-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπάφο στην Ελλάδα ίσως είναι ότι πιο εύκολο να βρεις..Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να βρείς τον καλό Ελληνικό και ποιοτικότατο μπάφο έδω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για Άμστερνταμ κανεις; γιατί να μην νομιμοποιηθεί κάτι που βρίσκεις και στο... περίπτερο;Ναι, και ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΓΕ ΑΘΛΙΑ!!! (και δε μιλάω για την μπόχα του ποταμού...)
Καραμπινάτο ΟΧΙ λοιπόν.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για Άμστερνταμ κανεις; γιατί να μην νομιμοποιηθεί κάτι που βρίσκεις και στο... περίπτερο;
Ναι, και ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΓΕ ΑΘΛΙΑ!!! (και δε μιλάω για την μπόχα του ποταμού...)
Καραμπινάτο ΟΧΙ λοιπόν.
Τώρα συγγνώμη, αλλά σοβαρά λες ότι πρέπει να είναι παράνομο επειδή σε ενοχλεί η μυρωδιά του; Κάτι μου θυμίζει αυτό...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για Άμστερνταμ κανεις; γιατί να μην νομιμοποιηθεί κάτι που βρίσκεις και στο... περίπτερο;
Καραμπινάτο ΟΧΙ λοιπόν.
Τώρα συγγνώμη, αλλά σοβαρά λες ότι πρέπει να είναι παράνομο επειδή σε ενοχλεί η μυρωδιά του; Κάτι μου θυμίζει αυτό...
Όχι, δεν το λέω για αυτό.
Αλλά λέω πως ΑΝ νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα θα γίνουμε ο τεκές της Ευρώπης.Και πίστεψέ με, στο Άμστερνταμ ΔΕΝ ένιωθα ασφαλής. Ήμουν ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ σε ήπιο δρόμο, με τα παράθυρα κλειστά και ανοιχτή την ηλιοροφή, και με σταμάτησε ένας αράπακλας (είτε σταμάταγα, είτε τον πάταγα, δεν είχε επιλογή...) και μου είπε με απαράμιλλη φυσικότητα:
Κόκα;;;
ΑΥΤΗ ήταν η πρώτη λέξη που άκουσα στο Άμστερνταμ!!! Και **δεν **ήταν η μοναδική φορά.Η οποία φυσικά είναι παράνομη ΚΑΙ εκεί, αλλά αφού έχει νομιμοποιηθεί το 1 περνάς στο 2...
Πήγα Άμστερνταν καθημερινή, και έφυγα Σαββατοκύριακο. Ο τουριστικός πληθυσμός ήταν υπερπολλαπλάσιος. Πήγαν εκεί μόνο για πρέζα και μπουρδέλο.
Θέλει κανείς σας να δει την Αθήνα ή όποια άλλη χώρα έτσι; Προσωπικά ΟΧΙ, ΠΟΤΕ!!!Οπότε αυτά που σου θυμίζει αλλού, σε μένα είσαι πέρα για πέρα φάουλ.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
η Ελλάδα φτιαχνεί τα καλύτερα στον κόσμο - Πύργος, Καλαμάτα (ειδικά η Καλαμάτα!), Κρήτη - αυτό θα βοηθήσει ΠΟΛΥ την γεωργία. Βέβαια πρέπει να αποκτήσει και την φήμη.Το Αγρίνιο να δεις
Ψήφισα ναι για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.
Προσωπικά είμαι εναντίον πασης φύσεως εξαρτήσεων (οκ, όχι και πάσης ) αλλά το τι αποφασίζει καθένας για τον εαυτό του είναι πρόβλημά του, αρκεί να μην με ενοχλεί.
-
Καραμπινάτο ΟΧΙ λοιπόν.
Αλλά λέω πως ΑΝ νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα θα γίνουμε ο τεκές της Ευρώπης.Και πίστεψέ με, στο Άμστερνταμ ΔΕΝ ένιωθα ασφαλής. Ήμουν ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ σε ήπιο δρόμο, με τα παράθυρα κλειστά και ανοιχτή την ηλιοροφή, και με σταμάτησε ένας αράπακλας (είτε σταμάταγα, είτε τον πάταγα, δεν είχε επιλογή...) και μου είπε με απαράμιλλη φυσικότητα:
Κόκα;;;
ΑΥΤΗ ήταν η πρώτη λέξη που άκουσα στο Άμστερνταμ!!! Και **δεν **ήταν η μοναδική φορά.Η οποία φυσικά είναι παράνομη ΚΑΙ εκεί, αλλά αφού έχει νομιμοποιηθεί το 1 περνάς στο 2...
