-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
οι ιδ.υπάλληλοι αντιστέκονται πολύ λιγότερο ή μάλλον δεν αντιστέκονται καθόλου για ότι τους συμβαίνει, τους 'φταίει' ο εκπαιδευτικός που κατ αυτούς 'περνάει' καλά.
Αφού όπως λες έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, πώς γράφεις την παραπάνω σοφία;
Να αντισταθεί ο ιδιωτικός υπάλληλος πώς;
Να πάει στο ταβερνάκι που μαζεύονται οι εργάτες και να τους ξεσηκώσει να μην πάνε για δουλειά και μετά να τα φτιάξει με την κόρη του αφεντικού;Η μόνη αντίσταση που μπορεί να κάνει ο ιδιωτικός υπάλληλος (που και πάλι σπάνια την κάνει) είναι να καταγγείλει παρανομίες του εργοδότη εις βάρος του (μαύρη εργασία, καθυστέρηση πληρωμής, συνθήκες εργασίας).
Το αν παίρνει λιγότερα έχει να κάνει με το ότι η αγορά συρρικνώνεται.
Αυτό βέβαια δεν θα το καταλάβει ΠΟΤΕ ένας δημόσιος υπάλληλος που μένοντας πιστός στο δόγμα 'Σε Άγιο, σε παιδί και σε ΔΥ μην τάξεις' αρνείται να καταλάβει ότι ο εργοδότης του έχει χρεοκοπήσει και άρα δεν μπορεί να παίρνει όσα έπαιρνε πριν 3-4 χρόνια.Υπάρχει και κάτι που λέγεται απεργία αλλά θέλει συνδικάτο με @@ και όχι @@ συνδικάτο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει και κάτι που λέγεται απεργία αλλά θέλει συνδικάτο με @@ και όχι @@ συνδικάτο...
Απεργια στον ιδιωτικο τομεα ?
Να σου πω, νηστεψες ? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Υπάρχει και κάτι που λέγεται απεργία αλλά θέλει συνδικάτο με @@ και όχι @@ συνδικάτο...
Απεργια στον ιδιωτικο τομεα ?
Να σου πω, νηστεψες ?Ετσι του ειπαν στο κομμα, αυτα λεει
-
Περίεργο σας ακούγεται πουλάκια μου; Καλά σας κάνουν τότε. Μέχρι και στην Κίνα ξεσηκώθηκαν οι δούλοι και έκαναν απεργία κατά τις Foxconn. Ευτυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην ΑΓΝΟ όπου το εργοστάσιο είναι κλειστό 5 βδομάδες τώρα λόγω απεργίας!!!
Προσωπικά όσο μπορώ συμβάλω κι εγώ. Στις απεργίες (όχι σε όλες, το ομολογώ) κλείνω την επιχείρηση και πηγαίνω στις συγκεντρώσεις. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Προς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων : Ειλικρινά πιστεύετε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας ήταν και είναι σε καλό επίπεδο? Ότι γίνεται σωστή δουλειά μέσα στην τάξη? Ότι ο μέσος καθηγητής/δάσκαλος γνωρίζει κάποιες από τις βασικές αρχές της ψυχολογίας ώστε να αντιμετωπίζει πιο υπεύθυνα/αποτελεσματικότερα τον μαθητή? Ότι ο μέσος καθηγητής/δάσκαλος κάθεται σπίτι του το απόγευμα να αφιερώσει 1-2 ώρες για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για την επόμενη μέρα?
