-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν πας ήσυχα-ήσυχα στην κερκίδα σου, όπου τουλάχιστον αυτά που λες μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει διασκεδαστικά;Μπα μου αρεσει εδω. Λεω να κατσω λιγο
Kαι ειναι απο τις λιγες φορες που μιλαω στα σοβαρα. Ξερω απειρα ατομα που εχουν καει απο ιταλικα αμαξια. Θα μπορουσα να γραψω 10 σελιδες. Απλα σου λεω οτι η 1800αρα GT καιει οσο ενα 3500 κυβικα τουρμπο και αποδιδει οσο ενα ιαπωνεζικο οικογενειακο 1600αρι. Χωρις υπερβολη ομως. Καλα θα κανουν οι ιταλοι να βελτιωθουν και να μην βγαζουν μονο ωραια αυτοκινητα(αν και τωρα τελευταια τα σκ@τωνουν και εκει)
Eμένα όμως δεν μου αρέσουν τα flames mod [mirage] -
Δεν νομίζω οτι πετυχαίνεις κάτι έτσι...Αν ήθελες ας τον έκανες report. Με αυτό τον τρόπο απλά συνεχίζεις τον καβγά. mod [mirage].
-
Ρε Νικο, μη το παιρνεις κατακαρδα... Προφανως αστειευοταν ο Krus, επειδη εισαι πολυ...ενθουσιασμενος με τη Μπεμπα (και το δειχνεις με εναν ιδιαιτερο τροπο...)
red_army7,
καταλαβαμε οτι δεν ενδιαφερεσαι για το καινουργιο μικρο μοντελο της Alfa. Οποτε δε βρισκω λογο να παρακολουθεις το συγκεκριμενο τοπικ. Μπορεις (αν θες να διαβασεις κατι για να περασει η ωρα) να ψαξεις συγκριτικα και δοκιμες του Datsun... Ιδιαιτερα οι συγκριτικες που αφορουν οδικη συμπεριφορα, φρεναρισμα, στριψιμο κτλ πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερουσες. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ρε Νικο, μη το παιρνεις κατακαρδα... Προφανως αστειευοταν ο Krus, επειδη εισαι πολυ...ενθουσιασμενος με τη Μπεμπα (και το δειχνεις με εναν ιδιαιτερο τροπο...)Θα σου πω πως το βλέπω...βλέπω ότι απευθύνεται ΜΟΝΟ σε εμένα (για 2η φορά επιλεκτικά), με ξεχωρίζει, τη λέει σε εμένα (ενώ πριν έχει κάνει σχόλιο για flaming posts)...και στη τελική έτσι μου αρέσει να δείχνω τον ιδιαίτερό μου τρόπο γιατί γουστάρω αυτό που έχω...εξακολουθώ να μη βλέπω ΠΟΥ είναι το κακό και τι σχέση έχει με τη ΜΙΤΟ?
Και μη μου πείτε ότι ΠΑΛΙ εγώ φταίω...άλλος το ξεκίνησε και έχω μάθει όποτε έχω δίκιο να το διεκδικώ μέχρι τέλους και ειδικά στη προκειμένη περίπτωση, έχω δίκιο.
Επειδή λοιπόν ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ΠΟΛΥ εύκολα (ειδικά όταν δεν έχεις μιλήσει με κάποιον από κοντά)...ένα γελάκι ή κάτι τέτοιο, δεν βλάπτει! Γιαυτό υπάρχουν αυτά!
Αν σε βρίσω δηλαδή...σε κάνω ρόμπα...και μετά σου πω, έλα μωρέ, πλάκα κάνω...θα σου αρέσει?
Τέλοσπαντων...μη το συνεχίζουμε, περιμένω κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΤΕΛΟΣ.
-
mod [mirage]
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπα μου αρεσει εδω. Λεω να κατσω λιγο
Kαι ειναι απο τις λιγες φορες που μιλαω στα σοβαρα. Ξερω απειρα ατομα που εχουν καει απο ιταλικα αμαξια. Θα μπορουσα να γραψω 10 σελιδες. Απλα σου λεω οτι η 1800αρα GT καιει οσο ενα 3500 κυβικα τουρμπο και αποδιδει οσο ενα ιαπωνεζικο οικογενειακο 1600αρι. Χωρις υπερβολη ομως.
3 λαλούν,2 πετούν....
Για τη Μito τώρα,εύχομαι και ελπίζω να είναι καλύτερη οδηγικά από Grande Punto Abarth (όποτε εισαχθεί....) ώστε να δικαιολογεί τα έξτρα χρήματα που θα κοστίζει από αυτό η δυνατή των 155ίππων..
