-
@kkostask said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@wantone said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Αφου εισαι τοσο επιτυχημενος πως και δεν αγορασες ουτε ενα δυαρι να στεγασεις την οικογενεια σου;
Στις γυναίκες είπε….αν και με το γούστο που έχει στα αμάξια, ανησυχώ….
Είπα στο κέντρο της παρέας, οι επιλογές μου και η γυναίκα μου είναι με βάση το συναίσθημα και τον σεβασμό! Οντως είναι πολύ όμορφη εάν σας ενδιαφέρει αυτό!
Εσύ;;; Πες μας για τη γυναίκα σου, συγκριτικά με ποιο αυτοκίνητο θα την παρομοίαζες;
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Αφου εισαι τοσο επιτυχημενος πως και δεν αγορασες ουτε ενα δυαρι να στεγασεις την οικογενεια σου;
Δεν ανέφερα παππούλη αν ειμαι πετυχημένος! Το κόκκινο τέρας κρίνει την επιτυχία όπως νομίζει αυτό!
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!
Εσύ αγόρασες κάποιο σπίτι;;;
Αρα εισαι και χουφταλο και αποτυχημενος; -
Να πας σε νευρολόγο!!!
Βρες έναν καλο και ξεκινά εξετάσεις!!
Μέχρι τότε, εσυ αγόρασες κάποιο σπίτι;;;; Ποσο;;; Τι;;;
-
Να πας σε νευρολόγο!!!
Βρες έναν καλο και ξεκινά εξετάσεις!!
Τωρα που το αναφερεις εχω συναντησει ενα σωρο κοσμο που χρειαζοντε βοηθεια.
-
Στο χώρο αναμονής του νευρολόγου;
-
Στο χώρο αναμονής του νευρολόγου;
Οχι γενικα στο ιντερνετ πχ. Ολοι λενε οτι οι αλλοι εχουν προβλημα
-
Τελικά αγόρασες κάποιο σπίτι;;; Ποσο και ποτε;;;;
-
@kkostask said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Στις γυναίκες είπε….αν και με το γούστο που έχει στα αμάξια, ανησυχώ….
Είπα στο κέντρο της παρέας, οι επιλογές μου και η γυναίκα μου είναι με βάση το συναίσθημα και τον σεβασμό! Οντως είναι πολύ όμορφη εάν σας ενδιαφέρει αυτό!
Εσύ;;; Πες μας για τη γυναίκα σου, συγκριτικά με ποιο αυτοκίνητο θα την παρομοίαζες;
Ούτε λίγο χαβαλέ δεν σηκώνεις?
-
Με εμένα ναι!!! Με δικούς μου ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.... όχι
Τεσπα δέχομαι τον χαβαλέ με καλη πρόθεση!
-
Αν και εδώ που τα λέμε η δίκη μου γενιά έδωσε από 18-21 πανελλήνιες εξετάσεις σε 9-12 μαθήματα όπου αν αποτύχεις ακόμη και σε ένα έπρεπε να δώσεις ξανά από την αρχή τα τελευταία 9-12 (αναλόγως τα μαθήματα επιλογής)
Βρε παπατζή και για αυτό έχεις να πεις οτι είσαι ριγμένος και οι άλλοι ευνοημένοι ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ??
-
Καθόλου ριγμένος! Άλλοι θα έπρεπε να νιώθουν ριγμένοι αλλά έχουν αξιοπρέπεια!
-
Καθόλου ριγμένος! Άλλοι θα έπρεπε να νιώθουν ριγμένοι αλλά έχουν αξιοπρέπεια!
Έχει φτιάξει βρε σατανά μια θεωρία στο μυαλουδάκι σου, ότι ακόμα και για αυτό, αν ήσουν σε άλλες εποχές, εποχές δέσμεων, θα είχες χτυπήσει ΕΜΠ, να σου φύγει και το απωθημένο
-
Σου είπα ξανα πως και εμείς δεν φυτρώσαμε! Σπουδαγμένοι άνθρωποι μας γέννησαν οι οποίοι έζησαν μαζί μας τις δικές μας πανελλαδικές !
