-
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου με τη μέγιστη δυνατή άνεση. Με ενδιαφέρει κυρίως όταν περνάω πάνω από ανωμαλίες και σαμαράκια αυτά να αποροφούνται από το πλαίσιο και την ανάρτηση και να μη φτάνουν καθόλου (αν είναι δυνατόν) κραδασμοί και κουνήματα του αμαξώματος σε μένα. Τα άλλα κριτήρια που θέτω είναι να είναι αρκούντως εμφανίσιμο και με αξιοπρεπείς επιδόσεις. Ο προυπολογισμός μου είναι μέχρι 26Κ. Δε με ενδιαφέρει αν θα ανήκει στη μικρομεσαία ή τη μεσαία κατηγορία.
Για να προλάβω πιθανή κλίση των απαντήσεων προς το C5 θα ήθελα να το αφήσουμε προσωρινά εκτός επειδή δε μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά και το θεωρώ ως τελευταία μου επιλογή αν δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο.
Ευχαριστώ -
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου με τη μέγιστη δυνατή άνεση. Με ενδιαφέρει κυρίως όταν περνάω πάνω από ανωμαλίες και σαμαράκια αυτά να αποροφούνται από το πλαίσιο και την ανάρτηση και να μη φτάνουν καθόλου (αν είναι δυνατόν) κραδασμοί και κουνήματα του αμαξώματος σε μένα. Τα άλλα κριτήρια που θέτω είναι να είναι αρκούντως εμφανίσιμο και με αξιοπρεπείς επιδόσεις. Ο προυπολογισμός μου είναι μέχρι 26Κ. Δε με ενδιαφέρει αν θα ανήκει στη μικρομεσαία ή τη μεσαία κατηγορία.
Για να προλάβω πιθανή κλίση των απαντήσεων προς το C5 θα ήθελα να το αφήσουμε προσωρινά εκτός επειδή δε μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά και το θεωρώ ως τελευταία μου επιλογή αν δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο.
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
C6? Πλάκα κάνω γιατί το C5 σκέφτηκα πριν δω την επισημανση.
-
ψαξε για ενα used Saab ...
-
407
-
Για Saab δε γνωρίζω πως συμπεριφέρονται στο δρόμο από πλευράς άνεσης αλλά το 407 το οδήγησα και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ναι μεν είναι άνετο αλλά την απομόνωση από τους κραδασμούς δε τη παρέχει. Εκτός αυτού είναι και απαραδεκτα αργό ως 1.8. Το μόνο αμάξι μέχρι τώρα που έχω δει να παρέχει το παραπάνω στοιχείο άνεσης είναι ένα Renault Scenic το προηγούμενο μοντέλο, ομως είναι επιεικώς άσχημο. Κάτι είχα ακούσει για το Passat ότι δηλαδή έχει πολύ καλή ποιότητα κύλισης αλλα λόγω γερμανικής φιλοσοφίας αμφιβάλλω αν θα με ικανοποιεί. Ισως κάποιος που να το έχει αγοράσει να με διαφωτίσει. Κάθε πρόταση βέβαια ευπρόσδεκτη καθώς βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
-
το ρενο λαγκουνα το δοκιμασες? παντως κατι μαλακο οσο το σενικ δυσκολα θα βρεις,βεβαια μερικα παραειναι μαλακα και στο τελος πιστευω οτι θα σου σπασουν τα νευρα με τις βουτιες που θα κανουν στο φρεναρισμα.
τιποτα παντως δεν προκειται να αποροφα τις λακουβες τις αθηνας(χαμερ ισως?) μαλλον ζητας πολλα.
οδηγα το c5 ισως αλλαξεις γνωμη
-
Αν σ'ενδιαφέρει η άνεση πάνω απ'όλα, C5 με κλειστά μάτια. Και δεν τα πάει καθόλου άσχημα κι από οδική συμπεριφορά και κρατήματα.
-
Είχα την ελπίδα στρεφόμενος προς το forum μήπως μου πρετείνετε κάτι άλλο το οποίο δεν είχα λάβει υπόψιν εκτός του C5 που δε μου αρέσει εμφανισιακά. Είχα κάποτε και ένα Citroen Visa (φοιτητής εκείνη την εποχή) και οι εντυπώσεις μου από τη citroen δεν είναι καλές. Χθές οδήγησα και το avensis. Πολύ καλή ποιότητα και κύλιση αλλά ούτε αυτό δε κάνει αυτό που θελώ. Έχω αρχίσει να τα παίρνω, αφού ψάχνω αρκετό καιρό και δε μπορώ να βρώ κάτι. Ίσως κάτι σε μεγαλύτερη κατηγορία να μου κάνει τη δουλειά δηλαδή BMW ή Mercedes? Τί λέτε? Αλλά εκεί θα πρέπει να κινηθώ σε 2ο χέρι και δε το πολυ θέλω. Τα Volvo (S40) τί λένε στο τομέα άνεση?