Πήγα Άμστερνταν καθημερινή, και έφυγα Σαββατοκύριακο. Ο τουριστικός πληθυσμός ήταν υπερπολλαπλάσιος. Πήγαν εκεί μόνο για πρέζα και μπουρδέλο.
Θέλει κανείς σας να δει την Αθήνα ή όποια άλλη χώρα έτσι; Προσωπικά ΟΧΙ, ΠΟΤΕ!!!Οπότε αυτά που σου θυμίζει αλλού, σε μένα είσαι πέρα για πέρα φάουλ.
georgetabs, εδω απλως ..παραπληροφορεις!!
εχοντας αρκετους φιλους μονιμους κατικους στην ολλανδια και το αμστερνταμ,
σε πληροφωρω οτι εκει οι κατικοι ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!και δεν φταινε τα ντουμανια φιλε μου.....
-
Οχι στη νομιμοποιήση ναρκωτικών. Ειναι σαν να παραδεχόμαστε οτι υπάρχουν ελαφρά και σκληρά...
Μετα από συμμετοχή μου σε πρόγραμμα απεξάρτησης (δεν πηρα εγω αρκωτικα αλλα συγγενικο προσωπο και πηγα και παρακολούθησα) καταλαβα οτι δεν υπαρχει διαχωρισμός.. Και τα μεν και τα δε, είναι ουσίες που εχουν στοχο να μην αφήνουν τον νεανικο ανθρωπινο μυαλο να λειτουργεί σωστά..
Τόσα προβλήματα έχουμε να λύσουμε καθημερινά, το θέμα των ναρκωτικών γιατί να έχει τόση σημασία..
-
η αποποινικοποιηση απλως θα φερει την απομυθοποιηση,
και θα περιορισει επισης την περιθωριοποιησηοποτε μονο καλο θα κανει.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μετα από συμμετοχή μου σε πρόγραμμα απεξάρτησης (δεν πηρα ναρκωτικα αλλα συγγενικο προσωπο και πηγα και παρακολούθησα) καταλαβα οτι δεν υπαρχει διαχωρισμός.. Και τα μεν και τα δε, είναι ουσίες που εχουν στοχο να μην αφήνουν τον νεανικο ανθρωπινο μυαλο να λειτουργεί σωστά..Άλλο πράγμα ένας 'υγιής' άνθρωπος και άλλο πράγμα ο απεξαρτημένος ναρκομανής που πρέπει πάσει θυσία να μείνει μίλια μακριά απ'ό,τι του θυμίζει τον παλιό του 'κόσμο'.
-
NAI στη νομιμοποιηση, ΟΧΙ στη χρηση
η αποποινικοποιηση απλως θα φερει την απομυθοποιηση,
και θα περιορισει επισης την περιθωριοποιηση@PetRaN: Couldn't agree more
-
είμαι κατα.........
-
Κόκα;;;
δηλαδή τώρα που είναι παράνομο δεν καπνίζει κανείς ε; ε οκ, αν βρωμάει να ποινικοποιήσουμε και την τσίκνα (ή ότι άλλο εννοούσε ο κυαν)
για να κάνουμε άλλο τεστ... πέρνα 3 τα ξημερώματα από Ομόνοια κι από red district, επιμένεις να λες ότι αισθανόσουν πιο ασφαλής στο Αμστερνταμ με μυστικούς και φανερους αστυνομικούς και security;
Φυσικά στην Αθήνα δεν υπάρχει πορνεία και οι τουρίστες έρχονται για να δουν τα αρχαία και όχι για διαγωνισμό στοματικού έρωτα στη Ζάκυνθο (και αλλού)
Επίσης σε όλα τα τουριστικά μέρη οι μυρουδιές είναι υπέροχες, αφού μόνο κανονικά τσιγάρα κανπίζουν
που ζεις;
-
Πάντως στη συναυλία των Iron Maiden στα Οινόφυτα που είχα πάει με τον ανηψιό μου κατάλαβα τι σημαίνει 'παθητικός καπνιστής'. Δε με χάλασε καθόλου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως στη συναυλία των Iron Maiden στα Οινό-φυτα που είχα πάει με τον ανηψιό μου κατάλαβα τι σημαίνει 'παθητικός καπνιστής'. Δε με χάλασε καθόλου.περιοχή κι αυτή
-
Φυσικά και είμαι κατά 100%!!!