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ζοφερή όσον αφορά την εκπαίδευση στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Οι πιο πολλοί καθηγητές βλέπουν το σχολείο σαν αγγαρεία (όσο και αν ακούγεται βαρύ) -ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία- και δεν κάνουν σοβαρό μάθημα στην τάξη αφού ' υπάρχουν και τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα '. Αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό το χάλι είναι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, τίποτα δεν μου εγγυάται ότι αν ένας δάσκαλος/καθηγητής έπαιρνε 2.500 ευρώ μισθό το μήνα θα έκανε καλύτερο μάθημα ή θα έκοβε τα ιδιαίτερα το απόγευμα, θα άλλαζε δηλαδή νοοτροπία. Υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών που στην τάξη κάνουν άθλιο μάθημα και το απόγευμα είναι από τους πιο καλούς και ακριβοπληρωμένους στα ιδιαίτερα (προφανώς δεν έχουν καμιά διάθεση να σπαταλούν την ενέργειά τους στο σχολείο για το μέσο μαθητή). Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά τουλάχιστον στην επαρχία είναι πολλοί οι καθηγητές του δημοσίου που κατάφεραν και έχτισαν μεζονέτα, σπούδασαν 2 και 3 παιδιά σε διαφορετικές πόλεις πολλές φορές και κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα. Αν είχαν τα κότσια ας τράβαγαν μια παραίτηση από το δημόσιο να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα (είτε σε φροντιστήριο ως υπάλληλοι είτε ανοίγοντας δικό τους φροντιστήριο) πληρώνοντας τους φόρους που πρέπει, μόνο μπράβο θα έπαιρναν.Αυτή είναι η μια όψη. Η άλλη έχει καθηγητές που πρέπει να αντιμετωπίσουν καμμιά 30αριά παιδιά,(περάστε απλά βόλτα από ένα τέτοιο τμήμα και τα ξαναλέμε), πρέπει να κάνουν μάθημα χρησιμοποιώντας βιβλία που δεν κάνουν ούτε για προσάναμμα στο τζάκι και φυσικά έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κλασσικό Έλληνα γονιό που νομίζει πως το βλαστάρι του είναι λίγο πιο έξυπνο από το μπαρμπά Αλβέρτο, απλά δεν τον χωνεύει ο δάσκαλος. Τον ίδιο γονιό που είναι πρόθυμος να πληρώσει τα ιδιαίτερα και λέει στο παιδί του 'δεν πειράζει καμάρι μου, θα πλερώσω εγώ για να μάθεις. Γράψε στα @@ σου τον μαλάκα τον δάσκαλο στο σχολείο.'Και όλα αυτά με ένα μισθό που αν δεν είσαι στην πόλη σου, καλύτερα να ξαναπάς φοιτητής και να σου στέλνουν οι γονείς σου.
Για ψυχολογία, παιδαγωγικά κτλ απλά ρωτήστε όταν περάσει κάποιος πχ μαθηματικό πόσα τέτοια μαθήματα έχει στη σχολή... Το έχω ξαναπεί. Πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι μαθηματικών, φυσικής, αρχαίων κτλ και αυτών που θέλουν να γίνουν μαθηματικοί,φυσικοί ή φιλόλογοι γενικά.
Κλείνοντας θα πω κάτι που δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά συμφωνώ με το 100 %. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις περισσότερα αυτόν που φροντίζει τα υδραυλικά του σπιτιού, από αυτόν στον οποίον εμπιστεύεσαι τη μόρφωση των παιδιών σου. -
Περίεργο σας ακούγεται πουλάκια μου; Καλά σας κάνουν τότε. Μέχρι και στην Κίνα ξεσηκώθηκαν οι δούλοι και έκαναν απεργία κατά τις Foxconn. Ευτυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην ΑΓΝΟ όπου το εργοστάσιο είναι κλειστό 5 βδομάδες τώρα λόγω απεργίας!!!
Προσωπικά όσο μπορώ συμβάλω κι εγώ. Στις απεργίες (όχι σε όλες, το ομολογώ) κλείνω την επιχείρηση και πηγαίνω στις συγκεντρώσεις.Τι εγινε τελικα με την ΑΓΝΟ?Ακουσα οτι παει για πτωχευση και οτι συνελαβαβ τον ιδιοκτητη για χρεη στο Δημοσιο...