Αισθητικά,δυστυχώς δεν έχω τρελαθεί,αλλά ο Κrus έχει δίκιο....από κοντά είναι αλλιώς οι Αlfa ,οπότε αναμονή για live εμπειρία!
-
For our money this is the best-looking small car on the planet
http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new ... -the-Ring/ -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:x mod [mirage] -
Μου εξηγεί κάποιος γιατί μπροστά είναι πιο χαμηλό στο έδαφος από πίσω??
Το έχω δει σε πολλές Alfa αυτό...και η 147 ήταν έτσι και η GT.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν σε βρίσω δηλαδή...σε κάνω ρόμπα...και μετά σου πω, έλα μωρέ, πλάκα κάνω...θα σου αρέσει?Τέλοσπαντων...μη το συνεχίζουμε, περιμένω κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΤΕΛΟΣ.
Αφού ήθελες δημόσια απάντηση:
Ούτε σε έβρισα, ούτε τίποτα. Είπα ΕΥΘΕΩΣ ότι έχουμε πήξει στα flames σου, στα θέματα που αφορούν την Alfa Romeo. Και μόνο ότι κατάλαβες ότι αναφέρομαι σε σένα, χωρίς να αναφέρω το όνομά σου, αποδεικνύεις αυτό που έγραψα. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι τα μισά σου ποστ είναι flamebait, υπάρχει και πιο... βίαιος τρόπος να το αντιληφθείς, άλλο που δεν τον έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα.Στα υπόλοιπα, σβήστηκαν ποστς και θα εξακολουθήσουν να σβήνονται χωρίς προειδοποίηση και χωρίς άλλες εξηγήσεις., μέχρι να ηρεμήσει το ταλαίπωρο αυτό θέμα. Το παρόν ποστ είναι και το τελευταίο offtopic.
-
το αυτοκίνητο είναι διασκέδαση και μεράκι. αυτό είναι η άλφα ρομέο. αγοράζεις ένα aygo ή 107 για τις δουλειές σου και μια...MiTo για να κάνεις το κέφι σου. μή το ζορίζουμε περισσότερο. ΝΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, αλλά με μιά βολτα στην πίστα ή το βουνό θα τα κάνει όλα....παρελθόν!
υ.γ. είμαι καμένος.
υ.γ.αλλά μ΄αρέσει!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
το αυτοκίνητο είναι διασκέδαση και μεράκι. αυτό είναι η άλφα ρομέο. αγοράζεις ένα aygo ή 107 για τις δουλειές σου και μια...MiTo για να κάνεις το κέφι σου. μή το ζορίζουμε περισσότερο. ΝΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, αλλά με μιά βολτα στην πίστα ή το βουνό θα τα κάνει όλα....παρελθόν!υ.γ. είμαι καμένος.
υ.γ.αλλά μ΄αρέσει!
Καθαρόαιμο πισταδόρικο λοιπόν η MiTo
Καταλαβαίνω το πνεύμα σου Μακάρι να βγει αληθινή Alfa στην οδική συμπεριφορά και την εμφάνιση τελικά -
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... p8G9gsvB8a
http://www.infomotoritv.infomotori.com/ ... 379_1.html
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
το αυτοκίνητο είναι διασκέδαση και μεράκι. αυτό είναι η άλφα ρομέο. αγοράζεις ένα aygo ή 107 για τις δουλειές σου και μια...MiTo για να κάνεις το κέφι σου. μή το ζορίζουμε περισσότερο. ΝΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, αλλά με μιά βολτα στην πίστα ή το βουνό θα τα κάνει όλα....παρελθόν!υ.γ. είμαι καμένος.
υ.γ.αλλά μ΄αρέσει!
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, αλλά με μιά βολτα στην πίστα ή το βουνό θα τα κάνει όλα....παρελθόν!ε ενταξει δεν ειναι και χρεπια οι αλφα..απλα λιγο απαιτητικες....
-
Δεν είναι απαιτητικές οι Alfa, απλά τα περισσότερα συνεργεία είναι ΓΤΠΚ. Πας για σέρβις τ'αμάξι και στο χαλάνε.
