-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
αυτος στο 1.16 για το γαμο του πηγε Ολλανδια μαλλον...Κάπου προς το τέλος δείχνει και το γάμο του.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στην κοπέλα που δεν της έδωσε λεφτά ο Ολλανδός, ούτε εγώ θα έδινα.Οτι υπηρεσία κι αν προσέφερε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Στην κοπέλα που δεν της έδωσε λεφτά ο Ολλανδός, ούτε εγώ θα έδινα.
Οτι υπηρεσία κι αν προσέφερε
ναι. Σε τετοιες δονταρες δεν πας κοντα...
τωρα για να πουμε του στραβου το δικιο, το trailer ειδα. Δεν ειναι και απο τις στοες του Βελγίου τα παιδια που δειχνει, καλοντυμενα ειναι κλπ.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στην κοπέλα που δεν της έδωσε λεφτά ο Ολλανδός, ούτε εγώ θα έδινα.
Οτι υπηρεσία κι αν προσέφερε
ναι. Σε τετοιες δονταρες δεν πας κοντα...
τωρα για να πουμε του στραβου το δικιο, το trailer ειδα. Δεν ειναι και απο τις στοες του Βελγίου τα παιδια που δειχνει, καλοντυμενα ειναι κλπ.
Τι περτσινώνει ο EDDIE κι εσυ δεν ξέρω (και δεν θα το ξαναδω για να την παρατηρίσω καλύτερα) αλλα δεν τη θυμάμαι τόσο σαβούρα. Μια τυπική κοπέλα.
-
Ειναι η πρωτη εντυπωση. Νορμαλ ειναι η κοπελα, εγω ομως ξεχωρισα τις δονταρες...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://gr.news.yahoo.com/το-βίντεο-για-το-νέο-κύμα-μετανάστευσης-των-ελλήνων-που-σαρώνει-στο-διαδίκτυο--βίντεο--172337283.htmlΤο βίντεο για το νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων που σαρώνει στο διαδίκτυο [βίντεο]
Πόσο ΚΛΑΜΠΑΝΟΣ μπορεί να είναι κάποιος? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ, η γυφτοκατσιβελιά σε όλο της το μεγαλείο Μου αρέσει που κατηγορεί και τους ολλανδούς για στερεότυπα, και όλο το βίντεο είναι ό,τι πιο σάπιο στερεότυπο θα μπορούσε να προβάλει.
Ο συγκεκριμένος εν τω μεταξύ είναι γνωστός στην παρέα, τον είχε βοηθήσει φίλος όταν έψαχνε για την Ολλανδία, που να μη σώσει
το βιντεο αυτο δεν ξεφευγει απο τον τυπο του μεταναστη που εχει ο περισσοτερος κοσμος στο νου και κατα 90% ειναι αντιπροσωπευτικο imho
-
Διαφωνω, αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.
Μας λεει οτι ως μεταναστες αντιμετωπιζουν εναν ρατσισμο βασισμενο σε λανθασμενα στερεοτυπα, κι ολο το βιντεο ειναι μια παρουσιαση της ελλαδας με τα πιο κλασσικα στερεοτυπα.Κι οχι, δε χορευουμε ζορμπα.
Θα μου πεις επισημο βιντεο του Υπ. Τουρισμου ηταν ετσι. -
Εγώ δεν θα της έδινα λεφτά γιατί θα την έπαιρνα για γύφτισσα.
Δεν είναι σεξουαλικό το θέμα. -
Εν τω μεταξυ το βιντεακι ειναι και σε αλλες σελιδες σημερα, βοηθεια μας
-
Διαφωνω, αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.
Μας λεει οτι ως μεταναστες αντιμετωπιζουν εναν ρατσισμο βασισμενο σε λανθασμενα στερεοτυπα, κι ολο το βιντεο ειναι μια παρουσιαση της ελλαδας με τα πιο κλασσικα στερεοτυπα.Κι οχι, δε χορευουμε ζορμπα.
Θα μου πεις επισημο βιντεο του Υπ. Τουρισμου ηταν ετσι.Ολα τα σχετικα βιντεο ειναι παρομοια. Το συγκεκριμενο δεν ειναι πρωτοτυπο αλλα αναπαραγει αλλα, αντιγραφει θα ελεγα. Οι μεταναστες πραγματι αντιμετωπιζουν ρατσισμο παρομοιο με το βιντεο, απλα δεν ειναι σε θεση να το δεις στο περιβαλλον που κινεισαι. Αν πας σε καποιο αλλο περιβαλλον θα το δεις πανευκολα.
