-
Οι συνεργασιες της Renault-Nissan Alliance
Η Renault-Nissan Alliance αναπτύσσει συνεχώς νέες συνεργασίες για την ηλεκτρική κινητικότητα. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχει υπογράψει συμφωνίες με τις εθνικές κυβερνήσεις,της τοπικές αρχές ή ιδιωτικές επιχειρήσεις, και της εταιρείες με τους ηλεκτρικούς προμηθευτές.
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά ανά τον κόσμο:http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/renault-nissan-alliance.html -
το τελευταιο drive εχει δοκιμη 5 σουπερ μινι, μεταξυ αυτων και το clio 1,2TCe
το ενα σκελος της δοκιμης λοιπον περιελαμβανε μετρηση της καταναλωσης καυσίμου σε ιδιες συνθηκες με τα υπολοιπα αυτοκίνητα και το clio εβγαλε σε 6,5lt ελαχιστη, και 7,2lt σε 'σβελτη οδηγηση', νουμμερα που τα επιβεβαιωνω και με το παραπανω εχοντας κανει 20.000χλμ με το συγκεκριμενο αυτοκινητο...
γιατι τα λεω ολα αυτα..?
διοτι επι 2 χρονια και πλεον που εγινε απο τους 4Τ το πρωτο τεστ του clio TCe παντα φροντιζαν να επισημαινουν την πολυ μεγαλη και καλα καταναλωση που ειχε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (γυρω στα 10,5lt το μετραγανε) και το επισημαινανε μαλιστα στα αρνητικα του αυτοκινητου, και συνυπολογιζοντας οτι ποτε δεν αναφερθηκαν ουσιαστικα στην κορυφαια οδικη συμπεριφορα του, λεγοντας μονο το κλισε, για κρατημα και ανεση, του ριξανε ενα μεγαλοπρεπες χαντακωμα, μηδενιζοντας τα πλεονεκτηματα του (μη μιλησω για ποιοτητα εσωτερικου)..... συγχαρητηρια στο 'αγαπημενο' μας περιοδικο... εδω και καιρο για εμπιστη γνωμη μονο drive
-
Το εργοστάσιο Flins έφτασε τα 17.000.000 αυτοκίνητα
Στο εργοστάσιο Pierre Lefaucheux στο Flins-Aubergenville, παράχθηκε το 17.000.000ος όχημα στις 13 Ιουλίου του 2010 στις 11:30 AM. Το αυτοκίνητο ήταν χρώματος Platinum Grey πεντάθυρο Νέο Renault Clio 1.2 16V dynamique 75 eco ² για την ιταλική αγορά.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/flins-17000000.html -
Κ εμείς στην οικογένεια ίδιες τιμές κατανάλωσης με το drive έχουμε στο clio. Πραγματικά οι τιμές των 4Τ είναι τραβηγμένες και πολύ.
-
Ναι διότι ο καθένας ανεκδιήγητος συντάκτης φροντίζει να οδηγεί με το πόδι στο πάτωμα -και να βγάζει έτσι 'επιστημονικά' συμπεράσματα περί κατανάλωσης... Λες και έτσι πηγαίνει ο μέσος οδηγός (τον οποίο βέβαια οι περισσότεροι συντάκτες στα περιοδικά φροντίζουν να λοιδωρούν γιατί δεν παίζει το ραλλίστα στην καθημερινή του οδήγηση...)
-
+1
Ειναι τοσο τρομπες που διαβαζεις δοκιμη για μικρο αυτοκινητο πολης π.χ i10 vs pixo και γραφουν στο κειμενο οτι το αμαξι στο οριο εμφανίζεται υποστροφικο και οτι δεν εχει κοφτερο τιμονι, αμεσοτητα στις αντιδρασεις, fun to drive χαρακτηρα και αλλες τετοιες π@π@ριες , λες και αυτος που θα παρει ενα μικρο αμαξι πολης θα το αγορασει για να πηγαινει με τις παντες , να κανει κολλιδια και μπασιματα στις στροφες ή εχω δει σε δοκιμη του mazda 2 να γραφουν οτι τα φρενα μετα την 10η φορα τσαρουχωματος απο τα 80 km/h κουραζωνται , το πεταλ μαλακωνει και η αποσταση ακινητοποιησης αυξανεται αρα να ενα μειον του αυτοκινητου
βρε π@π@ρα ποιος θα παρει ενα mazda 2 και θα κανει τετοια συνεχόμενη και βαρια χρηση στα φρενα και για ποιο λογο ????? -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
+1
Ειναι τοσο τρομπες που διαβαζεις δοκιμη για μικρο αυτοκινητο πολης π.χ i10 vs pixo και γραφουν στο κειμενο οτι το αμαξι στο οριο εμφανίζεται υποστροφικο και οτι δεν εχει κοφτερο τιμονι, αμεσοτητα στις αντιδρασεις, fun to drive χαρακτηρα και αλλες τετοιες π@π@ριες , λες και αυτος που θα παρει ενα μικρο αμαξι πολης θα το αγορασει για να πηγαινει με τις παντες , να κανει κολλιδια και μπασιματα στις στροφες ή εχω δει σε δοκιμη του mazda 2 να γραφουν οτι τα φρενα μετα την 10η φορα τσαρουχωματος απο τα 80 km/h κουραζωνται , το πεταλ μαλακωνει και η αποσταση ακινητοποιησης αυξανεται αρα να ενα μειον του αυτοκινητου
βρε π@π@ρα ποιος θα παρει ενα mazda 2 και θα κανει τετοια συνεχόμενη και βαρια χρηση στα φρενα και για ποιο λογο ?????Ο πιτσιρικάς που θέλει ένα κάπως στριφτερό αμαξάκι Γιώργο. Εμέις στα 18 μας κάτι τέτοιο δεν θέλαμε;
-
Η Renault- Nissan προσλαμβάνει πρώην επικεφαλή της Toyota Αμερικής ως σύμβουλος Τύπου
Η Renault SA,και η Nissan Motor Co προσέλαβαν τον Jim Press, πρώην επικεφαλής της Toyota Motor Corp 's Αμερικής,ως σύμβουλος για της παγκόσμιες πωλήσεις και το μάρκετινγκ.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/renault-nissan-toyota.html -
300.000 κιβώτιο ταχυτήτων παράχθηκαν στη Ρουμανία
Στο εργοστάσιο στο Πιτέστι στην Ρουμανία της Dacia, παράχθηκε το νούμερο 300.000 κιβώτιο TL ένα χειροκίνητο 6 ταχυτήτων την 1η Ιουλίου 2010. Το κιβώτιο τοποθετείται σε πολλά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και του Dacia Duster. Η Renault επίσης παράγει τα εν λόγω κιβώτια και στη Σεβίλλη της Ισπανίας.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/300000.html -
Vasilli νομιζω οτι ειναι λιγο ακομψο αυτο που κανεις που βαζεις συνεχως οτι νεα δημοσιευση υπαρχει στο αξιολογο blog...