Θυμάμαι πως ελεγαν πως έτσι όπως τα είχαν κάνει, σκατα, πολλοί από την δίκη τους γενια δεν θα έμπαιναν στις σχολές που μπήκαν! Η ύλη ιδιαιτερα τα πρώτα έτη ήταν μεγάλη και τα μαθήματα παρα πολλά χωρις δικαίωμα να κρατησεις κάποια βαθμολογία, όπου αυξανόταν γεωμετρικά η πιθανότητα του λάθους που θα επηρέαζε την συνολική προσπάθεια! Σε ένα μάθημα δηλαδή να ειχες κακή ή μέτρια μέρα έχανες την σχολή που ήθελες, και το χειρότερο εάν αυτό ήταν στη μέση από τα 12 τότε δεν ειχες ψυχολογικά αποθέματα να δώσεις τα υπόλοιπα ξέροντας πως θα τα δώσεις ολα ξανα από την αρχή την επόμενη χρόνια χωρίς να ναι σίγουρο ότι θα ανταπεξέλθεις το ίδιο καλα σε όσα τουλάχιστον από τα 12 πέτυχες την πρώτη φορά!
Στους μαθητές επικρατούσε ένα χάος!
Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε το τι θα γινόταν με το εάν, αλλά οντως ήταν πολύ δύσκολα! Άπαντες γνωστες το μαρτυρούσαν
Σε λίγα έτη αυτό το πρόγραμμα εξετάσεων καταργήθηκε διότι οι αντιδράσεις ήταν έντονες και είχε τεράστιο πολιτικό κόστος! Το θέμα είναι το ποιοι το έφαγαν στη μάπα!!!!
Η γενια που βγήκε στην αγορά εργασίας στο πικ της κρίσης και με επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία σε νέους στο 65% εμώ όσοι είχαν εργασία είχαν τον υπό κατώτατο μισθό μέχρι τα 25-26 έτη τους!
Εύχομαι η ύβρις που παραθέτεις απέναντι στην γενια αυτή να μη σου γυρίσει μπούμεραγκ και τα ζήσεις σε μεγακυτερη ηλικία!
-
Σου είπα ξανα πως και εμείς δεν φυτρώσαμε! Σπουδαγμένοι άνθρωποι μας γέννησαν οι οποίοι έζησαν μαζί μας τις δικές μας πανελλαδικές !
Θυμάμαι πως ελεγαν πως έτσι όπως τα είχαν κάνει, σκατα, πολλοί από την δίκη τους γενια δεν θα έμπαιναν στις σχολές που μπήκαν! Η ύλη ιδιαιτερα τα πρώτα έτη ήταν μεγάλη και τα μαθήματα παρα πολλά χωρις δικαίωμα να κρατησεις κάποια βαθμολογία, όπου αυξανόταν γεωμετρικά η πιθανότητα του λάθους που θα επηρέαζε την συνολική προσπάθεια!
Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε το τι θα γινόταν με το εάν, αλλά οντως ήταν πολύ δύσκολα! Άπαντες γνωστες το μαρτυρούσαν
Σε λίγα έτη αυτό το πρόγραμμα εξετάσεων καταργήθηκε διότι οι αντιδράσεις ήταν έντονες και είχε τεράστιο πολιτικό κόστος! Το θέμα είναι ποιοι το έφαγαν στη μάπα!!!!
Η γενια που βγήκε στην αγορά εργασίας στο πικ της κρίσης!
Εύχομαι η ύβρις που παραθέτεις απέναντι στην γενια αυτή να μη σου γυρίσει μπούμεραγκ και τα ζήσεις σε μεγακυτερη ηλικία!
