-
Παντως σε αυτό που εγραψε ο Χάρης για την οδηγηση evo και elise:
Οποιος 'περασει' απο elise , μπορει να παει σε evo ....
Απο evo αν περασεις , θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0 για να πας στο lotus ...δεν θεωρώ απαραίτητα ότι η Elise χρειάζεται έναν τρόπο οδήγησης πιο δυσκολο, για να αποδόσει αυτα που μπορει.
Το σιγουρο ειναι οτι χρειάζεται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τροπο οδηγησης, απο το evo και απο οποιοδηποτε άλλο αυτοκίνητο δρόμου. Χωρις να σημαινει απαραίτητα οτι αυτος ο διαφορετικος τροπος ειναι και πιο δυσκολος.
Μαλιστα, αν δεν ειχε οδηγησει καποιος ποτε του συνιθισμενο αυτοκιντο δρομου, και οδηγουσε μονιμως Elise πχ, αν επειτα οδηγουσε evo ή καποια αλλο αυτοκίνητο δρομου, θα του φαινοταν ΙΣΩΣ πιο δυσκολο να παει γρήγορα, επειδή συνηθως τα αυτοκίνητα δρόμου εχουν μικροτερα ορια, δεν επιτρέπουν το φρενάρισμα στην είσοδο και το εντονο trailbraking, κλπ.Λέω.. ΙΣΩΣ...
Παντως Χάρη (Blacktan), απο γκάζι δε νομιζω ότι η Elise (ιδιως μία 111S) είναι μπροστά μέχρι τα 220.
-
Εμένα που δεν χωνεύω τον 1.8 K-Series μπορείτε να μου τυλίξετε μια 111R σε λευκό;
Αν όχι, θα μείνω με τη Μιτσούμπα
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Παντως Χάρη (Blacktan), απο γκάζι δε νομιζω ότι η Elise (ιδιως μία 111S) είναι μπροστά μέχρι τα 220.Συμφωνώ και επαυξάνω ιδίως από τη στιγμή που τα 220 είναι σχεδόν η τελική μιας 111S! Τώρα αν είναι κουλαμαρία ο κάθε ανυποψίαστος οδηγός Εβο που θα 'κάτσει' να τις ' φάει' από εναν ετοιμοπόλεμο Λοτάκια, τότε απλά πρόκειται περί άδικης σύγκρισης!
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Εμένα που δεν χωνεύω τον 1.8 K-Series μπορείτε να μου τυλίξετε μια 111R σε λευκό;Αν όχι, θα μείνω με τη Μιτσούμπα
Σε ποιο ακριβώς άσπρο χρώμα την προτιμάτε κύριε Βατάνεν;
Old English White ή Aspen White? (Το πρώτο ελαφρά σπασμένο λευκό, εν αντιθέσει με το πιο ζωηρό Lifestyle* Aspen λευκό)
*Όλα τα lifestyle χρώματα έχουν ειδική χρέωση!
-
Χωρίς φωτογραφίες ρε Τεό που να καταλάβει ο άνθρωπος?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χωρίς φωτογραφίες ρε Τεό που να καταλάβει ο άνθρωπος?Θέλουμε R, θέλουμε και φωτο;
Όλα εγώ θα τα κάνω δηλαδή;;;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Χωρίς φωτογραφίες ρε Τεό που να καταλάβει ο άνθρωπος?
Θέλουμε R, θέλουμε και φωτο;
Όλα εγώ θα τα κάνω δηλαδή;;;
Μπλα μπλα μπλα! Ούτε R έχουμε δει, ούτε φώτο.
-
Κid Μου αρέσουν οι υπογραφές σου, κάθε μήνα έχεις κι άλλο όνειρο!
Στο εγκάθετο ερώτημά σου (χωρίς να έχω οδηγήσει-συνοδηγήσει) κάποιο δεν ψηφίζω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κid Μου αρέσουν οι υπογραφές σου, κάθε μήνα έχεις κι άλλο όνειρο!Το σωστό είναι 'Κάθε μήνα τονίζεις και άλλο όνειρο'..
