλλες' θα τις δεις στην πράξη οδηγώντας το αυτοκίνητο.
-
Ειδικά στα νέα downsized turbo οι 'πραγματικές' καταναλώσεις απέχουν πολύ από τις ονομαστικές τιμές, και αυτό γιατί οι μετρήσεις μπορούν να γίνουν χωρίς να μπαίνει το turbo σε πλήρη λειτουργία.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008