-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
2012 Renault Megane Facelift
Ακόμα κι αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την επόμενη γενιά του Renault Megane, το περιοδικό AutoPlus έχει καταλήξει στο επόμενο μοντέλο του αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται το 2012.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/2012-renault-megane-facelift.htmlΧριστέ μου τι είναι αυτό το έκτρωμα.Είναι για .Τελικά ο αυτός ο μάπας από την Mazda θα καταστρέψει τα πανέμορφα αυτοκίνητα της εταιρείας.Ελέος .
τα παρά λες....
Λοιπον αν θέλουν να κάνουν Facelift μπορούν να αλλάξουν το πίσω μερος του Hatch.Το αυτοκινητο είναι άριστο και πανεμορφο δεν χρειάζεται αλλαγες.Αφού είναι κατα την γνώμη μου στα 3 ομορφότερα της κατηγορίας.Μάλλον παλεύουν να το κάνουν ένα από τα πιο άσχημα.
-
μου θυμίζει λίγο ... την μάσκα του Ζωρό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ακόμα κι αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την επόμενη γενιά του Renault Megane, το περιοδικό AutoPlus έχει καταλήξει στο επόμενο μοντέλο του αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται το 2012.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/2012-renault-megane-facelift.htmlΧριστέ μου τι είναι αυτό το έκτρωμα.Είναι για .Τελικά ο αυτός ο μάπας από την Mazda θα καταστρέψει τα πανέμορφα αυτοκίνητα της εταιρείας.Ελέος .
τα παρά λες....
Λοιπον αν θέλουν να κάνουν Facelift μπορούν να αλλάξουν το πίσω μερος του Hatch.Το αυτοκινητο είναι άριστο και πανεμορφο δεν χρειάζεται αλλαγες.Αφού είναι κατα την γνώμη μου στα 3 ομορφότερα της κατηγορίας.Μάλλον παλεύουν να το κάνουν ένα από τα πιο άσχημα.
Αυτά είναι κάποια σχέδια περιοδικού... περίμενε να δούμε την τελική του μορφή...αν και είναι νωρίς ακόμα.
-
Renault Clio RS Gordini roadtest
Youtube Video -
Σε σχέση με την υπάρχουσα 'μούρη' στο 5θυρο, την βρίσκω μοντέρνα και όμορφη.
Από εκεί και πέρα η πρόσοψη του Desir καλύτερα να μείνει στην μελλοντική Alpine και όχι σε όλη την οικογένεια απο το Twingo μέρχι το ... Master!
Σε 'αλλους' τις κοροιδευουμε αυτές τις 'τακτικές' οικογενειακής ομοιότητας! -
Best Selling Cars τον Ιούλιο στην Ευρώπη
Place Model Number of units Sold
1 Volkswagen Golf 37.032
2 Volkswagen Polo 30.110
3 Ford Fiesta 28.966
4 Renault Clio 23.453
5 Renault Megane 23.144
6 Peugeot 207 22.558
7 Opel Corsa 21.802
8 Opel Astra 21.273
9 Nissan Qashqai 20.510
10 Ford Focus 19.764
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/best-selling-cars.html -
Και στην Ελλάδα, ας όψεται η PGA...
-
Best Selling Cars τον Ιούλιο στην Ευρώπη
Place Model Number of units Sold
1 Volkswagen Golf 37.032
2 Volkswagen Polo 30.110
3 Ford Fiesta 28.966
4 Renault Clio 23.453
5 Renault Megane 23.144
6 Peugeot 207 22.558
7 Opel Corsa 21.802
8 Opel Astra 21.273
9 Nissan Qashqai 20.510
10 Ford Focus 19.764
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/best-selling-cars.htmlβλεπω οτι τα VW ειναι σταθερα πρωτα σε πωλησεις !
-
Κι αυτό εξηγείται. Καλώς ή κακώς, για τον μέσο αγοραστή αυτοκινήτου το brand volkswagen είναι συνώνυμο της έννοιας αυτοκίνητο... Άσε που στην Ευρώπη παίζει κατά πλειοψηφία το diesel, όπου η volkswagen έχει αρκετά πλούσια γκάμα...
-
Τις πρώτες θέσεις τις είχε μια 10ετία η Renault στην ευρώπη οπότε δεν προκαλούν εντύπωση.
H vw 3-4 χρόνια έχει καπαρώσει τις πρώτες θέσεις.Νομίζω οι TSi και το DSG της έχουν δώσει ώθηση.
Οσο για τα diesel νομίζω ότι η Renault είναι μπροστά και σε γκάμα και σε πωλήσεις.
Και μάλλον ακολουθούν οι psa και group Fiat.
Η VW δεν είναι τόσο ισχυρή στα diesel στην ευρώπη νομίζω. Οι πωλήσεις της στη Γερμανία κυρίως πρέπει να την ξελασπώνουν στα diesel. -
ξεχνατε το πολυ βασικο, οτι οπως η renault εχει σαν βασικο κορμο στις ευρωπαικες πωλήσεις τη Γαλλια που ειναι τεραστια αγορα, ετσι και η vw εχει αντιστοιχα τη Γερμανια, οπου στις mainstream κατηγοριες η vw κατεχει το πιο μεγαλο μεριδιο μακραν γιατι opel/ford σνομπαρονται απο τους ιδιους τους γερμανους, και οτι η γερμανικη αγορα αυτοκινητου ειναι μακραν η πιο μεγαλη απο ολες...
