-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Μα τί πάθατε και μου λέτε τόσο ασχημα λογια για το σιρόκο , πάνω που έκανα την επιλογή..;;;
Δηλαδή να γυρίσω σε κάτι ανάμεσα σε α3 116 ή κούπερ.. τα ζύγισα και πιστευω ττο σιροκο ειναι το καλύτερο..Είναι καθαρά θέμα εσύ το ψάχνεις, τι γούστα έχεις και κυρίως τι ανάγκες θες να καλύψεις.
Όλα τα αμάξια που αναφέρεις, μαζί με αυτό που έχεις καταλήξει είναι καλά αυτοκίνητα. Καλύπτουν όμως λίγο διαφορετικές ανάγκες.
Κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα όχι στο Α3 (αν και το έχω και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος), γιατί αλλάζει πολύ σύντομα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τρελοι ειναι; Δεν εχουν Ψ4
Ψ4 wrc? καλο μοντελο...
-
Μα τί πάθατε και μου λέτε τόσο ασχημα λογια για το σιρόκο , πάνω που έκανα την επιλογή..;;;
Δηλαδή να γυρίσω σε κάτι ανάμεσα σε α3 116 ή κούπερ.. τα ζύγισα και πιστευω ττο σιροκο ειναι το καλύτερο..Καλά πλάκα κάνεις? Υπάρχει δυνατότητα για Cooper S και 116 και συ κοιτάς Σιρόκο?
WTF mate!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Είναι καθαρά θέμα εσύ το ψάχνεις, τι γούστα έχεις και κυρίως τι ανάγκες θες να καλύψεις.
Όλα τα αμάξια που αναφέρεις, μαζί με αυτό που έχεις καταλήξει είναι καλά αυτοκίνητα. Καλύπτουν όμως λίγο διαφορετικές ανάγκες.
Κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα όχι στο Α3 (αν και το έχω και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος), γιατί αλλάζει πολύ σύντομα.
Απο αυτα τα 3 που λες θα απεκλεια και γω το Α3 γιατι αλλαζει και αν δε παρεις το S3 δε νομιζω να αξιζει να σαι μ ενα πιο παππουδε αμαξι...
Αν θες οδηγικη απολαυση και δε σε νοιαζει τιποτα αλλο παρε Cooper S. Τις καλυτερες κριτικες παιρνει παντα σε θεματα οδικης συμπεριφορας. Πολυφορεμενο μεν αλλα αν εισαι ενας απ αυτους που ξερουν τι κανει το αυτοκινητο τους, χαλαλι!
Τωρα αν σε πορωνει το look του σιροκο, παρε σιροκο... Τις επιδοσεις τις εχει, το dsg το χει (καλως ή κακως), μια χαρα στριβει, μια χαρα ζμπορ ειναι... Διαλεγεις!Για την 116 δεν εχω αποψη, αλλα προσωπικα εξωτερικα δε μου αρεσει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δηλαδή να γυρίσω σε κάτι ανάμεσα σε α3 116 ή κούπερ.. τα ζύγισα και πιστευω ττο σιροκο ειναι το καλύτερο..Καλά πλάκα κάνεις? Υπάρχει δυνατότητα για Cooper S και 116 και συ κοιτάς Σιρόκο?
WTF mate!!
Μήπως να ρωτούσαμε τι ανάγκες έχει και τι απαιτήσεις (από ένα αμάξι-μέσο μεταφοράς), πριν τον κατακρίνουμε?
ΥΓ: με εκπλήσσει που προτιμάς 116 από scirocco 160άρι. Θα μου πεις...γούστα είναι αυτά.