-
Η ΑΓΝΟ πάει για πτώχευση αφού απορρίφθηκε η αίτηση της για υπαγωγή στο Άρθρο 99. Ο Κολιός μέχρι πρότινος που ήξερα δεν είχε συλληφθεί αλλά δεν το αποκλείω. Πάντως έχει και την άλλη εταιρεία στο Πολύκαστρο και ουσιαστικά εκείνη γονάτισε και την ΑΓΝΟ.
-
Προσωπικά όσο μπορώ συμβάλω κι εγώ. Στις απεργίες (όχι σε όλες, το ομολογώ) κλείνω την επιχείρηση και πηγαίνω στις συγκεντρώσεις.Οπως εκαναν οι εργαζομενοι στον ριζοσπαστη και στον 902;
-
Προσωπικά όσο μπορώ συμβάλω κι εγώ. Στις απεργίες (όχι σε όλες, το ομολογώ) κλείνω την επιχείρηση και πηγαίνω στις συγκεντρώσεις.Άλεξ για να φτάσουν στο σημείο υπάλληλοι του ΙΤ να κάνουν απεργία σημαίνει πως η εταιρία πάει για κλείσιμο οπότε δώρον άδωρον. Αν η εταιρία πηγαίνει καλά και απλά τους εκμεταλλεύεται με μια απεργία τους τραβάει απολύσεις και παίρνει νέο προσωπικό, ουρές κάνουν.
Στο δημόσιο βρίσκουν και τα κάνουν. Πλέον όμως επειδή κάνει κουμάντο η τρόικα και βλέπει αυτές τις γελοιότητες θα φτάσει στο σημείο να καταργήσει τη μονιμότητα και άντε γειά. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οπως εκαναν οι εργαζομενοι στον ριζοσπαστη και στον 902;Ντάξει, το καταλάβαμε το αντικομμουνιστικό σου μένος. Ακόμα και αν συμφωνείς με κάτι, θα πεις για το κακό ΚΚΕ ή για το κακό κράτος και για την καλή τρόικα και δεξιά/νεοφιλελεύθερη πολιτική.
Αν η εταιρία πηγαίνει καλά και απλά τους εκμεταλλεύεται με μια απεργία τους τραβάει απολύσεις και παίρνει νέο προσωπικό, ουρές κάνουν.
Κάνεις λάθος Πάνο. Αν έχει κηρυχθεί απεργία, απαγορεύονται οι απολύσεις για αυτόν τον λόγο (θα πάει στα δικαστήρια δηλαδή το θέμα αν πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο). Το κυριότερο μέσο πίεσης που έχει το συνδικάτο όμως είναι ότι περιφρουρεί την απεργία και δεν επιτρέπει σε απεργοσπάστες να μπούνε μέσα. Έτσι το εργοστάσιο μένει κλειστό και ο κεφαλαιοκράτης χάνει χιλιάδες € καθημερινά. Αυτό έγινε και στην προηγούμενη απεργία πριν μερικούς μήνες στην ΑΓΝΟ.
-
Οπως εκαναν οι εργαζομενοι στον ριζοσπαστη και στον 902;
Ντάξει, το καταλάβαμε το αντικομμουνιστικό σου μένος. Ακόμα και αν συμφωνείς με κάτι, θα πεις για το κακό ΚΚΕ ή για το κακό κράτος και για την καλή τρόικα και δεξιά/νεοφιλελεύθερη πολιτική.
ανθρωπε μου σου εκανα μια ερωτηση. Αν ξερεις/θελεις να απαντησεις, απαντα.
τι σχεση εχει η ερωτηση μου με το αντικομμουνιστικο μενος, τη τροικα, τους φιλελευθερους, το κακο ΚΚΕ, το κακο κρατος μονο εσυ ξερεις
το μαγαζι σου το εκλεισες οταν αρχισαν οι απολυσεις στα μαγαζια του ΚΚΕ για συμπαρασταση ή το κλεινεις μονο οταν ειναι για απολυσεις καπιταλιστων;
-
Κάνεις λάθος Πάνο. Αν έχει κηρυχθεί απεργία, απαγορεύονται οι απολύσεις για αυτόν τον λόγο (θα πάει στα δικαστήρια δηλαδή το θέμα αν πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο). Το κυριότερο μέσο πίεσης που έχει το συνδικάτο όμως είναι ότι περιφρουρεί την απεργία και δεν επιτρέπει σε απεργοσπάστες να μπούνε μέσα. Έτσι το εργοστάσιο μένει κλειστό και ο κεφαλαιοκράτης χάνει χιλιάδες € καθημερινά. Αυτό έγινε και στην προηγούμενη απεργία πριν μερικούς μήνες στην ΑΓΝΟ.
