-
Χομπίστες λοιπόν...
(εκ του hobbista...?)@corleone
Ο καθένας μπορεί να πεί ελεύθερα την γνώμη του για οτιδήποτε (χωρίς να σημαίνει οτι αυτό είναι απαραίτητα καλό), προφανώς δεν ασχολείται 'μαζί σας', 'μαζί μας' ή 'με τους άλλους'... αλλά με το αυτοκίνητο.
Όποιος θεωρεί ότι κάποιο σχόλιο δεν αποσκοπεί στο αυτοκίνητο αλλά έχει flame προθέσεις, μπορεί απλά να αποφύγει το αγκίστρι... -
Παιδια καλημέρα!Έχω νέο απίστευτο!Ειδοποίησαν τον πατέρα μου απο την αντιπροσωπεία πως το αυτοκίνητο είναι την Ελλάδα απο χθές και σε 10 μέρες περίπου έρχεται Θεσ/νικη κ παραλαμβάνω!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Παιδια καλημέρα!Έχω νέο απίστευτο!Ειδοποίησαν τον πατέρα μου απο την αντιπροσωπεία πως το αυτοκίνητο είναι την Ελλάδα απο χθές και σε 10 μέρες περίπου έρχεται Θεσ/νικη κ παραλαμβάνω!!!!!!!!!!!!!!!Kαλοριζικο φιλε μου!!!!
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Απλά δε μπορώ να καταλάβω, πως σε κάποιους δεν αρέσει το συγκεκριμένο αμάξι και ψάχνουν τι λένε τα ξένα forum και κάθονται και σχολιάζουν στο δικό μας (ενδεχομένως και σε άλλα) με τέτοια επιμονή!! Εγώ για παράδειγμα ασχολούμε με το συγκεκριμένο forum γιατί σε ένα μήνα θα το έχω και θέλω να μοιράζομαι γνώμες με κατόχους του , ή με μελλοντικούς κατόχους. Ασχολούμε και με το forum της Volvo γιατι έχω ένα S40. Μέχρι εκεί! Δεν ασχολούμαι με αυτοκίνητα που μου αρέσουν (άλλα δε μπορώ να τα πάρω) και εννοείται πως δεν ασχολούμε ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτοκίνητα που δε μου αρέσουν!! Εδώ βλέπω είναι αρκετοί που το αντιπαθούν αλλά ασχολούνται μαζί μας ενδεχομένως πιο πολύ από μένα που το γουστάρω τρελά! Μήπως ...λέω μήπως είναι τσιμπιμένοι μαζί του αλλά ακόμα δε το έχουν καταλάβει...νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα έχουν λίγο πολύ τρέλα με τα αυτοκίνητα και παρακολουθούν τις εξελίξεις/νέα μοντέλα είτε είναι οπαδοί μιας μάρκας είτε θέλουν να το αγοράσουν είτε από περιέργεια...
στο προκείμενο επειδή είμαι εδώ και κάποιο καιρό στο ψάξιμο για νέο αυτοκίνητο, περίμενα με ανυπομονησία το scirocco και απλά με απογοήτευσε... ίσως αυτή τη φάση να την περνάνε και άλλοι υποψήφιοι αγοραστές του scirocco και να θέλουν να ακούσουν μια 3η άποψη -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Απλά δε μπορώ να καταλάβω, πως σε κάποιους δεν αρέσει το συγκεκριμένο αμάξι και ψάχνουν τι λένε τα ξένα forum και κάθονται και σχολιάζουν στο δικό μας (ενδεχομένως και σε άλλα) με τέτοια επιμονή!! Εγώ για παράδειγμα ασχολούμε με το συγκεκριμένο forum γιατί σε ένα μήνα θα το έχω και θέλω να μοιράζομαι γνώμες με κατόχους του , ή με μελλοντικούς κατόχους. Ασχολούμε και με το forum της Volvo γιατι έχω ένα S40. Μέχρι εκεί! Δεν ασχολούμαι με αυτοκίνητα που μου αρέσουν (άλλα δε μπορώ να τα πάρω) και εννοείται πως δεν ασχολούμε ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτοκίνητα που δε μου αρέσουν!! Εδώ βλέπω είναι αρκετοί που το αντιπαθούν αλλά ασχολούνται μαζί μας ενδεχομένως πιο πολύ από μένα που το γουστάρω τρελά! Μήπως ...λέω μήπως είναι τσιμπιμένοι μαζί του αλλά ακόμα δε το έχουν καταλάβει...
νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα έχουν λίγο πολύ τρέλα με τα αυτοκίνητα και παρακολουθούν τις εξελίξεις/νέα μοντέλα είτε είναι οπαδοί μιας μάρκας είτε θέλουν να το αγοράσουν είτε από περιέργεια...
στο προκείμενο επειδή είμαι εδώ και κάποιο καιρό στο ψάξιμο για νέο αυτοκίνητο, περίμενα με ανυπομονησία το scirocco και απλά με απογοήτευσε... ίσως αυτή τη φάση να την περνάνε και άλλοι υποψήφιοι αγοραστές του scirocco και να θέλουν να ακούσουν μια 3η άποψηΑμα σε απογοητευσε ασ' το.
Τι να σου πει η 3η αποψη?
Για τους αλλους θα παρεις αυτοκινητο ή για σενα?
Εκτος αμα ζητας αναγνωρισιμοτητα, Lifestyle κτλ και ψαχνεις να βρεις πιο πουλαει περισσοτερη μουρη στα λεφτα που δινεις σημερα...
Κατα τα αλλα αμα εχεις ενδοιασμους στο θεμα οδηγικη ευχαριστηση κανεις ενα test drive και εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Τα υπολοιπα ειναι 'σε δουλεια να βρισκομαστε'. -
εμενα παντως μου αρεσει το scirocco.. εχοντας δει αρκετα στο δρομο , κυριως λευκα΄,μπλε και γκρι(και ενα κόκκινο που περιεργως δε μου αρεσε τοσο) το θεωρω όμορφο.. και γενικά με όσους είμασταν μαζί τους άρεσε..
θα μπορούσε να είχε λίγο πιο χαμηλό και λεπτο στυλ και συμφωνώ με τον Καβουρα πως τα μπροστινά φώτα με led θα του δίνανε άλλο αέρα ωστοσο αυτά είναι λεπτομέρειες..
αυτό που δε μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα πάντως είναι το εσωτερικό του.. αν το παρεις ψιλο στανταρ είναι απογοητευτικό.. χαρακτηριστικά στην εκθεση που το είχα πρωτοδεί έβλεπα όλο τον κόσμο να τρέχει να μπεί μεσα και να βγαίνει με μια εκφραση απορίας.. να το ξανακοιτάζει απ'εξω και μετά πάλι μέσα σα να λέει..
-μπήκα στο ίδιο αυτοκίνητο?παντως αν εχεις τα λεφτα να το φτιάξεις με τα μπεζ τα καθισματα και με το καλο ηχοσύστημα βελτιώνεται πολύ.. συνολικά σα πακέτο είναι πολύ καλό.. ομολογώ πως είναι το πρώτο VW που θα σκεφτόμουν να αγοράσω αν δεν προτιμούσα αποκλειστικά τετράπορτα.
-
Σίγουρα κάτι διαφορετικό, αλλά κατά την άποψη μου λίγο καγκούρικο αυτοκίνητο.
-
Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να συνδεθει **Ipod **μεσω της AUX-IN που εχει το scirocco με το RCD510?'Η ο μονος τροπος ειναι ΜΟΝΟ μεσω του MEDIA IN?
-
δεν εχω αι ποντ...
αλλα λογικα απο τη θυρα των ακουστικων του μπ3 με το γνωστο καλωδιακι βαζοντας το στο aux in κανεις τη δουλεια σ...