Και το RS4 είναι όνειρο και η 111S. Απλά ξενέρωσα με κάτι που έγινε με το RS και για αυτό το άλλαξα..
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Παντως Χάρη (Blacktan), απο γκάζι δε νομιζω ότι η Elise (ιδιως μία 111S) είναι μπροστά μέχρι τα 220.
Δεν εννοουσα ακριβως , αυτο ...
Εννουσα πως θα αρχισεις να αισθανεσαι μειονεκτικα απεναντι στο evo μετα τα 220 οπου αυτος θα συνεχιζει , ενω εσυ θα τελειωνεις ... (Κατι σαν την duracel ενα πραγμα ...
Μεχρι εκει (αντε μεχρι τα 200 , οσοι δεν πιστευετε) με τον εναν η τον αλλοο τροπο , πανω κατω ειναι τα ιδια με ελαφρυ προβαδισμα στο evo λογω ροπης ...
Τωρα και ενα δυο αμαξια μπροστα να ειναι το evo (για διαφορους λογους ) δεν το θεωρω προτερημα του ....
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Εμένα που δεν χωνεύω τον 1.8 K-Series μπορείτε να μου τυλίξετε μια 111R σε λευκό;Αν όχι, θα μείνω με τη Μιτσούμπα
Γιατί δεν χωνεύεις τον Κ; Just asking, μην νομίζεις ότι θα σου τυλίξω τον toyota, ούτε το Μησουσβήσει!
-
Ο χρήστης teoMX5 έγραψε:
δεν μου αρέσει η σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2 αυτοκίνητα αλλά.....στην ηλικία που είμαι τώρα και με παράγωντα το δεύτερο αυτοκίνητο που έχω,θα έπαιρνα Λίζα....
το αμάξι μου το θέλω να είναι φτιαγμένο και ραμμένο για μένα,τον οδηγό και όχι τα ψώνια και τους χώρους για τα παιδιά..........συμβιώνοντας με μία lotus τους τελευταίους μήνες,έχω να πώ
Πώς η lotus είναι dream car,όπου παιρνάει πέφτουν σαγόνια,το EVO δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα σε αυτό.....είναι ένα αμάξι που απλά το παρατηρούν τα ψαγμένα μάτια.........+1. για μενα η ελις ειναι αυτο που λεμε - καμια σχεση με τις αλλες.
kid σταματα να παιζεις με τα καρυδοτσοφλα τυπου ελις ,αρες4 και ονειρεψου με αυτο
αν βεβαια ψηνεσαι για μεταχειρισμενο ονειρο
-
Lotus για μένα. Αν μπορούσα(λέμε τώρα) θα τα έπαιρνα και τα δύο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εμένα που δεν χωνεύω τον 1.8 K-Series μπορείτε να μου τυλίξετε μια 111R σε λευκό;
Αν όχι, θα μείνω με τη Μιτσούμπα
Γιατί δεν χωνεύεις τον Κ; Just asking, μην νομίζεις ότι θα σου τυλίξω τον toyota, ούτε το Μησουσβήσει!
Profanos o 'Aris Vatanen' tin exei zeisei kala tin 111s kai to moter tis kai mas milaei apo tis empeiries tou.
H mallon oxi
To moter douleuei apo poly xamiles strofes, tairiazei teleia ston xaraktira tis Elise, ontas panalafro, omalo, kai axiopisto.
Twra gia sygrisei se sxesi me EVO pou eipe o Xaris.
To EVO einai apla pio grigoro, kai apo 111r kai me ena eukolo tuning mas katapinei gia tin plaka tou.
Alla eipame to straght line performance den einai to megalytero atou tis Elise -
Για μένα το EVO θα είναι πάντα ένα όνειρο...
Ειδικά αν μιλούσαμε για το 6 Tommi Makinen με τις γραμμές στο πλάι.
