-
-
-
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Στο 5 GT, στο Twingo ή στο οδηγό Jason Plato που στο παρελθόν έχει τιμήσει πολλές φορές την RENAULT; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Στο 5 GT, στο Twingo ή στο οδηγό Jason Plato που στο παρελθόν έχει τιμήσει πολλές φορές την RENAULT;Μάλλον εννοεί ότι είναι λίγο άκυρη η σύγκριση.
(εμένα μια χαρά μου φαίνεται πάντως) -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Στο 5 GT, στο Twingo ή στο οδηγό Jason Plato που στο παρελθόν έχει τιμήσει πολλές φορές την RENAULT;Στο ότι είναι δυο διαφορετικές γενιές αυτοκινήτων και ουσιαστικά το shootout που κάνουν είναι άτοπο, γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις παλιό-νέο. Αλλά αυτοί το κάνουν για την πλάκα τους και μου αρέσει πολύ. Τι σε χάλασε σε αυτό που είπα? Χιούμορ κάνουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Στο 5 GT, στο Twingo ή στο οδηγό Jason Plato που στο παρελθόν έχει τιμήσει πολλές φορές την RENAULT;Στο ότι είναι δυο διαφορετικές γενιές αυτοκινήτων και ουσιαστικά το shootout που κάνουν είναι άτοπο, γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις παλιό-νέο. Αλλά αυτοί το κάνουν για την πλάκα τους και μου αρέσει πολύ. Τι σε χάλασε σε αυτό που είπα? Χιούμορ κάνουμε.
Ο Θοδωρης μισει τα Ρενο ,ειδικα τα 5αρια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Στο 5 GT, στο Twingo ή στο οδηγό Jason Plato που στο παρελθόν έχει τιμήσει πολλές φορές την RENAULT;Μάλλον εννοεί ότι είναι λίγο άκυρη η σύγκριση.
(εμένα μια χαρά μου φαίνεται πάντως)+1 Orestisren. Αυτό εννοούσα.
Γενικά μιλώντας (δεν αναφέρομαι σε εσένα Orestisren), δεν κατάλαβα δηλαδή, θα πρέπει να απολογούμαι για τα βίντεο που ανεβάζω και μου αρέσουν? Απαγορεύεται να τα σχολιάζω? Ή μήπως δεν θα πρέπει να μιλάω καθόλου σε αυτό το τόπικ?
Υπάρχει και η ignore list, αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω σε κάποιους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Ο Θοδωρης μισει τα Ρενο ,ειδικα τα 5αρια
Συγνώμη BILL33, δεν είδα αυτά που έγραψες.
Αλλά έκανα πλάκα, δεν χρειάζεται να απολογούμαι.
-
Στο τελος τι ειπε για το Golf GTI;Δεν καταλαβα...(Τα Αγγλικα μου ειναι επιεικως χαλια... )
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
(εμένα μια χαρά μου φαίνεται πάντως)+1 Orestisren. Αυτό εννοούσα.
Γενικά μιλώντας (δεν αναφέρομαι σε εσένα Orestisren), δεν κατάλαβα δηλαδή, θα πρέπει να απολογούμαι για τα βίντεο που ανεβάζω και μου αρέσουν? Απαγορεύεται να τα σχολιάζω? Ή μήπως δεν θα πρέπει να μιλάω καθόλου σε αυτό το τόπικ?
Υπάρχει και η ignore list, αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω σε κάποιους.
Μην αρπαζεστε βρε παιδια με το παραμικρο.Ηρεμα.
( και για να μην παρεξηγηθει το προηγουμενο σχολιο μου ο Θοδωρης ειναι κατοχος 5GT και αριστος γνωστης των Ρενο,πολλες φορες εχει βοηθησει κατοχους με συμβουλες που δεν ειναι ευκολα γνωστες στους πολλους) -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Στο τελος τι ειπε για το Golf GTI;Δεν καταλαβα...(Τα Αγγλικα μου ειναι επιεικως χαλια... )Ναι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στο τελος τι ειπε για το Golf GTI;Δεν καταλαβα...(Τα Αγγλικα μου ειναι επιεικως χαλια... )
Ναι.
Δηλαδη;
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι.
Αίσχος στο Renaultτοπικό να αναφέρονται μοντέλα χρέπια την στιγμή που υπάρχει Renault Megane RS
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Που το πουλάνε αυτό
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η 'καφρίλα' που κολλάει;
Δεν μπορούσα να καταλάβω την 'καφρίλα'.
Κατά την γνώμη μου η δοκιμή στέκει γιατί αποδεικνύει την πρόοδο των αυτοκινήτων στην πορεία του χρόνου.
Ο Plato δεν έβαλε τυχαία το 5GT στο συγκριτικό με το Twingo. Το 5GT στην εποχή του ήταν από τα ελάχιστα αυτοκίνητα παραγωγής που μπορούσε να αγοράσει ο καθένας και μπορούσε να έχει επίδοση από 0-1000 μέτρα σε κάτω από 30 sec που είναι το όριο για να πεις ό,τι ένα αυτοκίνητο είναι σχετικά γρήγορο. Την επίδοση αυτή την εποχή εκείνη πετύχαιναν super cars από BMW M3 και πάνω, ενώ ακόμα και σήμερα είναι μια επίδοση που δε την καταφέρνει το καθένα αυτοκίνητο, είναι δε η επίδοση που μπορεί να δείξει τα πάντα (σχεδόν) για ένα αυτοκίνητο στο θέμα επιδόσεις, αφού αποδεικνύει την υποδύναμη του αυτοκινήτου, την σωστή κλιμάκωση του σασμαν και την σωστή τελικά σχέση στο διαφορικό.
Οπότε ο Plato θέλει να δείξει πως ένα αυτοκίνητο που δεν έχει σήμερα το sport set up που είχε τότε το GT και που δεν το ευννοεί ούτε η σχέση βάρους/ιπποδύναμη κερδίζει στην μονομαχία.
Έτσι εγώ το βλέπω και δεν μου φαίνεται άτοπη η μονομαχία. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι.
Αίσχος στο Renaultτοπικό να αναφέρονται μοντέλα χρέπια την στιγμή που υπάρχει Renault Megane RS
Μαζι σου, αλλα ειπε καλο ή κακο για το Γκολφ;;;
-
Εμενα το αγαπημενο μου βιντεο απο fifth gear ειναι αυτο..
προσεξτε στο 3,42 εως 3.48
ποιος μπορει να την πει σε τετοιο οδηγο με τετοιο αυτοκινητο..???????
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εμενα το αγαπημενο μου βιντεο απο fifth gear ειναι αυτο..https://www.youtube.com/watch?v=CN4jHH9rXeU
βάζεις μέσα στο youtube τον κωδικό μετά το ίσον που αναγράφεται στον σύνδεσμοπροσεξτε στο 3,42 εως 3.48
ποιος μπορει να την πει σε τετοιο οδηγο με τετοιο αυτοκινητο..???????
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι.
Δηλαδη;
Λέει για 5 , ότι πρέπει να δώσεις 3000 λίρες για να βρεις κάποιο σε αξιοπρεπή κατάσταση και φέρνει σε σύγκριση το Golf, αλλά στο τέλος λέει ότι το 5 είναι πιο cool.
RENAULT FORUM