-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και άλλο προσωπικό περιστατικό από το MyMarket του Χαλανδρίου που υποτίθεται ότι είναι το νέο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας που προσπαθεί να κερδίσει πελατολόγιο της περιοχής.Το Σαββάτο πήρα 20 απλές πιπεριές πράσινες (τύπου κέρατο) Κρήτης. Το ταμπελάκι έλεγε 'πιπεριές κέρατο Κρήτης' με τιμή 0,74e/κιλό και παραδίπλα είχε τις αντίστοιχες 'καυτερές/βεζούβιος', που είναι και ποιο ακριβές.
Τις ζύγισαν, τις πλήρωσα ως απλές πιπεριές και στο σπίτι διαπιστώνω ότι όλες είναι 'καυτερές βεζούβιος'. Έχω και σοβαρό πρόβλημα με τα καυτερά, παραλίγο να πεθάνω.
Σούπερ μάρκετ, μπάχαλο εντελώς.
Και οι 20 πιπεριές πήγαν στα σκουπίδια.Φτιαξε ενα σπετσοφαι ντε...........
-
Πρωί, πρωί έτρεχα σε μεγάλο μανάβικο της περιοχής που ανοίγει στις 7.30, να πάρω πιπεριές.
1euro το κιλό. 26 λεπτά ποιο ακριβά από το σούπερ.Βρες λες να είναι και αυτές καυτερές;
υ.γ.1 τι είναι το σπετσοφαι;
υ.γ.2 Μην πάρετε από ΜyMarket κρεμμύδια προσυσκευασμένα σε δίχτυ. Είναι όλα για πέταμα. Πέταξα δύο δίχτυα των δύο κιλών. -
Όχι βρε Storm!!
Τι είναι το σπετσοφάι??
Ιεροσυλία χαχαχαχα!!!!
Από τους καλύτερους μεζέδες!! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πρωί, πρωί έτρεχα σε μεγάλο μανάβικο της περιοχής που ανοίγει στις 7.30, να πάρω πιπεριές.
1euro το κιλό. 26 λεπτά ποιο ακριβά από το σούπερ.Βρες λες να είναι και αυτές καυτερές;
υ.γ.1 τι είναι το σπετσοφαι;
υ.γ.2 Μην πάρετε από ΜyMarket κρεμμύδια προσυσκευασμένα σε δίχτυ. Είναι όλα για πέταμα. Πέταξα δύο δίχτυα των δύο κιλών.Μεταξεταστεος και με τον κηδεμονα σου........
Στην κατσαρολα .....χωριατικο λουκανικο,λιγες καυτερες πιπεριες,μελιτζανες,πιπεριες κερατο με μπολικη σαλτσα και λαδακι!!!!! Χειμωνιατικο κρασοφαγητο..... -
Για αυτό δεν το ήξερα. Αλλαντικά, λάδια, σάλτσες και καυτερά μέσα σε κατσαρόλα. ... Μπλιαχ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για αυτό δεν το ήξερα. Αλλαντικά, λάδια, σάλτσες και καυτερά μέσα σε κατσαρόλα. ... Μπλιαχ...δεν ειναι αλλαντικο, λουκανικο ειναι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για αυτό δεν το ήξερα. Αλλαντικά, λάδια, σάλτσες και καυτερά μέσα σε κατσαρόλα. ... Μπλιαχ...καλά.......αφήνω για εσένα το βραστό κοτόπουλο με τα καρότα στον ατμό!!!!!
-
Εμ, για αυτό είμαι τακτικός θαμώνας του θέματος 'ΣούπερΜάρκετ'... Με τα διατροφικά έχω σοβαρό θέμα.
-
Επεσαν οι υπογραφες!!!
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500098974 -
μακαρι ολο αυτο να βγει σε καλο και να μη παρασυερει και τον Σκλαβενιτη στην απαξιωση...
-
Το συμφερον μας ειναι,οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο.
-
Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνει ο Σκλαβενίτης, προστιθέμενες στις δικές του, είναι απλά τεράστιες. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει όλο το δίκτυο καταστημάτων του Μαρινόπουλου, αφού πολλά καταστήματα και ειδικά μικρά καταστήματα γειτονιάς, είναι πλήρως απαξιωμένα. Πέρα από αυτά υπάρχουν και οι 12000 εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου οι οποίοι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον δε βρίσκονται στο δρόμο. Ο χρόνος θα δείξει τελικά το τι θα γίνει. Για μένα αυτό που γίνεται τώρα είναι απλά μία παράταση σε κάποιες καταστάσεις και από εκεί και ύστερα βλέπουμε τι θα γίνει.
