-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μην τσιμπάαααας...ZOROCCO που σου χρειάζεται
-
Τι να λεμε τωρα οταν ο γερος εφτιαχνε την πρωτη φερραρι ο Κικιζας ηταν ΗΔΗ απο πισω του και μαρσαρε το ροκο...
-
-
δεν νομίζω ότι αυτο είναι τυπικό οδόστρωμα, ασε που έβρεχε κι όλας, τί σκατα συνθήκες είναι αυτές
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι να λεμε τωρα οταν ο γερος εφτιαχνε την πρωτη φερραρι ο Κικιζας ηταν ΗΔΗ απο πισω του και μαρσαρε το ροκο... -
τώρα σοβαρα
παιρνεις στα σοβαρά καποιο τεστά-
κι με χρονόμετρο
χειρός;;;;υπαρχουν αθλητές που
χάνουν το χρυσό
μετάλλειο για χιλιοστά του δευτερολέπτου κι
εσύ
ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΒΑΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;κι αν του έκλεψαν καμιά 300αριά (επαναλαμβάνω
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ μιλισέκ; μπορείς είσαι
σίγουρος για αυ-
τό; -
Εγώ πάντως, μετά από προσεκτική μελέτη του βίντεο και κάποια χοροπηδηκτά που παρατήρησα να κάνει το Σιρόκο, συμπεραίνω οτι του είχαν βάλει τελειως λάθος πίεση στα λάστιχα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ πάντως, μετά από προσεκτική μελέτη του βίντεο και κάποια χοροπηδηκτά που παρατήρησα να κάνει το Σιρόκο, συμπεραίνω οτι του είχαν βάλει τελειως λάθος πίεση στα λάστιχα.Το είδες προσεκτικά; Στο 3:09 λες; Στο 3:15; Ξαναδές το μερικές φορές ακόμα.
Σε παίρνω τηλ να το αναλύσουμε.
-
Πάρε στο κινητό, το σταθερό ειναι απασχολημένο.
-
Παρτε κι εμενα ρε παιδια το εχω κανει test drive-in (γυρω απο μακντοναλντς) και παρατηρησα ΕΝΤΟΝΗ υποστροφη στην εισοδο του παρκιν.Ο δρομος βεβαια ειναι γυαλι αλλα δεν εχει καμια σημασια και στα μεγαρα ετσι ειναι.
-
10 φορές το είδα και κατάλαβα
ποιό ηταν το πραγματικό πρό-
βλημα:ειχανε βάλει κι άλλους
αντιπάλους στην πί-
σταΥΓ κάτι για μούτρα που λεει εκεί ο θείτσος, σε τι αναφέρεται
; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρτε κι εμενα ρε παιδια το εχω κανει test drive-in (γυρω απο μακντοναλντς) και παρατηρησα ΕΝΤΟΝΗ υποστροφη στην εισοδο του παρκιν.Ο δρομος βεβαια ειναι γυαλι αλλα δεν εχει καμια σημασια και στα μεγαρα ετσι ειναι.Θα πάτησες κέτσαπ που έπεσε από τον προηγούμενο. Η κέτσαπ μπερδεύει το xds.
-
Το ειχα βγαλει γιατι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ πλεον πληρως.
Αλλωστε δεν τρωω κετσαπ.Προσεξα οτι ηταν κι ενας πωλητης της vw πισω μου στο apex
μπροστα απ το γκισε που ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ,τον
ρωτησα να μου πει τη γνωμη του και ειπε το αμαξι ειναι ετη φωτος μπροστα
περνα να σου ραψω παραγγελια.Ακομα καποιοι να καταλαβουν οτι μακντοναλντVSgoody's
ειναι μονο αποδεκτο ΑΠΛΑ επειδη δεν εκαναν τον κοπο να δοκιμασουν τσιζ χωρις πικλες.- -
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι, δε σημαίνει τίποτα επειδή στην πίστα (= ελεγχόμενες συνθήκες, καλή άσφαλτος) η 4κίνηση είναι περισσότερο βάρος και απώλειες μετάδοσης παρά κέρδος.
