-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Chevrolet Lacceti WTCC
Παρντόν;
Καλά αυτό, μόνο εμένα και στον kyan φάνηκε περίεργο?????
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Chevrolet Lacceti WTCC
Παρντόν;
Ποσο θα εχει?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Chevrolet Lacceti WTCC
Παρντόν;
μόνο αυτό σου φάνηκε περίεργο;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Chevrolet Lacceti WTCC
Παρντόν;
Ποσο θα εχει?
H Chevro-woo αποφάσισε να βγάλει στην παραγωγή ένα αυτοκίνητο, που να παραπέμπει στο αγωνιστικό WTCC, οπότε εγένετο Lacetti με 200 ίππους.
Το είχαν και στην έκθεση.
Αν δεν κάνω λάθος, διατίθεται κανονικά στην αγορά. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Λοιπόν Άγγελε, επειδή το κριτήριο '...παγίδα' αντιστρατεύεται εν πολλοίς τα υπόλοιπα, ο φίλος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει καλά μέσα του τι θέλει.
Αν θέλει αμάξι - κράχτη κατάλληλο για νεόπλουτες και wannabe π..νες πολυτελειας, πολυ θα μετρούσε kai μία μερσεντέ C Sports Coupe. Βέβαια, η λίγο ακριβότερη SLK και βεβαίως η Ζ4 έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια (με την οροφή ανοιχτή...)
Αν έχει μόνιμη σχέση που τείνει προς το σοβαρό, την Οκτάβια, να εξοικονομήσει και κανένα φράγκο για τη γαμήλια δεξίωση.
Με αμιγώς οδηγικά κριτήρια, αλλά όχι και γυναικοδιώχτης, την 325.
Αν τις έχει σιχαθεί (πράγμα που ουδόλως προκύπτει από τα γραφόμενά σου), το Ιμπρέζα.
Σωστός ο διαχωρισμός σου Coyot!
Υπάρχει ένα εύρος, που περιλαμβάνει πολύ διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες έχουν και διαφορετικές απαιτήσεις.
Π.χ στη Μ.Βρετανία, φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει ψηλά στην εκτίμησή τους Impreza και Evo.Στην Ελλάδα, μία Ζ4 ή ένα Μερκέντι (οποιοδήποτε σχετικά πρόσφατο), θα έχουν εγγυημένη απήχηση σε μπουρτζογκόμενες της μιας νύχτας.
Επιμένω φυσικά, ότι μία υγιώς σκεπτόμενη κοπέλα, δεν δίνει μία, για το τι οδηγείς, ή ακόμα και για το αν οδηγείς.
Πράγματι. Οπότε, προτείνω να του βρούμε μία υγειώς σκεπτόμενη κοπέλα (το πλέον δυσεύρετο) που θα τον ερωτευτεί και χωρίς αυτοκίνητο, και στη συνέχεια μπορεί να της αναθέσει να του διαλέξει εκείνη αυτοκίνητο!
Αν θα είναι όντως μερακλού, ποιος στη χάρη του!... -
.....
-
Τριπλοποστιά!
-
οι γκομενες γουσταρουν SLK
-
EΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ......................!!!!!!!!
ΝΑ ΜΑΙ Κ ΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ...
Καταρχην ευχαριστω τον PAIMEI για την εναρκτηρια καταταξη των αμαξιων..Κατα 2ο λογο ξεκαθαριζω οτι δεν υπαρχει προβλημα εξευρεσης γυναικας..απλως με ενα eye catcher αμαξι δουλευεις λιγοτερο...
Φιλος μου με Ζ4 εχει τρελαθει να μαζευει τηλεφωνα...βεβαια απο την μερα που την πηρε εχει παθει ψυξη στο ΣΒΕΡΚΟ πολλες φορες...
Προσεξτε δω...Ζ4 2.0lt γαλαζιο ανοιχτο χρωμα..
Παραλιακη, ενα χειμερινο κυριακατικο πρωινο...μαλλι αλα ΝΙΝΟ, ελαφρως αξυριστος, κασκολακι PRADA, γυαλι καθρεφτης, καμηλο δερματινο ημιπαλτο, το CD να παιζει Barry White(Let the music play...) ,οροφη ανοιχτη κ δηθεν μιλας στο κινητο(ενω κοβεις τα πιπινια που μαζευονται διπλα),που κ που ανοιγεις λιγο γκαζι(κ καλα εισαι κ γρηγορος)κ φτανοντας στην καφετερια με τα ψωνια ρωτας ανυποπτος μια ...αρα που περναει που ειναι το καταστημα με τα ΖΑΡΑ...ΦΡΟΥΦΡΟΥ κ ΑΡΩΜΑΤΑ μετα και να σου το τηλεφωνακι στην ΤΣΕΠΗ...
θα μου πεις τι μας λες ρε Ραντομ...εμεις λατρευουμε την αυτοκινηση κ δε θεωρουμε το αμαξι σα μαγνητη για τις γυναικες...
