-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το κλιο εχει δικια του προσωπικοτητα...κοβει και φατσες και αναλογα...
Λες να έκοψε την φάτσα μου και να μην του άρεσα;
-
σε ψυχολογο μηχανικο πρεπει αν το πας τοτε...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Govus αφού ο δικός σου δουλεύει,μην προβληματίζεσαι.Αν και ξέρεις ότι για τα ηλεκτρικά της ρενό δεν βάζεις και το χέρι σου στην υποδοχή του αναπτήρα...στη φωτιά ήθελα να πω Λυχνίες φώτων αλλάζω ανα 3μηνο..σαν γυναικεία περίοδος είναι(λίγο πιο μακρά βέβαια)ξέρω πότε θα μου έρθει και πάω,σκάω 10 ευρουλάκια(ταρίφα)και φεύγω ξένοιαστος.Μάλλον οι ''εφευρέτες'' εκεί στη Ρενό δεν έχουν ανακαλύψει λυχνία που να βγάζει χρόνοΣτο 5άρι που είχα (μοντέλο '90) και μέχρι που μου το κλέψανε πριν 4 χρόνια ( ), για ένα διάστημα όταν άνοιγα το ραδιοκασετόφωνο, ξεκινούσαν και οι υαλοκαθαριστήρες... !!! Όσο για το Clio II που αναφέρεις, το 'χω παρατηρήσει και 'γω: πολλά (phase II, σαν το δικό μου) κυκλοφορούν με καμμένες λάμπες, αλλά εγώ 12,5 μήνες αφού το πήρα, δεν έχω, ευτυχώς, πάθει κάτι τέτοιο (προς το παρόν, μην κακομελετάμε κιόλας ...).
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ο λογος που ρωταω ειναι οτι τις τελευταιες 15 μερες μπηκα σε 3 διαφορετικα αυτοκινητα (ιδιας προελευσης) με το ιδιο προβλημα.στα 2 απο τα 3 μου ειπανε πως ο αναπτηρας χαλασε επειτα απο χρηση του για φορτιστες, μπαταριες, κλπ κλπ
εχω ακουσει δημιουργειτο προβλημα με κατι φορτιστες (συνηθως μη γνησιους) οι οποιο δεν εφαρμοζαν καλα στην υποδοχη και ετσι εκαιγαν την ασφαλεια του αναπτηρα. μηπως μαζι με τον αναπτηρα δε δουλευει και κατι αλλο ?
-
Εμείς στην Alfa GTV πρώτης γενιάς που είχαμε πήγαμε να καούμε απο βραχυκύκλωμα στον αναπτήρα.Ευτυχώς όμως το προλάβαμε.
-
φυσικα και λειτουργει, το δοκιμασα σημερα το πρωι τελευταια φορα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πέντε χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, ομοίως και το τασάκι!!
ομοίως αλλά 7 χρόνια στα προηγούμενα και 8 μήνες στο τωρινό.
Μια από τα ίδια σε κανένα αυτοκίνητό μου δεν έχω χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα για να ανάψω τσιγάρο. Το τασάκι έχει συνήθως μέσα κάρτες οπότε ούτε κι αυτό έχει χρησιμοποιηθεί (ρίχνει τη τιμή μεταπώλησης ) .
Πάντως και οι δύο αναπτήρες ('κανονικός' και χώρου αποσκευών) λειτουργούν κανονικά. Ιάπωνας (γνήσιος) ο 'Μήτσουλας' άρα όλα λειτουργούν. -
Φανταζομαι οτι λειτουργει! Στο golf ειχα βαλει ενα φορτιστη περυσι και φορτιζε, με του yaris ειχα αναψει το καλοκαιρι κατι χορτα, στο corolla τον ειχα πατησει μια φορα να δω αν αναβει στο c4 ουτε που θυμαμαι...α θυμηθηκα που τον εχει!!! Στο golf και στο yaris νομιζω δουλευει και με σβηστο αμαξι στα αλλα δεν ξερω. Μπορει να πιασει φωτια απο αυτο; Αν δεν βγει πχ η αν το πατησεις καμια 50αρια φορες;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μπορει να πιασει φωτια απο αυτο; Αν δεν βγει πχ η αν το πατησεις καμια 50αρια φορες;;;Με πενήντα 'πατήματα' του αναπτήρα πρίν πιασει φωτιά θα έχει μείνει από μπαταρία.