-
Προτιμω το σιρικο απο το κουπερ σ λογω αξιοπιστιας και λογω του οτι εχω δικο μου ανθρωπο για σερβις vw/audi. Tα audi τα εχω βαρεθει μιας και ο πατερας μου μια ζωη ειχε audi και τα οδηγουσα και εγω ! Πριν δυο χρονια πηραμε την 320coupe και με την εμπειρια που εχω απο αυτη δε θελω να παρω την νεα σειρα 1 γτ απλα δε μου αρεσει. Και θα πω και κατι ακομα, ποσοι θα ησασταν τοσο ενθουσιασμενοι με την νεα 1 αν αντι για το βαυαρικο σημα ειχε της τογιοτα; Αντιστοιχα κ για την νεα α κλας. Τα σκεφτηκα ολα αυτα και κατεληξα στο σιροκο γτ και σπορ ειναι και σβελτο και χωρους εχει και ταιριαζει και στην ηλικια μου (22) . Θα οδηγω κυριως εντος αττικης αλλα θελω το αυτοκινητο να με κανει να χαμογελω στα ταξιδια που θα κανω που κ που. Με ολα αυτα τα κριτηρια κατεληξα στο σιροκο. Και κατι τελευταιο , to dsg or not ? !!
-
Πολυ μου αρέσει που λένε στο παλικάρι να μην το πάρει επειδή αυτοί το θεωρούν άσχημο . Ο audikon μπορει να το βλέπει όμορφο ενώ σε άλλους δεν αρέσει .
Φίλε το έχω θα μπορούσα να σου πω να μην το πάρεις μιας και είναι δεκάδες στον δρόμο αλλα δεν στο λέω . Δες ποια σου αρέσουν πιο πολυ κ μετα διάλεξε αυτο που θες μην ακούς στο φόρουμ ΕΜΈΝΑ μπορει να μου αρέσει κ σλων 5 όχι , θα πάρεις αυτο που σου αρέσει όχι αυτο που αρέσει του φόρουμ .
Προσωπικά απο αυτά τα τρία το σιρόκο θα έπαιρνα . Αλλα μην το πάρεις άσπρο (άσπρο το έχω ) Πράσινο , Κόκκινο (θεϊκό) ή μπλε ! Να ξεχωρίσεις κιόλαςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Προτιμω το σιρικο απο το κουπερ σ λογω αξιοπιστιας και λογω του οτι εχω δικο μου ανθρωπο για σερβις vw/audi. Tα audi τα εχω βαρεθει μιας και ο πατερας μου μια ζωη ειχε audi και τα οδηγουσα και εγω ! Πριν δυο χρονια πηραμε την 320coupe και με την εμπειρια που εχω απο αυτη δε θελω να παρω την νεα σειρα 1 γτ απλα δε μου αρεσει. Και θα πω και κατι ακομα, ποσοι θα ησασταν τοσο ενθουσιασμενοι με την νεα 1 αν αντι για το βαυαρικο σημα ειχε της τογιοτα; Αντιστοιχα κ για την νεα α κλας. Τα σκεφτηκα ολα αυτα και κατεληξα στο σιροκο γτ και σπορ ειναι και σβελτο και χωρους εχει και ταιριαζει και στην ηλικια μου (22) . Θα οδηγω κυριως εντος αττικης αλλα θελω το αυτοκινητο να με κανει να χαμογελω στα ταξιδια που θα κανω που κ που.
Με ολα αυτα τα κριτηρια κατεληξα στο σιροκο.Μόλις ανέπτυξες τα καλύτερα επιχειρήματα (για σένα) για να το πάρεις. Οπότε...go for it
Και κατι τελευταιο , to dsg or not ? !!
Κάνει test drive και τις δύο επιλογές, αν και κρίνοντας εκ της προσωπικής εμπειρίας, δεν παίζει να πας σε χειροκίνητο (ειδικά αφού θα οδηγείς κυρίως εντός ΑΘήνας και παίρνεις και ως 'plus' κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα).
ΥΓ: εγώ το είχα παραγγείλει χωρίς να κάνω test drive και δεν το μετανιώνω. Μη σου πω ότι θεωρώ πως θα έκανα μ@λ@κί@ αν ερχόταν το αμάξι χωρίς το DSG τελικά (μιας και εγώ ήμουν στο δίλημμα dsg or manual).
-
παίδες το Scirocco είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο..Το design του δε, ξεφεύγει από την πεπατημένη που θα το ήθελε ένα χαμηλότερο Golf και παίζει στα χωράφια των ΤΤ και Boxter με πολύ μικρότερα βαλάντια ομως.
Οποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα, μπορεί να το εχει μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν για μοντέλα διετίας από 15000€. Ένα δίλιτρο μαύρο Scirocco με το 6άρι DSG μοντ. 2010 πουλάει ο πεθερός μου στην πολύ πολύ καλή τιμή των 14500€. Για περισσότερες πληροφορίες PM -
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
παίδες το Scirocco είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο..Το design του δε, ξεφεύγει από την πεπατημένη που θα το ήθελε ένα χαμηλότερο Golf και παίζει στα χωράφια των ΤΤ και Boxter με πολύ μικρότερα βαλάντια ομως.
Οποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα, μπορεί να το εχει μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν για μοντέλα διετίας από 15000€. Ένα δίλιτρο μαύρο Scirocco με το 6άρι DSG μοντ. 2010 πουλάει ο πεθερός μου στην πολύ πολύ καλή τιμή των 14500€. Για περισσότερες πληροφορίες PM -
Γιατί απορείς; το ίδιο γκρουπ είναι.
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Οποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα, μπορεί να το εχει μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν για μοντέλα διετίας από 15000€. Ένα δίλιτρο μαύρο Scirocco με το 6άρι DSG μοντ. 2010 πουλάει ο πεθερός μου στην πολύ πολύ καλή τιμή των 14500€. Για περισσότερες πληροφορίες PMΚαι γιατι το πουλαει;
-
παντως η vw έχει κάνει κίνηση ματ που δεν το ονόμασε γκολφ, αλλά κ που άλλαξε κ τη μπροστά όψη σε σχέση με το γκολφ. αυτό έπρεπε να κανει κ η ρενώ-οπελ!
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Σχολιαζετε ολοι την λεπτομερια οτι το DSG δεν κραταει την ταχυτητα στο κοφτι..Κανεις ομως δεν μιλησε για το manual και το ποσο μακρυ ειναι..3η--->>160km/h +++ , 4η---->> 210km/h +++ , 5η 260 km/h +++ (τα ειδα μονο στο δυναμομετρο )στο δρομο ποτε και ας ειμαι με προγραμμα ... για 6η δεν το συζηταμε...
-
Ο χρήστης hallucinoGiannizZ έγραψε:
Σχολιαζετε ολοι την λεπτομερια οτι το DSG δεν κραταει την ταχυτητα στο κοφτι..Κανεις ομως δεν μιλησε για το manual και το ποσο μακρυ ειναι..3η--->>160km/h +++ , 4η---->> 210km/h +++ , 5η 260 km/h +++ (τα ειδα μονο στο δυναμομετρο )στο δρομο ποτε και ας ειμαι με προγραμμα ... για 6η δεν το συζηταμε...Με 6η στα 130 ποσες στροφες εχει?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σχολιαζετε ολοι την λεπτομερια οτι το DSG δεν κραταει την ταχυτητα στο κοφτι..Κανεις ομως δεν μιλησε για το manual και το ποσο μακρυ ειναι..3η--->>160km/h +++ , 4η---->> 210km/h +++ , 5η 260 km/h +++ (τα ειδα μονο στο δυναμομετρο )στο δρομο ποτε και ας ειμαι με προγραμμα ... για 6η δεν το συζηταμε...
Με 6η στα 130 ποσες στροφες εχει?
6η 140 = 3000rpm
-
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα μεταφέρω τις τελευταίες 840 σελίδες στο σωστό θέμα. Μέχρι τότε ας αφήσουμε ήσυχο το θέμα του Scirocco [Mod]
-
Η όλη συζήτηση για τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη μεταφέρθηκε στο Κιβώτια διπλού συμπλέκτη στα 'Τεχνικά θέματα'. Λυσσάξτε τσαούσες [Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η όλη συζήτηση για τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη μεταφέρθηκε στο Κιβώτια διπλού συμπλέκτη στα 'Τεχνικά θέματα'. Λυσσάξτε τσαούσες [Mod]μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως η συζήτηση αυτή είναι περιοδεύουσα σε όλα τα θέματα (κάτι σα τσίρκο). Σε καμιά εβδομάδα μπορεί να μας βρεις να λυσσάμε κάπου στα...κλασσικά
η τρίτη στο manual πιάνει τόσα πολλά, 160? k η πέμπτη 260? εχουν 25χλμ και 40χλμ/1000 στροφές? Πολλά δεν είναι?
VW Scirocco