Επειδη δηλαδη το R, ειναι οριακα γρηγοροτερο απο το Evo X, στην πιστα, 'δεν σημαινει τιποτα' αυτο για
αυτοκινητα παραγωγης, 4κινητα vs προσθιοκινητα? Σοβαρα, απο ποτε αυτο δεν σημαινει κατι σε τεχνικο επιπεδο?Οσον αφορα το σχολιο ραλλυ (=δημοσιοι δρομοι), δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
Ραλλυ = ΚΥΡΙΩΣ χωμα, το οποιο αλλιμονο αν συγκρινουμε ακομα και με τους πιο γλυστερους δρομους μας.Στο WRC περιλαμβάνονται τα ασφάλτινα ράλι Γερμανίας, Καταλωνίας (μικτό άσφαλτος-χώμα), Γαλλίας και σε όλα τις 15 πρώτες θέσεις τις παίρνουν 4κίνητα. Ομοίως στο IRC (μισοί αγώνες άσφαλτο-μισοί χώμα) όλα 4κίνητα με ασφάλτινο προσανατολισμό (S2000). Δεν ισχύει αυτό που λες. Η τελευταία φορά που δικίνητα κινήθηκαν με αξιώσεις γενικής σε ράλι ήταν το 1999 με τα δίλιτρα κιτ καρ (= 290 άλογα σε 960 κιλά σε σύγκριση με τα 320+ άλογα σε 1230 κιλά των 4κίνητων).
Ειπες πιο πριν, οτι Ραλλυ = καθημερινες συνθηκες. Παει κανεις με Hot-hatch στον ελευθερο χρονο, να 'σπασει' το αυτοκινητο του κυριως σε χωματινη διαδρομη, χιονισμενη, ή με βροχη-λασπη?
Σαφως και τα Ραλλυ περιλαμβανουν ΟΛΕΣ τις συνθηκες, αν μη τι αλλο ομως δεν υποκαθιστουν με τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ συνθηκες.
Τελος γνωριζω την υπεροχη των 4κινητων, στα Rally, με τις αναλογες ομως συνθηκες που επικρατουν, και οχι
αυτες που ζουμε καθε μερα, σε διαδρομες που κανουμε.Τέλος πάντων, το Scirocco μπορεί να είναι φιλικό-προβλέψιμο και **σίγουρα όχι πεζοδρομιοκυνηγός **αλλά θα μου επιτρέψεις να μην το βάζω στην ίδια κατηγορία συμμετοχικότητας, διασκέδασης, ταχύτητας ΚΑΙ ασφάλειας με τις φτερούγες, ιδιαίτερα σε ζόρικες συνθήκες.
Aυτη ηταν και η πρωταρχικη μου θεση, αντιδρωντας, σε σχολια περι 'πεζοδρομιοκυνηγου'.
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, δεν συγκρινεται με οποιαδηποτε Ιαπωνικη φτερουγα (EVO ή STI) , και ειδικα σε τερεν με εντονες εναλλαγες ποιοτητας οδοστρωματος, σε επιπεδο συμμετοχικοτητας-ευχαριστησης-διασκεδασης, (δεν ανεφερα σε προηγουμενα ποστ κατι διαφορετικο, απλα τονιζα καθε φορα οτι ΔΕΝ ειναι υποστροφικο, στον βαθμο που θεωρουν καποιοι) σε επιπεδο ταχυτητας και ασφαλειας βεβαια, εχει φτασει πολυ πιο κοντα σε σχεση με τον κοντινο παρελθον, και πλεον κυριως αυτες οι δυο παραμετροι εχουν περισσοτερο να κανουν με τις γνωσεις-εμπειρια των χειριστων, και λιγοτερο με το συνολικο στησιμο-ηλεκτρονικα των αυτοκινητων.Ε **δε νομίζω να είπε κανείς ότι είναι πεζοδρομιοκυνηγός **:hmmm: Ενα πολύ καλά μελετημένο, κορυφαίο hot hatch είναι (με προβιά κουπέ ). Απλά δεν είναι επιπέδου φτερούγων, όπως και οι φτερούγες δεν είναι επιπέδου super car. Καλό είναι να έχουμε αίσθηση των αναλογιών.
Πως, και με παθος μαλιστα...
Ωραίος πεζοδρομιοκυνηγός.
Κοίτα που θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με ινφινιτι
Το 'ροκκο (σιφρέντι) μου θυμίζει αυτή τη διαφήμιση. Kάντε τον παραλληλισμό.Όσο για την... αναζήτηση πεζοδρομίων... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με 250 άλογα στους μπροστά τροχούς σε ελληνική άσφαλτο σε φέρνει πιο κοντά με τους πεζούς. Εκτός αν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα οι 4Τ δοκίμασαν Megane-Scirocco-Focus (νομίζω, δεν έχω κοντά μου το τεύχος) σε σύγκριση με Evo X και τα 2κίνητα έφαγαν κανονικά ξύλο παρά τα 5,14 κιλά/ίππο του Scirocco (http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=6691) σε σύγκριση με τα 5,39 κιλά/ίππο του Evo X (http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=5566)
5,14κιλα/ιππο vs 5,39/κιλα/ιππο, δεν ειναι και καμμια σπουδαια διαφορα, οπως επισης δεν ειναι
σπουδαια διαφορα, το 1:11.3 του R DSG (δεδομενου μαλιστα οτι ΔΕΝ διευκολυνει για επιτευξη ιδανικου χρονου σε πιστα, καθως το συγκεκριμενο μπερδευεται σε κατεβασματα πανω σε 'κατσαρο' αποτομη βυθιση εμπρος μερους, συν οτι ανεβαζει στο οριο περιστροφης...), εναντι του 1:11.54 του EVO X στην πιστα Μεγαρων, ειναι ομως μια ενδειξη.