αλλο ειναι να κατεχεις το 25% της γερμανικης αγορας και αλλο το 25% της γαλλικης..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ξεχνατε το πολυ βασικο, οτι οπως η renault εχει σαν βασικο κορμο στις ευρωπαικες πωλήσεις τη Γαλλια που ειναι τεραστια αγορα, ετσι και η vw εχει αντιστοιχα τη Γερμανια, οπου στις mainstream κατηγοριες η vw κατεχει το πιο μεγαλο μεριδιο μακραν γιατι opel/ford σνομπαρονται απο τους ιδιους τους γερμανους, και οτι η γερμανικη αγορα αυτοκινητου ειναι μακραν η πιο μεγαλη απο ολες...αλλο ειναι να κατεχεις το 25% της γερμανικης αγορας και αλλο το 25% της γαλλικης..
Για το 2009 η Renault πούλησε στην Γαλλία 687,978 οχήματα με 26.0% μερίδιο αγοράς.η επομένη χώρα με την περισσότερες πωλήσεις για την Renault ήταν η Γερμανία 240,153 οχήματα και 6.0% μερίδιο αγοράς. αυτό δείχνει πόσο σημαντική αγορά είναι η Γαλλική αλλά και η Γερμανική για την Renault.
-
Έχει κανείς εδώ το Kangoo 4X4?
Εννοώ το προηγούμενης γενιάς:
ή το facelift.
Φαντάζομαι δεν είναι και ότι πιο δημοφιλές αλλά για κυρίως εκδρομική χρήση μοιάζει ιδανικό, πιο πολύ θα με ενδιέφερε να ακούσω -αν υπάρχουν- εντυπώσεις κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας/συντήρησης.
Στην αγορά βλέπω οι τιμές τους κυμαίνονται ~7-10χιλ, ίσως και χαμηλότερα με κάποια παζάρια. Αρκετά υψηλές αν σκεφτεί κανείς πως έκανε 20χιλ καινούριο.
-
Τόσο ωραίο αμάξι κρατάει τη τιμή του.
-
Για τη εποχή του μια χαρά αμαξάκι ήταν...
πάντως εγώ στη θέση σου θα βάζα άλλα 3 χιλιάρικα και θα πέρνα το Duster... -
Για 4κίνητο Duster δεν θέλεις 3 αλλά 8+ χιλιάρικα. Εκτός αυτού το Duster είναι μεν καινούριο αλλά δεν έχει ούτε τους χώρους ούτε την σχεδίαση του kangoo.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για 4κίνητο Duster δεν θέλεις 3 αλλά 8+ χιλιάρικα. Εκτός αυτού το Duster είναι μεν καινούριο αλλά δεν έχει ούτε τους χώρους ούτε την σχεδίαση του kangoo.Λογικό (για τους χώρους)... Το Kangoo ήταν ΚΑΙ επαγγελματικό άλλωστε ...
Αφού Kangoo, γιατί τετρακίνητο; Κάποιο από τα μπροστοκίνητα f.l. 1.6 δεν σου κάνει ; -
Τις ιδιότητες του απλού kangoo τις βρίσκεις και αλλού (σε ένα SW πχ), το τετρακίνητο όμως έχει πρακτικά μοναδικές δυνατότητες. Για να βρεί κανείς τον συνδυασμό χώρων και τετρακίνησης θα πρέπει να δώσει πολύ περισσότερα και εκτός αυτού μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο συνολικά από κάθε άποψη (και σχεδιαστικά), πράγμα που μπορώ να πω για λίγα αυτοκίνητα.
Δεν είμαι έτοιμος να το πάρω, απλώς το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο, γι'αυτό θα με ενδιέφεραν γνώμες όσων έχουν εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχει κανείς εδώ το Kangoo 4X4?Εννοώ το προηγούμενης γενιάς:
ή το facelift.
Φαντάζομαι δεν είναι και ότι πιο δημοφιλές αλλά για κυρίως εκδρομική χρήση μοιάζει ιδανικό, πιο πολύ θα με ενδιέφερε να ακούσω -αν υπάρχουν- εντυπώσεις κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας/συντήρησης.
Στην αγορά βλέπω οι τιμές τους κυμαίνονται ~7-10χιλ, ίσως και χαμηλότερα με κάποια παζάρια. Αρκετά υψηλές αν σκεφτεί κανείς πως έκανε 20χιλ καινούριο.
Λοιπον ενα φεγγαρι το ειχα ως εταιρικο , απο εξοδα συντήρησης μονο λαδακι και μπουζι μου ζητησε , κατα αλλα μιας και εχει καροτσα και χώρoυς πισω το ειχα μετατρεψει σε μαμηστρονα
Ειναι πολυ kinky , ειδικα εκει στο μεταλλικό πλεγμα μπορεις να κανεις και να δεσεις πολλα πραγματα και η καροτσα του ανετα χωραει 2πλο στρωμα Αν θες κι'αλλες πληροφορίες στειλε ΠΜ -
Με κάλυψες
RENAULT FORUM