-
130i και τα πισω λαστιχα στην ασφαλτο!!!!!
-
Και γιατί να πάρεις 147GTA και μην πάρεις την Brera 3.2 Q4 που δεν υστερεί σε πρακτικότητα αλλά κερδίζει σε πολλά άλλα
-
Πρώτη θα διάλεγα την 147 με ΠΟΛΥ μικρή διαφορά απο την 130ι. To Golf δε θα τ'αγόραζα ποτέ, αν μηλάμε για το προηγουμενο.
-
Ρε παιδιά, μήπως είναι η πρώτη ψηφοφορία που βγαίνει (έστω με βραχεία κεφαλή) πρώτη η 1;;;
Γιααα μαζευτείτε!!
-
Βάλανε οι Γερμανίδες στη μέση την Ιταλίδα και της ρίχνουν άγριο ξύλο. Ας πρόσεχε να μη μπλέκει με νταρντάνες.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πρώτη θα διάλεγα την 147 με ΠΟΛΥ μικρή διαφορά απο την 130ι. To Golf δε θα τ'αγόραζα ποτέ, αν μηλάμε για το προηγουμενο.Σαφώς και ΔΕ μιλάμε για το προηγούμενο R32.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ρε παιδιά, μήπως είναι η πρώτη ψηφοφορία που βγαίνει (έστω με βραχεία κεφαλή) πρώτη η 1;;;Γιααα μαζευτείτε!!
και δεν βγαίνει -ακόμα- τελευταίο ένα Golf
η GTA τι ηλεκτρονικά έχει;
ακόμα να πάρουν πρέφα την ψηφοφορία τα διάφορα clubs;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρε παιδιά, μήπως είναι η πρώτη ψηφοφορία που βγαίνει (έστω με βραχεία κεφαλή) πρώτη η 1;;;
Γιααα μαζευτείτε!!
και δεν βγαίνει -ακόμα- τελευταίο ένα Golf
η GTA τι ηλεκτρονικά έχει;
ακόμα να πάρουν πρέφα την ψηφοφορία τα διάφορα clubs;
Σαν πολύ αμφίρροπη είναι αυτή η 'μάχη' της ψηφοφορίας...
Μάλλον δεν έχει πάρει κανείς πρέφα ακόμα...
Σσσσσσστττττ.....!
-
Βρε παιδιά το R32 της πρόσφατης έκθεσης που έγινε στο Ελληνικό έκανε 51 και κάτι χιλιάδες ευρώ και ήταν το τρίθυρο!! (με Ξένον, καθίσματα Recaro και οροφή - κάνω λάθος?)
Πάααρα πολλά λεφτά και δεν λέει.
Σε αυτά τα λεφτά πάντως ΚΑΝΕΝΑ από τα τρία.
Pad εσύ ξέρεις (και ας είναι και μεταχειρισμένο) -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Βρε παιδιά το R32 της πρόσφατης έκθεσης που έγινε στο Ελληνικό έκανε 51 και κάτι χιλιάδες ευρώ και ήταν το τρίθυρο!! (με Ξένον, καθίσματα Recaro και οροφή - κάνω λάθος?)
Πάααρα πολλά λεφτά και δεν λέει.
Pad εσύ ξέρεις (και ας είναι και μεταχειρισμένο)Μα για αυτό λέω και εγώ, γιατί να πάρεις την Hatchback έκδοση ενώ υπάρχουν πολύ καλύτερα στα ίδια χρήματα πραγματικά κουπέ που πια είναι και πρακτικά.
Brera , Z4 Coupe
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Pad εσύ ξέρεις (και ας είναι και μεταχειρισμένο)Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά δεν ξέρει μόνο ο Pad. Και αν είναι να φτάσουμε στα 50+ (γιατί η 130 κοστίζει λιγότερα από 43) και θέλουμε οπωσδήποτε καινούριο, τότε Nissan 350Z…
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μα για αυτό λέω και εγώ, γιατί να πάρεις την Hatchback έκδοση ενώ υπάρχουν πολύ καλύτερα στα ίδια χρήματα πραγματικά κουπέ που πια είναι και πρακτικά.
Brera , Z4 Coupe
στα ίδια χρηματα; πόσο θα χει η Brera 2.2;;; πόσο;;;;
ή μήπως ΔΙΛΙΤΡΗ Ζ4;
να λέγες κανένα WRX τουλάχιστον...
btw, MICZ κάποιο λάθος είδες στις τιμες, 40.200 ξεκινά (πλήρες) το R32
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Alfa 156 GTA.-\Έπρεπε να υπάρχει και επιλογή 'κανένα από τα τρία' στην ψηφορορία. ΔΕΝ ψήφισα.