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Είχα την ελπίδα στρεφόμενος προς το forum μήπως μου πρετείνετε κάτι άλλο το οποίο δεν είχα λάβει υπόψιν εκτός του C5 που δε μου αρέσει εμφανισιακά.Με το κριτήριο που θέτεις (απόλυτη άνεση), νομίζω ότι στην κατηγορία η C5 είναι μονόδρομος φίλε μου. Ίσως και κάποια μεταχειρισμένη Mercedes, αλλά θα δώσεις μάλλον περισσότερα, και το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι εφάμιλλο. Κάνε ένα test-drive την C5, ώστε να την αποκλείσεις με σιγουριά αν δεν σου αρέσει. Ωστόσο, πιστεύω ότι ΘΑ σου αρέσει
-
Παιδια μιλαγα με το μηχανικο του ξαντια για ενδεχομενη αγορα c5.Μου ειπε οτι ναι μεν ανετο και ολα τα καλα, αλλα εχει βγάλει α π ε ι ρ α ηλεκτρονικά προβλήματα...
Ισχύει;;
-
Το S40 είναι ένα αυτοκίνητο με πολύ καλό στήσιμο(πλαίσιο Focus) προσανατολισμένο στην καλή οδική συμπεριφορά οπότε μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις.
-
Μήπως ένα διπλοκάμπινο 4x4 θα ήταν η καλύτερη λύση?
-
ΕυχαριστώΧωρίς πλάκα και το εννοώ αυτό που λέω!!!!
Δώσε 3Κ ακόμα και πάρε ατμοσφαιρικό forester (2.0 X).
Δεν έχω οδηγήσει πιο άνετο αυτοκίνητο και επιπλέον δεν είναι βάρκα.
Απίστευτες αναρτήσεις. -
Χμ... άλλη σκέψη: Skoda Superb???
-
Mεταχειρισμένο SUV μήπως;;;;;
Μaverick, Xtrail, Rav4, CRV, HRV, Tribute, SantaFe, Tuscon, Vitara, Freelander, Forester, Sportage..... -
....Ίσως κάτι σε μεγαλύτερη κατηγορία να μου κάνει τη δουλειά δηλαδή BMW ή Mercedes?...Τις μικρές W210 αν δε θέλεις να δώσεις πολλά χρήμματα (20-25Κ θα βρεις αρκετές πλέον) ή, αν δε σε πειράζουν τα περισσότερα κυβικά (2.8 )
W140 (25-30Κ). Μην τη φοβάσαι που είναι παλιότερη, είναι μακράν το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η ΜΒ.
Να ξέρεις οτι σχεδόν πάντα (και ειδικότερα στο μεταχειρισμένο) ότι πληρώνεις παίρνεις. -
O κουμπάρος μου έχει ο Mazda Tribute. Είναι μέσα στην πόλη
αξιοπρεπέστατο στις ανωμαλίες, από τα καλύτερα που έχω
συναντήσει. Σε αυτό συμβάλλουν και τα μεγάλα λάστιχα χωρίς
πολύ χαμηλό προφίλ. Συνάμα πολύ καλή ηχομόνωση. -
Ένας από τους λόγους που αποφεύγω το C5 είναι ότι έχω ακούσει και εγώ ότι τα citroen βγάζουν αρκετά προβλήματα (και από φίλο που είχε την xsara). Από την αλλη μεριά σκεφτόμουν για SUV αλλά διάβασα σε τεστ περιοδικού ότι γενικά κανένα SUV δεν έχει τη ποιότητα κύλισης και την άνεση που προσφέρει ένα καλό επιβατικό. Για τον φίλο D-Jet που πρότεινε Mercedes νομίζω ότι στα 25Κ υπάρχουν και καλές C180. A και μια παρατήρηση. Όταν πήγα εδώ Χαλκίδα που μένω να δω το C5 και ζήτησα test drive μου είπαν ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο και ότι θα με ειδοποιήσουν όταν βρούν από κάποιο αγοραστή. Από τότε πέρασαν 10 μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αυτό μάλλον λέει κάτι για την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες.
-->Ανεση - Άνεση - Άνεση<--