-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ερωτησεις , ερωτησεις.........Απαντήσεις, απαντήσεις....(ακόμα περισσότερες τελείες)......
Elise. -
Με τη λογική( δηλαδή θέλω τα πάντα με χώρους) Μίτσου. Αλλιώς Ελίζ
-
Μ'αρέσει κάποιες φορές ο παρορμητισμός του Kid αλλά η ψηφοφορία καταλήγει εν τέλει να είναι μια 'κωμωδία', καθώς συγκρίνει έναν WRC απόγονο 2005-6 με ένα εκλιπών πλέον μοντέλο της Lotus με τις όποιες αγωνιστικές και τεχνολογικές περγαμηνές έχει έκαστος κατασκευαστής (και το γνωρίζουμε πως έχουν πολλές ο καθένας τους).
Περιφέρει μια κουβέντα που γίνεται σε άλλο τόπικ για μεταχειρισμένα Elise και την αναγάγει σε ψηφοφορία έναντι του πλέον εξελιγμένου τέκνου των χωμάτινων (κυρίως) αγώνων (Ok! Υπάρχει και το νέο Scooby! Μην βαράτε! )
Τί λέμε να μην μπερδεύουμε με τις βούρτσες; Κάτι αντίστοιχο!
Αρνούμαι να ψηφίσω (ακόμα και τη Lotus για την οποία πήγαινα καρφωτός στην αντιπροσωπία και μου προέκυψε πως είχαν ήδη φέρει την R...;)) παρά το γεγονός ότι είμαι κάτοχος ενός από τα δύο αυτοκίνητα της ψηφοφορίας. (Τί τραγικό και αυτό, να θέτεις μόνο δυο επιλογές! ΕΛΕΟΣ!)...
Νομίζω πως τέτοια τόπικ πρέπει να κλειδώνονται πάραυτα μιας και πιστεύω πως προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας...
-
Βρε Kid, έχεις αλλάξει 45 γνώμες για αυτοκίνητο μες στη χρονιά, αποφάσισε επιτέλους...
Δεν ξέρω, δεν μπορώ να αποφασίσω, πάντως έχω μια ένσταση... Υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που μπορούν να σου δώσουν αν όχι τα ίδια, έστω κατα τι λιγότερα οδηγικά ερεθίσματα και πολύ κάτω από αυτή την τιμή. Ακομα και κάποια 'ταπεινά' προσθιοκίνητα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Kid, έχεις αλλάξει 45 γνώμες για αυτοκίνητο μες στη χρονιά, αποφάσισε επιτέλους...Αυτό να λέγεται! Και να σκεφτείς ότι 'μας' ταλαιπωρεί τόσο καιρό και μόλις **τώρα ** πήρε δίπλωμα!
Δεν ξέρω, δεν μπορώ να αποφασίσω, πάντως έχω μια ένσταση... Υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που μπορούν να σου δώσουν αν όχι τα ίδια, έστω κατα τι λιγότερα οδηγικά ερεθίσματα και πολύ κάτω από αυτή την τιμή. Ακομα και κάποια 'ταπεινά' προσθιοκίνητα...
Δεν έχεις άδικο! Ένα Clio Sport 182 θα ήταν μια άριστη πρόταση χωρίς να καταφεύγει σε ζηλωτικές επιλογές, όπως αυτές της ψηφοφορίας...
Για τον δε Kid, ένα οποιοδήποτε μικρό αυτοκίνητο για να μάθει τί σημαίνει τιμόνι και οδήγηση (ανάμεσα και σε άλλους) είναι πλέον του δέοντος αρκετό για το επίπεδο που είναι τώρα (Stage 0 )! Τα καλύτερα έρχονται με τον καιρό!
-
kid
ειπαμε, kia piccanto και βλεπουμε
-
Tι συγκριτικό είναι αυτό ρε παιδιά?
Elise για πίστα και ορεινό οδικό δικτυο και EVΟ για τα υπόπλοιπα, τα ψώνια από το super market, τα παιδιά και....ΤΑΧΙ για καμιά βάρδια κάπου-κάπου -
Ειναι ενα συγκριτικο σαν ολα τα αλλα
Κωστα το Evo θα σε χαλαγε για ορεινο οδικο δικτυο εεε ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι ενα συγκριτικο σαν ολα τα αλλαΚωστα το Evo θα σε χαλαγε για ορεινο οδικο δικτυο εεε ?
