-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχουν ομως να κανουν με το να εισαι τσαμπα μαγκας γιατρε!!Ναι γιατι βλεπεις εγω ειμαι εδω για να αποδηξω ποσο ΜΑΓΚΑΣ ειμαι κυριες και κυριοι.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Αν ο Λευκός Οίκος κλείσει το Αλ Τζαζίρα, θα είναι λογοκρισία or not?
Εν μερη ναι, ομως οχι ολικως. Διοτι υπαρχει νομικο θεμα (το οποιο ειναι εναντια την συνθηκης την Γενευης μεταξυ αλλων) οταν εκπεμπουν συμμοριες που επιασαν ομηρους (ΗΠΑΜερικανους και μη) και το τι λενε και κανουν.
Επισης, βιντεο απο Μπιν Λαντεν και Αλ Ζαγουαχίρι ειναι επισης νομικα εναντια της Εθνικης Ασφαλειας των ΗΠΑ.
Ολα μαζι μαζεμενα, ειναι αρκετα για κανα δυο 500καλ τομαχωκ χωρις νομικες παρενεργειες. Το θεμα ειναι ομως πολιτικο κυριως (του γιατι δεν της 'κλεινουμε το στομα'), οχι τοσο νομικο ομως.
Χμ... κοίτα να δεις. Εγώ, δε γουστάρω τα reality show, ok? Αν λοιπόν για κάποιο λόγο είχα τόμαχωκ στη διάθεσή μου, θα ήταν ok να τους ρίξω στον ΑΝΤ1 (ελληνικό network) που τα προβάλει?
Με λίγα λόγια: είναι δικαιολογία ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει αντιαμερικανικά βίντεο για να τον κάνεις σκόνη?
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Καλά ρε, έχεις το θράσος και μιλάς για πολεμικό δίκαιο; Το πολεμικό δίκαιο απαγορεύει να καταστρέφεις νοσοκομεία, σχολεία, civilian infrastructures για να το πω στη γλώσσα σου. Κι όμως, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που καταστρέφετε. Να θυμηθούμε μήπως τον καρκίνο και τις τερατογενέσεις που θερίζουν σε Ιράκ και Γιουγκοσλαβία από τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου (U-238 κι άντε διάβασε κάνα βιβλίο χημείας, ΑΝ, βεβαίως, είσαι ικανός να καταλάβεις ακόμη και τα βασικά).
Η μόνη χώρα του - και καλά - πολιτισμένου κόσμου που παρακάμπτει το πολεμικό δίκαιο είναι η δική σου. Να πω ότι τους κανόνες αυτούς τους παραβίαζε κάνας Σαντάμ, κάνας Καντάφι, κάνας Χομεϊνί, καμιά Βόρειος Κορέα, πάει κι έρχεται ρε γαμώτη, είναι φασισταριά, χούντες κλπ, το περιμένει κανείς.
Αλλά εσείς το παίζετε δημοκράτες, απελευθερωτές...
Ε, άντε σιχτίρι πια! Μην πιάνεις τη λέξη 'δημοκρατία' στο στόμα σου, γιατί είσαι, μαζί με αυτούς που υποστηρίζεις, ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που έχει δικαίωμα να μιλά γι'αυτήν.
Μου θυμίζεις τους κωλοναζήδες που θέλανε να κάνουν 'φεστιβάλ μίσους' στο Μελιγαλά και διαμαρτύρονταν για... 'καταπάτηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων' επειδή κανένας δεν τους ήθελε.
-
Εχουν ομως να κανουν με το να εισαι τσαμπα μαγκας γιατρε!!
Ναι γιατι βλεπεις εγω ειμαι εδω για να αποδηξω ποσο ΜΑΓΚΑΣ ειμαι κυριες και κυριοι.
Σιγά κουκλίτσα μου, θα σκίσεις καμιά ζαρτιέρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι σωστο αυτο που λες. Που ακριβω διαβασες σε τι ηλικια εφυγε; Νομιζω καπου το εχει πει.
