-
Σαφως και δεν ειναι,ουτε εγω εβγαζα απ το μυαλο μου τις καταναλωσεις της 59.. Σε γκολφ εγω εχω δει νορμαλ καταναλωση παντως στην πολη,9.5αρι σταθερα.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Επιβεβαιώνω την κατανάλωση του scirocco! Εντώς πόλης δυσκολα πάει κάτω απο τα 10 λίτρα. Εκτός, με ταχύτητες γυρω στα 130 είναι στα 8.5. Εχω το 122!
η γκολφω 122 κανει χαλαρα 8αρακια και 7αρακια
μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις το οδηγικο σου στυλ
Αν κυκλοφορεις σε κηφισιας/συγγρου/ποσειδωνος/μαραθωνος τα βραδυα τα βλεπεις τα 7αρια και τα 6αρια και χωρις να σερνεσαι . Μεσα στην κινηση ουτε στον υπνο σου....
Αν εχεις διαδρομη με πολλα σταματα ξεκινα και με κρυο μοτερ το 10 ειναι το στανταρ. Η καθημερινη μου διαδρομη για την Ασοεε ειναι μεσα απο το Ψυχικο και μετα απο τον περιφερειακο πολυγωνου κατεβαινω την Ευελπιδων, μια διαδρομη 10 χιλιομετρων, ε με ζορι το κατεβαζω στο 9.5 ... Και αυτο ειναι σε βαθος μετρησεων 1.5 ετους οδηγωντας με διαφορους τροπους7 μεσα σε τετοιες συνθηκες δεν εχω δει ΠΟΤΕ . Απο την αλλη λογω της 7ης, στα 130 σιγουρα εχω γυρω στο 7.5 ισως και πιο κατω
όλα τα συμπιεστά 1400αρια εκεί κινούνται...
μερικοί όταν λένε για πόλη εννοούν την βραδυνή βόλτα στην κηφισίας... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η 155 μιτο ανετα κανει 8αρακια
:
σε καθημερινή κίνηση?? κατεχάκη-κηφισίας-μεσογείων-ποσειδώνος κλπ??
noway -
Iσπανοι δοκιμαστες, βαζουν σε πιστα Golf R DSG vs Scirocco R DSG...
Το Scirocco R btw, πολλα μουτρα στρο βρεγμενο...
Μηπως ομως δεν εχει απενεργοποιησει ο τυπος το ESP (δηλαδη το ASR),
γιατι ετσι (με το ESP on) δεν λειτουργει το XDS...
Ξερει κανεις Ισπανικα, να μας διαφωτισει λιγο καλυτερα? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Iσπανοι δοκιμαστες, βαζουν σε πιστα Golf R DSG vs Scirocco R DSG...Το Scirocco R btw, πολλα μουτρα στρο βρεγμενο...
Ξερει κανεις Ισπανικα, να μας διαφωτισει λιγο καλυτερα?ξέρεις μπροστιοκίνητο με 240+ που να μην βγάζει 'πολλά' μούτρα? ειδικά στο βρεμένο...
λογικό μου φαίνεται... -
μην το δει ο κιούσης το βίντεο...
-
Αφού το πάει όπως να ναι ρε παιδιά, πως να μη βγάλει μούτρα? Είδατε σε καμιά στροφή να έχει σωστές γραμμές? Μου θύμισε τις καραγκιοζιές του Κλαρξον που έπαιρνε φόρα με την 147GTA και έστριβε όπως να ναι το τιμόνι και μετά έλεγε ότι δεν στρίβει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αφού το πάει όπως να ναι ρε παιδιά, πως να μη βγάλει μούτρα? Είδατε σε καμιά στροφή να έχει σωστές γραμμές? Μου θύμισε τις καραγκιοζιές του Κλαρξον που έπαιρνε φόρα με την 147GTA και έστριβε όπως να ναι το τιμόνι και μετά έλεγε ότι δεν στρίβει...Όντως απαράδεκτος. Αλλά απλά ήθελε να τονίσει το πόσο εμπροστόβαρη είναι η 147GTA.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Iσπανοι δοκιμαστες, βαζουν σε πιστα Golf R DSG vs Scirocco R DSG...Το Scirocco R btw, πολλα μουτρα στρο βρεγμενο...
Ξερει κανεις Ισπανικα, να μας διαφωτισει λιγο καλυτερα?Ε τι περίμενες?
Αν και έχει εντελώς λάθος γραμμές...φαίνεται να είναι τραγικά υποστροφικό στην είσοδο και είναι απολύτως λογικό, άλλωστε το είχα γράψει. Τι να περιμένει κανείς με 265 άλογα μόνο στους εμπρός τροχούς και στη προκειμένη, βρεγμένο οδόστρωμα?
Επίσης, κοίτα πόσο καλύτερη εκκίνηση κάνει το Golf R.
Για μένα, ΠΟΛΥ καλύτερη all-around επιλογή είναι το Golf R ακόμα κι από S3 (πλέον).-
-
Ακόμα όμως και με οδήγηση κουλομαρίας, ταχύτερο ήταν το Scirroco.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακόμα όμως και με οδήγηση κουλομαρίας, ταχύτερο ήταν το Scirroco.Ναι γιατί κι ο άλλος είναι καλύτερος?
Έχουν πάντως και 100 κιλά διαφορά...4 δέκατα διαφορά είχαν στο τέλος.
Βασικά φαίνεται ότι το Scirocco μαζεύει τη διαφορά στο φρενάρισμα, βουτάει στα φρένα του ο οδηγός λίγο πιο αργά...ο οδηγός του Golf είναι λίγο πιο ήπιος στο φρενάρισμα.