Και τωρα που η Αγνο πτωχευσε τι θα γινουν οι εργαζομενοι?
-
Το ότι η ερώτησή σου είναι άσχετη με την συζήτηση που είχαμε και απλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα το παραβλέπεις; Εγώ όχι!!!
Το κλείνω στις γενικές απεργίες όπου τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ κλπ καλούν και τους ΕΕ στο πλάι τους. Δεν το κλείνω κάθε φορά που απολύεται κάποιος. Αν ήταν έτσι δεν θα άνοιγα ούτε 1 μέρα το χρόνο...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αυτή είναι η μια όψη. Η άλλη έχει καθηγητές που πρέπει να αντιμετωπίσουν καμμιά 30αριά παιδιά,(περάστε απλά βόλτα από ένα τέτοιο τμήμα και τα ξαναλέμε), πρέπει να κάνουν μάθημα χρησιμοποιώντας βιβλία που δεν κάνουν ούτε για προσάναμμα στο τζάκι και φυσικά έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κλασσικό Έλληνα γονιό που νομίζει πως το βλαστάρι του είναι λίγο πιο έξυπνο από το μπαρμπά Αλβέρτο, απλά δεν τον χωνεύει ο δάσκαλος. Τον ίδιο γονιό που είναι πρόθυμος να πληρώσει τα ιδιαίτερα και λέει στο παιδί του 'δεν πειράζει καμάρι μου, θα πλερώσω εγώ για να μάθεις. Γράψε στα @@ σου τον μαλάκα τον δάσκαλο στο σχολείο.'Και όλα αυτά με ένα μισθό που αν δεν είσαι στην πόλη σου, καλύτερα να ξαναπάς φοιτητής και να σου στέλνουν οι γονείς σου.
Για ψυχολογία, παιδαγωγικά κτλ απλά ρωτήστε όταν περάσει κάποιος πχ μαθηματικό πόσα τέτοια μαθήματα έχει στη σχολή... Το έχω ξαναπεί. Πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι μαθηματικών, φυσικής, αρχαίων κτλ και αυτών που θέλουν να γίνουν μαθηματικοί,φυσικοί ή φιλόλογοι γενικά.
Κλείνοντας θα πω κάτι που δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά συμφωνώ με το 100 %. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις περισσότερα αυτόν που φροντίζει τα υδραυλικά του σπιτιού, από αυτόν στον οποίον εμπιστεύεσαι τη μόρφωση των παιδιών σου.Δεν είδα τόσα χρόνια να γίνεται ούτε μία απεργία από τους εκπαιδευτικούς με βασικά αιτήματα την βελτίωση των σχολικών συγγραμάτων, των σχολικών υποδομών, της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης μέσω τακτικών σεμιναρίων, της ετήσιας τουλάχιστον αξιολόγησης όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού. Μην μου πεις ότι δεν γνωρίζετε πάνω κάτω ποιοι είναι οι άχρηστοι σε κάθε σχολείο. Ο έλληνας γονιός θεωρεί -a priori- ότι στο ελληνικό σχολείο δεν γίνεται μάθημα και εν πολλοίς έχει δίκιο. Συνεπεία τούτου, στηρίζει την μόρφωση του παιδιού του στον ιδιωτικό τομέα (δυστυχώς). Για την παραπαιδεία που τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί και άπαντες κάτοικοι της χώρας ετούτης γνωρίζουν την ύπαρξή της ουδείς ενοχλήθηκε.