Δεν θυμάμαι που, γι'αυτό γράφω ότι μπορεί να κάνω λάθος. Όμως κάποια αναφορά θυμάμαι. Ας πει ο ίδιος.
Η στράτευση είναι υποχρεωτική, η υπεράσπιση των ελληνικών εδαφών σε περίπτωση πολέμου το ίδιο και περισσότερο.
Ο Γαβριήλ, εφόσον έχει διατηρήσει την ελληνική ιθαγένεια και δεν έχει πάει στον στρατό, έχει κηρυχθεί ήδη ανυπότακτος.Yet καπως καταφερνει και επισκεπτεται την Ελλαδα κατα μεσο ορο 2 φορες τον χρονο, οπως πχ σε 3 εβδομαδες που παλι εκει θα ειμαι.
Ειναι βλεπεις η βοηθεια απο τα special forces φιλους μου λογο λινκ με πενταγωνο λογο δουλειας που με την βοηθεια των SEALS μπαινω με στελθ βαπορι μεσω Αιγαιου ή πεφτω με στελθ αλεξυπτωτπο απο στελθ αεροπλανο μια στον καμπο της Θεσσαλιας και μια στα βουνα της Μακεδονιας.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Προτεινω να μην ξαναασχοληθουμε με τη Λουσυ και το alter ego της.Are you sure such a thing is even remotely possibly in your case?
-
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Αν ο Λευκός Οίκος κλείσει το Αλ Τζαζίρα, θα είναι λογοκρισία or not?
Εν μερη ναι, ομως οχι ολικως. Διοτι υπαρχει νομικο θεμα (το οποιο ειναι εναντια την συνθηκης την Γενευης μεταξυ αλλων) οταν εκπεμπουν συμμοριες που επιασαν ομηρους (ΗΠΑΜερικανους και μη) και το τι λενε και κανουν.
Επισης, βιντεο απο Μπιν Λαντεν και Αλ Ζαγουαχίρι ειναι επισης νομικα εναντια της Εθνικης Ασφαλειας των ΗΠΑ.
Ολα μαζι μαζεμενα, ειναι αρκετα για κανα δυο 500καλ τομαχωκ χωρις νομικες παρενεργειες. Το θεμα ειναι ομως πολιτικο κυριως (του γιατι δεν της 'κλεινουμε το στομα'), οχι τοσο νομικο ομως.
Χμ... κοίτα να δεις. Εγώ, δε γουστάρω τα reality show, ok? Αν λοιπόν για κάποιο λόγο είχα τόμαχωκ στη διάθεσή μου, θα ήταν ok να τους ρίξω στον ΑΝΤ1 (ελληνικό network) που τα προβάλει?
Με λίγα λόγια: είναι δικαιολογία ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει αντιαμερικανικά βίντεο για να τον κάνεις σκόνη?
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους **πολεμου **που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Γιατί, είστε σε εμπόλεμη κατάσταση με το κρατίδιο του Κατάρ?
Γιατί έτσι που το θέτεις, αν στις ΗΠΑ προβληθεί βίντεο που στρέφεται κατά οποιοσδήποτε χώρας που διαθέτει πυρηνικά, η χώρα αυτή αποκτά το δικαιώμα να 'σπείρει' ένα πυρηνικό μανιτάρι στο πάρκιν του σταθμού!Αποκλείεται να εννοείς αυτό...
@ ΚRΙΕΖΑ: Καλό είναι στα fora να αποφεύγεται η χρήση υβριστικών εκφράσεων , έστω και αν είναι δικαιολογημένες, για να μη δημιουργείται άσχημο κλίμα. Βέβαια, εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα μάλλον, αλλά κατά τη γνώμη μου, και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, όταν στρέφεσαι με χαρακτηρισμούς απέναντι σε κάποιον, η αντιπαράθεση παίρνει προσωπικό τόνο και αποθαρρύνει την ανταλλαγή επιχειρημάτων από τρίτους.
Πιθανότατα έχεις δίκιο, αλλά ίσως είναι καλύτερα να στηλιτεύεις περισσότερο το επίπεδο των επιχειρημάτων που προβάλλονται, παρά το ποιόν αυτού που τα εκφέρει. Ομοίως για Petran!Πολλές φορές βέβαια έχω εκφραστεί επίσης άσχημα σε ανάλογη αντιπαράθεση, απλά σαν τρίτος το βλέπω λίγο διαφορετικά!
