-
Οι διαγραμμίσεις οι σκούρες ειναι λόγω των προηγούμενων παρακάμψεων θα σβησουν με την χρήση. Τα μπαλώματα που τα είδες. Μήπως λες την αντανάκλαση του ταμπλο στο παρμπρίζ?
-
Ας πούμε ότι οι μαύρες διαγραμμίσεις σε δρόμο κανονικό δε νοούνται
(και όντως είναι σβησμένες εργοταξιακές διαγραμμίσεις- και από άλλες περιπτώσεις που έχουμε δει
αισιόδοξος δεν είμαι ότι θα σβήσουν έτσι απλά)
το ηλιοκαμμένο οδόστρωμα προφανώς είναι οδόστρωμα με το οποίο κανείς δεν ασχολήθηκε τελευταία
αλλά εκεί που λέω ότι μου κάνεις πλάκα
είναι στα μπαλώματα και στις πάμπολλες ανωμαλίες στην άσφαλτο.Εν ολίγοις σε μήκος χιλιομέτρων
αυτό το οδόστρωμα θέλει συντήρηση από τώρα. - και από άλλες περιπτώσεις που έχουμε δει
-
Ξαναδιάβασε την τελευταία παράγραφο μου
-
Πέρασα απο την Κόρινθο Πατρών, έχει πολλά κομμάτια που πρέπει να στρωθεί η τελική στρώση αντιολισθηρας, και για αυτό έχει ακόμα σβησμένες παλιές διαγραμμίσεις. Δεν ειναι τελειωμένα όλα τα τμήματα. Προς το παρών πάμε γρήγορα και με ασφαλεια.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Πέρασα απο την Κόρινθο Πατρών, έχει πολλά κομμάτια που πρέπει να στρωθεί η τελική στρώση αντιολισθηρας, και για αυτό έχει ακόμα σβησμένες παλιές διαγραμμίσεις. Δεν ειναι τελειωμένα όλα τα τμήματα. Προς το παρών πάμε γρήγορα και με ασφαλεια.Ειναι αυτοκινητοδρομος με νησιδα στο 100% τωρα?
-
Ναι εκτος απο 1 χλμ ( δεν εμποδίζει, ) στο πήγαινε Πάτρα. Στην επιστροφή δεν ξέρω αλλα μάλλον πουθενά πλέον χωρίς νησίδα. Επόμενη Τρίτη επιστρέφω και θα πω.
-
Μία ώρα μετά το κόψιμο της κορδέλας χθες, 12 Απριλίου, πάτησα την Ιόνια. Με μια λέξη, ηδονή. Τα πρώτα 5-6 χιλιόμετρα από Αντίρριο ως Ρίζα δεν έχουν παραδοθεί και γίνονται από την παλιά εθνική οδό, στις σήραγγες της Κλόκοβας ήταν ανοιχτή μόνο η μία από τις δύο λωρίδες ενώ φαινομενικά και η δεύτερη ήταν έτοιμη, ίσως για λόγους ασφαλείας. Βγαίνοντας από την σήραγγα, και οι δύο λωρίδες ελεύθερες. Δεν έχουν παραδοθεί οι έξοδοι για Γαυρολίμνη και Ευηνοχώρι, για Μεσολόγγι είναι εντάξει.
-
Εγώ πέρασα στις 11 το πρωί και δεν ήταν ανοικτή η σήραγγα. Στην επιστροφή θα χρονομετρησω το Αστακός Αθηνα.
-
Επιτέλους έχουμε δρόμους!!!
Αθήνα από το δαχτυλίδι μέχρι Ρίο 110 λεπτά με κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου και όχι πάνω από 120 χλμ. Μετά στο Αντίρριο έχει ακόμα έργα και μια λωρίδα μέσα στο τούνελ, μετά τα πρώτα διόδια μέχρι Αμφιλοχία ο δρόμος αεροδρόμιο με 150 χλμ σχεδόν σε όλη τη διαδρομή.
Η χαρά του Cruise control και ξεκούραστη όλη η διαδρομή μέχρι Άρτα. -
Θα μου λειψει το σασπενς ,με τις κατεβασιες, τα 'κοκκινα' και τα slip streaming με το κουταλι τον εχω φαει αυτο το δρομο..
Finally -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα μου λειψει το σασπενς ,με τις κατεβασιες, τα 'κοκκινα' και τα slip streaming με το κουταλι τον εχω φαει αυτο το δρομο..
Finally+1
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Για όσους δεν κατάλαβαν
https://www.ypodomes.com/index.php/auto ... -tin-patraΜέχρι να τελειώσει η εορταστική περίοδος του Πάσχα θα παραμείνουν οι 2 λωρίδες και μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες 'τελειοποίησης' του αυτοκινητόδρομου που θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Αύγουστο.
Αυτά καθώς σε πολλά σημεία του νέου τμήματος από το Ξυλόκαστρο μέχρι το Ρίο θα πρέπει να πέσει η τελική στρώση του αντιολισθηρού τάπητα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείο ακόμα και στα σημεία που δεν υπάρχει η τελική στρώση το επίπεδο ασφάλειας δεν δημιουργεί ανησυχία.