απλα πρεπει να αλλαζεις τραγουδια απο το αι ποντ και οχι απο την πηγη...
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
δεν εχω αι ποντ...αλλα λογικα απο τη θυρα των ακουστικων του μπ3 με το γνωστο καλωδιακι βαζοντας το στο aux in κανεις τη δουλεια σ...
υπαρχει λυση αλλα ειναι ακριβη λιγο....γυρω στα 300 ευρω για να μπορεις να ελεγχεις το ipod απο το rcd510 αλλιως το συνδεεις στη aux-in και οτι κανεις το χειριζεσαι απο το ipod και μονο
-
το rcd510 παιρνει SD καρτα μνημης, τι το θέλετε το IPOD
-
' από jntaras » 08/02/09 19:59
Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να συνδεθει Ipod μεσω της AUX-IN που εχει το scirocco με το RCD510?'Η ο μονος τροπος ειναι ΜΟΝΟ μεσω του MEDIA IN? '
Φιλε jntaras, εχει το RCD510 στανταρ εισοδο AUX-IN και αν ναι που?? Γιατι και γω θα βαλω το RCD510 Dynaudio...
Οσο για τη συνδεση ipod me AUX-IN το εψαξα και γω (γιατι εχω και γω ipod και μου ειπαν καλυτερα να μην βαλω media in επειδη καταναλωνει χωρο απτο υποβραχιωνιο), νομιζω ειδα κατι στο site του plaisio, www.plaisio.gr .
Καλυτερα ομως να πηγαινες σε ενα καταστημα plaisio και να ρωτησεις εκει τους ειδικους, λογικα θα υπαρχουν διαφορα τετοια καλωδια συνδεσης για ipod. H μαρκα Belkin (υπαρχει στο plaiso) εχει μεγαλη ποικιλια αξεσουαρ και καλωδια για ipod. -
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
δεν εχω αι ποντ...αλλα λογικα απο τη θυρα των ακουστικων του μπ3 με το γνωστο καλωδιακι βαζοντας το στο aux in κανεις τη δουλεια σ...
Ακριβώς έτσι είναι.Το ίδιο έκανα σε s3.
Σωστή λύση είναι και η κάρτα που πέρνει το ηχοσύστημα, αυτό σκέφτομαι να κάνω στο superb. -
Nα συμπληρώσω μερικά κουσούρια του i-pod adapteur.
Ελέγχεται μεν από το εργοστασιακό ΑΛΛΑ δεν διαβάζει ελληνικούς τίτλους (τα βγάζει ιερογλυφικά), πρέπει να φτιάξεις 5 ΤΟ ΠΟΛΥ καταλόγους με 99 μάξ τραγούδια μέσα ο καθένας. Μπορείτε φυσικά να γράψετε πιο πολλά αλλά θα διαβάζει ΜΟΝΟ τα 99 πρώτα με τη σειρά που βγαίνει από το tag και ΟΧΙ από τον τίτλο. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά στον ήχο παρόλο που έβαζα 256 ή 320 τραγούδια και θα έπρεπε να ήταν καλός ήχος. Εγώ προτού τα μάθω αυτά πήγα και πήρα ο φουκαράς 30άρη i-pod από το οποίο τελικά μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο τα 2.5 γίγα περίπου (5 ΜΒ περίπου το κομμάτι επι 500 κομμάτια).
