-
Συγχαρητηρια, καλη δυναμη, σιδεροκεφαλος.
1η ΜΑΗ ειναι ΑΠΕΡΓΙΑ
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και επανερχομαι γιατι λιγες μερες μετα τη συνεντευξη ενημερωθηκα οτι προσληφθηκα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
1η ΜΑΗ ειναι ΑΠΕΡΓΙΑ
η οποία μεταφέρθηκε στην Τρίτη του Πάσχα!Πενθήμερο!!!
-
Καλή αρχή
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και επανερχομαι γιατι λιγες μερες μετα τη συνεντευξη ενημερωθηκα οτι προσληφθηκα.Ωραίος!
-
Το οφειλεις σε εμας και στις συμβουλες μας
Οι τρεις πρωτοι μισθοι θα γινουν σουβλακια που θα μοιραστουν στον λαο του 4TF -
Με χοιρινο τα σουβλακια.
-
Το οφειλω και στις εδω απαντησεις σας σιγουρα.
Σας ευχαριστω ολους.
Οντως ειναι απεργια αλλα αποτι φαινεται για τους νεοπροσληφθεντες θα κανουν καποια εξαιρεση στην Αγγλια.
Τωρα αρχιζουν αλλες περιπετειες με ψαξιμο σπιτιου κλπ. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το οφειλω και στις εδω απαντησεις σας σιγουρα.
Σας ευχαριστω ολους.
Οντως ειναι απεργια αλλα αποτι φαινεται για τους νεοπροσληφθεντες θα κανουν καποια εξαιρεση στην Αγγλια.
Τωρα αρχιζουν αλλες περιπετειες με ψαξιμο σπιτιου κλπ.Με το καλο!
Λονδινο!!!Κοιτα να το ζησεις (τωρα πηγες?)οσο πιο πολυ σου δωθει η ευκαιρια,διοτι η πολη ΔΕΝ παιζεται...
Α!Και μακρια απο Ελληνες... -
Hμουν Αγγλια και για master (Portsmouth) και εχω ζησει ηδη αρκετους μηνες στο Λονδινο.
Δυσκολο για τους Ελληνες, συνηθως παντου πιανουν κουβεντα οταν ακουνε Ελληνα. -
Τωρα πλεον θα ακους πιο συχνα τα Ελληνικα αφου εχει παει πολυς κοσμος για δουλεια οπως και εσυ εκτος σπουδων.. Συγχαριτηρια και ομορφη ζωη...
-
Συγχαρητηρια. 1η Μαιου ειναι εργασιμη, 6 Μαιου ειναι τραπεζικη αργια. Το μεγαλυτερο προβλημα στο Λονδινο ειναι τα πανακριβα και κακιστης ποιοτητας διαμερισματα οποτε υπομονη. Κατα τα αλλα φετος κανει πολυ κρυο και εχουν ερθει πολλοι Ελληνες λογω της κρισης.
-
Εχω βοηθησει ηδη σε 2 μετακομισεις και εχω μεινει σε 3 σπιτια στο Λονδινο, οποτε ξερω τι να περιμενω.
Για το κρυο, οντως φετος το παρακανε, ακομα χιονιζει (προχθες τουλαχιστον). -
http://gr.news.yahoo.com/το-% ... 37283.html
Το βίντεο για το νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων που σαρώνει στο διαδίκτυο [βίντεο]
Πόσο ΚΛΑΜΠΑΝΟΣ μπορεί να είναι κάποιος? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ, η γυφτοκατσιβελιά σε όλο της το μεγαλείο Μου αρέσει που κατηγορεί και τους ολλανδούς για στερεότυπα, και όλο το βίντεο είναι ό,τι πιο σάπιο στερεότυπο θα μπορούσε να προβάλει.
Ο συγκεκριμένος εν τω μεταξύ είναι γνωστός στην παρέα, τον είχε βοηθήσει φίλος όταν έψαχνε για την Ολλανδία, που να μη σώσει
-
πραγματικα εμετικο.
-
Μια νέα catastroika is upon us.
-
Εσενα πρέπει να σε έχει σοδομίσει κνίτης, δεν εξηγείται διαφορετικά
-
Εγώ θα προτιμούσα αντί για Ζορμπά κάτι σε Καζαντζίδη που είναι και πιο κλαψομούνικο.
Στην κοπέλα που δεν της έδωσε λεφτά ο Ολλανδός, ούτε εγώ θα έδινα.
-
Μπράβο σε όσους κατάφεραν να το δουν όλο, εγώ κιότεψα
-
αυτος στο 1.16 για το γαμο του πηγε Ολλανδια μαλλον...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....