-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αν προλάβω να κάνω μερικές δουλειές στο αυτοκίνητο .. θα είμαι εκεί ... βρέχει δε βρέχειαυτό το.. 'μερικές δουλειές'... είναι απειλή ή υπόσχεση?
-
Tίποτα απο τα 2 , απλώς συντήρηση ρουτίνας (μπιλιοφόρος - ρουλεμάν - βάσεις μηχανής)
Για τα υπόλοιπα με το νέο χρόνο
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
:lol:
Tίποτα απο τα 2 , απλώς συντήρηση ρουτίνας (μπιλιοφόρος - ρουλεμάν - βάσεις μηχανής)Για τα υπόλοιπα με το νέο χρόνο
Τυπικά όταν έχει δύο κλαμπ, μπορούμε και εμείς να βάλουμε αμάξι??
-
Φυσικά, είναι ελεύθερη μέρα.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Την Κυριακή αυτή θα έχει trackday το Club Focus.Αν τα βολέψω με το διάβασμα, θα πάω. Όποιος θέλει να έρθει για βόλτα, ας ποστάρει εδώ...
Clubford παρακαλώ....
Είναι ανεπίσημο παιδιά, πάμε ιδιωτικά όχι σαν club.
ΥΓ. Να τα βολέψεις, να τα βολέψεις.
-
Αυτή την Κυριακή θα είμαι σε πίστα αλλά όχι των Μεγάρων, λίγο πιο κάτω
Στηυν επιστροφή θα σταματήσω να δώ αν είσται ακόμη εκεί.
Καλά να περάσετε. -
Ααααααα,
αυτή τη φορά δε θα έρθω. Μόλις έβαλα καινούργια λάστιχα
-
Έλα κι ας μην μπεις...
-
Έλα κι ας μην μπεις...Καλό ακου και ένα με τον Τοτό τώρα!!!
-
Έλα κι ας μην μπεις...... στην αίθουσα.
-
Πω πω πω!!! Τι είστε εσείς βρε, δεν αφήνετε κανένα να αγιάσει.
-
Έλα ρε σεις, τόσο δύσκολο είναι; Εγώ ας πούμε πάω απλώς για να χαζέψω λίγο και θα την κάνω σχετικά νωρίς
-
Μη σου μπουν τίποτα ιδέες εσένα . Αποταμίευση είπαμε! Άσε που δεν έχεις καθόλου λάστιχα. Άντε γιατί σε παρασέρνουν μικρό παιδί
ΥΓ. Για αυτό το σηκώνεις στις 2 ρόδες; Για να μη φθείρεις τα λάστιχα; -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έλα κι ας μην μπεις...
Καλό ακου και ένα με τον Τοτό τώρα!!!
καλό, όντως
Δεν μπορώ έχω δουλειές, επισκέψεις κλπ άχαρα πράγματα
-
Έλα κι ας μην μπεις...Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 0930.
Αυτύη τη φορά θα προσπαθήσω για να σπάσω το χρόνο με το 205 μου αν και με φαγωμένα λάστιχα... Τώρα είναι χειμώνας. Το 205 αποδίδει πολύ καλύτερα τώρα με τα κρύα!!
Αρκεί να μην τα παίξει το κιβώτιο γιατί η 2α κάπως ακούγεται,...
Αυτή μάλλον είναι η τελευταία του 205 με το 1,3 μοτέρ -
Έτσι μπράβο. Όχι σα μερικούς-μερικούς που θα σηκωθούν από τα χαράματα για να πάνε για........... καφέ στην Πολιτεία .
-
-
-
Καλά θα πρέπει να περάσατε. Πολλές Μπέμπες να πηγαίνουν με το πλάι (μπράβο Pad), πολλά αμαξάκια, πολλά ΜΧ (κίτρινη κάρτα Pad, πού είναι φωτογραφίες τους με το πλάι;), άλλη μία όμορφη μέρα κύλισε στα Μέγαρα.
ΥΓ. Θα παρακαλέσω μερικούς-μερικούς που προτιμούν τον ζεστό καφέ από την πίστα, να μην πετάγονται . -
Επίσκεψη στα Μέγαρα στις 11/12/2005