-
Απλό ταχυδρομείο απο gearbest πέρασε τελωνείο. Κοστολογήθηκε 100 ευρώ και χρεώθηκε 39 ευρώ τέλη. Τιμή κινητού εδώ 190 αρα παλι ενα μικρό κέρδος, αλλά φυσικά δεν θα το ξαναεκανα.
-
Μικροηλεκτρονικά (ακουστικά bluetooth) από Ασία, 3 ευρώ στο ταχυδρομείο πλήρωσα σαν τέλος.
Επίσης 3 διαφορετικές αποστολές από 3 παραλήπτες δεν έφτασαν ποτέ (από τον Ιούλιο). Πήρα τα χρήματα πίσω, αλλά κάτι λέει αυτό. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μικροηλεκτρονικά (ακουστικά bluetooth) από Ασία, 3 ευρώ στο ταχυδρομείο πλήρωσα σαν τέλος.
Επίσης 3 διαφορετικές αποστολές από 3 παραλήπτες δεν έφτασαν ποτέ (από τον Ιούλιο). Πήρα τα χρήματα πίσω, αλλά κάτι λέει αυτό.Ένα δικό μου δέμα (θήκη) έφτασε Ελλάδα μετά από 30 μέρες, πήγε όμως πίσω στη Κίνα.
9/10/2017, 17:23:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
3/10/2017, 14:17:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (--> ΕΛΛΑΔΑ)
3/10/2017, 13:00:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
31/8/2017, 04:12:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ -
Εγώ με αυτά που ακουω και διαβάζω φοβάμαι να κάνω αγορά από χώρες εκτός Ε.Ε.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Έχει μεγάλη σημασία από που λέει ότι θα αποσταλεί το προιόν.
Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα ηχοσύστημα αλλά έλεγε 'shipped from UK' αν και κινέζος ο dealer.
Ήρθε χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς φόρους. -
Τελικά στη δική μου περίπτωση, το κινητό πέρασε σχετικά γρήγορα από τελωνείο, κοστολογήθηκε 90 ευρώ, πολύ σωστά αφού πουλιόνταν από 85 έως 95, και η χρέωση ήταν 36,60. Όποτε όλα καλά ως προς αυτό. Κάτι άλλο που παρατηρώ στις αγορές από ali, είναι ότι από Σεπτέμβριο καθυστερούν τα πάντα πάρα πολύ. Μικροπράγματα που αγοράστηκαν τέλη Αυγούστου δεν έχουν παραδοθεί ακόμα καθώς και μετά την άφιξη στην Ελλάδα δεν είναι ιχνηλατήσιμα. Μιλάμε για μικροπράγματα αξίας 2-3 ευρώ το καθένα, οπότε μάλλον δεν είναι τελωνείο αλλά και να είναι, θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των τελωνιακών αρχών της χώρας
-
Τον αυγουστο πηρα απο ebay αξεσουαρ απο κινα με απλο ταχυδρομιο,μαλιστα free shipping,ηρθε μεσα σε 20 μερες με γενικη ταχυδρομικη χωρις τελη!
-
Καλησπέρα
Να ρωτήσω, για το πιο κάτω site, αν είναι αξιόπιστο, γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμες...http://enkitchenstore.com/index.php?mai ... &cPath=107
-
Ενημερωτικά....
http://www.protothema.gr/economy/articl ... exoteriko/
-
Εχει ληξει η καρτα μου και μπαινω στο PayPal να την ανανεωσω
Παταω 'Ψηφιακό πορτοφόλι' (ή 'Wallet' σε οσους το εχουν στα Αγγλικα) και μου βγαζει συνεχως error
Παρουσιάστηκαν ορισμένα σφάλματα κατά την ανάκτηση των δεδομένων σας.
Δοκιμάστε ξανά μετά από λίγα λεπτά. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
ΕπανάληψηΣε εσας λειτουργει κανονικα το 'Ψηφιακό πορτοφόλι' ?
-
Καποιος που εχει paypal, να κανει μια δοκιμη?
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Καποιος που εχει paypal, να κανει μια δοκιμη?29-08-18 17:20, ψώνισα από gearbest μέσω paypal χωρις προβλημα.