Τα θέματα των πανελληνίων εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους οι οποίοι και ανταγωνίζονται μεταξύ τους και όχι με ένα σημείο αναφοράς PASS/FAIL. Όταν τα θέματα είναι δύσκολα έχουμε πτώση των βάσεων και τούμπαλιν.
Κατάλαβες τώρα γιατί ακόμα και σε αυτό το θέμα γράφεις μπαρούφες και είσαι παπατζής ολκής ?
-
Η βαθμολογίες ηταν στο ίδιο επίπεδο με τις εποχές των δεσμών ! Αλλά με μεγαλύτερο πλήθος μαθημάτων, συνολικά από 18 έως 21! Χωρίς το δικαίωμα να κρατήσεις τις βαθμολογίες της γ λυκείου σε κάποιο μάθημα που πηγεσ κακά, δηλαδή σε κανένα μάθημα!
Συνεπώς στην περίπτωση που καποοος ήθελε μα ξαναδώσει αντιλαμβάνεσαι τις πιθανότητες του λάθους! Άλγεβρα έχεις κάνει φαντάζομαι!
Αυτό τι σου λέει;;;
-
Η βαθμολογίες ηταν στο ίδιο επίπεδο με τις εποχές των δεσμών ! Αλλά με μεγαλύτερο πλήθος μαθημάτων, συνολικά από 18 έως 21!
Αυτό τι σου λέει;;;
Μου λέει ότι οι μαθητές ανταγωνίζονταν μεταξύ τους και οι βάσεις προέκυπταν από τις επιδόσεις αυτών. Οι θέσεις των πανεπιστημίων είναι -προφανώς- πεπερασμένες.
Όλα αυτα τα θεωρούσα βέβαια δεδομένα και μου κάνει εντύπωση πως σε ακόμα σε μπερδεύουν
-
Άλγεβρα γνωρίζεις!!! Κάτσε και διάβασε ξανα τι σου λέω και σκέψου τι λες!
-
Άλγεβρα γνωρίζεις!!! Κάτσε και διάβασε ξανα τι σου λέω και σκέψου τι λες!
Δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια χαζά για να δικαιολογήσεις τις μέτριες επιδόσεις σου ?
Η αλήθεια σε χτυπάει μετωπικά στα μούτρα και ψάχνεις δικαιολογίες να την αποφύγεις !!
-
Εδώ δεν ντρέπεσαι εσυ, άσχετος χωρίς να έχεις τις ίδιες εμπειρίες, χωρίς να έχεις το ίδιο οικογενειακό υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει σε μια άνεση σύγκριση, να κρίνεις όλους στην βάση των δικών σου εμπειριών!
Και ΞΑΝΑ λέω άλγεβρα γ λυκειου γνωρίζεις!!! Μην εκτίθεσαι περαιτέρω! Κάνε μια απλη ανάλυση πιθανοτήτων συνθετών ενδεχομένων και δες πόσα περισσότερα τα σενάρια του να αποτύχει ένα παιδι!!
Σπουδαγμένο φυντάνι είσαι! Ανέλυσε το!
-
Εδώ δεν ντρέπεσαι εσυ, άσχετος χωρίς να έχεις τις ίδιες εμπειρίες, χωρίς να έχεις το ίδιο οικογενειακό υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει σε μια άνεση σύγκριση, να κρίνεις όλους στην βάση των δικών σου εμπειριών!
Και ΞΑΝΑ λέω άλγεβρα γ λυκειου γνωρίζεις!!! Μην εκτίθεσαι περαιτέρω! Κάνε μια απλη ανάλυση πιθανοτήτων συνθετών ενδεχομένων και δες πόσα περισσότερα τα σενάρια του να αποτύχει ένα παιδι!!
Που ξέρεις ρε παπατζή τι εμπειρίες έχω και τι εμπειρίες έχει το οικογενειακό μου υπόβαθρο ? Και σε αυτό παπατζής "?
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....