-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.
Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.
Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.
I guess we agree to disagree.
Αυτα.
Ο Τσέϊνυ είναι. Σωστά.
Αρα καταλαβαίνεις απολύτως για ποιό πράγμα μιλάμε αλλά προτιμάς να μένεις στις λεπτομέρειες και οχι επί της ουσίας.
Γιατι η ουσία είναι οτι στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!
Σε αυτό είμαι αντίθετος. Η δική σου γνώμη?Οσο για την αφέλεια. Μάλλον το παίρνεις με λάθος τρόπο. Οπως και οι άλλοι χρήστες αντιλαμβάνονται λάθος αυτά που θες να πεις.
Διαφωνούμε σίγουρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓΙΑΤΙ παραξενεύεστε για αυτά που γράφει ο Γαβριήλ; Μήπως** στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τύπους με σημαιάκια, για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος είναι τέλειος, αλάνθαστος, σέξυ ( ) και όσοι τον κατακρίνουν είναι βλάκες, πουλημένοι, προδότες;** Σε συνδυασμό με προσωπικό κέρδος, η λογική και η επιχειρηματολογία είναι ανέκδοτα. Δεν υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει κομματικό βάψιμο.Ο Γαβριήλ είναι χαρακτηριστικό κομματόσκυλο των Ρεπουμπλικάνων, άρα τι ψάχνετε;
Αυτοί που βλέπουμε στην ελλάδα, είναι απλά πληρωμένοι (ή καλά βολεμένοι από κάποιους) για να κάνουν αυτό που κάνουν. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ τα πιστεύουν Όχι ότι αυτό το φαινόμενο είναι καλύτερο βέβαια...
-
Αυτός ο καημένος ο γαβρίλης... Όλοι τον παρεξηγούμε, κανένας μας δεν καταλαβαίνει τα βαθύτερα νοήματα των λεγομένων του, τον αδικούμε... Το καημένο το παιδάκι, που ο κακός KRIEZA, ο σατανικός Bruce, ο μοχθηρός GTI_, ο υποχθόνιος AlfaRomeo, μια πλειάδα άλλων και, χειρότερος απ'όλους, ο αρχιερέας του κακού skullone, ο επί γης εκπρόσωπος κάθε κακής, unamerican, liberal ιδέας, νοοτροπίας και πρακτικής του τη λένε και του επιτίθενται...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτός ο καημένος ο γαβρίλης... Όλοι τον παρεξηγούμε, κανένας μας δεν καταλαβαίνει τα βαθύτερα νοήματα των λεγομένων του, τον αδικούμε... Το καημένο το παιδάκι, που ο κακός KRIEZA, ο σατανικός Bruce, ο μοχθηρός GTI_, ο υποχθόνιος AlfaRomeo, μια πλειάδα άλλων και, χειρότερος απ'όλους, ο αρχιερέας του κακού skullone, ο επί γης εκπρόσωπος κάθε κακής, unamerican, liberal ιδέας, νοοτροπίας και πρακτικής του τη λένε και του επιτίθενται...Ποιο το νοημα αυτου του ποστ?? Προαγει την συζητηση? Μας τα χεις ξαναπει 20 φορες τα ιδια και τα ιδια, εχουμε καταλαβει την αποψη σου!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτός ο καημένος ο γαβρίλης... Όλοι τον παρεξηγούμε, κανένας μας δεν καταλαβαίνει τα βαθύτερα νοήματα των λεγομένων του, τον αδικούμε... Το καημένο το παιδάκι, που ο κακός KRIEZA, ο σατανικός Bruce, ο μοχθηρός GTI_, ο υποχθόνιος AlfaRomeo, μια πλειάδα άλλων και, χειρότερος απ'όλους, ο αρχιερέας του κακού skullone, ο επί γης εκπρόσωπος κάθε κακής, unamerican, liberal ιδέας, νοοτροπίας και πρακτικής του τη λένε και του επιτίθενται...
Ποιο το νοημα αυτου του ποστ?? Προαγει την συζητηση? Μας τα χεις ξαναπει 20 φορες τα ιδια και τα ιδια, εχουμε καταλαβει την αποψη σου!