Το δεύτερο που θα γίνει είναι η ολοκλήρωση των ανισόπεδων κόμβων, άνω διαβάσεων, των εργασιών πρασίνου και γενικός καλλωπισμός του χώρου που τώρα λόγω χρονικού περιορισμού και προτεραιότητας ολοκλήρωσης του έργου, δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν.
Επίσης θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες σήμανσης, διαγράμμισης, οδοφωτισμού κ.α. Όλα αυτά θα γίνουν πλέον χωρίς το μεγάλο άγχος της παράδοσης του δρόμου.
...Το όριο ταχύτητας μέχρι να ολοκληρωθεί ο δρόμος μπορεί να σας ξενίσει καθώς σε πολλά σημεία είναι 100χλμ/ώρα αλλά με την πλήρη ολοκλήρωση θα γίνει 130χλμ/ώρα εκτός από τα σημεία που προβλέπεται μειωμένη ταχύτητα (σήραγγες, γέφυρες κλπ).
-
Έχουν μυρίσει εκλογές καιρό τώρα, ενώ και οι τύποι είναι μετρ στην επικοινωνία
-
Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, θα έχω ένα αυθημερόν πήγαινέ-έλα έως το Κιάτο και, την άλλη Κυριακή, ένα Αγρίνιο μετ' επιστροφής (όχι αυθημερόν). Ανυπομονώ!
-
Θα γίνει πάλι το προηγούμενο χάλι η Κορίνθου-Πατρών;
Κορίνες και μια λωρίδα επι ατελείωτα χιλιόμετρα;
Και όλο αυτό μέχρι τον Αύγουστο; σαν πολύς χρόνος δεν είναι;
Και εν τέλει πότε θα γίνει η....οπισθοδρόμιση; να υποθέσω μετά και απο το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχουν γυρίσει όλοι; -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Θα γίνει πάλι το προηγούμενο χάλι η Κορίνθου-Πατρών;
Κορίνες και μια λωρίδα επι ατελείωτα χιλιόμετρα;
Και όλο αυτό μέχρι τον Αύγουστο; σαν πολύς χρόνος δεν είναι;
Και εν τέλει πότε θα γίνει η....οπισθοδρόμιση; να υποθέσω μετά και απο το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχουν γυρίσει όλοι;Μέχρι τα Χριστούγεννα πες καλύτερα, ή ίσως και τους πρώτους μήνες του νέου έτους.
Τότε αναμένεται να παραδοθούν και τα τελευταία κομμάτια πχ ο υπερκόμβος του Ρίου.Ναι λοιπόν θα ξαναδούμε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Όπως καταλαβαίνεις θέλει χρόνο για να γκρεμίσεις και να ανακατασκευάσεις το δρόμο.
Αυτό που παραδόθηκε ήταν προσωρινό για τα μάτια της ΕΕ που απαιτούσε ένα λειτουργικό δρόμο στις 31/3/17.
Και την πολιτική ηγεσία δεν την χάλασε που θα εμφάνιζε έργο στους εκδρομείς του Πάσχα. -
H Κορίνθου Πατρών έκανε μπαμ οτι παραδόθηκε για τα μάτια του κόσμου ή μάλλον για τα μάτια της ΕΕ και κανένα ψηφαλάκι από τους εκδρομείς.
Έχει πολύ δουλεία ακόμη αλλά τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήσαν τους εκδρομείς τους Πάσχα.
Αντίριο Αμφιλοχία εμφανώς καλύτερα αλλά και εκεί έχει δουλεία ακόμη.
-
Μεγαλύτερη σημασία φυσικά, έχει να παραδωθούν λειτουργικά τα τρέχοντα χιλιόμετρα και όχι οι ανισόπεδοι κόμβοι και γύρω γύρω βοηθητικές παροχές. Γι' αυτό λέω οτι καθαρά για τελείωμα της ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης αυτής, μου φαίνεται πολύ μέχρι τον Αύγουστο. Τον οποίο Αύγουστο βέβαια, τα ψηφαλάκια θα πρέπει να ξαναπεράσουν μαζικά και να μείνουν με το στόμα ανοιχτό...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Μεγαλύτερη σημασία φυσικά, έχει να παραδωθούν λειτουργικά τα τρέχοντα χιλιόμετρα και όχι οι ανισόπεδοι κόμβοι και γύρω γύρω βοηθητικές παροχές. Γι' αυτό λέω οτι καθαρά για τελείωμα της ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης αυτής, μου φαίνεται πολύ μέχρι τον Αύγουστο. Τον οποίο Αύγουστο βέβαια, τα ψηφαλάκια θα πρέπει να ξαναπεράσουν μαζικά και να μείνουν με το στόμα ανοιχτό...Δυστυχώς δεν είναι μόνο διαγραμμίσεις και σήμανση.
Είναι και γέφυρες παλιές που πρέπει να γκρεμιστούν και να αντικατασταθούν από νέες (βλέπε Αιγείρα)
είναι και ανακατασκευή του οδοστρωματος
είναι και δυο νέες σήραγγες κλπ.Μια διαγράμμιση και μια σήμανση θα ήταν ζήτημα εικοσιτετραώρων.
Έχει πολύ παραπάνω δουλειά. -
Θα επιστρέψω απο Αστακο, που θα πρέπει να μπω στην Ιονια οδό για Ρίο
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...