Εμπόριο από Αλβανία κάνω, να χάσω τη δουλειά μου??? -
Όλες οι ψυχοτρόπες ουσίες (από τον καφέ και το κρασάκι που ευλογεί η Εκκλησία μας, μέχρι τα συνθετικά δηλητήρια ηρωίνη, κοκαϊνη κλπ) έχουν κάποιο βαθμό επικινδυνότητας.
Η ανθρωπότητα, όχι τυχαία, ζει μαζί τους επί χιλιετίες (με τις φυσικότερες αυτών, τουλάχιστον), βρίσκοντας και τρόπους κοινωνικού ελέγχου της χρήσης τους.Ο καλύτερος τρόπος περιορισμού της χρήσης τους είναι:
-Η ελεύθερη χρήση και κατοχή (όχι όμως και η ελεύθερη παραγωγή και εμπορία για όλες)
-Η απόλυτη απαγόρευση κάθε μορφής διαφήμισης (το ουϊσκάκι, που μόνο με την ηρωίνη μπορεί να παραβγεί ως ουσία, διαφημίζεται με δισεκατομμύρια ετησίως).Η απαγόρευση αποτελεί διαφήμιση και πλουτίζει / ισχυροποιεί τον υπόκοσμο (οργανωμένο έγκλημα). Σκεφτείτε τις ΗΠΑ με την ποτοαπαγόρευση. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν το ουίσκυ, που πολλοί δυστυχώς πίνουμε, ήταν παράνομο, πόσο θα κόστιζε και τι θα κάναμε για να το αγοράσουμε. Σκεφτείτε επίσης σε πόσους κινδύνους θα εξετίθεντο τα παιδιά για να αγοράσουν την (επίσης ψυχοτρόπο και εθιστική) σοκολάτα τους, αν ήταν παράνομη και για να τη βρουν θα έπρεπε να έρθουν σε επαφή με τον κακούργο της γειτονιάς.
Η απαγόρευση οξύνει το πρόβλημα ως δημόσιας υγείας, και το μετατρέπει και σε πρόβλημα δημόσιας τάξης.
Τα λεφτά είναι πάρα πολλά... -
Εχετε δει απο κοντα ανθρωπο ο οποιος καπνισε χασις?? , εχετε προσπαθησει να μιλησει μαζι του να δειτε σε τι κατασταση ειναι??
Και μιλαω μονο για χασις και οχι για ποιο 'βαριά'....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εχετε δει απο κοντα ανθρωπο ο οποιος καπνισε χασις?? , εχετε προσπαθησει να μιλησει μαζι του να δειτε σε τι κατασταση ειναι??Και λοιπόν;
Το 'μαύρο' είναι μακράν καλύτερο και πιο υγιεινό από ένα καλό μεθύσι. Ούτε στομάχια, ούτε εμετοί, ούτε hangover την επόμενη μέρα. Μονάχα χαλαρή διάθεση και πολύ (χαζό) γέλιο.
-
Μου'χει τύχει... Αλλού γι'αλλού ο τύπος... Lost in space.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μου'χει τύχει... Αλλού γι'αλλού ο τύπος... Lost in space.Α μπραβο!!! τρις λαλουν και 2 χορευουν ειναι οι τυποι.....
Φανταζεστε να νομιμοποιηθει αυτο το πραγμα ...αυτοι θα κυκλοφορουν στους δρομους , αναμεσα μας μαστουρωμενοι .......ε οχι πολυ παει, ας κανουν οτι θελουν σπιτι τους, αλλα οχι και φορα παρτιδα.
Ναι ή Οχι στη νομιμοποίηση της Ινδικής Κάναβης;