Ακριβώς!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΓΙΑΤΙ παραξενεύεστε για αυτά που γράφει ο Γαβριήλ; Μήπως** στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τύπους με σημαιάκια, για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος είναι τέλειος, αλάνθαστος, σέξυ ( ) και όσοι τον κατακρίνουν είναι βλάκες, πουλημένοι, προδότες;** Σε συνδυασμό με προσωπικό κέρδος, η λογική και η επιχειρηματολογία είναι ανέκδοτα. Δεν υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει κομματικό βάψιμο.
Ο Γαβριήλ είναι χαρακτηριστικό κομματόσκυλο των Ρεπουμπλικάνων, άρα τι ψάχνετε;
Αυτοί που βλέπουμε στην ελλάδα, είναι απλά πληρωμένοι (ή καλά βολεμένοι από κάποιους) για να κάνουν αυτό που κάνουν. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ τα πιστεύουν Όχι ότι αυτό το φαινόμενο είναι καλύτερο βέβαια...
Για θυμήσου τη δεκαετία του '80. Πράσινα και γαλάζια καφενεία.
Αλλά και ο Γαβριήλ οπαδός είναι που κατά δήλωσή του ασχολείται με οικονομικά ΗΠΑμερικανικών κρατικών υπηρεσιών (υπουργείου Άμυνας). Έχει κι αυτό μια σημασία. -
Ο χρήστης xxxxxx έγραψε:
....για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα..Επειδη λογοκριθηkε το συμπερασμα μου απο τους mods το συμπερασμα δικο σας για το τι ειναι ο xxxxxx
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.
Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.
Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.
I guess we agree to disagree.
Αυτα.
Ο Τσέϊνυ είναι. Σωστά.
Ah! Ο Τσεινυ ειναι.
Αρα καταλαβαίνεις απολύτως για ποιό πράγμα μιλάμε αλλά προτιμάς να μένεις στις λεπτομέρειες και οχι επί της ουσίας.
Πως καταλαβαινω για τι μιλας οταν ουτε τα προσωπα δεν εχουμε σωστα στις κατηγοριες. Εχετε μαλλον.
Τωρα, ξανακανε 'κατηγορια' (ή οτι το εννοεις εσυ) και πες μου ποιος την εκανε να σου πω εαν ξερω εαν ειναι αληθεια. Ποιος εκανε τι?
Γιατι η ουσία είναι οτι στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!
Σε αυτό είμαι αντίθετος. Η δική σου γνώμη?Δεν μπορεις να εισαι αντιθετος διοτι ΠΑΛΙ κανεις ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ λαθος! Οπως με το προσωπο.
Πριν σου πω πιο ειναι το λαθος σε ερωτω (οπως εκανα και πριν):
Εχεις στοιχεια οτι (και αντιγραφω αυτο που εγραψες πιο πανω):
'στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!'
Μπορεις να το αποδειξεις αυτο? Διοτι κατι πολυ βασικο παει πολυ στραβα με το παραπανω. (και οταν θα το βρεις θα δεις γιατι γραφω και απανταω με τον τροπο που το κανω).
(by the way, are we OK with Rumsfeld in this case? is he off 'your' hook?)
Οσο για την αφέλεια. Μάλλον το παίρνεις με λάθος τρόπο. Οπως και οι άλλοι χρήστες αντιλαμβάνονται λάθος αυτά που θες να πεις.
Διαφωνούμε σίγουρα.Δεν εκπλησομαι καθολου. Και τι εγινε που αλλοι νομιζουν οτι κανω λαθος? Θα πει οτι ειμαι λαθος?
Για την αφελεια επισης, κατι που δεν εξηγησα πριν: ο λογος που νομιζεις οτι εγω ειμαι αφελης οσον αφορα την πολιτικη ειναι επειδη στην Ελλαδα το επιπεδο καχυποψιας για το τι συμβενει στις ΗΠΑ (αλλα και γενικα με τετοια θεματα) ειναι 100αδες φορες μεγαλυτερο απο οτι θα επρεπε να ειναι. ΟΛΑ ειναι κολπα για εσας, ολοι πανε να σας και τους κανουν κακο, ολοι εκμεταλευοντε, ολοι τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι, blah, blah.
