-
Βάλε και καμιά Photo ! ! !
-
Θα προσπαθήσω να βάλω φωτό και video, sorry που έγραψα μόνο κείμενο. Ο χρόνος βλέπεται πιέζει πάντα τον Έλληνα (αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα πενιχρό..).
-
βάλε 2 φώτο
1 απο το γκατζετάκι που πήρες
2. απο το 2din navi. αυτό με το χάσιμο της λειτουργίας κάποιων κουμπιών είναι ένα θεματάκι που τα περισσότερα navi λένε οτι το έχουν λύσει. πήρες ειδικά για το CX7 ή ένα οποιοδήποτε 2 din αφτερ μαρκετ με αντάπτορα? -
Ανέβασα φωτό εδώ (page 2).
http://www.mazdaspeedclub.gr/forum/viewtopic.php?f=132&t=10757&st=0&sk=t&sd=a&start=15Για το 2DIN θα ανεβάσω εντός των ημερών.
-
Πρέπει να είσαι μέλος . Για να μπείς .
Δοκίμασε κάτι σαν αυτό . http://imageshack.us/ -
Ο χρήστης gpapath έγραψε:
Ανέβασα φωτό εδώ (page 2).
http://www.mazdaspeedclub.gr/forum/view ... a&start=15Για το 2DIN θα ανεβάσω εντός των ημερών.
κατι τετοιο εννοείς;
http://www.groupon.gr/deals/special-dea ... 325&a=1656
-
Διάβασα όσα αφορούν το cx7,εγώ το έχω 4χρονια τώρα.Το αυτοκίνητο είναι τέλειο στο ταξίδι άπιαστο,άνεση ασφάλεια,ήχο σύστημα κλπ.καταναλωση μέχρι πριν ένα μήνα 11,7λιτρα,αλλά τώρα μετά το τελευταίων σέρβις 12,6 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Βεβαια οδηγώ πια συντηρητικά γιατρό οι καταναλωσεις δεν είναι μεγάλες.Στον πρώτο χρόνο είχα τρεμουλο στο τιμόνι στα 95 με 100 Κμ και ειδικά στο φρενάρισμα,Μου άλλαξαν το σύστημα των δίσκοφρενων μπροστά,το τρεμουλο στο τιμόνι παρέμεινε όχι όμως στο φρενάρισμα.Διαβασα ότι οι δίσκοι ήταν κοινό προβλημα στην πρώτη γενιά.Τώρα επειδή διάβασα για την υγραεριοκινηση λέω να το γυρίσω σαυτην αλλά κάνω μόνο δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο,μάλλον δεν συμφέρει.καποιος να έχει εμπειρίες σχετικά με το τρεμουλο υπάρχει?
-
Φαντάζομαι έκανες ζυγοστάθμιση. Αν δεν λύθηκε με αυτήν, πιθανότατα έχεις στραβά λάστιχα. Λύνεται με αντικατάσταση αυτών. Δεν φαντάζομαι να είναι κανένα μηχανικό πρόβλημα.
-
Tη ζυγοσταθμιση θα την κοιταξαν λογικα πριν αλλαξουν τους δισκους.
Αυτο με τα λαστιχα ειναι πολυ πιθανο, εμεινε ποτε το αυτοκινητο ακινητοποιημενο για μεγαλο χρονικο διαστημα;
αλλαξες τα μπροστα πισω κι εχει τα ιδια συμπτωματα;
-
Η δουλειά που έγινε ήταν αντικατάσταση όλου του συστήματος δίσκων με μικρότερα καλύμματα γιατί υπερθέρμαινονταν και είχαν πετσικαρει κατα το κοινώς λεγόμενο μέσα στην εγγύηση αλλά το πρόβλημα παραμένει έχω κάνει 2φορες ζυγοσταθμιση,δεν είναι και τόσο σοβαρό αλλά ψαχνομαι μήπως γίνεται ζυγοσταθμιση στον αξονα
-
μπορει οπως ειπε κι ο ΔΙΑΣ να στραβωσαν τα λάστιχα σου.
Το ειχα παθει στο WagonR, ειχα κατι pirelli που δεν ερχοταν με τιποτα, μολις τα αλλαξα αλλαξε και η συμπεριφορα του αυτοκινητου.επειδη ειναι ομως σημαντικο εξοδο, πρεπει με καποιον τροπο να βεβαιωθεις οτι ειναι αυτο
-
Ευχαριστώ όλους για την διάθεση ενημέρωσης,θα το ψάξω και αν έχω νεα θα τα πούμε.
-
Τι να πούμε για το CX-7... Η mazda δεν φημίζεται για τα suv αλλά με αυτό...έδωσε ρέστα! Πραγματικά δεν υπάρχει! Το έχει ο πατέρας μου και όποτε δεν το χρησιμοποιεί, το τιμώ δεόντως! Βέβαια το καλύτερό μου είναι να το κυκλοφορώ στη σχολή, εκεί να δεις καμάρι και πώς το κοιτάνε όλοι...
