-
Ο χρήστης kostas margas έγραψε:
Και να που ξεπερασαμε τα 2000χλμ ! (σας θυμιζω, λευκο 1.4 160).
Πατρα - Θεσ/νικη και επιστροφη ηταν το ταξιδι του περασμενου σ/κ!
Διαδρομη μικτη, με ορεινες στροφες (μπραλος) και αυτοκινητοδρομο (λαμια-θεσ/νικη).
Το αυτοκινητο παει απλως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αναρτησεις, φρενα και τιμονι σου δημιουργουν αισθημα μεγαλης σιγουριας. Το κιβωτιο στο υψος του (οκ, μακριες 5η και 6η, αλλα αυτο το συνηθιζεις -βαζεις 4η!), και το μοτερ, αν και δεν ειναι εκρηκτικο (βλεπε 2.0 tfsi), δε σε κρεμαει πουθενα. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι στις απαιτητικες στροφες του Μπραλου, και μαλιστα με ελαφρως βρεγμενο οδοστρωμα, καταλαβαινες το ποσο γρηγορα επαιρνες τις στροφες μονο απο το κοντερ, τοσο καλοστημενο ειναι το αυτοκινητο. Στον αυτοκινητοδρομο ειδα χωρις πολυ κοπο 200 χλμ/ωρα στο κοντερ οπου το αυτοκινητο ηταν σταθεροτατο και ανετοτατο. Μεση καταναλωση μεχρι τωρα 8.5 λ/100 χλμ , με σεβασμο ομως στο γκαζι. Στρωσιμο, μεχρι 4000 σαλ μεχρι τα 1000 χλμ, 4500 στα 1500, 5000 στα 2000 κ.ο.κ., καθως και ευλαβικο ζεσταμα (ποτε γκαζωματα αν το νερο δε φτασει τους 90ο) και κρυωμα (1-2 λεπτα ρελαντι πριν το σβησιμο ). Με δυο λογια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Προκειται για ενα ομορφο, ποιοτικο και ανετο καρτ!
ΚωσταςΠω πω αυτά κούω και δε μπορώ να περιμένω!!!!
Δε μου λες? Στις 4000rpm πόσα Km/h πιάνει?
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Διαδρομη μικτη, με ορεινες στροφες (μπραλος) και αυτοκινητοδρομο (λαμια-θεσ/νικη).
Το αυτοκινητο παει απλως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αναρτησεις, φρενα και τιμονι σου δημιουργουν αισθημα μεγαλης σιγουριας. Το κιβωτιο στο υψος του (οκ, μακριες 5η και 6η, αλλα αυτο το συνηθιζεις -βαζεις 4η!), και το μοτερ, αν και δεν ειναι εκρηκτικο (βλεπε 2.0 tfsi), δε σε κρεμαει πουθενα. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι στις απαιτητικες στροφες του Μπραλου, και μαλιστα με ελαφρως βρεγμενο οδοστρωμα, καταλαβαινες το ποσο γρηγορα επαιρνες τις στροφες μονο απο το κοντερ, τοσο καλοστημενο ειναι το αυτοκινητο. Στον αυτοκινητοδρομο ειδα χωρις πολυ κοπο 200 χλμ/ωρα στο κοντερ οπου το αυτοκινητο ηταν σταθεροτατο και ανετοτατο. Μεση καταναλωση μεχρι τωρα 8.5 λ/100 χλμ , με σεβασμο ομως στο γκαζι. Στρωσιμο, μεχρι 4000 σαλ μεχρι τα 1000 χλμ, 4500 στα 1500, 5000 στα 2000 κ.ο.κ., καθως και ευλαβικο ζεσταμα (ποτε γκαζωματα αν το νερο δε φτασει τους 90ο) και κρυωμα (1-2 λεπτα ρελαντι πριν το σβησιμο ). Με δυο λογια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Προκειται για ενα ομορφο, ποιοτικο και ανετο καρτ!
Εχουμε και λεμε. Με 6η εχει 4000 Χ 43.4/1000σαλ = 173.6 km/h πταγματικα (περιπου 180 κοντερισια). Οι σχεσεις κιβωτιου αναφερονται αναλυτικα στο http://www.km77.com
-
Ή έχει γεμίσει ο κόσμος λευκά scirocco, ή βιώνω πολλαπλά dejavu...
Δεν εξηγείται αλλιώς... -
Ο χρήστης Theomour έγραψε:
Καλημέρα φίλοι!!!
Επιτέλους μου εδωσαν έστω και ενδεικτική ημερομηνία παραγωγής για τον έρωτα της ζωής μου!!!
14η εβδομάδα με παραγγελία απο τισ 17/11/08Επιτέλους!!!Το αργότερο μεχρι τέλος Απριλίου θα το έχω!!!
Όσοι έχετε βάλει ηλιοροφή interlagos, dynaudio και sport πακέτο μην σκάτε άλλο!!!
Για να έβγαλε σε μένα λογικά θα εβγαλε και σε όλους όσους το πήραν με τετοια extra!!!78 και σήμερα το αργότερο!
Scirocco rules
'Ετσι να και τα ωραία :
Εγώ 5/1/2009 160άρι με ηλιοροφή ( καταραμένη αλλά ωραία).