-
Μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει και κανένα αυτοκίνητο που να μη δουλεύει. Τον χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για φόρτιση του κινητού ή για εξερεύνηση της συμπεριφοράς πλαστικής σακούλας σε υψηλές θερμοκρασίες (καλά αυτό όταν είχα μονοψήφια ηλικία).
Δεν καπνίζω και όσοι φίλοι/ες μου καπνίζουν υποχρεούνται να έχουν το δικό τους αναπτήρα! Σιγά μην ξοδεύω την πολύτιμη βενζίνη για να ανάψει ο άλλος τσιγάρο! Σε τελική ανάλυση, ας πάρουν μεγεθυντικό φακό και ας κάτσουν στον ήλιο! -
nai leitourgei o anaptiras alla kai na mi leitourgouse den yparxei problem.........no smoking please.....and specifically while driving!!
-
Δεν ξέρω...
Ο αναπτήρας μου είναι παρθένος, σαν τη χτένα του Ελληνιάδη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ξέρω...Ο αναπτήρας μου είναι παρθένος, σαν τη χτένα του Ελληνιάδη.
gia ola yparxei i prwti fora...
-
Φανταζομαι οτι λειτουργει! Στο golf ειχα βαλει ενα φορτιστη περυσι και φορτιζε, με του yaris ειχα αναψει το καλοκαιρι κατι χορτα..........οδηγώ και πινω? πίνω κι οδηγώ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φανταζομαι οτι λειτουργει! Στο golf ειχα βαλει ενα φορτιστη περυσι και φορτιζε, με του yaris ειχα αναψει το καλοκαιρι κατι χορτα..........
οδηγώ και πινω? πίνω κι οδηγώ...
φοβερο το πως μπορουν να παρερμηνευτουν τα λογια μου!!!! Προφανως ενοουσα κατι ξεροχορτα που ειχαμε για καψιμο!
-
Αν και δεν χρησιμοποιω ουτε τον αναπτηρα αλλα ουτε και το τασακι (παρολο που ειμαι μανιωδης καπνιστης),λειτουργει κανονικοτατα...
-
Λειτουργει σε ολα.....στο lupo.. χαλασε απο την πρωτη μερα...
-
Λειτουργεί, κυρίως για τον φορτιστή, αλλά ενίοτε και για τσιγάρο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
στο δικο μου λειτουργει ηλεκτρα!
στειλε μου τσιγαρο να στο αναψω...
στο σιβικ εχουμε σπιρτα?
στο δικο σου? στο λεον θα εννοεις!
Σε παρακαλω λιγα τα λόγια για το σιβικ, όχι μόνο ο αναπτηρας αναβει αλλά βγαινει και ενα χέρι και αναβει το τσιγαρο να μην αποσπάσαι απο τον δρόμο!!
Πάντως στο δικό μας Σιβίκ δεν είναι να συνδέσεις κάτι άλλο στον αναπτήρα, στο μισάωρο έκαψε ασφάλεια, και πρέπει να είσαι γιαπωνέζος να χωρέσεις πίσω από το τιμόνι να την αλλάξεις...
Μάλλον τώρα που πάχυνα δε παίζει πλέον να την αλλάξω...
-
Φανταζομαι οτι λειτουργει! Στο golf ειχα βαλει ενα φορτιστη περυσι και φορτιζε, με του yaris ειχα αναψει το καλοκαιρι κατι χορτα..........
οδηγώ και πινω? πίνω κι οδηγώ...
φοβερο το πως μπορουν να παρερμηνευτουν τα λογια μου!!!! Προφανως ενοουσα κατι ξεροχορτα που ειχαμε για καψιμο!
Εγώ είχα ανάψει φιδάκι (για τα κουνούπια) με τον αναπτήρα αλλουνού!
Θέλει κάμποσα πατήματα...
Λειτουργει ο αναπτηρας σας? τι αυτοκινητο εχετε?