-
Προφανώς κι γνωρίζω τα περι ρατσισμού κι έχω κι εγώ ο ίδιος ακόμα και σε αυτό το περιβάλλον βιώσει ουκ ολίγα περιστατικά.
Αλλο αυτό, αλλό το πως παρουσιάζει κάτι το βίντεο, εγώ εκεί στάθηκα -
Μπράβο σε όσους κατάφεραν να το δουν όλο, εγώ κιότεψαΈχασες, είχε μια κορμάρα πασαλειμμένη με λάδια στο τέλος.
-
Aγνό παρθένο ελαιόλαδο?
-
Προφανώς κι γνωρίζω τα περι ρατσισμού κι έχω κι εγώ ο ίδιος ακόμα και σε αυτό το περιβάλλον βιώσει ουκ ολίγα περιστατικά.
Αλλο αυτό, αλλό το πως παρουσιάζει κάτι το βίντεο, εγώ εκεί στάθηκακαρακιτς αλλα αυτα τα στερεοτυπα πουλανε...
-
Ειμαι και εγω 'High class' μεταναστης, και εχω βιωσει και εγω το ρατσισμο στο πετσι μου
Αλλα οσο κιτς και αν ειναι αυτο το βιντεο ειναι αρκετα κοντα στο πως συμπεριφερονται αρκετοι που θελουν ντε και καλα να φανε κοκορετσι και μαγειριτσα και να ψησουν αρνια στη μεση της πλατειας.
-
Για εργασια σε US χρειαζομαι work permit
Κανω αιτηση στην πρεσβεια και το βγαζω μονος μου ή πρεπει πρωτα να εχω το invitation απο τον potential employer?Επισης, αν εχω συγγενη εκει που μενει μονιμα και εχει πολιτογραφηθει, μπορει να με καλεσει αυτος καπως;
-
νομίζω πως ο εργοδότης σου πρέπει να σου τη 'βγάλει'.
-
και εγω μαλλον εκει καταληγω, χρειαζεται sponsorship απο τον εργοδοτη
Μετα την προσφατη τροπη στο 'διορισμο' στην Γερμανια (βασικα πηρα επιστολη απο τον Director οτι το interview πηγε πολυ καλα και μεινανε ευχαριστημενοι κτλ κτλ... αλλα επρεπε να κανουνε πολυ δυσκολη επιλογη και δεν πηρα τη θεση, αλλα ειμαι αναπληρωματικος = αν καποιος αρρωστησει-φυγει-δεν παει πχ, ή αν βγει κανουργιο management opening εως 31-12-2014 θα μου κανουνε απευθειας offer χωρις εκ νεου συνεντευξη.. φεξε μου και γλυστρησα δηλαδη..) ξεκιναω να κοιταω περαν του Ατλαντικου...και το θεμα του work permit ειναι πολυ σημαντικο....
οποτε παντου διαλεγω το 'I require sponsorship' αντι του 'I am eligible to work in the US'... χμμμ.....
δεν ακουγεται καλο -
όχι δεν είναι
δυστυχώς με την ΗΠΑμερική είναι ζήτημα αυτό, και δεν κάνουν εύκολα sponsorship.Στον Καναδά (που κι εκεί θέλει παρόμοιο sponsorship) ίσως είναι ευκολότερα πάντως.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
και εγω μαλλον εκει καταληγω, χρειαζεται sponsorship απο τον εργοδοτη
Μετα την προσφατη τροπη στο 'διορισμο' στην Γερμανια (βασικα πηρα επιστολη απο τον Director οτι το interview πηγε πολυ καλα και μεινανε ευχαριστημενοι κτλ κτλ... αλλα επρεπε να κανουνε πολυ δυσκολη επιλογη και δεν πηρα τη θεση, αλλα ειμαι αναπληρωματικος = αν καποιος αρρωστησει-φυγει-δεν παει πχ, ή αν βγει κανουργιο management opening εως 31-12-2014 θα μου κανουνε απευθειας offer χωρις εκ νεου συνεντευξη.. φεξε μου και γλυστρησα δηλαδη..) ξεκιναω να κοιταω περαν του Ατλαντικου...και το θεμα του work permit ειναι πολυ σημαντικο....
οποτε παντου διαλεγω το 'I require sponsorship' αντι του 'I am eligible to work in the US'... χμμμ.....
δεν ακουγεται καλοΜια και θές να φύγεις απο την ελλάδα κάνε και κάτι χρήσιμο. Παραιτήσου τώρα απο τη θέση που κατέχεις εδω (αν εργάζεσαι).
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....