Η κατανάλωσή του είναι όντως τρελή! Το είχα πάρει για ένα ταξίδι πριν δυο σ/κ, έκανα γύρω στα 150χλμ με κατανάλωση 15 λ/100! ευτυχώς το είχε φουλάρει ο father πριν το πάρω! Εντωμεταξύ, το χειμώνα με το πολύ κρύο έχει δείξει και πιο τρελές καταναλώσεις... Μια φορά έδειξε 20λ
Σ' αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι...οκ, είναι λογικό πολλοί να το ονειρεύονται και καλά κάνουν αφού είναι ένα από τα πιο μουράτα suv που...απλά τα έχει όλα! Ωστόσο λίγοι θα άντεχαν να το συντηρίσουν. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο-βιτρίνα. Το έχεις αλλά πρέπει κυρίως να το κοιτάς παρά να το οδηγείς! -
21-27/2/12 έκανα με ζευγάρι φίλων 2500χμ με το Opel Insignia δεν υπερβάλλω αν πω ότι με κούρασε.Ειπα να πάμε με το καινούργιο του φίλου μου μια και είναι οικονομικοτερο στην κατανάλωση 9,3/100 έβγαλε μικτά, θες/κη,σερρες Ξάνθη Βουλγαρια και πίσω. Δεν το ξανά άνω.Στο ταξίδι τοcx7 είναι άπιαστο.Ασε που τους βλέπεις όλους αφ'υψηλου. Τέλος ταξίδι με άλλο αυτοκίνητο δεν ξανά κάνω,
-
Ο χρήστης Μανος Κ έγραψε:
21-27/2/12 έκανα με ζευγάρι φίλων 2500χμ με το Opel Insignia δεν υπερβάλλω αν πω ότι με κούρασε.:φαντάσου να υπερέβαλλες κιόλας....
-
Μας το πρότειναν ως μεταχειρισμένο με 25.000 χλμ του 2009 grand touring έκδοση λόγο αναχώρησης στο εξωτερικό του ιδιοκτήτη στα 10.000 ευρώ.
Αφενός είχαμε ήδη αποφασίσει και κλείσει το 508 αφετέρου νομίζω πως είναι ένα αμάξι που έχει πολλά λειτουργικά έξοδα που στο τέλος τέλος δεν ξέρω κι αν αξίζει να τα κάνεις (δεν μιλάω ως προς το αμάξι αλλά ως προς το γενικότερο ζήτημα 'αμάξι').
Πάντως σίγουρα είναι ενα suv που κοιτάει στα μάτια και τις ποιο premium προτάσεις της κατηγορίας του! -
Ο χρήστης Μανος Κ έγραψε:
21-27/2/12 έκανα με ζευγάρι φίλων 2500χμ με το Opel Insignia δεν υπερβάλλω αν πω ότι με κούρασε.Ειπα να πάμε με το καινούργιο του φίλου μου μια και είναι οικονομικοτερο στην κατανάλωση 9,3/100 έβγαλε μικτά, θες/κη,σερρες Ξάνθη Βουλγαρια και πίσω. Δεν το ξανά άνω.Στο ταξίδι τοcx7 είναι άπιαστο.Ασε που τους βλέπεις όλους αφ'υψηλου. Τέλος ταξίδι με άλλο αυτοκίνητο δεν ξανά κάνω,Και από πότε αυτό είναι κριτήριο υπεροχής ενός αυτοκινήτου?
-
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Τι να πούμε για το CX-7... Η mazda δεν φημίζεται για τα suv αλλά με αυτό...έδωσε ρέστα! Πραγματικά δεν υπάρχει! Το έχει ο πατέρας μου και όποτε δεν το χρησιμοποιεί, το τιμώ δεόντως! Βέβαια το καλύτερό μου είναι να το κυκλοφορώ στη σχολή, εκεί να δεις καμάρι και πώς το κοιτάνε όλοι...
Η κατανάλωσή του είναι όντως τρελή! Το είχα πάρει για ένα ταξίδι πριν δυο σ/κ, έκανα γύρω στα 150χλμ με κατανάλωση 15 λ/100! ευτυχώς το είχε φουλάρει ο father πριν το πάρω! Εντωμεταξύ, το χειμώνα με το πολύ κρύο έχει δείξει και πιο τρελές καταναλώσεις... Μια φορά έδειξε 20λ
Σ' αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι...οκ, είναι λογικό πολλοί να το ονειρεύονται και καλά κάνουν αφού είναι ένα από τα πιο μουράτα suv που...απλά τα έχει όλα! Ωστόσο λίγοι θα άντεχαν να το συντηρίσουν. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο-βιτρίνα. Το έχεις αλλά πρέπει κυρίως να το κοιτάς παρά να το οδηγείς!Ευχαριστούμε που έβαλες όλα τα στερεότυπα για τα SUV's σε ένα ποστ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
21-27/2/12 έκανα με ζευγάρι φίλων 2500χμ με το Opel Insignia δεν υπερβάλλω αν πω ότι με κούρασε.Ειπα να πάμε με το καινούργιο του φίλου μου μια και είναι οικονομικοτερο στην κατανάλωση 9,3/100 έβγαλε μικτά, θες/κη,σερρες Ξάνθη Βουλγαρια και πίσω. Δεν το ξανά άνω.Στο ταξίδι τοcx7 είναι άπιαστο.Ασε που τους βλέπεις όλους αφ'υψηλου. Τέλος ταξίδι με άλλο αυτοκίνητο δεν ξανά κάνω,
Και από πότε αυτό είναι κριτήριο υπεροχής ενός αυτοκινήτου?
απο τοτε που αυτο σε φτιαχνει και σε κανει να ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα
Mazda CX-7