Συμφωνώ απόλυτα -και μπράβο που το λες- ότι δεν κάνουν όλοι για καθηγητές αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένα κριτήριο επιλογής πέραν του τι θα γράψεις σε έναν γραπτό διαγωνισμό (παλιά με την επετηρίδα ακόμα χειρότερα βέβαια). Όσον αφορά τους μισθούς των εκπαιδευτικών απλά μπορείς να ρωτήσεις (θα το ξέρεις βέβαια) ότι άνθρωποι με 2 και 3 πτυχία αμοίβονται με 600 ευρώ (και αν) για να δουλεύουν 10ωρα non stop, αυτοί πώς θα επιβιώσουν αν δεν μένουν με τον μπαμπά και την μαμά? Για αυτό είπα σε αλλο post ότι ο κατώτατος μισθός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πρέπει να πάει τουλάχιστον στα 800-900 ευρώ καθαρά. Όταν ο γιατρός του ΕΣΥ (που όλοι ξέρουμε τι έχει να αντιμετωπίσει) φτάνει τα 1500 ευρώ με τις εφημερίες τα 1000 ευρώ του εκπαιδευτικού δεν μου φαίνονται και τόσο λίγα. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και τωρα που η Αγνο πτωχευσε τι θα γινουν οι εργαζομενοι?
Λογικά κατάσχεση και αποζημίωση στα μέτρα του δυνατού. Βέβαια περιμένουν ένα θαύμα, να το πάρει δηλαδή ο Σαββίδης. Τότε θα μπορέσει να δουλέψει ξανά. Όλα όμως είναι στον αέρα.
-
Το ότι η ερώτησή σου είναι άσχετη με την συζήτηση που είχαμε και απλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα το παραβλέπεις; Εγώ όχι!!!Το κλείνω στις γενικές απεργίες όπου τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ κλπ καλούν και τους ΕΕ στο πλάι τους. Δεν το κλείνω κάθε φορά που απολύεται κάποιος. Αν ήταν έτσι δεν θα άνοιγα ούτε 1 μέρα το χρόνο...
εχεις προβλημα κατανοησης απλου κειμενου;
ας το κανω πιο ταλαρα...Υπάρχει και κάτι που λέγεται απεργία αλλά θέλει συνδικάτο με @@ και όχι @@ συνδικάτο...
προτεινες απεργια.
ρωτησα, οπως εκαναν απεργια στον ριζοσπαστη και στον 902;;;και απαντας περι αντικομμουνισμου, τροικας και πρασινων αλογων
περιμενω να μου πεις για τις απεργιες λοιπον που εκαναν στα μαγαζια του ΚΚΕ...
-
Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις που καταντήσαμε! Μήπως όμως έτσι ήμασταν πάντα; Μετά από αγώνες αιώνων πληρωμένους με ιδρώτα και αίμα κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι μπορούμε να έχουμε εργατικά δικαιώματα και ένα κράτος που να μας προστατεύει στα δύσκολα της ανεργίας, της αρρώστιας και της αυθαιρεσίας του οικονομικά ισχυρότερου. Ουτοπία ή πραγματικότητα κάπου το πλησιάσαμε. Και τότε τι; Η περιβόητη παγκοσμιοποίηση μας φέρνει σε ευθύ ανταγωνισμό με του δούλους και όχι εργάτες του δήθεν αναπτυσσόμενου κόσμου. Και ποια λύση επιλέγεται; Αντί να 'ελευθερωθούν' οι σκλάβοι δίνεται ασυλία σε αυτά τα κράτη να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους λαούς τους τα αποκλείουν από την ανάγκη πληρωμής ανάλογα με το πόσο ρυπαίνουν και προσπαθούν να μετατρέψουν και όλους τους υπόλοιπους επίσης σε σκλάβους χωρίς αξιοπρέπεια. Γιατί τι είναι η εργασία και η ανάλογη αμοιβή; Δικαίωμα στην αξιοπρέπεια είναι. Και εμείς τι κάνουμε; Τρωγόμαστε μεταξύ μας, ως συνήθως, προτιμώντας να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα παρά να σωθεί η δική μας, αρκεί να μην έχει κι εκείνος ότι δεν έχω εγώ. Και ποιος κερδίζει από όλα αυτά; Σίγουρα κανείς μας. Περαστικά μας και ας ελπίζουμε σε κάποιο μεσσία!!! Όλο και κάποιο θα μας στείλουν οι 'σωτήρες'. Έτσι εξάλλου γίνεται πάντα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περιμενω να μου πεις για τις απεργιες λοιπον που εκαναν στα μαγαζια του ΚΚΕ...Σαν τι να σου απαντήσω; Ως συνδικαλιστής σε αυτές τις επιχειρήσεις; Με είδες να διεκδικώ την θέση συνδικαλιστή/εκπροσώπου υπαλλήλων σε κάποια επιχείρηση; Εγώ είπα πως υπάρχει αυτό το δικαίωμα για τους εργαζόμενους γενικά. Αλλά ναι, πρέπει να πετάξει ο Σπύρος ένα ΚΚΕ ή ένα 902 σε όποια συζήτηση κάνει...