@ Γαβριήλ: Αν θεωρείς πως οι φυλακισμένοι περνούν καλύτερα επειδή έχουν ρούχα αλλά όχι ελευθερία, μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείς για το πόσο σημαντικές θεωρείς τις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας? Και όχι μόνο εσύ, αλλά ενδεχομένως και οι συμπολίτες σου, αφού δίνετε την εντύπωση πως δε σας χαλάει η καταστρατήγηση των αξιών αυτών με αντίτιμο λίγη εσάνς αυτοκρατορίας...
@ nass: Το Al Jazeera που λέγαμε?
Για το επίπεδο της σχέσης ΜΜΕ- Πολιτικών- Κοινού θα μπορούσαν να ειπωθούν πάρα πολλά και να εξηγηθεί γιατί ο μέσος πολίτης των ΗΠΑ έχει τόσο στρεβλή εικόνα των πραγμάτων- η ηλιθιότητα που επικαλούμαστε συχνά δεν είναι επαρκής εξήγηση, αλίμονο αν είναι όλοι ηλίθιοι.
Το καλό είναι ότι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής επικοινωνίας προβαίνουν σε εντυπωσιακές παραδοχές- νομίζω πως καλό θα έκανε στους φίλους μας στις ΗΠΑ να τσεκάρουν πως διαμορφώνονται οι συνειδήσεις... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και συ εισαι πιθηκαςThanks for the complement.
Yet, one more...complilment.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπως εγραψα 3 φορες πιο πανω, επηδει μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη, για οποιοδηποτε λογο, κατι τετοιο δεν ειναι σε καμια περιπτωση τρομοκρατικη πραξη! Ειναι τοσο απλο και ξεκαθαρο κατι τετοιο, οχι μονο σε μενα, δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι δυνατον να μην το καταλαβαινουν εξυπνα και ωριμα ατομα σαν και σενα Νικο. Και δεν το λεω αυτο σε προσωπικο επιπεδο. Απλως με τρομαζει η ιδεα του τι αλλο πιστευουν αλλοι ανα τον κοσμο και ποσα κακα ακομη θα δουμε τα επομενα χρονια.
Σύμφωνοι.
Ομοίως, αν υπάρχουν κάποιοι στη χώρα που έχει υποστεί εισβολή, οι οποίοι αντιδρούν στους εισβολείς και τους πολεμάνε, ενδεχομένως με ανορθόδοξες μεθόδους (δηλ. δεν υπακούουν στους νόμους του πολέμου), αυτό δεν τους κάνει τρομοκράτες.
Απο μονο του αυτο οχι. Τους κανει enemy combatants ομως.
So what's your point?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπως εγραψα 3 φορες πιο πανω, επηδει μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη, για οποιοδηποτε λογο, κατι τετοιο δεν ειναι σε καμια περιπτωση τρομοκρατικη πραξη! Ειναι τοσο απλο και ξεκαθαρο κατι τετοιο, οχι μονο σε μενα, δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι δυνατον να μην το καταλαβαινουν εξυπνα και ωριμα ατομα σαν και σενα Νικο. Και δεν το λεω αυτο σε προσωπικο επιπεδο. Απλως με τρομαζει η ιδεα του τι αλλο πιστευουν αλλοι ανα τον κοσμο και ποσα κακα ακομη θα δουμε τα επομενα χρονια.
Σύμφωνοι.
Ομοίως, αν υπάρχουν κάποιοι στη χώρα που έχει υποστεί εισβολή, οι οποίοι αντιδρούν στους εισβολείς και τους πολεμάνε, ενδεχομένως με ανορθόδοξες μεθόδους (δηλ. δεν υπακούουν στους νόμους του πολέμου), αυτό δεν τους κάνει τρομοκράτες.