Και οταν ερχομαι εγω και ερωτω, προταση προς προταση απο αυτα που γραφετε, αν κα θα πρεπε να γινετε λεξη προς λεξη (εδω ο Ραμσφελντ και ο Τσεινι για εσας ισως να ειναι το ιδιο προσωπο αφου ολους τους εχετε στο ιδιο καζανι), και σας προκαλω σε καθε τι που γραφετε, ειμαι χιλια δυο, απο αδερφη, ως 'το μεσεο το μακρυτερο' (σβηστηκε σωστα) ως φυσικα και αφελης (που ανετα θα μπορουσες να με αποκαλεσεις χωρις να παρεξηγηθω - so that's not what I am saying).
Γιαυτο νομιζω εγω οτι εσεις νομιζετε αυτα που νιμιζετε για μενα.
Τελος να πω κατι που θα πρεπε να σου δωσει μερικες ιδεες εαν το σκεφτοσουν για μερικα δευτερολεπτα:
Οσο ζουσα Ελλαδα, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πιστευα και εγω (οχι με τον Κριεζα) αλλα πχ με σενα και τον Ναςς. Αρα, ή πληση εγκεφαλου μου εγινε οταν ειρθα και εζησα εδω, ή πληση εγκεφαλου εχει γινει σε εσας.
Σκεψου ποιο απο τα δυο μπορει να ισχυει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓΙΑΤΙ παραξενεύεστε για αυτά που γράφει ο Γαβριήλ; Μήπως** στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τύπους με σημαιάκια, για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος είναι τέλειος, αλάνθαστος, σέξυ ( ) και όσοι τον κατακρίνουν είναι βλάκες, πουλημένοι, προδότες;** Σε συνδυασμό με προσωπικό κέρδος, η λογική και η επιχειρηματολογία είναι ανέκδοτα. Δεν υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει κομματικό βάψιμο.
Ο Γαβριήλ είναι χαρακτηριστικό κομματόσκυλο των Ρεπουμπλικάνων, άρα τι ψάχνετε;
Για θυμήσου τη δεκαετία του '80. Πράσινα και γαλάζια καφενεία.
Αλλά και ο Γαβριήλ οπαδός είναι που κατά δήλωσή του ασχολείται με οικονομικά ΗΠΑμερικανικών κρατικών υπηρεσιών (υπουργείου Άμυνας). Έχει κι αυτό μια σημασία.Υπονοείς δηλαδή ότι είναι ένα ατομάκι που τα'χει αρπάξει και γι'αυτό λέει όλες αυτές τις αηδίες, δηλώνοντάς μας ουσιαστικά 'εμένα μόνο ο my ass με νοιάζει και να'χω τα καταναλωτικά μου αγαθά και όσα λέτε για ελευθερίες, δημοκρατίες κλπ είναι γτπ';
-
Όποιος έχει συνομιλήσει με κομματικά βολεμένους, μπορεί να καταλάβει αρκετά πράγματα.
-
Έχω μιλήσει εγώ... Και μου φαίνεται πως έχεις δίκιο. Άντε, κομματόσκυλο κι ο γαβριλάκος... Ωρέ τι μας δηλώνει πως είναι 'ανεξάρτητος' και πράσινα άλογα;
-
Αν ήταν και ιδεολόγος, δεν θα δήλωνε ανεξάρτητος. Η γνώμη μου κι ας το αφήσουμε εδώ.
-
..........
Τελος να πω κατι που θα πρεπε να σου δωσει μερικες ιδεες εαν το σκεφτοσουν για μερικα δευτερολεπτα:Οσο ζουσα Ελλαδα, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πιστευα και εγω (οχι με τον Κριεζα) αλλα πχ με σενα και τον Ναςς. Αρα, ή πληση εγκεφαλου μου εγινε οταν ειρθα και εζησα εδω, ή πληση εγκεφαλου εχει γινει σε εσας.
