Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν απαντάω ακριβώς λόγω των παραπάνω Γαβριήλ.
Παίρνεις μια μια φράση, 'ξεχνάς' τι έχει προηγηθεί, ζητάς αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζει κάποιος χωρίς να παρουσιάζεις ποτέ τις δικές σου αποδείξεις!
Παράδειγμα 1ο.
Μιλάμε για την καταθεση στην Γερουσία των ΗΠΑ της 'νοσοκόμας' που είπε ότι οι Ιρακινοί σκότωναν μωρά στις θερμοκοιτίδες στο Κουβέϊτ.
Απαντάς ρωτώντας ποιά νοσοκόμα, σε ποιά Γερουσία (ξέρω'γω? Της Γροιλανδίας?..των ΗΠΑ?) και πως αποδεικνύεται.
Ψάξτο λοιπόν αν δεις αν είναι ετσι!
Παράδειγμα 2ο
Η Hulliburtion είχε ΠΡΟΕΔΡΟ τον Ράμσφελντ.
Δεν το ξέρεις?Ψάξτο.
Γενικά έχεις μια άποψη περί της πολιτικής σχετικά αφελή.
Το κυριότερο όμως είναι ότι αρνείσαι να σκεφτείς (ή έτσι δείχνεις τουλάχιστον) ότι μπορεί η αλήθεια να είναι διαφορετικη από αυτή που εσυ θεωρείς.
Οπότε.....τζίφος!
Και κάτι ακόμα.
Το να υποτιμάς κανάλια όπως το BBC (επειδή είναι για εσενα liberal) είναι τουλάχιστον φανατικό. Η απαξίωση λοιπών πηγών επειδή είναι liberal δεν καταρρίπτει το επιχείρημα.
Αυτά.-
Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.
Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.
Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.
I guess we agree to disagree.
Αυτα.