Λέει ο ορισμός πως ο τρομοκράτης χρησιμοποιεί αδιάκριτα βία κατά αμάχων με σκοπό να τους επηρεάσει, καθώς και την κυβέρνησή τους.
Οι αντάρτες στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ελλάδα ήταν, σύμφωνα με τον ορισμό αυτό τρομοκράτες. Εξάλλου έτσι τους αποκαλούσε η 'νόμιμη' κυβέρνηση της εποχής (Τσολάκογλου και σια) καθώς και οι Ναζί.
Διότι σκότωναν αμάχους και έκαιγαν χωριά
Εβαζαν βόμβες, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και σκοτώνονταν άμαχοι
Εκαναν δολοφονικές επιθέσεις κατά συγκεκριμένων προσώπωνΕσύ τι λες ? Ήταν τρομοκράτες ? Πρόσεξε τι θα πεις, διότι, πολύ απλά, τα ίδια κάνουν και οι αντίπαλοι των ΗΠΑ στο Ιράκ. Οι οποίοι, ΙΜΗΟ, δεν είναι τρομοκράτες, ακόμα και αν χρησιμοποιούν τρομοκρατικές μεθόδους. Είναι αντάρτες.
Εαν σκοτωναν αμμαχους και δεν ηταν μελη νομιμου στρατου νομιμης κυβερνησης, βεβαιως και ηταν τρομοκρατες. Ομως πεφτουν και στον ορο του ανταρτη, enemy combatant απο την πλευρα των Ναζι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να υπαρχει σταθεροτητα στην περιοχη (απο πολιτικης και στρατιωτικης πλευρας) ετσι ωστε να μην υπαρχουν διακοπες στην 'παραγωγη' πετρελαιου ετσι ωστε να μην υπαρξει κριση οπως αυτη που ειδαμε το 1974 και χειροτερα. Εδω μια Κατρινα εγινε και η τιμη της βενζινης πηγε απο δυομιση σε τρισιμιση δολ. το γαλλονι μεσα σε μερες.
Επιτέλους!. Κατάλαβες γιατί έγινε η εισβολή στο Ιράκ. Για το πετρέλαιο.
.
Sorry Νασο αλλα το παραπανω ακουγεται λιγο ως 'εξυπνο' σχολιο.
Εγω ξερω ακριβως γιατι γινετε αυτο που κανουν οι ΗΠΑ και δεν το εμαθα σημερα ουτε απο σενα. Εσυ μαθαινεις απο μενα για αυτα που γινοντε στις ΗΠΑ. Να ειμαστε ξαστεροι...
-
Αν σκοτώνεις όμως αμάχους και φοράς γαλόνια, δεν είσαι τρομοκράτης, αλλά 'δημοκράτης'.
-
εαν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις το λινκ που παρεθεσα μερικες σελιδες πριν κ.πιθηκα-γαβρηελ,
ισως να εβλεπες οτι περιεχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Π@ΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να υπαρχει σταθεροτητα στην περιοχη (απο πολιτικης και στρατιωτικης πλευρας) ετσι ωστε να μην υπαρχουν διακοπες στην 'παραγωγη' πετρελαιου ετσι ωστε να μην υπαρξει κριση οπως αυτη που ειδαμε το 1974 και χειροτερα. Εδω μια Κατρινα εγινε και η τιμη της βενζινης πηγε απο δυομιση σε τρισιμιση δολ. το γαλλονι μεσα σε μερες.
Επιτέλους!. Κατάλαβες γιατί έγινε η εισβολή στο Ιράκ. Για το πετρέλαιο.
Ενα προβληματάκι μόνο: από τότε που έγινε η εισβολή η τιμή του πετρελαίου έχει διπλασιαστεί
..
Και οπως εγραψα ο κυριος λογος για αυτο ειναι η τεραστια αναπτυξη στην Ινδια και Κινα και ως αποτελεσμα η τεραστια ζητηση για πετραιλαιο. Κατα την ιδια στιγμη η πολυ μικρη εαν οχι ανυπαρκτη επεκταση των διυληστηριων (oil refineries) ανα τον πλανητη.
