Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
με παραφράζεις και μην επιμένεις, εξάλλου δεν συμφωνώ με αυτό που έγραψες τώρα... πολύ απλό το παρουσιάζεις το στήσιμο του Scirocco αλλά μάλλον έχεις άλλες προσλαμβάνουσες από εμάς και έτσι θεωρείς ότι είναι μειονέκτημα ο κώλος ενός αυτοκινήτου να είναι βιδομένος κάτω, πράγμα που κάνουν σε όλα τα αγωνιστικά δρόμου αφού έτσι είναι πιο γρήγορο το αυτοκίνητο σε γραμμές και όταν και άμα χρειάζεται πλασάρισμα τραβάνε χειρόφρενα...
Το πλαίσιο και το στήσιμο του R ειδικά είναι υποδειγματικό και έχοντας πια, οδήγησα και το Renault, οδηγήσει όλα τα αντίπαλα τέρατα, θα έλεγα μόνο ότι είναι προς το πιο ασφαλές χωρίς όμως να είναι τόσο παθητικό όσο τα υπόλοιπα της κατηγορίας(βλέπε Ford, Opel) για αυτό και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παγκόσμιο ειδικό τύπο, πράγμα που έχει ξαναγραφτεί, ότι το Scrirocco είναι η δεύτερη επιλογή αν θέλει κανείς να πηγαίνει καθημερινά πίστα, αλλά η πρώτη το Scirocco αν δεν... και με ένα τρείλερ πισω, όπως χαρακτηριστικά γράφουν σε ενα αρθρο, να έχει το Renault RS για να το πηγαίνει στην πίστα για λίγη ώρα...
Οπότε το να έχει στο dna του κάτι να γυρνάει κώλο αμέσως για εμένα ως μηχανολόγο και οδηγό μου είναι μειονέκτημα και αδυναμία εξισορρόπησης δυνάμεων που ασκούνται σε ένα σασσί... αλλά όπως και για την Μ3 έτσι για τα κοντο-σάσσικα γαλλικά, έχω εκφράσει αρκετές φορές την άποψή μου ότι δεν μου αρέσει και δεν είναι ικανότητα να είναι εξ αρχής σχεδιασμένο ένα σασσί off ballance ώστε να επιτρέπει εύκολο παιχνίδι... οδήγησε ένα φρέσκο R που 'σβήνει' το ESP και πες μας αν και τι δεν σου άρεσε. Η καλύτερα οδήγησε μαζί σε δρόμο επαρχιακό με πάνω από 70χλμ/ώρα και τα τρία και πες μας μετά την χαρά τι ακολουθεί. Καλό το παιχνίδι αλλά ωρίμασα... και τέλος, δεν θέλω παραδείγματα φθινών και άρριστων οδηγικά αυτοκινήτων γιατί απλά δεν υπάρχουν... Ακόμη και το Subaru/Toyota ξεκινάει 5 χιλιάρικα παραπάνω από το δικό μου/.// 35.οοο ευρώ δεν είναι λίγα, είναι πολύ πάνω από την μέση τιμή αγοράς ακόμη και σε χώρες εύπορες του εξωτερικού...
Εν τάχει γιατί δεν υπάρχει λόγος να το πλατειάσουμε...
Στο 1ο μισό μου λές για το R σου... Δεν ξέρω τι κάνει το R και πόσο γαμάτο είναι αλλά Scirocco δεν είναι μόνο το R...
Μερικές σελίδες πίσω γίνεται αναφορά για το τι θα έπαιρνε ο hardcore οδηγός στα 25Κ... απο εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα για το πόσο hardcore είναι το Scirocco.
Κάπου ενδιάμεσα κάνεις και μια μικρή τεχνική αναφορά σαν μηχανικός, η οποία ακούγεται πολύ ωραία... αν είσαι οδηγός αγώνων και ο χρόνος είναι αυτοσκοπός...
Απο εκεί και πέρα μου λες τις προσωπικές σου πεποιθήσεις (τις οποίες οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουμε ήδη) για το τι είναι για σένα παιχνίδι, τι είναι χαρά, τι είναι επικίνδυνο, πόσο ωρίμασες και τι ζητάς απο την ζωή σου...
Ωραία όλα αυτά, σεβαστές οι απόψεις και οι προτεραιότητες σου, αλλά είναι υποκειμενικές... αν εσύ έχεις αυτή την άποψη, εγώ έχω κάποια άλλη... και σίγουρα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι...
Ο καθενας κάνει τις επιλογές του, αρκεί να ξέρει τι επέλεξε... μην κάνουμε την Elise οικογενειακό, κρίμα είναι...