-
Μία από τα ίδια, 17 Ιανουαρίου έφυγαν από Κίνα.
-
Και σε εμένα 5-6 δέματα από eBay από το Νοέμβριο και μετά με tracking nbr η χωρίς δεν έχουν φτάσει ποτέ σπίτι...
Παλιά μέσα σε 20 με 30 ημέρες από Κίνα έφταναν όλα χωρίς προβλήματα....
Φτηνά πραγματακια βέβαια έχω πάρει refund σε όλα μέχρι τώρα από PayPal... αλλά πλέον η κατάσταση είναι απελπιστική...να περιμένεις 2 μήνες για κάτι στο τέλος να μην έρχεται και το ξανά παραγγέλνεις....Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
-
Έχουν αργίες λόγω αρχής του έτους εκεί
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σωστό και αυτό. Μπήκαν στην χρονιά του γουρουνιού... εεεε σόρυ, του χοίρου ήθελα να πω...
-
Μπήκα πριν στο eBay να δω εκτιμώμενη παράδοση σε αυτά που έχω παραγγείλει και στην μια αναφέρει από 27/1 μέχρι 8/3 με ημερομηνία παραγγελίας 14/1 και η άλλη από 11/2 μέχρι 22/3 με ημερομηνία παραγγελίας 21/1.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εγώ χθες έπρεπε ήδη να είχα παραλάβει μία παραγγελία. Προχθές είχα στείλει ένα μήνυμα στον Κινέζο, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Την άλλη βδομάδα περιμένω την δεύτερη παραγγελία και αρχές Μαρτίου την τρίτη.
Νομίζω ότι δεν φταίνε οι πωλητές. Κάτι παίζει με την διακίνηση και τις αργίες που έχουν.
Επίσης αύριο θεωρητικά θα παραλάβω με UPS φακελάκι από Αμερική. Αυτή η παραγγελία με έχει αγχώσει πάρα πολύ. Έψαχνα σε όλο το πλανήτη για να βρω δύο συγκεκριμένα καπάκια και τα βρήκα μόνο σε ένα μαγαζί στο Οχάιο που τους είχαν ξεμείνει.
-
Τελικά με πήραν από το ταχυδρομείο σήμερα για να παραλάβω την πρώτη παραγγελία.
Έχω την εντύπωση ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον φόρτο εργασιών του τελωνείου στο ΒενιζέλοςSent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Πριν λίγο ο Κινέζος μου έστειλε μήνυμα και μου λέει να αναζητήσω το δέμα στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ.
Τι να πω όμως στα ΕΛΤΑ; Δέχονται το Κινέζικο tracking number;
Στην αναζήτηση των αντικειμένων στο site των ΕΛΤΑ δεν εντοπίζει κάποιο αντικείμενο.
https://www.elta.gr/el-gr/εν% ... CF%85.aspx -
Πάρε στα ΕΛΤΑ για να σου δώσουν το ελληνικό tracking number
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μόλις μίλησα με το κέντρο υποστήριξης των ΕΛΤΑ.
Το μόνο που μου είπαν είναι ότι τα κινέζικα truckings numbers στην Ελλάδα αναγνωρίζονται ως απλά αντικείμενα και απλά πάνε στο ταχυδρομείο της περιοχής διαμονής. Δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού και ανεύρεσης.Μου είπε να πιάσω 'φιλίες' με τον ταχυδρόμο ... και να τον ρωτάω καθημερινά αν έχει γράμμα για μένα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσης αύριο θεωρητικά θα παραλάβω με UPS φακελάκι από Αμερική. Αυτή η παραγγελία με έχει αγχώσει πάρα πολύ. Έψαχνα σε όλο το πλανήτη για να βρω δύο συγκεκριμένα καπάκια και τα βρήκα μόνο σε ένα μαγαζί στο Οχάιο που τους είχαν ξεμείνει.
Αύριο περίμενα και πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο διανομέας να μου πει ότι έχει το πακέτο μου έξω από την εργασία μου.
Ευτυχώς που είχε τηλέφωνο στο πακέτο!!!!!Αν δεν απαντούσα στο κινητό, θα έφευγε... Ευτυχώς το σώσαμε!...
-
Αγόρασα κάτι από ebay που δεν ήρθε ποτέ. Πήγα στο paypal να κάνω ακύρωση, λέει πήγαινε στο ebay. Πάω στο ebay, ανοίγω case. Λέει πρέπει να του στείλεις πρώτα μήνυμα. Του στέλνω, με γράφει.
Έχουν περάσει τώρα 15 μέρες και δεν μου βγάζει την επιλογή να παρέμβει το ebay. Τι διάολο συμβαίνει; Δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το ebay; -
Το τελευταίο 3μηνο 4 παραγγελίες δεν μου ήρθαν. Ήταν του 1 ή 2€ και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω...
Από την εφαρμογή στις purchases φεύγουν οι παραγγελίες μου λίγο μετά την estimated dates χωρίς όμως να μου έχουν έρθει και έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι... -
Και σε μένα δεν ήρθε μία παραγγελία. Θεωρητικά ο πωλητής έστειλε ξανά το πακέτο. Αλλά μπορεί και να μην έστειλε και τίποτα.
Το πρόβλημα είναι στα ΕΛΤΑ. Είναι υπό διάλυση.
-
Δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το ebay;
Υπάρχει : Help & contact στο κάτω μέρος της αρχικής του ιστοσελίδας.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το πρόβλημα είναι στα ΕΛΤΑ. Είναι υπό διάλυση.Ακριβώς. Προβληματική η κατάσταση τους.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μία από τα ίδια, 17 Ιανουαρίου έφυγαν από Κίνα.Τη μια μέρα ήταν Κίνα και την άλλη ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το πατας και σε βαζει σε endless loop που καταληγεις σε αρθρα μονο.
Το ebay εχει χειροτερεψει παντως. Καποτε ολα τα παραλαμβανες κ αν οχι εβαζες αρνητικο feedback. Τωρα δεν ερχονται κ δεν μπορεις να κανεις κατι.
1€ να κλεψεις απο 100.000 ατομα, κατι ειναι. -
Προσοχη στα γραμματοκιβωτια
Ειχα θαμμενο ειδοποιητηριο,κατω απο τονους διαφημιστικων
Δευτερη ειδοποιηση δεν ηρθε ποτε,το δεμα επεστραφη. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το πατας και σε βαζει σε endless loop που καταληγεις σε αρθρα μονο.
Το ebay εχει χειροτερεψει παντως. Καποτε ολα τα παραλαμβανες κ αν οχι εβαζες αρνητικο feedback. Τωρα δεν ερχονται κ δεν μπορεις να κανεις κατι.
1€ να κλεψεις απο 100.000 ατομα, κατι ειναι.Και πάλι μπορείς να ανοίξεις αίτημα για επιστροφή χρημάτων απλά είναι λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασία... Παλιότερα ήταν πιο χρηστική η σελίδα θα έλεγα...
Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)