-
Ο χρήστης dani_d_mas @ http έγραψε:
It was presented in the last Dubai Motorshow.
Le Unimog 500 est propulsé par un moteur diesel de 6,4 litres développant 280 chevaux et surtout un couple mahousse de 1100 Nm. La vitesse maxi est de 120 km/h
It has a diesel 6,4 litre engine, with 280hp and a torque of 1100Nm. Top speed of 120kmh
-
Le Unimog 500 est propulsé par un moteur diesel de 6,4 litres développant 280 chevaux et surtout un couple mahousse de 1100 Nm. La vitesse maxi est de 120 km/h
It has a diesel 6,4 litre engine, with 280hp and a torque of 1100Nm. Top speed of 120kmh
-
-
Η νέα διοίκηση της ΔΕΗ τα έχει δεί;
-
premium!
-
αν εξαιρεσεις τα hummer πρώτης γενιάς δεν νομίζω να ξεπερνιέται αυτό το όχημα
-
Σβήσε φώτα, μηχανή και να κατέβει ο επικεφαλής...
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
αν εξαιρεσεις τα hummer πρώτης γενιάς δεν νομίζω να ξεπερνιέται αυτό το όχημαΕγώ νομίζω ότι τό χάμερ δέν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τα απλά μοντέλα τού ούνιμογκ.
-
Τώρα που το βλέπω σαν την μάσκα του darth vader είναι
χχοουυυυυ, χοουυυυυυυ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι τό χάμερ δέν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τα απλά μοντέλα τού ούνιμογκ.
Ακριβώς. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι απλώς ασταμάτητο.
-
Το χάμερ συγκρίνεται με ένα παλιό unimog (π.χ. 1969) αλλού περνάει το ένα και αλλού το άλλο. Φυσικά το unimog είναι εργαλείο, δεν τρέχει στην άσφαλτο.
Το νέο unimog είναι αξεπέραστο αν και πιο άσχημο από τα παλιά, πάλι όμως δεν τρέχει στην άσφαλτο (πολύ). Θα ήθελα ένα τέτοιο αλλά είναι ακριβό, αρχίζουν από τα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι τό χάμερ δέν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τα απλά μοντέλα τού ούνιμογκ.
Συμφωνώ. Και έχει και παραλλαγές για ΚΑΘΕ χρήση πραγματικά.
-
Πάντα μου άρεσαν όσοι έκραζαν το Hummer σαν υπερβολή και αντιπρότειναν Unimog
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντα μου άρεσαν όσοι έκραζαν το Hummer σαν υπερβολή και αντιπρότειναν UnimogΟύτε το Χάμερ, ούτε το Ούνιμογκ είναι υπερβολή, ΑΝ χρησιμοποιούνται για το σκοπό που κατασκευάστηκαν
-
Εγώ πάντως, αν ήθελα κάτι που να μη σταματάει ΠΟΥΘΕΝΑ και να κουβαλάει τα πάντα, Unimog θα'παιρνα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
premium!Κακή λέξη.
'Εργαλείο' εκτός δρόμου με όλη τη σημασία της λέξης.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως, αν ήθελα κάτι που να μη σταματάει ΠΟΥΘΕΝΑ και να κουβαλάει τα πάντα, Unimog θα'παιρνα.Εγω θα έπαιρνα εναν ελκυστήρα Oskosh ή ενα Μ1Α2
-
Είχα δει στο eBay κάτι μεταχειρισμένα του Αυστριακού στρατού...
(για Unimog μιλάω). -
Εχετε δει αυτα που εχουν ποδες τρενου και πηγαινουν σε ραγες?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εχετε δει αυτα που εχουν ποδες τρενου και πηγαινουν σε ραγες?Έχει ακόμα ο ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός) μερικά τέτοια. Αραγμένα στο σταθμό του Θησείου συνήθως.
-
Κρίμα που δεν το είδα πριν πάρω το C3 στην γυναίκα μου
Mercedes-Benz Unimog 500 'Black Edition' by Brabus