-
Σε ένα άρθρο σε περιοδικό είχα διαβάσει ότι εντός του 2011 πολλές εταιρίες θα φέρουν πλέον υγραεριοκίνητα τουλάχιστον στις γκάμες ως τα μικρομεσαία. Ήδη νομίζω επιτρέπεται η εισαγωγή τους.
Στις αρχές του καλοκαιριού μου το είχαν πει και στην Skoda.
Από τιμές δεν ξέρω όμως τι θα δούμε. -
Είχε γράψει και το autobild ακριβώς ποιες εκδόσεις θα εισάγει η PGA. Οταν το βρω θα τις γράψω. Και η Fiat έφερε στην Ελλάδα εργοστασιακά LPG.
-
Τελικα μετα απο εκτενες ψαξιμο/test drive κτλ, σημερα εγινε η παραγγελεια για ενα μαυρο Clio 1.2 tce, το οποιο θα παραλαβει τα καθηκοντα του σκλαβου πολης απο το γερασμενο corsa...
Υπαρχει λοιπον καποιος συνδεσμος για αξεσουαρ απο το νετ με καλυτερες τιμες απο αυτες του δικτυου?
-
Καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή!
-
Καλοτάξιδο καλόστριφτο και πολλά ασφαλή και χωρίς προβλήματα χιλιόμετρα εύχομαι
-
@VolvoZeus: Καλορίζικη και καλοτάξιδη η μούσα σου.
-
VolvoZeus καλοφόρετο
-
Ευχαριστω παιδια! Επιστροφη σε Ρενα μετα το Coupe του 2001...Ελπιζω η συμβιωση να ειναι οσο (σχεδον*) απροβληματιστη ηταν με το Coupe
*To σχεδον γιατι εκτος απο ενα θεματακι με το A/C τοτε που καλυφθηκε στην εγγυηση, κι μια μ@#%α με τα μπρατσα των υαλοκαθαριστηρων που ηταν αναποδα (ηταν δεξιοτιμονο) δεν ειχε ζητησει τιποτα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μέσα στους επόμενους μήνες η PGA θα εισάγει εκδόσεις με LPG εργοστασιακές.Σύμφωνα με το περιοδικό 4Τροχοί, τεύχος Δεκεμβρίου, τα μοντέλα της Renault που θα εισαχθούν με εργοστασιακές εκδόσεις που θα καίνε LPG είναι:
Scenic 1.6, Megane 1.6, Clio 1.2, Kangoo 1.6 -
Καλοριζικο και καλοταξιδο VolvoZeus..! Μαλλον εκανες την καλυτερη και ασφαλεστερη επιλογη και το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειναι απροβληματιστο και θα το καταευχαριστηθεις..
-
VolvoZeus καλορίζικο και να ανταπεξέλθει στα σκληρά του καθήκοντα για πολλά πολλά χρόνια.
-
Vovlozeus τελικα το πηρες καινουριο ε;
Καλοταξιδο και να εισαι καλα να το χαρεις...
Επαιξε καμια καλη προσφορα απο renault? -
@rafi ...Τελικα ειχες δικιο σχετικα με εκεινα τα μτχ...μου το επιβεβαιωσαν Μετα απο ολα αυτα λοιπον, παρολο που το f/l δεν μου αρεσει εμφανισιακα οσο το pro f/l πηγα σε καινουριο.
@bibendum
Ειχε δυο προγραμματα...ατοκη χρηματοδοτηση στην αρχικη τιμη (14900), ή εκπτωση 1300 ευρω σε περιπτωση εντοκου διακανονισμου/μετρητων. Επομενως επιλεγοντας το 2ο η τελικη τιμη μαζι με μεταλλικο (420) και πινακιδες/τελη (300) κοστισε 14300, με δωρα (κλασσικα) πισω αισθητηρες και συναγερμο...Σαν προσφορα ειχα βρει και καλυτερες (Peugeot) αλλα μετα τα test drive προτιμησα το συγκεκριμενο με το επιπλεον ατου των 1200cc ! Στο χρωμα μας τα χαλασανε λιγο, αφου αυτο που θελαμε δεν υπηρχε (μπλε/γκρι) και τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και γκρι..Παραγγελεια ηθελε 2-2.5 μηνες παραδοση, και με πληροφορησαν οτι τα dynamic που θα ερθουν θα εχουν εξοπλισμο πιο κοντα στο expression Αληθεια ή οχι εμεις δεν μπορουσαμε να περιμενουμε τοσο αφου θελαμε να διωξουμε το Corsa.@cosneo...ευχαριστω κι ελπιζω
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μέσα στους επόμενους μήνες η PGA θα εισάγει εκδόσεις με LPG εργοστασιακές.
Σύμφωνα με το περιοδικό 4Τροχοί, τεύχος Δεκεμβρίου, τα μοντέλα της Renault που θα εισαχθούν με εργοστασιακές εκδόσεις που θα καίνε LPG είναι:
Scenic 1.6, Megane 1.6, Clio 1.2, Kangoo 1.6Γι'αυτό δεν έβρισκα το σχετικό άρθρο? Εψαχνα σε πιο παλιά τεύχη των 4T/Autobild.
@Volvozeus: καλορίζικο,καλοτάξιδο το νέο Clio!
-
Καλοριζικο VolvoZeus!!!
Απορια: οι εκδοσεις που θα καινε lpg που θα το εχουν το ντεποζιτο για το υγραεριο?? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοριζικο VolvoZeus!!!
Απορια: οι εκδοσεις που θα καινε lpg που θα το εχουν το ντεποζιτο για το υγραεριο??Συνήθως πάει στην θέση της ρεζέρβας και μετά πας σε λύσεις τύπου 'κιτ επισκευής ελαστικού'
-
Ναι αλλα μηπως επειδη θα ειναι εργοστασιακο, το ντεποζιτο θα μπαινει καπου αλλου?? (π.χ. διπλα απο αυτο της βενζινης?)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ναι αλλα μηπως επειδη θα ειναι εργοστασιακο, το ντεποζιτο θα μπαινει καπου αλλου?? (π.χ. διπλα απο αυτο της βενζινης?)Μπα δεεεεεεεν .Απλά το στόμιο του ντεπόζιτου θα είναι δίπλα από αυτό της Βενζίνης.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλοριζικο VolvoZeus!!!
Απορια: οι εκδοσεις που θα καινε lpg που θα το εχουν το ντεποζιτο για το υγραεριο??Συνήθως πάει στην θέση της ρεζέρβας και μετά πας σε λύσεις τύπου 'κιτ επισκευής ελαστικού'
Αυτες ειναι aftermarket λυσεις...Ριξε μια ματια σε αυτο το pdf για τις διαφοροποιησεις της εκδοσης FlexiFuel σε σχεση με την απλη για τα S40/V50...Χρησιμοποιουν την ιδια δεξαμενη, αλλα με διαφορετικη αντλια κτλ...κατι παρομοιο φανταζομαι θα ισχυει και στην Renault.
Γραψε λαθος....τωρα ειδα συνειδητοποιησα οτι μιλαμε για LPG....παρομοια ειναι η εκδοση TriFuel (E85, LPG και βενζινη) και MultiFuel (E85, CNG, biogas και βενζινη), και δεν εχω ιδεα για περαιτερω λεπτομερειες
-
RENAULT FORUM