-
Ευχαριστω
Δεν θυμαμαι την διαδικασια απ εξω...Στο 'Ψηφιακό πορτοφόλι' μπορεσες να μπεις? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Καποιος που εχει paypal, να κανει μια δοκιμη?Φίλε μου, δεν είχα το ίδιο με το δικό σου θέμα. Πρόσθεσα όμως πέραν της μία κάρτας που είχα, ακόμη δύο της Εθνικής χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα. Τις δέχτηκε κανονικά....
Η προσθήκη έγινε την περασμένη εβδομάδα για την ακρίβεια. -
Σήμερα αγόρασα για πρώτη φορά από το Alliexpress. Δεν χρησιμοποιούν το paypal, ούτε σε μεταφέρουν στο site της τράπεζας της πιστωτικής κάρτας για ασφαλή συναλλαγή. Όμως τόσος κόσμος εδώ και χρόνια αγοράζει...Είναι τελικά ασφαλή η αγορά από το Alliexpress όσον αφορά την προστασία της πιστωτικής κάρτας;
Σε πόσο καιρό έρχονται τα προιόντα; Στο παρελθόν διάβαζα για δύο μήνες ή και για μη παραλαβή προιόντων... -
Με την πιστωτική δεν είχα ποτέ θέμα και το χρησιμοποιώ χρόνια.
Αποστόλη ανάλογα, άλλο 2-3 εβδομάδες μεχρι 2 μήνες.
Αν είναι κάτι που επείγει, πάρε το από αλλού -
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Σήμερα αγόρασα για πρώτη φορά από το Alliexpress. Δεν χρησιμοποιούν το paypal, ούτε σε μεταφέρουν στο site της τράπεζας της πιστωτικής κάρτας για ασφαλή συναλλαγή. Όμως τόσος κόσμος εδώ και χρόνια αγοράζει...Είναι τελικά ασφαλή η αγορά από το Alliexpress όσον αφορά την προστασία της πιστωτικής κάρτας;
Σε πόσο καιρό έρχονται τα προιόντα; Στο παρελθόν διάβαζα για δύο μήνες ή και για μη παραλαβή προιόντων...Στο aliexpress δουλεύω μόνο με τη Revolut χρεωστική...πότε δεν είχα πρόβλημα...τώρα ο χρόνος παραλαβής το τελευταίο διάστημα από aliexpress και άλλα κινεζομαγαζα η Ebay παίζει το πολύ μέχρι 20 ήμερες για Ελλάδα...πριν δυο τρία χρονιά αργούσαν περισσότερο...
-
Στη ζωη μου ολη ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα υποκλοπης της πιστωτικης
Παλια ηταν προβλημα το paypal με απατεωνες αλλα κι αυτο εχει γινει πολυ φιλικο προς τον αγοραστη
Για το aliexpress ειναι οπως τα ειπαν οι προηγουμενοι,αν βιαζεσαι παρε το απο αλλου,μπορει να κανει και 2 μηνες,κατω απο 2 εβδομαδες δεν θα κανει ποτε -
Με χρεωστική έκανα και εγώ δύο αγορές που δεν τις βιάζομαι. Θα το χρησιμοποιώ πλέον! Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
Είχα να αγοράσω από Ebay ένα χρόνο.
Γενικά προσπαθώ να το αποφεύγω, ειδικά όταν αφορά αγορές από Κίνα.
Από Κίνα έχω πολύ άσχημες εμπειρίες, έχω χάσει και λεφτά και η αξιοπιστία τους είναι για τα μπάζα.Έψαχνα λοιπόν συγκεκριμένο τύπο ακουστικών για mp3 player. Τα αγοράζω με το 'κιλό' γιατί τα καταστρέφω πολύ γρήγορα. Τελικά πάλι κατέφυγα στο ebay. Και βρήκα πάλι μόνο από Κίνα.
Παίρνω το ρίσκο και αγοράζω 11 κομμάτια. Χαμηλή αξία, μόλις 15euro και τα 11 κομμάτια με δωρεάν αποστολή.Και χθες μου ήρθε το πακέτο. Μέσα είχε άλλα ακουστικά, εντελώς διαφορετικά και διαφορετικό χρώμα.
Και έχουν και ένα λογότυπο καρδούλα....Και τώρα ο πωλητής κάνει τον Κινέζο...
Μου ζητά καθαρές φωτογραφίες των ακουστικών και του πακέτου και να φαίνεται καθαρά το αυτοκόλλητο της αποστολής. Στο οποίο αυτοκόλλητο σχεδόν δεν φαίνεται τίποτα.Πεταμένα χρήματα...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)