Υπαρχουν αλλοι λογοι μερικοι απο τους οποιους δεν ειναι καπιταλιστικοι, αλλα αλλο θεμα αυτο.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ, τι θες να πεις? ΠΟυ το πας? Οτι και για αυτο εμεις φτεμε καπως? Σαν να θελουμε να ανεβει η τιμη του πετρελαιου...
-
Βρε Petran ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Μην αποκαλείς τη Λούσυ 'πίθηκα'.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Προσβάλλεις τους πιθήκους. -
Εχουν ομως να κανουν με το να εισαι τσαμπα μαγκας γιατρε!!
Ναι γιατι βλεπεις εγω ειμαι εδω για να αποδηξω ποσο ΜΑΓΚΑΣ ειμαι κυριες και κυριοι.
Δε θελω να πιστεψω οτι μπαινεις εδω για να αποδειξεις οτι η Ηλιθιοτητα σου ειναι μεγαλυτερη και απο το απειρο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To Ιράκ πριν την εισβολή ήταν μια χαρά σταθερό πολιτικά. Χούντα μεν, σταθερότατο δε.
Τώρα τελευταία τρεκλίζει λιγάκι...Και για σενα και εσας! φυσικα, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ (με χημικα οπλα εναντια Κουρδων και αλλων εγκλματων που θα τα δειτε με την δικη του Σανταμ, μεν σταθερη), ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.
Σαν να σου ειπε καποιος οτι η Δημοκρατια ερχεται δωρεαν και χωρις πονο και αιμα!
-
Η επίθεση στο Ιράκ έγινε καθαρά για το ΧΡΗΜΑ. Ο Powell δήλωσε ότι ντρέπεται για τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα που παρουσίασε για να πείσει τη κοινή γνώμη υπέρ της επίθεσης (βλέπε άρθρο στο CNN).
Ψεματα ποτε δεν ειπε κανεις σε κανενα. Αυτο που εγινε για αυτους που θελουν να μαθουν την αληθεια ηταν σοβαροτατα λαθη στο intelligence της CIA, του αναλογου πρακτορειου πληροφοριων της Ρωσσιας, της Αγγλιας και αλλων χωρων. Τωρα το πως τους ξεγελασε ολους ο Σανταμ τοσο ευκολα, αλλο θεμα αυτο.
Λάθη; δεν έχεις επικοινωνία με το περιβάλλον.
Δεν ξεγέλασε κανένα ο Σαντάμ, η Αμερικάνικη κυβέρνηση ξεγέλασε όλο το κόσμο με τα ψέματα της για τα δήθεν WMD.
Διάβασε τι λέει ο Wilkerson για τη παρουσίαση που έκανε ο Powell (WMD speech 'lowest point in my life')
http://www.cnn.com/2005/WORLD/meast/08/ ... index.html -
Λούσυ, τι θα'λεγες να'ρθούμε εμείς τάχατες για να εκδημοκρατίσουμε τις ΗΠΑ, να σε απαγάγουμε ΧΩΡΙΣ να σου απαγγείλουμε κατηγορία (και μόνο το ότι είσαι η Λούσυ μας αρκεί), να σε φυλακίσουμε, να σε κανονίσουμε με ωραία βασανιστήρια που θα στα κάνουμε 24/7, να σε κάνουμε να παρακαλάς να σε σκοτώσουμε και μετά να σου πούμε ότι... 'η δημοκρατία θέλει πόνο και αίμα' (το δικό σου όμως πόνο και αίμα);
-
Σαν να σου ειπε καποιος οτι η Δημοκρατια ερχεται δωρεαν και χωρις πονο και αιμα!Φίλε, ο Νάσος, όπως και κάθε νοήμων Έλληνας, ξέρει πολύ καλά πόσο κοστίζει η δημοκρατία. Μακρυγιάννης (3η Σεπτέμβρη), Εμφύλιος, Δικτατορία δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα. Άστοχο σχόλιο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ GABRIEL:
Eιπες πως ερχεσαι στην Ελλαδα σε 2-3 βδομαδες.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??πραγματικα αισθανομαι οτι σου εχω μιλησει οχι ευπρεπως και θελω να επανορθωσω!!!
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