Εξαλλου τα περισσοτερα διοικητικα και παρομοια θεματα δεν νομιζω να ενδιαφερουν τους περισσοτερους απο μας. Εξαλλου τωρα το blog εχει γινει γνωστο και οποιος ενδιαφερεται το επισκεπτεται.Σιγουρα οποιο νεο εχεις για νεα μοντελα, νεες τεχνολογιες για καποιες προσφορες ειναι ευπροσδεκτα
Συγγνωμη αν ο τροπος μου ειναι λιγο αποτομος αλλα εκφραζω την αποψη μου...
-
Νομίζω ότι δεν ενοχλώ κανέναν με αυτό που κάνω και το κάνω σαν χόμπι. οποίος δεν ενδιαφέρεται το προσπέρνα και δεν μπαίνει καθόλου.δεν αναγκάζω κανέναν να μπει. εξάλλου ένα φόρουμ είναι τρόπος έκφρασής. εγώ προσπαθώ να ενημερώνω τους φίλους της Renault και δεν έχω κανένα όφελος.και από την άλλη δεν μπορώ να κατηγοριοποιο τα νέα. βάζω αυτά που πιστεύω ενδιαφέρουν.
-
καλα κανεις...συνεχισε..εξαλλου ολοι το χομπι μας κανουμε εδω μεσα...sorry...
Απλα αν θες κανε και κανα σχολιο να κανουμε και διαλογο...
-
ok.δεν κρατάω κακίες. η κριτική ότι και να είναι, είναι καλοδεχούμενη. και να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσω και τα σχόλια απλά είμαι λίγο καινούργιος στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Νομίζω ότι δεν ενοχλώ κανέναν με αυτό που κάνω...OK, ενοχλητικό δεν το λες... ακόμα...
Αλλά, να, μπαίνω στο Forum (παράδειγμα) και βλέπω ότι το εικονίδιο του Renault Forum είναι κόκκινο, δηλ. κάποιος έχει ποστάρει κάτι καινούριο. Μπαίνω να δω τι είναι αυτό... Ε, ξενερώνω λίγο που διαβάζω για το 300.000στό κιβώτιο στη Ρουμανία κλπ. Δώσε στο λαό ..κρέας! Αλλά γούστα είναι αυτά θα μου πεις.Πρόταση:
Συγκέντρωσε αν θέλεις 3-4 ειδήσεις της ίδιας μέρας σε κοινό post, ώστε να μην μοιάζουν αποσπασματικές ή να μην διακόπουν ενδεχόμενη αλληλουχία απόψεων των μελών πάνω σε συγκεκριμένο θέμα.
Καλωσήλθες στο forum. -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
ok.δεν κρατάω κακίες. η κριτική ότι και να είναι, είναι καλοδεχούμενη. και να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσω και τα σχόλια απλά είμαι λίγο καινούργιος στο φόρουμ.Κατανταει κουραστικο ομως να διαβαζεις 10 ποστ που να εχουν μια ειδηση (ποσους τους ενδιαφερει ποσα κιβωτια παρηχθησαν στην Ρουμανια ή ποιος θα ειναι ο νεος συμβουλος τυπου; ) των δυο γραμμων το καθενα ενω θα μπορουσες να τα βαλεις ολα σε ενα ποστ.
-
ok.θα κάνω αλλαγές... οπότε και αν υπάρχουν νέα θα τα βάζω όλα σε ένα ποστ.
-
-
Πολύ αξιόλογο blog, μπράβο
-
Η Renault γιορταζει 30 χρονια για το R5 Turbo...
http://www.autojunk.nl/2010/07/30-jaar- ... compilatie
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η Renault γιορταζει 30 χρονια για το R5 Turbo...http://www.autojunk.nl/2010/07/30-jaar- ... compilatie
Να τα βλέπουν αυτά κάτι περίεργοι που είναι θιασώτες κάτι εταιριών που απότελούν αποτέλεσμα προπαγάνδας και έχουν το θράσος να μας λένε ότι η φοβερή αυτή μάρκα έχει ιστορία που δεν έχει η Renault.
RENAULT FORUM