Απαντω ομως εγω...Μη μου πειτε οτι δεν σας αρεσει να θαυμαζουν οι περαστικοι την καροτσα σας...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τελος παντων επειδη εκτος των αλλων ειμαι και ΧΕΡΑΣ και το εχω αποδειξει σε πολλους αυτο εκλινα προς το Ιμπρεζα..αλλα οταν ειδα το Ζ4 ειπα ΟΚ εδω παιρνεις αλλο αμαξι που πουλας μουρη και 150 αλογακια εεε καλα ειναι κ αυτα..Βεβαια εγω επηρρεαζομαι παρα πολυ απο τις τασεις της μοδας κ στην αυτοκινηση οποτε καταλαβαινετε...
Κλεινοντας για να μη δημιουργηθει λοκα κοινως CISA...
λεω τα εξης...Στην ηλικια μου μετρανε και αλλα πραγματα περα απο το γκαζι..
κ επισης αηδιαζω ολα τα αμαξια πλην των ασιατικων..τα θεωρω υποδεεστερα γιατι ειμαι κολλημενος και ετσι μεγαλωσα..Τωρα μου αρεσει η Ζ4...τι να πει κανεις..δηλωνω ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ..ΑΛΛΑ να παρω κ το ιμπρεζα και να μου λενε ολοι καλα εδωσες 40κ για αυτη την πατατα δε θα το κανω μαλλον και ασ το γουσταρω με τα χιλια το ιμπρεζα..Οπως μου ειπε και μια κυριλε φιλη μου απο τα ΒΠ(την οποια σκαβω που κ που )ΙΜΠΡΕΖΑ εχουν μονο κατι βενζιναδες η τορναδοροι απο το Αιγαλεω..Εγω συμφωνω μαζι της δυστυχως...
ΣΣ ...Λατρευω το Αιγαλεω ΣΙΤΥ...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Στην ηλικια μου μετρανε και αλλα πραγματα περα απο το γκαζι..
κ επισης αηδιαζω ολα τα αμαξια πλην των ασιατικων..τα θεωρω υποδεεστερα γιατι ειμαι κολλημενος και ετσι μεγαλωσα..Τωρα μου αρεσει η Ζ4...τι να πει κανεις..δηλωνω ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ..ΑΛΛΑ να παρω κ το ιμπρεζα και να μου λενε ολοι καλα εδωσες 40κ για αυτη την πατατα δε θα το κανω μαλλον και ασ το γουσταρω με τα χιλια το ιμπρεζα..Ε τότε Άγγελε (χρόνια πολλά!), μάλλον πας για Honda Accord 2,0 ή Subaru Legacy 2,0 (~165hp)
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
.....Οπως μου ειπε και μια κυριλε φιλη μου απο τα ΒΠ(την οποια **σκαβω **που κ που )......
-
Ο μαύρος του φόρουμ!
-
Impreza WRX
διότι:
-Τρέχει.
-Στρίβει.
-Φρενάρει.
-Εχει χώρους και για 4 άτομα, και για αποσκευές, και για περίεργες δουλειές στο μπρος ή στο πίσω κάθισμα. (Δεν νομίζω να καταφέρεις να κάνεις κάτι στο ΤΤ ή στο Ζ4 εκτός κι αν είσαι ζογκλέρ ή τιραμόλα).
-Είναι άσχημο. (οπότε δεν σε ματιάζουνε).
-Δεν σπάει, δε χαλάει (σχετικό αυτό βέβαια). made in Japan.
-Αναβαθμίζεται σε στήσιμο και σε ιπποδύναμη σχετικά εύκολα. -
Impreza WRX Station.
Για να το παίζεις κι έτοιμος για οικογένεια.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Impreza WRX Station.
Για να το παίζεις κι έτοιμος για οικογένεια.Επικίνδυνα παιχνίδια... Μπορεί να βρεθείς παντρεμένος από τη μια στιγμή στην άλλη...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Impreza WRX Station.
Για να το παίζεις κι έτοιμος για οικογένεια.Επικίνδυνα παιχνίδια... Μπορεί να βρεθείς παντρεμένος από τη μια στιγμή στην άλλη...
Περα απο αυτο δεν νομιζω να το κοιτανε και πολυ οι γυναικες
-
Αφού παίζει και το cheeks-factor 325, αν όμως μπορεί να περιμένει λίγο δύσκολα θα βρει κάτι πιο όμορφο από 159 (σ'αυτά τα χρήματα την 'καλή' 3.2 Q4) ή Brera
-
ευχαριστω παιδες ελληνων χριστιανοι...
ΚΑΤΕΛΗΞΑ οτι για αλλη μια φορα επηρρεαζομαι τρομερα απο τις τασεις της μοδας και τις κουβεντες στις αντροπαρεες...Αλλα ενας αλητης του δρομου σαν εμενα δε μπορει να γινει ΝΙΝΟ η Μ^$^ΠΙΤΟΥΡΑΣ με Ζ4....
Μαλλον θα παω για το μαυρο μπουλντογκ το Ιμπρε 2.5WRX κι ο Θεος βοηθος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ
END OF THE STORY.... RANDOMWARS II
PS...Ερχεται το σκασμενο αμορτισερ ΙΙ και το νεο μολις κυκλοφορησε στορι...ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...
Η συνεχεια επι της οθονης...ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ποιό αυτοκίνητο από όλα; Όχι τυχαία!