Eπίλογος: ΔΕΝ είμαι ακριβώς ο τύπος που θα μπορούσε να 'πάρει' από αυτά τα τρία αυτοκίνητα ΟΛΑ αυτά που μπορούν να προσφέρουν οδηγικά. Πιστεύω λοιπόν, ότι είναι άτοπο να τα κρίνω με βάση τη συμπεριφορά τους 'στο όριο' ή 'στην πίστα' ή 'στο Ring' ή δεν ξέρω τι άλλο. ΑΝ έπρεπε να διαθέσω αυτά τα λεφτά, θα τα διέθετα σε αυτό που ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ περισσότερο οπτικά, ακουστικά, ιστορικά και δεν ξέρω τι άλλο. Και αυτό, θα ήταν η ΚΟΥΚΛΑ (από όλες τις απόψεις) 156 GTA. Αδικία για τα υπόλοιπα? Πιθανόν. Ωστόσο, that's just me!
Aκριβώς αυτό και από εμένα!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Alfa 156 GTA.-\
Έπρεπε να υπάρχει και επιλογή 'κανένα από τα τρία' στην ψηφορορία. ΔΕΝ ψήφισα.
Eπίλογος: ΔΕΝ είμαι ακριβώς ο τύπος που θα μπορούσε να 'πάρει' από αυτά τα τρία αυτοκίνητα ΟΛΑ αυτά που μπορούν να προσφέρουν οδηγικά. Πιστεύω λοιπόν, ότι είναι άτοπο να τα κρίνω με βάση τη συμπεριφορά τους 'στο όριο' ή 'στην πίστα' ή 'στο Ring' ή δεν ξέρω τι άλλο. ΑΝ έπρεπε να διαθέσω αυτά τα λεφτά, θα τα διέθετα σε αυτό που ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ περισσότερο οπτικά, ακουστικά, ιστορικά και δεν ξέρω τι άλλο. Και αυτό, θα ήταν η ΚΟΥΚΛΑ (από όλες τις απόψεις) 156 GTA. Αδικία για τα υπόλοιπα? Πιθανόν. Ωστόσο, that's just me!
Aκριβώς αυτό και από εμένα!
Εκτός αυτού, η 156 είναι όντως πιο ακριβής και εστιασμένη από την 147.
Σε όλες τις εκδόσεις. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα για αυτό λέω και εγώ, γιατί να πάρεις την Hatchback έκδοση ενώ υπάρχουν πολύ καλύτερα στα ίδια χρήματα πραγματικά κουπέ που πια είναι και πρακτικά.
Brera , Z4 Coupe
στα ίδια χρηματα; πόσο θα χει η Brera 2.2;;; πόσο;;;;
ή μήπως ΔΙΛΙΤΡΗ Ζ4;
να λέγες κανένα WRX τουλάχιστον...
btw, MICZ κάποιο λάθος είδες στις τιμες, 40.200 ξεκινά (πλήρες) το R32
Ikar έχω την εντύπωση πως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (το μπλε) της έκθεσης, το ταμπελάκι έγραφε τιμή εκθεσιακού 51 και κάτι ψιλά, ενώ πραγματικά η τιμή εκκίνησης είναι τα 40.000
Δεν πρόσεξα τα έξτρα που είχε αυτό(στο ταμπελάκι) αλλά με μια ματιά που έριξα είχε οροφή (το μεταλλικό χρώμα βέβαια), δερμάτινα Recaro, sat nav και ξένον.dimsabas ακόμα και το Ζ είναι πολύ λίγο απέναντι στο εν λόγω μεταχειρισμένο
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ikar έχω την εντύπωση πως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (το μπλε) της έκθεσης, το ταμπελάκι έγραφε τιμή εκθεσιακού 51 και κάτι ψιλά, ενώ πραγματικά η τιμή εκκίνησης είναι τα 40.000
Δεν πρόσεξα τα έξτρα που είχε αυτό(στο ταμπελάκι) αλλά με μια ματιά που έριξα είχε οροφή (το μεταλλικό χρώμα βέβαια), δερμάτινα Recaro, sat nav και ξένον.όχι, 42 χιλιάρικα και κάτι είχε, ήταν το DSG.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν πρόσεξα τα έξτρα που είχε αυτό(στο ταμπελάκι) αλλά με μια ματιά που έριξα είχε οροφή (το μεταλλικό χρώμα βέβαια), δερμάτινα Recaro, sat nav και ξένον.όχι, 42 χιλιάρικα και κάτι είχε, ήταν το DSG.
Τι να πω? Φαίνεται με το άλλο μάτι κοιτούσα τη φόρμουλα της toyota που ήταν απέναντι και όχι μόνο
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
dimsabas ακόμα και το Ζ είναι πολύ λίγο απέναντι στο εν λόγω μεταχειρισμένοΈννοια σου και παλιότερα είχα ανοίξει θέμα καινούριο 350 vs μεταχειρισμένη Μ3...
Πάντως, δεν είναι και τόσο υποδεέστερο όσο λες... -
apo auta ta 3 amaksia fysika proteinw tin 130.....
kalyteri odigika , ena pragmatiko paixnidiariko thirio.... -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
apo auta ta 3 amaksia fysika proteinw tin 130.....
kalyteri odigika , ena pragmatiko paixnidiariko thirio....Καλά, για κόψε κάτι, ούτε μπλοκέ δεν έχει.
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i