Γενικά νομίζω ότι είναι από τις πιο άχρηστες αγορές που έκανα. Με ένα dvd mp3 έχεις 4 γίγα κομμάτια ή με 2 κάρτες 2 γίγα (μέχρι 2 γίγα διάβαζε μεχρι πέρσι) έχεις πάλι 4 γίγα.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να συνδεθει **Ipod **μεσω της AUX-IN που εχει το scirocco με το RCD510?'Η ο μονος τροπος ειναι ΜΟΝΟ μεσω του MEDIA IN?Φίλε μου jntaras, δεν πρόκειτε να ακούσης κανένα τραγούδι μέσα στο scirocco, θα έχεις το παράθυρο μισοανοιχτό και θα ακούς άλλα πράματα!!! δεν θα έχεις ορεξη ούτε για ποπ ούτε ροκ. 1η στο κιβώτιο βούμμμ 4.000 στροφές συμπλέκτης άφημα γκαζιού και αρχίσαμε φσιούννν, 2η στο κιβώτιο. Το πιο ωραίο το κάνει με δευτέρα στο κιβώτιο μεσα στην πόλη, γκαζώνης μέχρι 4.000 μουγρίζει! αφήνεις το γκάζι ξεφυσάει!!! πάντα σε διακριτικό και σοβαρό ήχο, ουφ δεν μπορώ στο αυτοκίνητο αυτο να ακούσω τους αγαπημένους μου pink floyd.
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους!Βρηκα το αντιστοιχο καλωδιο,θα ψαξω να το βρω σε κανενα καταστημα...galimanis συμφωνω ειμαι τρελος με τους ηχους των τουρμπινων αλλα τι να κανω...η κοπελα μου μου εκανε δωρο ipod nano για το αμαξι και μαλιστα σε αυτο το χρωμα και δε λεει να μην το συνδεσω(παντοφλα ),θα το εχω και αυτο ετσι σαν μια βαση δεδομενων με τραγουδια και θα παιζω σε τυχαια αναπαραγωγη.Ετσι και αλλιως εχει τις SD οπως ειπε o proffeseur...που σημειωτεον στο tiguan.gr τα παιδια εχουν διαβασει μεχρι και 8gig καρτες(!)αρκει να εχεις δημιουργησει υποφακελους,θα ξαναμπω να ψαξω αν καποιος εχει δοκιμασει παραπανω...Για τον φιλο που ρωτησε...AUX IN εχει στο υποβραχιονιο...Και παλι ευχαριστω!
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
το rcd510 παιρνει SD καρτα μνημης, τι το θέλετε το IPODiPod classic = 120gb ατέλειωτης μουσικής.
Αν και λίγοι το προτιμούν έναντι του nano -
Απαιχτος ο συνδυασμος του ipod με το χρωμα του scirocco σου jntaras!! Μετραει πολυ!
Ειχα διαβασει σενα παλιοτερο σου post οτι εβαλες dynaudio ηχοσθστημα, σωστα? Ειναι οντως καλυτερο απο το στανταρ? ποιοτητα ηχου κλπ..? -
Καλησπέρα σε όλους παιδιά, αν και τέτοια ώρα μάλλον καληνύχτα θα πρέπει να λέμε....
Λοιπόν κατευθείαν στο ψητό... συγκαταλέγομαι στους υποψήφιους αγοραστές του scirocco 1.4 tsi 160hp. Έχοντας όμως ακούσει και -κυρίως- διαβάσει τόσα κ τόσα για την αξιοπιστία των συγκεκριμένων μοτέρ, μου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες αναστολές. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν ο κινητήρας του scirocco είναι ο ίδιος με αυτόν του Golf V tsi 140hp και Golf V GT, ή νέα γενιά του συγκεκριμένου μοτέρ; Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι το ίδιο με του Golf 5; Ότι και να λέμε το γουστάρω τρελά το αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλω να σκάσω 24+k€ και να τρέχω στις αντιπροσωπείες με προβλήματα μηχανής και κιβωτίου από το καλημέρα...... -
Επειδή σας είδα να πελαγώνετε με το καλώδιο, μην φρικάρετε παντού βρίσκετε αυτό το καλώδιο. Έψαξα λίγο το skroutz.gr και βρήκα αυτό και αυτό.
Σημ: Τα μαγαζιά τυχαία είναι, δεν τα έβαλα για διαφήμιση...
VW Scirocco