-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλλο το 'απλό' Α3 3,2 quattro, άλλο το R32 (ναί, ναί, ξέρω, πλαίσια-μοτέρ κτλ... )
Εγώ εγκάθετος;
σωστά, με το Α3 φτάνεις ατσαλάκωτος, με το R32 τσαλακωμένος
correct (με το R, βέβαια, δε θα φτάσεις τσαλακωμένος, θα χρειάζεσαι απλά λίγο 'πάτημα')
-
130i
-
Δεν εχει μπλοκε oυτε η Alfa ουτε η BMW...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
147 GTA. Είχα πρόσφατα μια εμπειρία με ένα τέτοιο (ασημί κιόλας!), με οδηγό τρελλό χερά (συντάκτη περιοδικού) και μου κόπηκε η μαγκιά. Δεν ξέρω αν είναι το πιο γρήγορο είναι όμως σαφέστατα το πιο όμορφο και νομίζω οτι η μπροστινή κίνηση δεν το κάνει (πολύ) λιγότερο διασκεδαστικό. Στην GTA έχουν κρατήσει το παλαιό look; Αν ναι, ακόμα καλύτερα.
Και τα άλλα αυτοκίνητα είναι αξιόλογα.Στην ιδια μπηκα και γω......αλλα δυστηχως το αυτοκινητο ειναι μονο για ευθεια....και για τουρισμο......
Το ξερω οτι θα αντιδρασετε.......αλλα η 147 GTA ΔΕΝ ειναι καθολου σπορ....χιλιες φορες 156GTA(αν ηθελα μπροστοκινητο)
Απορω γιατι την προτιμουν και δεν παιρνουν 156 -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
με τα χρηματα που λεει ο τεκνικ σε τι επιπεδα εξοπλισμου βρισκομαστε? βασικη τιμη ειναι δλδ?(απαραδεκτο αυτοκινητο με 250-260 αλογα και να μην εχει μπλοκε. αισθητηρα στους υαλοθαριστηρες ξερουν να βαλουν ομως....)
Η 130i έχει ακόμα μια πλούσια έκδοση (**44.300 **ευρώ Excusive)
και η 'Μ Sport' στα 46.900.Το R32 έχει τα πάντα, μαζί με τα καταπληκτικά RECARO.
-
147 GTA άσπρο χρώμα γιατί είναι πιο όμορφο απο τα 3, γιατί έχει απίστευτο ήχο, γιατί χωράω πολύ άνετα (στο γκολφ χωράω αλλα η θέση οδηγησης δεν με βολεύει καθόλου, στην bmw δεν χωράω καθόλου) γιατί είναι GTA...
Eγω θα έπαιρνα πάντως την 156 GTA... αν χώραγα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
από -όλα αυτά- προφανώς... κανέναΈχεις δίκιο πάλι. Σε αυτά τα χρήματα (λιγότερα μάλλον) WRX θα έπαιρνα και εγώ...
-
Ε, αν βάλουμε και άλλα αυτοκίνητα στην κουβέντα, τότε εγώ θα έπαιρνα το S2000
-
πιο overall λυση ειναι το γκολφ γιατι πολυ απλα εχει ΚΑΙ χωρους σε σχεση με την 130......
αν ειναι καθαρα προσωπικο αυτοκινητο και δεν με πολυνοιαζει τι θα κανει ο πισω τοτε ΧΑΛΑΡΑ 130...
147 με καμια παναγια...... -
Όχου βρε παιδιά. Ας επαναδιατυπωθεί η ερώτηση:
αν σας χάριζαν ένα εκ των τριών, ποιο θα επιλέγατε;Εγώ το 5πορτο για να μείνουν όλοι ατσαλάκωτοι.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
από -όλα αυτά- προφανώς... κανένα
Έχεις δίκιο πάλι. Σε αυτά τα χρήματα (λιγότερα μάλλον) WRX θα έπαιρνα και εγώ...
Kύριοι, παρακαλώ μην επεκτείνεστε σε άλλα μοντέλα.
Ένα απ' τα τρία!
-
Πιο ολοκληρωμένο μάλλον θα είναι το Γκολφ.
Αλλά, αν είναι να έδινα τόσα λεφτά, θα το έκανα για να το χαίρομαι όσο γίνεται περισσότερο, οπότε 130!
-
130 για μένα αν και σε τεστ σε αγγλικο περιοδικο το R32 βγήκε καλύτερο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
130 για μένα αν και σε τεστ σε αγγλικο περιοδικο το R32 βγήκε καλύτερο.μην καθεστε και αναλωνεστε στις φρασεις του στυλ : το ταδε περιοδικο το εβγαλε τελικα καλυτερο........ ο συντακτης μπορει να εχει αλλες προταιρεοτητες και αλλα πιστευω σε σχεση με εσας....... δες εσενα τι ειναι αυτο που σου κολλαει πιο καλα και αναλογα ψηφισε (οπως εκανες φυσικα)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το ...future classic.
Και ναι, την έχω οδηγήσει και από τότε έχασα τον ύπνο μου.
'GTI' δηλαδή ;
Το 'GTI' δεν θα γίνει ποτέ γένους θηλυκού.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το ...future classic.
Και ναι, την έχω οδηγήσει και από τότε έχασα τον ύπνο μου.
'GTI' δηλαδή ;
Σωστό κι αυτό!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάντως η 147 δεν ήταν καλύτερη ούτε από το προηγούμενο R32, οπότε δε νομιζω να είναι από το τωρινό.
Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερη. Definitely the alfa ήταν το πόρισμα του top gear έναντι των R32 και RS, παρά το μειονέκτημα της προσθιοκίνητης και μπροστόβαρης Alfa. Πολύ προσεγμένη σε λεπτομέρειες με ένα κινητήρα που γκαζώνεις μόνο για να τον ακούς.
Σε αυτά τα λεφτά πάντως μάλλον κανένα από τα 3.Eν συγκρίσει με το R32 IV ;
Για το προηγούμενο R32 ήταν η παρατήρηση του Μιχάλη, για το προηγούμενο επομένως ήταν και η δικιά μου σημείωση επ' αυτού. So simple. Ήταν το videaki με την ατάκα, ότι η Alfa 'depreciates as fast as it accelerates'.
-
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.
Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.Με λιγότερα λεφτά βάζει κανείς στην GTA ένα μπλοκέ και κλείνει πολλά στόματα και σπίτια και σε πίστα.
Τα ρέστα μπορούν να επενδυθούν σε μία αναβάθμιση των φρένων με τα αντίστοιχα της GT 3.2 (330mm εμπρός, 280mm πίσω) αν και νομίζω πως οι τελευταίες 147GTA τα έχουν ήδη.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ευτυχώς!
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i