-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Πιθανώς. Πάντως όλοι ξέρουμε και την ιεραρχία της κατάστασης.
Κεφάλι των υπαλλήλων (εργασιακά και κουτσομπολίκα) μια ψιλοόμορφη 50άρα ψηλή κοκκινομάλα με αυστηρό στυλ. Μπορεί σε ξεπετάξει σε μισό λεπτό, αν πρέπει να μιλήσει με κάποιον επόμενο κουτσομπόλη πελάτη.
Απο κάτω της σαν αρχηγός ομάδας κρούσης, 40αρά ξανθιά που ξέρει τα πάντα και πιάνει συζήτηση με τους πάντες. Κουτσομπολεύει ακόμα και για πελάτη 5-6 ταμεία μακριά.Αυτά τώρα επίτηδες τα γράφεις, ε;
Για να αρχίσουμε τους συνειρμούς με μιλφάρες κτλ και να ζωντανέψει η συζήτηση...Αυτά κάνεις και θα μας προκύψει και κάνας γάτος ξαναμμένος...
-
Αυτά τα θέματα ήταν ψωμοτυρι για τον coupeas
Διατριβή κανονική......... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αυτά τα θέματα ήταν ψωμοτυρι για τον coupeas
Διατριβή κανονική......... -
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Κεφάλι των υπαλλήλων (εργασιακά και κουτσομπολίκα) μια ψιλοόμορφη 50άρα ψηλή κοκκινομάλα με αυστηρό στυλ. Μπορεί σε ξεπετάξει σε μισό λεπτό, αν πρέπει να μιλήσει με κάποιον επόμενο κουτσομπόλη πελάτη.
Απο κάτω της σαν αρχηγός ομάδας κρούσης, 40αρά ξανθιά που ξέρει τα πάντα και πιάνει συζήτηση με τους πάντες. Κουτσομπολεύει ακόμα και για πελάτη 5-6 ταμεία μακριά.Στο ίδιο σούπερ μάρκετ πάμε;
-
[emoji14] [emoji14] φαντάζομαι επικρατεί παρόμοιο σκηνικό και σε πολλά άλλα καταστήματα.
Το παρήγορο είναι πως και πελάτισσες (παρόμοιες μιλφάρες), το έχουν παρατηρήσει.
Μεταξύ κουτσομπολόμιλφαρων, ειλικρίνεια. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Απο κάτω της σαν αρχηγός ομάδας κρούσης, 40αρά ξανθιά που ξέρει τα πάντα και πιάνει συζήτηση με τους πάντες. Κουτσομπολεύει ακόμα και για πελάτη 5-6 ταμεία μακριά.Αυτά τώρα επίτηδες τα γράφεις, ε;
Για να αρχίσουμε τους συνειρμούς με μιλφάρες κτλ και να ζωντανέψει η συζήτηση...Αυτά κάνεις και θα μας προκύψει και κάνας γάτος ξαναμμένος...
χαρη, χαρη...
#Melissa_Monet
#HITCHHIKER
φορ αζ τους φιφτυ σαμθινκΑρΕς
γατοζ αναψε τωρα... -
Κρύο ντους να κάνει ο γάτος!
Μην μας πάρουν τα σκάγια... -
Για μενα το καλυτερο σουπερμαρκετ ειναι πλεον ο Σκλαβενιτης
Σημαντικο ρολο σε αυτη την επιλογη μου παιζει η αναλογια πελατων/ταμειο,μακραν καλυτερη απο ΑΒ και Lidl (αναμενομενο για το lidl).Κοστολογω πολυ ακριβα τον ελευθερο μου χρονο,δεν θελω να ειμαι σε ουρες.
Επισης αν και εχει μεγαλη ποικιλια προιοντων οι λογαριασμοι μου εκει ειναι σχεδον αδυνατον να ξεπερασουν τα 100€
Μειονεκτημα οτι καποια καταστηματα ειναι μικρα,χωρις parking,αλλα απλα δεν παω σε αυτα. -
Για μένα πάντα ήταν. Σχεδόν πάντα φτηνότερος έστω και λίγο στο 90% των προϊόντων. Περισσότερο προσωπικό και πλέον πολλά καταστήματα.
-
Συμφωνώ για τον Σκλαβενίτη!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για μενα το καλυτερο σουπερμαρκετ ειναι πλεον ο Σκλαβενιτης
Σημαντικο ρολο σε αυτη την επιλογη μου παιζει η αναλογια πελατων/ταμειο,μακραν καλυτερη απο ΑΒ και Lidl (αναμενομενο για το lidl).Κοστολογω πολυ ακριβα τον ελευθερο μου χρονο,δεν θελω να ειμαι σε ουρες.
Επισης αν και εχει μεγαλη ποικιλια προιοντων οι λογαριασμοι μου εκει ειναι σχεδον αδυνατον να ξεπερασουν τα 100€
Μειονεκτημα οτι καποια καταστηματα ειναι μικρα,χωρις parking,αλλα απλα δεν παω σε αυτα.Αν κοστολογεις ακριβά τον ελεύθερο σου χρόνο κάνε τις αγορές σου ηλεκτρονικά. Δυστυχώς εκεί παίζει σχεδόν χωρίς ανταγωνισμό, ο ΑΒ. Έχω επιλέξει αυτή τη οδό εδώ και 1 χρόνο και έχω σώσει τα απογεύματα του Σαββάτου μου.