Τους έχω σπάσει τα @@@ στην αντιπροσωπία αλλά με αυτό που άκουσα θα τους τα ξανασπάσω!Ούτε στον Στρατό δεν μέτραγα έτσι τις μέρες......
-
Ο χρήστης kostas margas έγραψε:
Εχουμε και λεμε. Με 6η εχει 4000 Χ 43.4/1000σαλ = 173.6 km/h πταγματικα (περιπου 180 κοντερισια) . Οι σχεσεις κιβωτιου αναφερονται αναλυτικα στο http://www.km77.com
-
Επιτελους πηρα βδομαδα παραγωγης........λευκο
16οαρι
interlagos-ηλιοροφη-RCD-510-DCC KAI πιεση ελαστικωνΒΔΟΜΑΔΑ 14η
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
160άρι λευκό - RCD 510 - Ηλιοροφή - πίεση ελαστικών. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
160άρι λευκό - RCD 510 - Ηλιοροφή - πίεση ελαστικών.παραγγελια 3-12-2008
-
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
Λες αυτά με ηλιοροφή να τα φτιάξουν μαζί ώστε να φύγει το 'παπόρι' για Ελλάδα!
Αύριο θα τηλ. αντιπροσωπία αλλά ντρέπομαι για τους πήρα προχθές γαμώτο!
Τους τα έχω σπάσει κανονικά! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
Τους τα έχω σπάσει κανονικά!μαλλον ναι...ποτε το παραγγειλες????
-
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
5/1/2009 και στις 7/1/2009 έκανα αλλαγή και έβαλα ηλιοροφή!
-
Μόλις έμαθα πως την επόμενη εβδομάδα ερχεται το αυτοκίνητό μου Ελλάδα. (1,4 160HP, RCD510, λευκό, παραγγελία 07-11-08)
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
16οαρι
Πότε παρείγγειλες?
Εγώ 5/1/2009
5/1/2009 και στις 7/1/2009 έκανα αλλαγή και έβαλα ηλιοροφή!
Τι να σου πω στο FORUM καποια παιδια που το παραγγειλαν ενα μηνα πριν απο εμενα πηραν 13 βδομαδα....κι εγω πηρα 14...δεν ειναι σιγουρο να οτι θα παρουμε την ιδια εβδομαδα
-
φίλε corleone το αυτοκινητό ίσως είναι ήδη στην έλλαδα.την παρασκευή που μας πέρασε ήρθε το καράβι.το λέω αυτό για τι και εγω το ίδιο με εσενα έχω παραγγείλει σε άλλο χρώμα και με πήραν τηλ.την παρασκευή οτι το αυτοκίνητο είναι στην αθήνα και σε 10 μέρες το παραλαμβάνω .οπότε μένει να εκτελωνιστεί και να μου το στείλουν θεσ/νίκη
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
φίλε corleone το αυτοκινητό ίσως είναι ήδη στην έλλαδα.την παρασκευή που μας πέρασε ήρθε το καράβι.το λέω αυτό για τι και εγω το ίδιο με εσενα έχω παραγγείλει σε άλλο χρώμα και με πήραν τηλ.την παρασκευή οτι το αυτοκίνητο είναι στην αθήνα και σε 10 μέρες το παραλαμβάνω .οπότε μένει να εκτελωνιστεί και να μου το στείλουν θεσ/νίκηThx φίλε!!! Ελπίζω να ταξίδεψε και το δικό μου την ίδια μέρα
-
Μόλις έμαθα πως την επόμενη εβδομάδα ερχεται το αυτοκίνητό μου Ελλάδα. (1,4 160HP, RCD510, λευκό, παραγγελία 07-11-08)Ωραια αυτα που μας ειπε ο φιλος kostas_margas ...Δηλαδη το δικο μου που ειχε interlagos δεν καθυστερησε καθολου τελικα.Μια χαρα...ρε παιδια πως την παλευετε με 14η εβδομαδα παραγωγης ...υπομονη!Ο καιρος παντως περναει νερο,ουτε που καταλαβα εγω τπτ.
-
Παραγγελια 14/11/08, 1.4 160 dsg,ηλιοροφη-RCD-510-DCC, πιεση ελαστικων, πακετο καθρεπτων 14η εβδομαδα παραγωγης...
-
Μόλις οδήγησα μια ML63 AMG της εταιρίας και λάλησα!!! Θα παραλάβω το Scirocco και θα μου φανει Desevo!!!
-
:offtopicviii: Μόλις οδήγησα μια ML63 AMG της εταιρίας και λάλησα!!! Θα παραλάβω το Scirocco και θα μου φανει Desevo!!!Αα μην ανησυχεις,εγω ειμαι συνηθισμενος σε κατι τετοια πολιτισμικα σοκ και εχω μαθει να τα ξεχναω αμεσως ...μεχρι να το παρεις θα το ξεχασεις σιγουρα
-
παιδια ετσι ειναι
δεν αγοραζουμε φερραρι αλλα δεν αγοραζουμε και ντατσουν...
με βαση τα πρωτα δειγματα και τεστ αγοραζουμε ενα πολυ καλο αυτοκινητο.. σπορ.. δυνατο.. οικονομικο...
και καλυτερα ειναι να εχουμε μικροτερες προσδοκιες για να μας φανει πιο καυλα ακομα!!!!!!!
SCIROCCO MANIA...
VW Scirocco