-
Θέλω να πιστεύω οτι ο όμιλος Σκλαβενίτη εχει κάνει ενα σοβαρό business plan, φοβάμαι ομως πως το deal εγινε την στιγμη που η κυβέρνηση χρειαζεται άλλο ενα επικοινωνιακό push...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχω υποψίες για το όλο εγχείρημα και θεωρώ ότι είναι μία 'πολιτική φούσκα' που δεν πρέπει να σκάσει τώρα (ειδικά αυτές τις ημέρες λόγω ΔΕΘ) αλλά αργότερα. Πιθανά μετά τις επόμενες εκλογές και στα χέρια άλλου πρωθυπουργού.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω υποψίες για το όλο εγχείρημα και θεωρώ ότι είναι μία 'πολιτική φούσκα' που δεν πρέπει να σκάσει τώρα (ειδικά αυτές τις ημέρες λόγω ΔΕΘ) αλλά αργότερα. Πιθανά μετά τις επόμενες εκλογές και στα χέρια άλλου πρωθυπουργού.Πολιτική φούσκα δεν ξέρω αν είναι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι. Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος που θα επωμιστούν τη ζημιά, αλλά το σύνολο της αγοράς και ιδίως οι προμηθευτές. Σίγουρα πολλά από τα σημεία πώλησης του Μαρινόπουλου ενδιαφέρουν όχι μόνο το Σκλαβενίτη αλλά και τους ανταγωνιστές του. Γεγονός αναμφισβήτητο πάντως είναι ότι η αγορά δεν αντέχει άλλα καταστήματα, αφού η πτώση του τζίρου είναι εμφανής και στο σύνολο της αγοράς δε φαίνονται σημάδια ανάκαμψης.
-
Εγώ πάντως διαβάζω ότι ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακόμη έχει πολύ δρόμο ώστε να ξεκινήσει η πραγματική διάσωση του Μαρινόπουλου.
Προς το παρόν το μόνο που έχει γίνει είναι να 'προπαγανδίζεται' ότι συμφώνησαν οι τράπεζες, ο Μαρινόπουλος και ο Σκλαβενίτης για κάποια δάνεια (πάλι δάνεια;;;; ) με την παρότρυνση της κυβέρνησης που πρέπει να πάει και στην ΔΕΘ να κάνει σόου. -
Πολύ κακό deal, με πολύ παρασκήνιο, φέρνει τον Σκλαβενίτη σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση (από την πολύ θετική που ήταν) και δημιουργεί τρομερό πρόβλημα σε πολλούς προμηθευτές.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ κακό deal, με πολύ παρασκήνιο, φέρνει τον Σκλαβενίτη σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση (από την πολύ θετική που ήταν) και δημιουργεί τρομερό πρόβλημα σε πολλούς προμηθευτές.Θα πάθει ότι έπαθε ο my market που αγόρασε τον καταχρεωμένο Βερόπουλο.
-
Θα δείξει... ο Σκλαβενίτης είναι ιδιωτική επιχείρηση, δε νομίζω να έκανε χάρη σε καμία κυβέρνηση με τα χρήματά του.
Προσωπικά νομίζω πως αν όλα πάνε καλά, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό με την έννοια του μεριδίου αγοράς και όχι τόσο με τα περισσότερα κέρδη. Υποθέτω ο βασικός λόγος της εξαγοράς είναι πως αν την έκανε κάποιος άλλος ισχυρός (πιθανά από το εξωτερικό) θα είχε πολύ καλή θέση εμπορικά και μελλοντικά θα ήταν μεγάλος ανταγωνιστής.
Ξέρει κανείς τί μερίδιο στην αγορά είχαν Σκλαβενίτης/Μαρινόπουλος πριν ένα χρόνο?Edit: Βλέπω ότι ο Σκλαβενίτης μέχρι πρόσφατα είχε ~100 καταστήματα ενώ ο Μαρινόπουλος ~750
Ελπίζω να έχουν καλό business plan γιατί με κοντά 1000 καταστήματα παύεις να είσαι οικογενειακή επιχείρηση και πρέπει να λειτουργείς διαφορετικά. -
Εχουν πεσει οι πωλησεις λιανικης αρα δεν βλεπω πως μπορει να διατηρησει τοσα καταστηματα. Αρα θα πρεπει να κλεισει τα μισα που σημαινει πολλα χρηματα για αποζημειωσεις συν τα λεφτα που θελουν για τους προμηθευτες. Εχει ο Σκλαβενιτης τοσα χρηματα? Φυσικα και δεν μπορει να εχει. Μονο καποια μεγαλη επιχειρηση του εξωτερικου θα μπορουσε να βαλει τοσα χρηματα, εννοειται φυσικα οι περισσοτεροι δεν ειναι τρελλοι να μπλεξουν σε τετοιο μεγεθος.
Σούπερμαρκετ