Σκεψου ποιο απο τα δυο μπορει να ισχυει.
Ξέρεις, εδω δεν είμαστε ούτε δικαστήριο ούτε βιβλιοθήκη.
Συζήτηση κάνουμε.
Και όσον αφορά τις ερωτήσεις σου...λυπάμαι Γαβριήλ, αλλά θα περιμένω να πεις την άποψή σου (μια φορά) πριν αρχίσεις το παιχνίδι των ερωτήσεων.Ξαναρωτώ λοιπόν. Βρίσκεις σωστό να είναι ο Τσέινυ Πρόεδρος σε εταιρεία? (δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω. Ο κόσμος το έχει τούμπανο. Αν το θεωρείς ψέματα, πέστο).
Οσον αφορά, τέλος, στην πλύση εγκεφάλου.
Σαφώς και επηρεάζει το μέρος που μένεις τις απόψεις σου.
Αλλά όχι και ότι οι Ελληνες είμαστε όπως μας παρουσιάζεις 'ΟΛΑ ειναι κολπα για εσας, ολοι πανε να σας και τους κανουν κακο, ολοι εκμεταλευοντε, ολοι τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι, blah, blah. '.Πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι. Αμφισβητεί. Δεν καταπίνει ότι του πουν.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που δεχονται τις επίσημες θέσεις.Οπως εσυ.
Δεν είναι κακό. -
η ΤΟΟΟΟΟΣΟ τεραστια διαφορα (σαν το κεντρο ενα πραγμα) ειναι οτι αντικαταστατης του Μ@λ@κ@ που ζει στο Ασπρο σπιτι ηταν **πρωην **προεδρος στη Χαλιμπαρτον....
Ε και??
Και ο πατερας μου συνταξιουχος ειναι αλλα αν του πεις κακο για την εταιρεια που εργαζοταν ειναι ικανος να σε σκισει.
@ Gabriel
**1.Γαβριηλ αποδειξε μας οτι δεν ειναι ψεμματα αυτα που γραφει ο greo.**Αν δε αποδειξεις τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο greo σημαινει οτι ειναι αληθεια και ο καθενας απο εδω δικαιουται να γραφει οτι νομιζει για σενα..2.Aπαντησε μας αν αμφισβητεις τα στοιχεια της CIA.
3.Ειδες γιατι αφησα εξω τη ΣΟυδικη Αραβια??
Εχεις να πεις κατι ?? -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
....για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα..
Επειδη λογοκριθηkε το συμπερασμα μου απο τους mods το συμπερασμα δικο σας για το τι ειναι ο xxxxxx
.....'το μεσεο το μακρυτερο'
Συ ειπας αγαπητε γαβριηλ.....
Τελικα δεν εισαι τοσο κακος οσο δειχνεις.
Κανεις και αυτοκριτικη αποτι βλεπω
εχεις και το γνωθοισαυτον -
Συγχαρητήρια Γιώργο!
Του έκανες τα μούτρα κρέας τώρα φίλε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συγχαρητήρια Γιώργο!
Του έκανες τα μούτρα κρέας τώρα φίλε!!!Οχι Νικο μου και να με συγχωρεις....
Του απαντω με τα ιδια του τα λογια.....
Οταν εγραψα περι λογοκρισιας ηξερα οτι θα αντιδρασει με το γνωστο τροπο(αναφεροντας την επιμαχη φραση παραπονουμενος).Το ατομο εχει ενα ιδιαιτερο ταλεντο να αυτοεξευτελιζεται και μαλλον του αρεσει που γινεται ρομπα....
Μπροστα σ'αυτη του τη διαστροφη δεν λογαριαζει τιποτα.
Και ειναι ματαιο να προσπαθει ο οποιοσδηποτε να τον προστατεψει.....edit:
Και που προσπαθησαμε να μιλησουμε σοβαρα μαζι του τι βγηκε μπορεις να μου πεις??