-
Είχα στην οικογένεια και οδήγησα για χιλιάδες χλμ Alfasud, Sprint QV, Alfetta, A33, 156 και τώρα 159. Δεν είχα ποτέ κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (ούτε καν σκουριάς, αλλά υποθέτω ότι για τις πρώτες 2 ήμουν τυχερός!!!). Πιστεύω ότι το πόσα προβλήματα θα αντιμετωπίσει κανείς εξαρτάται από τη φροντίδα για το αυτοκίνητό του και την έγκαιρη αντιμετώπιση παιδικών ασθενειών που μπορεί να προκύψουν σε ΟΛΕΣ τις μάρκες. Είναι και να μην σου τύχει να πετύχεις τον κακό κλήρο - το αυτοκίνητο που μίσησα περισσότερο και με κρέμασε ανεξήγητα 10 φορές σε 2 χρόνια ήταν Γιαπωνέζικο, με εξαιρετική φήμη αξιοπιστίας. Θα ξανάπαιρνα πάντως μοντέλλο της ίδιας μάρκας (δεν λέω ποιάς, δεν είμαι οπαδός ή εχθρός κανενός λαού) αν μου κάλυπτε τις ανάγκες μου, την αισθητική μου ή τη λόξα μου σήμερα, αύριο ή σε λίγα χρόνια.
Μια και είμαστε σε τόπους για αυτοκίνητα και όχι για ποδόσφαιρο ή θρησκεία, θα περίμενα να αντιμετωπίζουμε τις μάρκες ή τις χώρες κατασκευής λίγο διαφορετικά και να αφήσουμε γάβρους, βάζελους, ορθοδοξίες και τζιχάντ να σκοτώνονται σε άλλα τόπικ.
Το Mi.To. δεν είμαι σίγουρος ότι το συμπάθησα από τις φωτογραφίες, αλλά αν δεν το δώ, αγγίξω, μυρίσω και οδηγήσω δεν μπορώ να πώ τίποτα. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι απαιτητικές οι Alfa, απλά τα περισσότερα συνεργεία είναι ΓΤΠΚ. Πας για σέρβις τ'αμάξι και στο χαλάνε.Μου έστειλαν test αξιολόγησης του δικτύου εξυπηρέτησης στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δεν είναι απαιτητικές οι Alfa, απλά τα περισσότερα συνεργεία είναι ΓΤΠΚ. Πας για σέρβις τ'αμάξι και στο χαλάνε.ναι και αυτο...
-
Στο επίσημο site της mi.to, κάποιος χρήστης έγραψε αυτά:
All modifications
B31 1.4 MPI 95CV 6M ENERGY
E31 1.4 MPI 95CV 6M SPORT GLAMM
S31 1.4 MPI 95CV 6M SPORT TECH
B32 1.4 Multiair 105CV 6M ENERGY
E32 1.4 Multiair 105CV 6M SPORT GLAMM
S32 1.4 Multiair 105CV 6M SPORT TECH
B34 1.4 TB Multiair 135CV DDCT 6M ENERGY
E34 1.4 TB Multiair 135CV DDCT 6M SPORT GLAMM
S34 1.4 TB Multiair 135CV DDCT 6M SPORT TECH
B33 1.4 TB Multiair 135CV 5M ENERGY
E33 1.4 TB Multiair 135CV 5M SPORT GLAMM
S33 1.4 TB Multiair 135CV 5M SPORT TECH
B35 1.4 TB 155CV 6M ENERGY
E35 1.4 TB 155CV 6M SPORT GLAMM
S35 1.4 TB 155CV 6M SPORT TECH
B35 1.4 TB 150CV 6M ENERGY (for GB and Irl)
E35 1.4 TB 150CV 6M SPORT GLAMM (for GB and Irl)
S35 1.4 TB 150CV 6M SPORT TECH (for GB and Irl)
B36 1.4 TB Multiair 165CV 6M ENERGY
E36 1.4 TB Multiair 165CV 6M SPORT GLAMM
S36 1.4 TB Multiair 165CV 6M SPORT TECH
B38 1.6 JTD 120CV 6M ENERGY
E38 1.6 JTD 120CV 6M Base SPORT GLAMM
S38 1.6 JTD 120CV 6M Base SPORT TECH
G39 1.8 TB JTS 230CV 6M SUPER SPORTΤο 6Μ σημαινει 6 ταχύτητες? Στις εκδώσεις όμως των 135 ίππων λέει 5Μ. Λέτε να μας κάνουν καμια πλάκα και να το βγάλουν με 5άρι σασμάν όπως έκαναν με το punto t-jet? Αλήθεια αυτή η κίνηση πόσο άκυρη μπορεί να είναι απο τη στιγμή που τον ίδιο κινητήρα στο bravo τον εφοδιάζουν με 6άρι?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008