Καθόλου, αν είχε χιόνια
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tι συγκριτικό είναι αυτό ρε παιδιά?GO GO GO!!!
LOCK LOCK LOCK!!! -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ειναι αδικο και για τα 2 αυτοκινητα να τα συγκρινουμε μεταξυ τους.
Παντως το EVO ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο σαν αυτοκινητο και σιγουρα βελτιωνεται πανευκολα χωρις τον φοβο να αλλοιωθει ο χαρακτηρας του.+1
-
evo IX
-
δεν μου αρέσει η σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2 αυτοκίνητα αλλά.....
στην ηλικία που είμαι τώρα και με παράγωντα το δεύτερο αυτοκίνητο που έχω,θα έπαιρνα Λίζα....
το αμάξι μου το θέλω να είναι φτιαγμένο και ραμμένο για μένα,τον οδηγό και όχι τα ψώνια και τους χώρους για τα παιδιά..........συμβιώνοντας με μία lotus τους τελευταίους μήνες,έχω να πώ
Πώς η lotus είναι dream car,όπου παιρνάει πέφτουν σαγόνια,το EVO δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα σε αυτό.....είναι ένα αμάξι που απλά το παρατηρούν τα ψαγμένα μάτια......... -
Μου αρεσεις ... ψηθηκα ... θα σε διαφημισω !!!
ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΕ , ελα να δεις Ιεροσυλιες !!!
24-11 χανουμεεεεε
-
Ο χρήστης teoMX5 έγραψε:
συμβιώνοντας με μία lotus τους τελευταίους μήνες,έχω να πώ πώς η lotus είναι dream car,όπου παιρνάει πέφτουν σαγόνια,το EVO δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα σε αυτό.....είναι ένα αμάξι που απλά το παρατηρούν τα ψαγμένα μάτια.........Δεν κάνουμε καλλιστεία εδώ, αν ήταν έτσι 100% ψήφους θα είχε η Elise. Αλλού είναι το ζητούμενο και ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τείνω προς την Elise όμως.
-
δεν έκανα καλλιστεία,αλλά και αυτό να έκανα δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα το δικό σου εάν για μένα έτσι μπορώ να ξεχωρίσω τη lotus..????????
-
Οπως είπε και κάποιος πιο πάνω, είναι άδικη η σύγκριση και για τα δύο μοντέλα (πρώτη φορά γίνεται αυτό αλλά έτσι είναι..)
Η επιλογή του καθενός βασίζεται σε προσωπικά κριτήρια και σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μη συγκρίσιμα αυτοκίνητα.
Όσον αφορά τη λογική των χρημάτων, πάλι, σ'αυτά τα λεφτά, μπορούν να υπάρχουν αρτιότερες επιλογές σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια του καθενός.
Ζ4, 350Ζ, GTA, κάπου εκεί παίζει και η Μπόξτερ, να μην πω για μεταχειρισμένα, που οι επιλογές είναι παμπολλες..
Η ψήφος μου πάει στο EVO, έτσι, για να περνάει η ώρα.. -
Respect Lotus
-
50χιλιάρικα για οδηγική ευχαρίστηση....
Ok... Δε νιώθω τόσο πλούσιος όμως. Αγοράζω ένα δίλιτρο MX5 και τελειώνει η υπόθεση.
Υποχρεωτικά ανάμεσα στα δύο?
ΕVO. H χαρά της τετρακίνησης δεν συγκρίνεται με καμμία μπάντα. Άσε που με το πλάι μπορεί να πάει και το EVO και σαν bonus έχεις και τους χώρους.
Στα μείον, η τρομακτική κατανάλωση...
Τόσο τρομακτική που αν το είχα θα έψαχνα πρόγραμμα που να μειώνει (ναι να μειώνει) την ιπποδύναμη στα 210-230 άλογα. Έτσι και αλλιώς άπιαστος θα είσαι... -
.
Για να δω πως θα το πω:
Μίτσου;
Μιτσούμπα;
Φτερούγα;
Έβο;
Εβολιούσον;
Εβολιούσιον;Το αυτοκίνητο δεν αλλάζει: Mitsubishi Lancer Evolution IX
Τελεία και παύλα (Για εμένα).
(να σημειώσω ότι δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο, απλά έχω καθήσει στη θέση του οδηγού).
.
EVO IX vs Elise 111S