-
Ποιοτικά όμως, ειδικά σε αλλαντικά, θα συμφωνήσω και εγώ ότι ο Σκλαβενίτης είναι καλύτερος
-
Εγώ από την άλλη υποχρεώνομαι εκτός από τον Σκλαβενίτη να πηγαίνω και σε MyMarket και σε AB Βασιλόπουλο, γιατί ο Σκλαβενίτης δεν έχει κάποια προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ή κάποια προϊόντα vfm ή κάποιες προσφορές που με ενδιαφέρουν.
-
Lidl σε χαρτικά, ορισμένες προσφορές και γιαούρτι. Σκλαβενίτης πηγαίνω σε ένα πολύ μεγάλο που έχει τα πάντα και σε σχετικά καλές τιμές και έχει και παιδότοπο. Αλλαντικά προτιμώ συγκεκριμένη μάρκα από Δράμα που τα βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά.
Από εμπειρία σας σε φρούτα και λαχανικά από πού ; -
Εγώ μαναβική μόνο από Σκλαβενίτη.
Σπάνια από Mymarket και μόνο για συγκεκριμένα είδη μαναβικής. -
Μόλις γύρισα από Σκλαβενίτη, όπου ψωνίζω εδώ και χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δυστυχώς διαπίστωσα πάρα πολλές ανατιμήσεις προς τα πάνω!!! Πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία δύο χρόνια σταδιακά, οπότε ο καταναλωτής το χωνεύει πιο εύκολα. Σήμερα ήταν μαζεμένες ή έπεσα εγώ σε αυτά που ήθελα να αγοράσω και μου προκάλεσε εκνευρισμό
Είχα γράψει παλαιότερα ότι το μονοπώλιο δεν είναι υπέρ του καταναλωτή. Τα λοιπά ΣΜ στην περιοχή μου που δεν διαθέτουν καν επαρκή χώρο στάθμευσης, είναι σαν να μην υπάρχουν! -
ο Σκλαβενίτης δεν έχει κάποια προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ή κάποια προϊόντα vfm ή κάποιες προσφορές που με ενδιαφέρουν.
Τα Μαρατα εχουν αρκετα μεγαλη γκαμα
Και προσφορες δεν εχει λιγοτερες,αυτες των πολυεθνικων κυκλικα περνανε απο ολα τα smΕπισης μου αρεσει οτι** δεν** εχει καρτα ποντων και κερμα στο καροτσι
Από εμπειρία σας σε φρούτα και λαχανικά από πού ;
Ολα καλα ειναι λιγο πολυ, το lidl εχει τρομερη ποικιλια τωρα τελευταια
Ο Σκλαβενιτης συχνα προτιμαει τα οχι τοσο εμφανισιμα για να κραταει πιο κατω τις τιμες
ΑΒ εχει πολλα απο κεντρικη ευρωπη που ειναι ανοστα -
Και εμένα ότι Κυριακές δεν το δουλεύει...
Από ανατιμήσεις, παρατήρησα και σε άλλα σουπερ, από μικρές έως μεγάλες. Αλλά φαίνεται περνάνε στα ψιλά των ειδήσεων... Αυτή η μείωση στις τιμές του πετρελαίου φαίνεται είναι μόνο για τα ΙΧ...
Οι προσφορές είναι μεγάλη απάτη των σουπερ, που τις προβάλλουν σαν δικές τους. Και σε αυτές οι τιμές κυμαίνονται κατά πολύ. όταν αγόραζα ακόμη πάνες, το ίδιο προϊόν που στο Α σουπερ το είχε 14 με την προσφορά, στο άλλο το είχε 10... -
Τα Μαράτα πράγματι έχουν καλή γκάμα, όπως και αρκετά άλλα τρόφιμα, λάδια κλπ...
Σε κάποια όμως δεν έχει. Π.χ. μέλι, σνακς, τυποποιημένα γλυκά, κέτσαπ, μαγιονέζες, μουστάρδες κλπ...Τουλάχιστον σε τρία μαγαζιά του Σκλαβενίτη που πηγαίνω σε αυτές τις κατηγορίες παίζει μόνο με τα επώνυμα, που είναι και πανάκριβα.
Σε άλλα όμως έχει τεράστια ποικιλία.Πάντως και εγώ θεωρώ ότι έχει τσιμπημένες τιμές και επίσης δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει από πριν κάποιος τις τρέχουσες προσφορές.
π.χ. σχεδόν κάθε βδομάδα το MyMarket βγάζει πολύ καλές προσφορές σε κατεψυγμένα τρόφιμα, είτε με εκπτώσεις, είτε με 1+1 δώρο. Στον Σκλαβενίτη αυτά δεν υπάρχουν. Και από ότι έχω καταλάβει κάποιες προσφορές είναι διαφορετικές από κατάστημα σε κατάστημα. -
Εγώ ευτυχώς έχω σε απόσταση 2-3 λεπτών με τα πόδια, από το σπίτι μου ΑΒ και Χαλκιαδακη Max (τοπικο brand Εδώ στη Κρήτη)
Βρίσκω μικρές διάφορες στις τιμές, θα έλεγα ότι οριακά ο ΑΒ είναι φθηνοτερος κυρίως με την έννοια ότι κάνει περισσότερες προσφορές συν την 6ευρη επιταγή όταν συμπληρώσεις 200 πόντους. Έχει βέβαια και ο Χαλκιαδακης κάρτα μέλους αλλά τόσα χρόνια δεν έχω δει επιταγή. Όμως ο Χαλκιαδακης έχει σύμβαση με τη EUROBANK και έχει 'επιστροφη'.
Γενικά θα έλεγα ότι ψωνίζω ΑΒ - Χαλκιαδακη σε ποσοστό 60-40.
Σούπερμαρκετ