Πες μου στις δικες σου ερωτησεις τι απαντησεις πηρες. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Το ατομο εχει ενα ιδιαιτερο ταλεντο να αυτοεξευτελιζεται και μαλλον του αρεσει που γινεται ρομπα....
Μπροστα σ'αυτη του τη διαστροφη δεν λογαριαζει τιποτα.
Και ειναι ματαιο να προσπαθει ο οποιοσδηποτε να τον προστατεψει.....Ο μόνος τρόπος για να τον προστατέψει κανείς είναι αυτός που θα προστατέψει και όλον τον κόσμο... Δηλαδή να βγάλει το συγκεκριμένο ατομάκι από τη δυστυχία του - και τη δική μας.
-
δειτε την επικειμενη εκπομπη του ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ..
Εχει τεκμηρια για την ναυλωση αεροπορικου στολου εταιρειας που εχει εδρα τη Στοκχολμη...Τα αεροσκαφη αυτα συνοδεια πολεμικων αμερικανικων αεροσκαφων ειχαν σαν προορισμους χωρες Σαουδ. Αραβιας και Ιρακ και απηγαγαν ολοκληρες οικογενειες των οποιων οι συγγενεις ειχαν (λεω ειχαν) καποια σχεση με τρομοκρατες....Βεβαια το μελλον αυτων των ανθρωπων ηταν ελαχιστο...
Το συμβαν αυτο το ανεφεραν ολα τα καναλια ειδησεων στις απογευματινες ειδησεις..το ολο ζητημα το επιβεβαιωνουν και πρωην πρακτορρες της ΣΙΑ..
Θαυμαστε λοιπον τις ΗΠΑ για αλλη μια φορα στους ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ..να δειτε για τι καθικια μιλαμε...
Γαβριηλ... Σε λυπαμαι γιατι εισαι και εσυ ενα θυμα...
Τωρα μη ρωτησεις περισσοτερα καταλαβα το πνευμα σου και δε θελω να διατυπωσω την αποψη μου περι εσου...Φιλικα..
Ραντομ
-
Αρα μην μου λες οτι δεν εχετε γνωμη και δεν 'σας αφηνουμε' να εχετε ή οτι 'δεν το εξασκητε' κτλ. Η Ευρωπη ειναι ελευθερη να κανει αυτο που θελει, εδω και καιρο!
Φίλε μου δέν σου λέω τίποτε... Εσύ έγραψες παραπάνω οτι >ειναι και 'δικα σας' δικαιωματα και κουλτουρα, πρεπει να ειμαστε ενωμενοι εναντια στον κοινο αυτο εχθρο
Κι εγώ σε ρώτησα εάν νομίζεις πώς έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τους εχθρούς και τους φίλους της Ευρώπης. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
Συγχώρα με, αλλα δεν εχω ιδεα τι σημενει 'παραινετικός'. Δεν βλεπεις οτι με το ζορι μιλαω Ελληνικα?
Οκ, σόρι.
Η ακριβής έκφραση φαντάζομαι θα ήταν 'don't patronize us please' ....Δεν καταλαβαινω. Τι σε πειραξε για το οτι εγραψα 'εχρθος'? Εμεις ειμαστε σε πολεμο απο το 2001. Πως τους λενε αυτους που πολεμας στην Ευρωπη? Φιλους?
Μα αυτό ακριβώς λέω, οτι μπορεί **μόνο **οι ΗΠαμερικανοί να το βλέπετε ως πόλεμο και κάποιοι σύμμαχοί τους.....
Α, και επιπλέον αν καταλαβαίνω σωστά, καταλογίζεις ευθύνες και στην Ευρώπη (οκ, εκτός Αγγλίας και Ισπανίας φαντάζομαι) για ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ? Απο το παρακάτω το συμπεραίνω:
Εαν πηγαιναμε μαζι στο ΙΡΑΚ οπως μπηκαμε το 1991, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Τιποτε απο αυτην την διχωνεια δεν θα υπηρχε.
Να είσαι καλά.
Περί ΗΠΑ... (ξανά...)