Μαζί θα ήθελα ένα σπιτάκι κοντά σε ένα δάσος στη Φινλανδία,και να είμαι όλη μέρα σε χιονισμένες διαδρομές και να πηγαίνω με πολλά με το πλάι.
Αυτά δε μπορεί να τα κάνει καμία elise ούτε ferrari ούτε τίποτα άλλο.
Άλλωστε για εκεί κυρίως είναι κατασκευασμένο το EVO. -
Η σύγκριση ξεκίνησε με γνώμωνα το κόστος κτήσης των δύο αυτοκινήτων (το κόστος συντήρησης πρέπει να είναι μάλλον υπέρ της Λότους) , αλλά για να δούμε και μια άλλη πλευρά.
Αν το Μιτσουμπίσι δεν είχε τα τρία διαμάντια στο σήμα του αλλά κάποιο άλλο σήμα Ευρωπαικό (ξέρετε εκεί που το παρελθόν μετρά περισσότερο από το τι πραγματικά προσφέρει κάποιος) κατά προτίμηση, πόσο νομίζετε ότι θα το κοστολογούσαν οι παραγωγοί του; -
Ο χρήστης teoMX5 έγραψε:
...η lotus είναι dream car,όπου παιρνάει πέφτουν σαγόνια..
Καλα, κοψε κατι...
Οσο για το EVΟ, το γεγονος οτι εχει 4 πορτες και μορφη sedan δεν σημαινει οτι ειναι αυτοκινητο για ταξιδια, ουτε οτι προσφερει ιδιαιτερες ανεσεις στους επιβατες του..
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
...η lotus είναι dream car,όπου παιρνάει πέφτουν σαγόνια,το EVO δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα σε αυτό.....είναι ένα αμάξι που απλά το παρατηρούν τα ψαγμένα μάτια.........
Καλα, κοψε κατι...
Οσο για το EVΟ, το γεγονος οτι εχει 4 πορτες και μορφη sedan δεν σημαινει οτι ειναι αυτοκινητο για ταξιδια, ουτε οτι προσφερει ιδιαιτερες ανεσεις στους επιβατες του..
Σωστότατος ο Lefos.
Απόρω με όσους, ακόμα και σήμερα, κρίνουν ως σπορ ή όχι ένα αυτοκίνητο βάσει αμαξώματος (εξαιρούνται MPV και SUV, που εκ του αμαξώματος αδυνατούν να θεωρηθούν αμιγώς σπορ, εκτός αν μιλάμε για το σπορ της τεκνοποιίας ή τις χωμάτινες ειδικές αντίστοιχα).
Είναι ικανοί, να σου πουν ότι ένα Tigra π.χ. είναι πιο σπορ από ένα Mondeo, γιατί είναι 2θυρο!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σωστότατος ο Lefos.
Απόρω με όσους, ακόμα και σήμερα, κρίνουν ως σπορ ή όχι ένα αυτοκίνητο βάσει αμαξώματος (εξαιρούνται MPV και SUV, που εκ του αμαξώματος αδυνατούν να θεωρηθούν αμιγώς σπορ, εκτός αν μιλάμε για το σπορ της τεκνοποιίας ή τις χωμάτινες ειδικές αντίστοιχα).
Είναι ικανοί, να σου πουν ότι ένα Tigra π.χ. είναι πιο σπορ από ένα Mondeo, γιατί είναι 2θυρο!
τώρα τι ψάχνεις και συ, αφού οι περισσότεροι βάσει ονόματος/εμφάνισης επιλέγουν (και σ'αυτό το φόρουμ)
-
Προτιμώ το Εvo. Γκάζια και χώροι για μένα στην ιδανική μορφή.
Καίει περισσότερο, κάνει μεγαλύτερο θόρυβο (τσαφ τσουφ) από ένα νορμάλ sedan αλλά είναι ένα αξιοσέβαστο εργαλείο.Mitsuba λοιπόν.
EVO IX vs Elise 111S