Και κοίτα τι ωραία και γλυκά που έρχεται το Golf εκεί που δείχνει τους χρόνους (στο 7:05) και στην αριστερή, δεξιά και ιδιαίτερα στο φρενάρισμα. Κοίτα τώρα το Scirocco...βγαίνει με το πλάι από την αριστερή και στο φρενάρισμα κάνει ό,τι θέλει και μετά κλειδώνει και τον δεξί.
-
Εγώ βασικά βλέπω έναν καμικάζι να μπαίνει στη στροφή σαν τον Yuji Ide και όποιον πάρει ο χάρος!!! Ούτε γραμμές, ούτε apex, ούτε ελεγχόμενη έξοδος με γκάζι και άνοιγμα στο εξωτερικό... Ο Golfakias αν και το έχασε στο τέλος, πήγαινε πολύ πιο σωστά ως επί το πλέιστον.
-
-
Εγώ βασικά βλέπω έναν καμικάζι να μπαίνει στη στροφή σαν τον Yuji Ide και όποιον πάρει ο χάρος!!! Ούτε γραμμές, ούτε apex, ούτε ελεγχόμενη έξοδος με γκάζι και άνοιγμα στο εξωτερικό... Ο Golfakias αν και το έχασε στο τέλος, πήγαινε πολύ πιο σωστά ως επί το πλέιστον.Exactly!
Απ' ότι φαίνεται οι Ισπανοί παρόλη την παράδοσή τους, ζήλεψαν τους δικούς μας τους σουβλατζήδες! -
Εγώ βασικά βλέπω έναν καμικάζι να μπαίνει στη στροφή σαν τον Yuji Ide και όποιον πάρει ο χάρος!!! Ούτε γραμμές, ούτε apex, ούτε ελεγχόμενη έξοδος με γκάζι και άνοιγμα στο εξωτερικό... Ο Golfakias αν και το έχασε στο τέλος, πήγαινε πολύ πιο σωστά ως επί το πλέιστον.Καλά ο Golfάκιας στο τέλος το έσκισε και χωρίς λόγο γιατί νομίζω ότι θα έστριβε αν έστριβε λίγο περισσότερο το τιμόνι. ...το φρενάρισμά του δεν ήταν κακό.
Ο Golfάκιας είναι γενικώς πολύ καλύτερος στις γραμμές του...ο άλλος είναι ό,τι να'ναι...
-
Παιδια επειδη ακριβως μιλαω ισπανικα , ο τυπος με το σιροκο ηθελε να δοκιμασει ατσαλες κινησεις σε βρεγμενο οδοστρωμα κ να επιβεβαιωσει το αυτονοητο . Πως σε τετοιες κινησεις θα εχει πλεονεκτημα το γκολφ λογω τετρακινησης . Βtw , o οδηγος του γκολφ ειναι οδηγος αγωνων (πρωταθλητης στο κυπελλο , clio k huyndai κατι τετοιο λεει). Μαλιστα σαν συμπερασμα λεει πως το σιροκο τεχνικα δεν εχει τις δυνατοτητες του γκολφ.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Παιδια επειδη ακριβως μιλαω ισπανικα , ο τυπος με το σιροκο ηθελε να δοκιμασει ατσαλες κινησεις σε βρεγμενο οδοστρωμα κ να επιβεβαιωσει το αυτονοητο . Πως σε τετοιες κινησεις θα εχει πλεονεκτημα το γκολφ λογω τετρακινησης . Βtw , o οδηγος του γκολφ ειναι οδηγος αγωνων (πρωταθλητης στο κυπελλο , clio k huyndai κατι τετοιο λεει)Και μετά λέμε ότι οι έλληνες δημοσιογράφοι είναι για τα πανηγύρια...
-
Είδατε τι διαφορά κάνει το γκολφ στο βρεγμένο στις εξόδους των στροφών ?
Αν σκεφτείτε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι στεγνοί ελληνικοί δρόμοι - σαπούνια είναι χειρότεροι από τη βρεγμένη πίστα, νομίζω ότι η κουβέντα σταματάει εδώ... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όσοι έχουν **οδηγήσει **(οδηγήσει είπα όχι ανοίγματα επί ευθείας) δυνατό τετρακίνητο καταλαβαίνουν ακόμη καλύτερα και χαμογελούν.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Παιδια επειδη ακριβως μιλαω ισπανικα , ο τυπος με το σιροκο ηθελε να δοκιμασει ατσαλες κινησεις σε βρεγμενο οδοστρωμα κ να επιβεβαιωσει το αυτονοητο . Πως σε τετοιες κινησεις θα εχει πλεονεκτημα το γκολφ λογω τετρακινησης . Βtw , o οδηγος του γκολφ ειναι οδηγος αγωνων (πρωταθλητης στο κυπελλο , clio k huyndai κατι τετοιο λεει). Μαλιστα σαν συμπερασμα λεει πως το σιροκο τεχνικα δεν εχει τις δυνατοτητες του γκολφ.Έτσι έχει μια λογική για την απαράδεκτη οδήγηση που βλέπουμε...απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να αποδείξει το αυτονόητο.
-
Απο αυτα που καταλαβα θελει να δειξει την υπεροχη της τετρακινησης σε συγκριση με την μπροστινη κινηση σε δυσκολες συνθηκες προσφυσης , οσο καλα στημενο κ να ειναι το προσθιοκινητο. Κοινως προτιμουν πολυ ανετα το γκολφ.
VW Scirocco