-
περιμενω να μου πεις για τις απεργιες λοιπον που εκαναν στα μαγαζια του ΚΚΕ...
Σαν τι να σου απαντήσω; Ως συνδικαλιστής σε αυτές τις επιχειρήσεις; Με είδες να διεκδικώ την θέση συνδικαλιστή/εκπροσώπου υπαλλήλων σε κάποια επιχείρηση; Εγώ είπα πως υπάρχει αυτό το δικαίωμα για τους εργαζόμενους γενικά. Αλλά ναι, πρέπει να πετάξει ο Σπύρος ένα ΚΚΕ ή ένα 902 σε όποια συζήτηση κάνει...
Σε αλλες περιπτωσεις δεν εχεις προβλημα να απαντήσεις...
Να πεις τη γνωμη σου για τις απεργιες τους, ποιοι τους στηριξαν και τι αποτελεσμα ειχαν...
Γραψε ελευθερα δε θα σε καρφωσει κανεις στο κομμα.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Γιατι όχι? Επάγγελμα δεν διάλεξαν? Με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, καλές αποδοχές, βρέξει χιονίσει (μονιμότητα), με πολύ γρήγορη συνταξιοδότηση. Δεν νομίζω ποσοστό λιγότερο από 99% να διάλεξαν να το κάνουν για κάποιο άλλο λόγο. Ίσως 1% να το βλέπει σαν λειτούργημα...ίσως λέω ε. Κατά τα αλλα για έναν η για όλους τους προηγούμενους λόγους το διάλεξαν.
Και φυσικά...άμα τους πεις, ρε φίλε...περιπολία, ρε φίλε..αστυνόμευση, εφευρίσκουν χίλιους λόγους σαν δικαιολογία που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους (επικίνδυνο πολύ, λίγα λεφτά για να ρισκάρουν τη ζωή τους κτλ κτλ). Ώπα ρε μεγάλε...όταν διάλεξες αυτό το επάγγελμα δηλαδή σου είπε κάνεις ότι θα πληρώνεσαι για να κάθεσαι? Δεν ήξερες, δεν ρωτησες το job description? Και στην τελική αν άλλαξε κάτι και δεν σ'αρέσει...μπορείς πάντα να παραιτηθείς, με το ζόρι δεν κρατάει κανείς κανένα που μισοκανει καλά τη δουλειά του για το χ/ψ λόγο...στον ιδιωτικό τομέα θα πεινούσε άσχημα κάποιος τέτοιος και θα φιλούσε κατουρημενες ποδιές για να βρει μια δουλειά του κωλου. Καμία παραπάνω συμπάθεια λοιπόν...μια δουλειά ειναι όπως όλες, σε όποιον δεν αρεσει ας μην την κανει.Υγ. Ειδικά για τους στρατιωτικούς τι να πει κανείς...η πιο μεγάλη ρεκλα!!! Οποίος έχει περάσει από στρατό ξέρει!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....