-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Michelin exalto 2 195/50/15 στο IgnisΤο κλιο θα ερθει με 205/45/16 απο το εργοστασιο exalto 2 παλι.....
για να μην ξεχνιομαστε
θελω βολτα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Michelin exalto 2 195/50/15 στο Ignis
Το κλιο θα ερθει με 205/45/16 απο το εργοστασιο exalto 2 παλι.....
για να μην ξεχνιομαστε
θελω βολτα
Κ γω, κ γω! Μετα το στρωσιμο εννοειται..
-
Φυσικαααααα
-
Εγώ θέλω βόλτα ΠΡΙΝ το στρώσιμο (το ΠΟΙΟ???)! Ξέρεις εσύ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ θέλω βόλτα ΠΡΙΝ το στρώσιμο (το ΠΟΙΟ???)! Ξέρεις εσύ!Οι Ιταλοι ειναι φιλοι μας
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
bridgestone RE720.
45 χιλιάδες χιλιόμετρα και ακόμα κρατάνε σαν βδέλες.
Εκπληκτικό λάστιχο σε αντοχή, επιδόσεις, στεγνό-βρεγμένο, παντού.
Πράγματι πολύ καλό λάστιχο. Τα είχα στο 106 σε 185/55-14. Στα 45.000 χλμ. είχαν 'ξανανιώσει'! Μάλλον ήταν η επιβεβαίωση πως πλησίαζε η ώρα αντικατάστασης, με το δεύτερο στρώμα μαλακής γόμας που έχουν, σύμφωνα μ'αυτά που είχα διαβάσει. Πως πας από φθορά;
Στο 307 δεν τα έβαλα σκεπτόμενος την σχετική τους σκληρότητα και το συνδυασμό τους με τον ημιάκαμπτο πίσω...Έχουν και ¨μαγουλάκι¨που προφυλάσσει τις ζάντες από τα κράσπεδα...
Στο προηγούμενο μου Peugeot (το ίδιο), τα είχα βγάλει (τα ίδια) off μέσα σε 15Κ χιλιόμετρα. Βέβαια, υπήρχε μία πλατεία με σχετικά καλή άσφαλτο, την οποία γύρναγα γύρω στις 70 φορές το μήνα, οπότε και πολύ άντεξαν...
Αυτά, που έχω τώρα, με σαφώς πιο συγκρατημένη οδήγηση, μετά από 45Κ, έχουν βέβαια φθορά, αλλά κρατάνε ακόμα πολύ καλά. Απρόσμενα καλά.
Σκεφτόμουν μάλιστα να τα αντικαταστήσω αλλά πλέον δεν βλέπω το λόγο. Θα με βγάλουν για τουλάχιστον 10Κ επιπλέον.
Πριν 5Κ, άκουγα ένα μεταλλικό περιοδικό θόρυβο από πίσω.
Είχε καρφωθεί στο πίσω αριστερό πέλμα μία βίδα. Και αναρωτιόμουν πώς στο καλό το πίσω μέρος είναι τόσο καλά βιδωμένο στο δρόμο... -
Μichelin Pilot Exalto II 195/50/16.
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Michelin exalto 2 195/50/15 στο Ignis
Το κλιο θα ερθει με 205/45/16 απο το εργοστασιο exalto 2 παλι.....
για να μην ξεχνιομαστε
θελω βολτα
Κ γω, κ γω! Μετα το στρωσιμο εννοειται..
Γιατί; Δε σου αρέσουν οι γρήγορες βόλτες;
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εγώ φοράω Uniroyal 135/85R13. Πρέπει κάθε φορά να κάνω προπαραγγελία γιατί είναι διάσταση προς κατάργηση...
Προσκυνάτε!!
85 δε νομιζω.
Μηπως 80?
Τετοια διασταση φορουσε το πρωτο μου ΑΧ που ηταν το 10Ε του '87
Από όσο θυμάμαι,τα σειράς 80 ήταν στήν ουσία σειράς 82,καί η σειρά δέν αναγραφότανε στά πλαινά τού ελαστικού.Π.χ. 155-13 καί όχι 155/80-13 έγραφε στό πλαινό του ελαστικού.
-
Michelin Pilot Sport
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Michelin Pilot Sport31% το ποσοστό της Michelin μέχρι τώρα!
Eγώ είμαι με Pirelli P7000.
-
michelin και στο κλιο και στο λεον!
-
Στην 4δα για δημοσιες εμφανισεις εχω τα Yokohama A539...απλα καλο λαστιχο για στεγνο και μετριο για βρεγμενο. Τα βαζω κυριως διοτι τα βρισκω σε σχετικα καλη τιμη και επειδη δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχω κορυφαιο πολιτικο λαστιχο στο αυτοκινητο μου.
Στην 4δα για εξορμησεις, εχω τα Brigestone 540s με βροχινη χαραξη η' κανονικη, το οποιο μπορω να πω οτι με εχει εντυπωσιασει, αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο semislik ελαστικο...
Παντως απ'την στιγμη που δοκιμασα semislik ειπα πως το πρωτο πραγμα που πρεπει να βελτιωνει καποιος στο αυτοκινητο του ειναι τα ελαστικα του...απο την Ανοιξη μεχρι και τον Σεπτεμβριο, δεν βρισκω τον λογο να φοραω πολιτικο λαστιχο,μην πω ολο το χρονο γιατι θα φανω σε καποιους ακραιος!
-
Conti PremiumContact 195/50R15 82H. Για τα σαπουνοδρόμια των Χανίων μου'χουν βγει πολύ καλά ως τώρα.
-
Tώρα τα P7 που είναι μαμά. Σε λίγο θα του βάλω τα P Zero Rosso
-
Toyo T1-R 205/50 R16
Καλό traction. Εξαιρετικά στο βρεγμένο.ΥΓ: Βαγγέληηηηηηηη, σκίστο από το χιλόμετρο 0. Αν θες διαδικασία made by ΒΑΣΙΛΗΣ σφύρα
-
yokohama A539---------->yaris
michelin synchrone------>rav4 -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Toyo T1-R 205/50 R16
Καλό traction. Εξαιρετικά στο βρεγμένο.ΥΓ: Βαγγέληηηηηηηη, σκίστο από το χιλόμετρο 0. Αν θες διαδικασία made by ΒΑΣΙΛΗΣ σφύρα
Σε λιγες ημερες θα παμε για καφε και θα μου τα πειτε αναλυτικα αλλωστε το αμαξι δεν θα μπορω να το οδηγησω μεχρι να παρω τις πινακιδες το 2006
Παντως το Italian tuning οπως περιγραφεται εδω(μεθοδος πανω στο δυναμομετρο):
http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htmειναι στα πολυ υπ'οψην
υγ:Σορρυ για το οφ τοπικ...
-
Κάτι μέτρια Pirelli P 2500 165/65/13
Πολύ ψηλότερα από τα εργοστασιακά 165/55/13 ,αλλά σχεδόν αναγκαστική επιλογή,καθώς είχαν στραβώσει όλες οι ζάντες στους υπέροχους δρόμους μας...
-
Michelin Pilot Sport 225/45/17 Και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
-
Michelin Pilot Exalto 195/55/15 στο ένα και Pirelli P700 185/55/14στο άλλο (που θα πάρουν βεβαίως πόδι αυτή την εβδομάδα. 3 μήνες ήταν υπεραρκετοί για να συμβιώσει κάποιος μαζί τους.)
Τι λαστιχα "φορατε"?