Αλλο τοσο φυσικα, και ακομα πιο κοντα στην καθημερινοτητα, ειναι το συγκριτικο που αναφερεις, με διαφορα 2,2sec για την ακριβεια, σε διαδρομη των 4,5χλμ.
Σαφεστατα ενα 4κινητο ειδικα της κατηγοριας του Evo (3 διαφορικα, με ενεργο μαλιστα κεντρικο διαφορικο ACD και παει λεγοντας...) θα ριχνει ξυλο στο οποιο R, RS -οριακα εδω- και Focus RS.
Δεν αρνηθηκα κατι τετοιο, και ουσιαστικα η αντιπαραθεση ξεκινησε με βαση, κατι πιο κοντινο σε ισχυ αλλα και στυλ-κατηγορια αυτοκινητου, οπως το S3, και οχι 'φτερουγες' των +50κ ευρω οπως το EVO X και Impreza StiΚαι επειδή προχτές οδήγησα το αυτοκινητάκι μου σε στροφοδιαδρομές (Αράχωβα-Φτερόλακκα-Αμφίκλεια και μετά Γραβιά-Αμφισσα-Ιτέα-Δίστομο-Λιβαδειά ) μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση 2κίνητο (μάλλον προσθιοκίνητο...) να είχε τέτοιο turn-in, τέτοια συμπεριφορά στο apex και τέτοιο ξεκόλημα από στροφές (είχα κορυφαίο 2κίνητο και το ξέρω από πρώτο χέρι).
Δεν εχω καμμια αμφιβολια επι τουτου. Το πιο κοντινο ΙΣΩΣ σε εκκρισεις αδρεναλινης, σε ενα βαθμο , 2κινητο, που να προκαλει δυνατες συγκινησεις, να ειναι το Megane RS, κατι που επισης δεν εκρυψα ποτε, εδω μιλαμε ομως για ενα super hot-hatch για καθημερινη χρηση στα 30κ, τιποτε λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Και σε αυτα τα 30κ , για καινουργιο σπορτιφ μικρομεσαιο, θεωρω πως ειναι υπερ-ατου, και κυριως ενα φιλικο-ασφαλες, ικανοτατο-γρηγορο προσθιοκινητο, χωρις εντονη υποστροφη και ασκοπα σπιναρισματα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
....... για καινουργιο σπορτιφ μικρομεσαιο, θεωρω πως ειναι υπερ-ατου, και κυριως ενα φιλικο-ασφαλες, ικανοτατο-γρηγορο προσθιοκινητο, χωρις εντονη υποστροφη και ασκοπα σπιναρισματα.Aν συνεχίσεις, θα φωνάξω τον ΙΚΕ. Μη σου πω, θα τον κάνω και mod
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....... για καινουργιο σπορτιφ μικρομεσαιο, θεωρω πως ειναι υπερ-ατου, και κυριως ενα φιλικο-ασφαλες, ικανοτατο-γρηγορο προσθιοκινητο, χωρις εντονη υποστροφη και ασκοπα σπιναρισματα.
Aν συνεχίσεις, θα φωνάξω τον ΙΚΕ. Μη σου πω, θα τον κάνω και mod
Στα 30κ (να τα γραφουμε ολα, οταν κανουμε quote...), για εμενα ειναι, περα απο αστειο της φρασης.
Για εσενα μπορει να ειναι η Giulietta QV πχ, για εμενα ειναι το Scirocco R. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
....... για καινουργιο σπορτιφ μικρομεσαιο, θεωρω πως ειναι υπερ-ατου, και κυριως ενα φιλικο-ασφαλες, ικανοτατο-γρηγορο προσθιοκινητο, χωρις εντονη υποστροφη και ασκοπα σπιναρισματα.
Στα 30κ (να τα γραφουμε ολα, οταν κανουμε quote...), για εμενα ειναι, περα απο αστειο της φρασης.
Για εσενα μπορει να ειναι η Giulietta QV πχ, για εμενα ειναι το Scirocco R.... ή μήπως να τον κάνω admin?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για εσενα μπορει να ειναι η Giulietta QV πχ, για εμενα ειναι το Scirocco R.... ή μήπως να τον κάνω admin?
Για εσενα ποιο ειναι το 'υπερ-ατου' σπορτιφ μικρομεσαιο στα 30κ? (καινουργιο παντα)
VW Scirocco